rea rea rea rea rea rea rea rea rea

jag älskar rea! vem gör inte liksom? så imorgon drar jag och bästis till stan, och så ska hon pierca naveln, och sen ska vi shoppa. om vi hittar nåt såklart, men det tror jag nog! haha, jag är expert på sånt, jag hittar alltid massa saker när jag går i affärer. jag vill ha en ny plånbok, och en väska kanske, och massa kläder, och jani, allt vad jag vill ha. vi får väl se vad jag hittar. jag älskar shopping! iaf, just nu sitter söta johanna och frågar alla killar som är online på hennes msn om dom bryr sig om storleken på tjejers bröst, bara för att jag sa att jag skulle göra silikon! hahaha, hon är så gullig hon.
men whatever, jag måste iaf ha världens tråkigaste läsare här, för asså ni kommenterar ju inte! liksom johanna din svikare, och sofia, och mikaela, och alla ni andra, kommenterara mera! asså okej, jag kommenterar heller aldrig, men jag lovar att kommentera på alla era nu! haha, nu ska jag bomba me kommentarer på folks bloggar.
pussar


Kommentarer
Postat av: Johanna

hahahahaha (A) men carro du behöver inte silikon, du e fin som du är å tänk om du får värsta bomberna sen liksom :O bara för dom inte e bomber nu :O dom hasr ju inte växt klart :P och dom jag frågade brydde sig ju faktiskt inte om storleken, de e ju inte så att du e helt platt liksom<3

2008-12-26 @ 20:29:24
URL: http://jfranzen.blogg.se/
Postat av: ERIK

haha tack ;p

2008-12-26 @ 20:58:56
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: Mickis

okej jag ska försöka bättra mig :) <3

2008-12-27 @ 16:55:49
URL: http://playmydoll.blogg.se/
Postat av: ERIK

prenumera via bloglovin.com om du inte gör det! :)

2008-12-30 @ 22:55:35
URL: http://eerikandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0