sweet dreams

asså ååh, jag pallar inte skolan imorron. så sjukt tråkigt asså. jag vill ha sommarlov. de va så najs jue.
aja, imorron börjar vi halv nio, lite najs iaf. då kan jag ta en buss som går 50 minuter senare, så lite sovmorgon blire jue.
aja, nu ska jag pallra mig bort till badrummet, de är sååå långt (inte) & borsta gaddarna. sen blire väl bums i säng för mig. det är ju spiderman 2 på tv nu, så blir väl att jag kollar på den. sov gott, dröm sött, vakna blött.


en prinsessas dagbok!

japp, thats my blogg de. men, de va inte den jag menade just nu. haha, utan jag sitter faktiskt och kollar på den, på tv. den går på femman. de är tvåan, & har typ sett den ett antal gånger, men, de finns verkligen ingenting annat att kolla på nu, typ. usch, de borde gå massa bra program eller filmer, oftare.
jag saknar min morfar. han var den bästa!<3 vila i frid.
thats, all, puss på er, & mofar mest<3

dansen

morsning! dansen gick bra idag, & det var jättekul. fanny & charlotta från min förra grupp gick i samma som mig, nu igen. & en tjej från min skola, my gick också där. trevligt trevligt. dom andra kände jag inte. haha. läraren va bra, & ja, de va roligt.
det blev mat från robbans idag, så jag tog kycklingsallad, som alltid (a). jaa, det börjar gå bättre för mig med dedär nyttiga & tränandet & de. jag har inte ätit så mkt onyttigt på sistonde. eller, iaf inte lika mkt. haha. imorronkväll ska vi ut & springa, jag johanna & sara me tror jag. iaf jag. jag måste. typ. jag ska iaf springa minst två gånger i veckan.
aja, det var allt, pussen!


dans idag

god morgon!  jag har typ nyss ätit frukost, & kollat i h&m-katalogen. hittade massa snygga saker jag vill ha.
idag ska jag typ chilla & städa, & sen har jag dans. den börjar 16:15 & slutar 17:30. tar väl tåget in då, eftersom att mamma & pappa ska till kusin helen & hälsa på. balrog har match idag igen, & jag och mickis vill ju titta (a) men hon har fortfaraden utegångsförbud, så de blir inget. men vi har sagt att vi ska titta nångång när hon inte har de längre. hehe.
nej nu ska jag nog bädda sängen, sen blire väl en snabb dusch & sen måste jag städa min garderob. usch. menmen, det behövs ibland. finns säkert massor jag kan rensa ut också. puss på kinden!

god natt.

nu ska jag gå och lägga mig tror jag. är typ jättetrött. ska sätta på nån bra film också. sov gott!

  

fan va tråkigt.

kom nyss hem från stan. va ju där med nattis. vi gick mest runt när vi kom dit, kollade lite, gick till gamla stan & sånt. sen käkade vi donken, & träffade mickis en kortis. sen typ drog vi till kungsan, för att inta bra platser & där stog vi & väntade. när det väl började var det typ inge drag alls, det var inte mkt folk. nattis började må jätteilla sen & höll på att spy, flera gånger, så vi drog hem. ingenting att göra där jue. så, ja, nu har jag hamnat här igen. ska snart gå ner och checka skåpen om det finns nåt gott att smaska på. tihi, de är ju faktiskt lördag. men, jag säger bara, nathalie, krya på dig, & ni andra, ha det gott! <3

huvudstaden

hallå. idag gick jag upp klockan åtta. shit, på en lördag, ja vet. men de va för att vi typ skulle åka & kolla på dendär innebandy matchen i barkaby, men det blev inte av, för mickis har utegångsförbud, & då kändes de onödigt om inte hon skulle me. så, jag bäddade ner mig en stund igen efter en lång & skön dusch, men sen bestämde jag med nattis att vi skulle tagga till stan. så, jag käkade frukost, & klädde på mig, & nu har jag nyss sminkat mig & såntdär. så, vi är typ klara nu, & ska snart dra, tror jag. men, vi ska väl checka runt lite i stan, & och sen kommer vi antagligen käka där också. mysigt, det var ett tag sen det var bara hon & jag tror jag. aja, nu ska jag nog stänga av här. vi ses, puss.


                                              
                                                  sötaste nathalie


sjukt kul dag!

ja, rubriken stämmer precis. det var en sjukt kul dag idag. & najs typ. liksom, vi började tio över åtta med musik, & då spelade vi bah lite gitarr, najs typ. haha fast jag va sämst. sen hade vi engelska, & då snackade vi bah om att vi ville på klassresa typ, till london, & sen fick vi böcker & sånt. sen hade vi idrott, då gick vi elljusspåret, inte sådär jättejobbigt liksom. haha. efter de så va det biologi, antecknade bah lite, & läraren snackade. sen hade vi en halvtimmes svenska, & då gick vi bara igenom schemat som börjar nästa vecka. de va liksom helt okej schema, ja blev glad när jag såg det. sen hade vi lunch & sen fick vi sluta, eftersom att vi inte hade so. fett chill dag, eller hur?!.
efter lunchen drog jag, mickis, johanna och sara till gröna lund. adam tensta, mange schmidt & lazee skulle komma, & ja de gjorde dom också. haha fast klockan åtta, så innan de hann vi ju ha massa skoj. asnajs jue. de regnade lite, men de va ingen kö till karusellerna. jag lovar, ingen asså. typ. de va liksom tomt typ, & de va de heeela kvällen. asså, popexpressen & extream & alla dom, brukar ju va sjukt lång kö, men.... vi va typ ensamna, najsigt värre eller vadå?!
nu är jag typ sjukt hes, & har ont i halsen, för jag har skrikit så mkt. nu ska jag nog bädda ner mig i sängen, måste va pigg imorron, om vi ska dra till barkaby & kolla innebandymatch. asså jag mickis & nattis, om mickis får. hon måste få. puss på er!


det går framåt!

svejs.
ja, mickis hade glömt bort vad hon skulle säga idag efter skolan, så vi träffades inte. btw, hon har utegångsförbud stackaren. men iaf, nu har jag nyss duschat typ. jag & sara tog cyklarna till brosjön, & sprang ett varv i elljusspåret. sen satt vi & chillade & snackade lite i mörkret på bryggan efter. det går framåt för mig! ni vet, jag sa ju att jag skulle bli bättre. eller, rättare sagt att jag var tvungen. nu är jag på gång.
ja, nu ska jag nog stänga av datan för kvällen, & sätta på mig pyjamas, fixa lite té & sen sätta mig i sängen & kolla tv. mysigt vah? jusste, imorron blir det grönan efter skolan, för de ska typ komma massa bra artister dit. skojigt värre.
skriver antagligen imorron kväll om jag orkar. puss!

 


haha minnen asså


torsdag

tjabah. idag började vi tio över åtta i skolan, och hade livskunskap till kvar över nio. de va typ slappt, jag gick mest runt och snackade med allt och alla, och smsade med mickis. najs.
sen hade vi bild, men läraren va sick, så vi fick typ bah skriva ett papper om vad vi tyckte om förra terminen, och sen sluta. skönt de också. sen vare so, typ sjukt tråkigt, men vi behövde bah lyssna, och jag gjorde inte ens de typ, så chill där också. lunch vare sen, och de va typ rester från igår, och sen typ potatissallad, fast det såg mer ut som potatissoppa typ. usch. efter lunchen vare bah fysik/teknik, och där skulle vi bah anteckna lite. sen slutade vi.
grupp två i spanskan skulle ha spanska, och vi andra slutade, och då va klockan kvart över ett. men sen, när jag kom hem, så smsade både johanna och becka och sa att jag skulle vara där, på spanskan. men liksom, vi ska itne ha spanska med dom, plus att jeanette och lennart sa att de bara va grupp två som skulle ha spanska. så antagligen fick jag typ skolk, men who cares, de va inte mitt fel. men dagen va typ fett chill, fast de va tråkiga lektioner.
när mickis kommer hem ska jag typ träffa henne, hon skulle berätta nåt. men nu ska jag typ chilla lite framför tv:n, så vi ses.


fan vad jag är sämst

kom just på att jag inte hade skrivit nåt idag, så tänkte bah slänga in ett inlägg sådär lite snabbt och lätt.
idag var det vanlig skoldag, jag började klockan nio. vi hade först hemkunskap, och vi lagade pizza. jag jobbade med sara, och den blev supergod.
sen hade vi lunch, i en timme och tjugo minuter, och vi var inte hungriga, så vi typ satt och låg bah på en bänk i korridoren, och lyssnade på musik på tre olika mobiler, samtidigt. haha och det var ju knappast samma låtar heller.
sen vare spanska för mig, och det var typ okej. sen vare idrott, och sen slut.
jag mötte nattis på busshållsplatsen, och vi drog till tumba för att möta mickis. sen tänkte vi dra till södertälje, med johanna, men mickis var tvungen att dra hem, så de blev bah jag och nattis och johanna. vi kollade iaf runt där i södertälje ett tag, och sen käkade vi donken till middag, och sen pallrade vi oss hem typ. och liksom hallå, jag är sååå onyttig, pizza till lunch, och donken till middag, kan det bli värre. nej, nästan inte asså. jag måste banta, och träna, och springa och aa ni vet allting. shit asså. nu måste jag bli seriöst med dehär. annars kommer det typ sluta med att jag dör av fettma eller nåt. och de skulle ju vara rätt mkt hemskt.
nej nu blev det massa onödigt skriv här, så nu ska jag bädda ner mig i min skönaste säng och typ kolla, sex&the city. najsigt värre. puss på er!

rest in peace morfar<3

NU börjar allvaret!

god kväll blogg och läsare!
idag var första dagen efter sommarlovet med lektioner. förra veckan var bra slapp, och vi gjorde typ ingenting alls, plus igår. men idag, ja, som sagt, nu börjar det. vi har fått schema och allt. bara tillfälligt iofs, men ändå. dom har liksom inte typ gjort dom riktiga ännu. eller nåt, ja fattar ingenting.
men idag var typ sämsta dagen, bara tråkiga lektioner. det börjar med matte, och sen spanska. sen har vi lunch (eftersom vi har sovmorgon) och efter lunchen är det so. sen är det 40 min fysik/teknik och sen 40 min biologi/kemi.
alla dom ämnena är ju sämst.
imorn har vi iaf hemkunskap, fett najs. har ju inte haft det sen sjuan.
nu på kvällen var jag ute med nattis och mickis ett tag, och vi hade riktigt kul. som alltid. puss på dom två.
näe nu ska jag nog ta och sätta på mig pyjamas, sen ska jag pallra mig bort till badrummet och borsta gaddarna, och sen blir det väl hopp i säng och titta på nån bra film eller nåt. jag är jättetrött. ha det bra!
jag saknar min morfar<3

sov gott

nu ska jag typ gå och lägga mig, är astrött. men vi ses imorron läsare, puss och sov näst bäst!

sov gott

nu ska jag typ gå och lägga mig, är astrött. men vi ses imorron läsare, puss och sov näst bäst!

REST IN PEACE MORFAR<3



                                                JAG ÄLSKAR DIG<3

.

tjenixen läsare.
idag va det ju skola igen, efter en najs helg. fyy. vi redigerade iofs bara våra "reklamfilmer" från skansen i fredags, och sen kollade på dom, så de va ju slappt. men ändå, våran va sämst, och den krånglade och vi skämde ut oss och jag vet inte vad. haha.
snart ska jag tagga ner till tumba och möta johanna, vi ska snacka lite och sånt. you know, såntdär.
men vi ses later såklart. jusste, idag eller imorron får jag mitt mejl från lkd, om grupp och allt sånt. hoppas lite att de kommer idag. tihi, puss!


jobba plus morfar

idag har jag jobbat, hela dagen. jag började klockan tio, och slutade halv sju. de va rätt stressigt där ett tag, men de va roligt ändå. de är trevligt folk på jobbet, och roligast är att sofia också jobbar där. puss på sofia.
iaf, jag pallar inte berätta liksom allt i detalj och lalala, men jaa, jag jobbade, och de va kul.
jusste också,

min morfar är jättesjuk nu. mamma och syster åkte till honom i torsdags, så bah öppnade han inte dörren, och då gick dom in med nyckel. så bah låg han medvetslös i sängen, och han kunde inte röra sig eller nånting. så mamma ringde ambulans, och nu ligger han fortfarande på sjukhuset.. asså dom trodde typ de va en propp i hjärnan eller nåt, för han har haft de förut, men de va typ lunginflamation. men så som han har nu, kan en frisk person dö av. och han har problem med hjärtat, så de funkar inte ens 50% som de ska, så han kanske kommer dö :'(. men dom vet inte ännu. men asså han blir typ bah värre och värre. och min mormor har typ nyss åkt till spanien, men hon ska typ försöka flyga hem nu. och jag tycker jättesynd om min morfar. asså han har typ haft tre hjärtattacker, han har haft propp i hjärnan två gånger, han har problem med magen, och han har haft massa annat. och allt händer honom, stackaren.
iaf, min morfars tvillingbror, udo, är typ sjukt cool. asså, han och morfar pratar i telefon varje morgon, och i torsdags så hade dom snackat. och sen senare på dagen, då hade han kännt på sig att nåt va fel, och att han va tvungen att ringa igen, och liksom, fatta, om han inte hade gjort de kanske morfar hade dött där hemma eller nåt, vem vet. för han hörde ju på morfar att han inte kunde snacka eller nånting. och då ringde han min moster, som ringde mamma, som åkte dit. liksom, och de hände när morfar fick en hjärtattack också förut. han kände att han var tvungen att ringa igen, och de va ju liksom tvunget, eftersom morfar va sjuk båda gångerna. snacka om tvillingar.
iaf, nu ska jag sluta skriva massa, ni kanske inte ens har pallat läsa allt, men ändå.
krya på dig morfar, vi älskar dig<3


god natt läsare

jag ska bah skriva ett kort inlägg nu. kollade nyss på en film, haha kan inte stava titeln, och pallar inte kolla fodralet men den va bra.
jag ska typ sova nu, för ska upp tidigt imorron och jobba, plus att jag är jättetrött för dagen har vart utmattande, haha fult ord, men aa, och sen är jag förkyld också på köpet. jättekul liksom, inte! men sov gott allihopa, tänker iaf jag göra, eller försöka. om jag inte får allt för mkt hostattacker. skoja, så mkt hostar jag inte. bara jättelite. men puss!



nu bjuder jag på typ världens oseriösaste bild, som ska
föreställa mig, men ser ut som nånting på nåt mongo typ.
iaf, tagen hemma hos kusin, när vi va typ så oseriösa som
man kan vara. typ. kul va de iaf. lägger ut den bah för att jag
är sjuk. annars skulle ni aldrig få se den. så, njut nu! puss

fredag - lördag

tjenixen!
igår va vi på skansen med klassen. typ tråkigt, men de funkade. vi hade iaf kul ett tag. haha. you know, the dalahäst.
iaf, efter skansen stannade jag sara mickis och johanna, och käkade lunch på donken. aah, lite sent för lunch egentligen, men iaf, sen kollade vi i affärer och sånt. johanna tagga till adrian sen, men vi stannade. ett tag, sen drog vi till tåget. jag gick av i huddinge, för att möta mamma och syster, som skulle till morfars lägenhet, och sen till honom on the hospital. stackare som ligger där. iaf, sen kom fia och moster, och jag och fia tog tåget hem till mig. och tarzan va ju också me. hemma hos mig snackade vi mest, och sånt, sen när mamma, anne, och moster kom, så käkade vi middag.
jag och fia garvade sjukt mkt, som vanligt dåra, men ändå.
efter middagen gick vi ut med tarzan, sen duschade jag, och efter de drog jag och fia till filmkedjan och shoppade godis. sjukt lite för en gångs skull. shit asså, och vi åt aslite också. men, vi satte på fjorton suger när vi kom hem, och åt lite godis. sen när filmen var slut gick vi och la oss, somnade typ direkt.
idag så gick vi upp vid halv åtta, och gjorde oss i ordning. sen tog vi + anne bussen till tumba, för att sen ta tåget till solna, och därifrån bussen mot odenplan, och gå av vid haga norra. där vi då skulle jobba. thats a café, vid fjärilshuset dåra. för mig och anne va de första gången, men, de gick bra. och kul va de också.
vi började klockan tio, och slutade ca, halv fem, och då hämtade pappa oss, så drog vi till min dans, eftersom jag hade audition. vi släppte av fia också, vid tåget.
jaa, innan vi började snackade jag med en tjej, haha ingen aning om vad hon hette, men iaf, hon va typ fett schysst.
sen fick vi komma in i salen, och börja. och ja de gick väl okej. vi får se vart jag hamnar.
ja nu blev detta inlägg väldans långt. vi får se om ni orkar läsa allt, men hare bra.kram.

 


bästeväns blogg

måste bara säga att min kusin, soulmate och bästevän, ni vet, allt dedär, har börjat blogga igen. jätteskojsigt. läs hennes blogg också, och glöm inte att kommentera.
http://sofialindroth.blogg.se/ 
puss


morfar<3

hej.
jag är knappast på bästa humör just nu. jag har just fått höra att min morfar ligger på sjukhus nu igen. han är jättesjuk, har typ fått en propp eller nånting, och hans ansikte är jättesvullet och allting. jag hoppas verkligen att allt går jättebra. han måste bli frisk liksom. jag älskar min morfar. han är den bästa. han är typ jätteofta sjuk, och ligger ofta på sjukhus, och ååh, jag tycker så synd om honom. hoppas att de blir bra.
snart ska jag äta middag, vi hörs sen!
jag älskar dig morfar!<3


helt onödigt typ

god dag. kom nyss hem från skolan typ. eller, för en halvtimme sen dåra, men iaf. idag skulle vi bah snacka med vår mentor, en och en, om typ nian, vad man skulle satsa på och lalala, så, jag började 11:20 och slutade 11:25. japp, ni läste rätt. de tog endast fem minuter för mig. bara för att jag är så bra. haha. jag tog bussen hem efter att jag hade snackat med sara och becka lite, så, de kändes väldigt onödigt att ens gå till skolan idag. menmen. nu ska jag laga some lunch tror jag. ha de bra.

bums i säng snart

asså jag är typ inte så jättetrött. liksom konstigt, eftersom att jag somnade sent inatt, och vaknade tidigt. men iaf, ska snart gå och lägga mig iaf. duschade för ett tag sen, och har bara suttit vid datan sen typ. så, nu ska jag typ ladda min mp3 här i datan lite, och sen ska jag hoppa bums i säng, och kolla tv eller film eller nåt.
imorron börjar vi halv tio, fett najs. god natt!

första skoldagen

första skoldagen efter sommarlovet. den funkade liksom. vi började halv elva, och slutade ca kvart över elva.
vi snackade typ bara och sånt, och fick lite lappar. och vet ni, vi ska ha slappt hela veckan, för vi har ingen rektor just nu, så vi har inga scheman ännu. haha fett najs.
imorron ska vi typ snacka om aa ja vet inte, och på torsdag ska man bah komma en och en, och typ snacka med ansvarsläraren i tjugo minuter om vad man vill ha för mål, sen får man dra, och fredag blire skansen, och måndag, typ, snacka och skit om skansen. najs typ.
iaf, idag efter skolan drog vi till tumba och så, jag johanna mickis och nattis, och johanna drog till adrian sen.
jag och mickis åkte hem, och nattis hämtade pengar, så handlade hon en tröja sen i tumba,
sen gick vi runt, sen käkade vi donken, och sen skulle nattis klippa sig. bara topparna, men ändå. sen tagga vi hem.
jusste, dagens outfit blir inte idag, för jag bytte om till mjukisar direkt när jag kom hem, och glömde liksom fota. men ni klarar er. puss på kinden

kort update

hallå. god morgon liksom. ska snart dra till skolan, tänkte bah skriva kort. vi kommer ju ha en kort dag idag, tack och lov, så de är inte så jobbigt att gå till skolan. och sovmorgon fick vi ju också, och de va ju snällt. haha, men dagens outfit kommer senare, hinner inte med det nu. vi ses

död imorron typ

asså jag måste typ sova nu, om jag inte ska vara död imorron. men jag är liksom inte ens trött. jag borde va trött, asså gick ju upp ganska tidigt imorse. men nej, typiskt då man behöver sova liksom. iaf, sitter nog uppe ett tag till, men sen måste jag typ tvinga mig att somna. eller så får jag vara död. typ. trött iaf.
men aja, sov gott alla andra

sista kvällen på sommarlovet

god kväll. nu sitter jag här, igen. haha, jag dricker te, kollar 2½ men och skriver blogg. och nyser, herremingud.
iaf, nu är det sista kvällen på sommarlovet. hemskt jue. puss på höst, jul, sport, och påsklov iaf, för utan dom hade jag aldrig klarat mig ett helt år liksom.
imorron börjar vi kvart över tio, och slutar halv tolv, så, de blir ingen lång dag, tack och lov. det var liksom skönt att höra.
men, nu ska jag snacka med roligt folk på msn, och sen måste jag hitta nått att ha på mig imorron. puss och trevlig skolstart för er som börjar imorron.

chilla inför skolan

nu sitter jag här och mumsar i mig mackor och läser folks bloggar. och imorn börjar skolan. jag tror jag dör.
vi kommer typ ha heldag också säkert. då dör jag ännu mer. fyy vad jag hatar skolan. de ska ju såklart bli kul att träffa alla, och vi börjar ju nian. men de är både bra och dåligt. iaf, jag vilar ut mig inför imorron liksom. haha, om de nu går, tillräckligt. asså man borde typ få ha såhär korta dagar nu första veckan, och typ fett slappa. liksom, de är ju typ tortyr av lärarna att bah börja direkt med allt. nån annan som håller me? aja, jag får väl stå ut. men skriver senare.

hela helgen

dålig uppdatering. men i fredags så åkte jag och kusin sofia till stan. vi skulle typ kolla ung 08 och lite sånt, vi va bah där en kort stund, och sen drog vi hem till mig och käka middag. efter de gick vi typ och handla godis och hyrde två filmer, hårda bud och one missed call. asså båda va typ rätt dåliga, inget att rekomendera iaf. one missed call va typ läskig, men den va fett konstig, såå.. aa och den andra va inte ett dugg kul, liksom inte vår humor iaf.
aja, vi somnade vid typ halv fem sen, för vi låg och snackade i timmar typ.
i lördags vaknade vi typ vid halv ett, och så låg vi i sängen och smsade, med varann tills klockan va typ två. hahahah jag vet, vi är sjuka, men så va de. snacka om att slösa pengar, men iaf. johanna smsade, och vi gick upp. vi kokade makaroner att äta, och sen duschade vi och fixade iordning oss. sen tog vi bussen till tumba, med mickis också, och mötte johanna och issa. sen tåget till stan, där vi käkade mcdonalds, och sen mötte linnea. och sen drog vi till kungsan, försökte tränga oss in bland alla folk. gick hyffsat bra, tills vi tappade bort mickis issa och linnea. sen skulle vi ut därifrån, typ sjukt svår. men de klarade vi.
vi mötte mickis issa och linnea, plus typ, filip, filip, oskar, andre, och henke. men dom va typ fett tråkiga, och otaggade, så vi tjejer drog sen, typ in bland folket igen. så, aa sen såg vi skärmen asbra.
och vi hade skojs. flo rida va iaf bäst, och brick&lace.
mickis och dom fick skjuts hem från stan, dom drog lite tidigare, men ja johanna och fia tog tåget.
sen när jag och fia kom hem till mig poppade vi pocorn, och kollade på nåt om madonna på tv. sen gjorde vi grönsaksdipp, och satte på meangirls sen.
vi gjorde oss i ordning och sen somnade.
igår, söndag, skulle vi vakna ca halv tio, men båda stängde av alarmet och somnade om. så vi vaknade vid tolv, gick upp och käkade frukost, gjorde oss klara, för att sen dra till fia.
där rensade vi hennes garderob och sånt. haha. sen chillade vi mest.
vi somnade vid typ ett, och idag gick hon upp ca åtta, och jag typ halvnio, eftersom hon börja skolan idag. stackare.
men vi käkade, fixade oss och sen tog vi varsin buss.
så, thats all. hoppas ni har haft en bra helg. puss


repris av prison break

måste bah skriva här att, jag sitter och kollar på prison break. de är ju repris som går nu, så jag har egentligen redan sett alla avsnitt, men de är ju såå bra, och spännande. något jag verkligen rekomenderar att kolla på asså. man kan inte, inte gilla prison break. jag lovar, ni kommer bli nöjda. köp boxarna eller nåt, för de är ju inte så bra att börja kolla mitt i nu, om ni tänkte kolla repriserna. iaf, här kommer en bild på snyggingarna. okej, alla är inte snygga, men några. kramkalas


ingenting bah plus lite igår

tjohej. idag har jag knappt gjort nånting alls. jag har städat lite i mitt rum, och sen chillat bah. sköönt.
imorron kommer kusin hit, och sover här. vi ska typ till ung08, kanske mickis me, hoppas. iaf, vi kommer ha fett med mys. vad har ni gjort idag?

dagens outfit, och köp, från igår:

  

t-shirt: h&m; ca 80:-           chinos: ginatricot; 299:-     kort munkis: ginatricot; 249:-
jeans: replay ca ?:-                                                         (bortse mitt skabbiga jag idag)
scarf: h&m ca ?:-

min nyinköpta scarf har jag tyvärr ingen bild på, men.. de får ni leva med. haha puss på kinden


huvudstaden med johanna

hola.
idag var jag och johanna i stan. vi hade kul. jag skulle handla chinos, och jag letade på massa affärer, jättelänge. efter mkt letandes ringde mamma, som jobbade i stan idag, och sa att hon hade hittat på gina. så vi gick dit, och där fanns dom. jättefina. så jag köpte dom, och även en munkis från gina, som jag länge velat ha.
jag köpte också en scarf från h&m divided. bilder kommer sen.
jag letade också efter ett par örhängen, typ stora, fina, men hittade inga snygga.
johanna köpte också lite snygga grejer.
men aa, vi hade mys.
på vägen hem köpte jag världens godaste frapino, asså det finns inget bättre. puss på frapino.
på lördag ska jag på the voice, men iaf johanna, och mickis hoppas jag. nån annan som ska dit?
hoppas kalle ska dit, så kanske vi ses.
va ute idag, eller asså, nu på kvällen, med mickis, filip, filip, oskar, andre, henke och micha. vi va vid mölle.
jag och mickis hann inte va där så jättelänge, eftersom hon måste va hemma tio. men när vi skulle dra, kunde ingen skjutsa oss sa dom, så vi började gå. sen där brevid tågspåret, på vägen, så kom det en bil, mot oss. sen stannade den en bit ifrån, och släckte ljusen och allt. och ja bah: vafan håller han på me. sen började han blinka me dom, och vi tänkte jävla miffo, sen börja han typ köra mot oss, så vi vände och kutade, och då började han gasa. ja tänkte att han skulle köra på oss om vi inte sprang in i kanten, så vi srang upp bland buskarna och upp på spåret. och vi skrek som galningar, och mickis snackade med filip i telefon. han trodde vi drev, bah för vi ville ha skjuts.
iaf, bilen åkte förbi, och vi va fett rädda, men gick ner igen. sen såg vi han komma där bakom igen, och blinka sådär med ljusen, så vi sprang upp bakom en buske, och han körde fett sakta förbi. sen stannade han längre fram. så vi gick ner till vägen, och micha hämtade upp oss med moppen och skjutsade oss till ica, snäll som hon är. tack så mkt.
fan va de va läskigt säger jag bara. puss på micha som kom och hämtade oss.
nu har jag inget mer att skriva, så, hare bra.

fun med johanna

godkväll.
inatt sov jag hos johanna, de va mys. vi satt vid datan sjukt länge, och hade grymt kul.som alltid. vi gick och la oss vid halv fyra typ.
jusste, vi kollade på 1408 också. asså den va läskig, men väldans konstig. asså, aa, kanske inte så mkt att rekomendera. vi ställde iaf klockan på halv elva, och vaknade då. men sen somnade antagligen båda om, för när vi vaknade sen var klockan ett. och då gick vi upp, käkade frukost, gjorde oss iordning, och sen drog till stan. där gick vi runt och kolla och sånt, ung08 också. eller asså aa, vi va ju där. sen typ käkade vi på donken, och sen lite kungsan igen.
sen började det ösregna, icke så mysigt, men vi klarade oss. sen drog vi hem, och då va vi dygnsura liksom.
men, vi hade skojs.
imorron ska vi åka och shoppa tror jag, roligt värre. haha lät typ ironiskt, men det var det inte.
btw, kalle skulle jue komma hem idag. och snart är liksom klockan över tolv. och om han har glömt att smsa slår jag honom. haha nej men, hoppas inte planet har störtat! nej, de har de inte.
men nu ska jag sluta tråka ut er med massa tråkigt, så, ha de näst bäst


move to USA

nu har jag ätit. det blev mannagrynsgröt. okej, ja vet, de är liksom sommarlov, och mannagrynsgröt är ju typ lite juligt, men, det är sååå gott. liksom, finns det någon som inte tycker om det?
jag har kommit på också, egentligen för ganska länge sen, men att när jag blir stor, ska jag flytta till usa, så ska jag skaffa minst två barn, en tjej och en kille, som ska heta April och Tiger. för till usa har jag alltid velat åka, och då kan jag ju lika gärna flytta dit. och April och Tiger, jag gillar dom namnen. och om man döper sina barn till de här i sverige, då kommer ju alla utala det fel, likom April, som månaden på svenska, och Tiger, som djuret på svenska. och mina barn ska ju inte bli mobbade hallå. såå, då måste jag flytta till usa. tihi. Bradley är också fint. men iaf, April och Tiger är redan bestämt, nästan.
puss

det regnar

godmorgon världen. jag har druckit té idag, och det regnar. rolig information i know. men iaf, jag vaknade för typ länge sen, så, snart ska jag gå ner och laga lite lunch tror jag. eller om jag hittar nåt färdigt jag kan värma bara.
johanna är hos adrian nu, mysipys. jag som ville shoppa med henne idag, men aa, det blir imorron eller onsdag tror jag. trevligt trevligt. plus att jag ska sova hos henne inatt. äntligen, det känns som att det var år sen.
mitt rum måste städas, men jag orkar inte. har fått lite nya kläder av syster nu, najs. men, det är så att det finns inte så mkt plats i min garderob, liksom speciellt inte nu när den ser ut som den gör. och det betyder alltså: städa caroline!
men jag vill inte. och jag vill ha sol. men, vem bryr sig, så nu ska jag gå ner. puss på munnen

jag vill ha té

shit vad det regnar. hur mkt regn har sverige egentligen? jag har tänkt att, alla andra länder, typ som spanien, grekland, portugal, och domdär varma länderna, där regnar det ju inte ofta. nästan aldrig rättare sagt. och ja, undra om dom skickar alla sina regnmoln  till oss? det verkar ju nästan så. det är säkert så. fyy isf.
jag vill ha sol nu. och té. men om jag går ner och gör de, då kommer jag säkert väcka hela huset, för ni vet, vattenkokaren låter ju lite. damp.
imorron ville jag åka och shoppa, jag har massor jag måste handla innan skolan börjar. men johanna, hon skulle till adrian, kul för henne såklart, men jag ville att hon skulle henka på. hon är liksom roligast att shoppa med. utom kusin kanske (flåt johanna) fast hon är ju inte hemma. tråkigt värre.
jag vill typ gå och lägga mig, men ändå inte typ. jag vet inte vad jag ska göra annars, men jag är inte trött.
underhåll mig någon, tipsa mig om nåt kul. vad gör ni?
puss på kinden

myskväll för mig själv

nu har jag poppat en stor skål med popcorn, som jag ska äta, alldeles för mig själv. det är ju också mys ibland.
sen har jag laddat upp med oc också. säsong två nu. iofs har jag redan kollat på alla boxar flera gånger om, men.. man får ändå aldrig nog, iaf inte jag.
så, ha en mysig kväll, för det tänker iaf jag ha. popcornkrig.

 


jag pallar inte?!

herremingud vad jag har varit dålig på att uppdatera. sorry, men jag vet inte, har liksom aldrig lust med blogg längre.
men nu ska jag bli bättre, jag lovar.
nu måste jag ju skriva här allt jag gjort, eller så gott som det går. kommer ju faktiskt inte ihåg allt kanske. tihi. skriver lite kortfattat you know.

i fredags så va jag med johanna, och vi bakade bulls. fett bäst vi va. och kul hade vi. den här gången blev dom iaf inte brända, så vi "tvingades" lägga dom utanför filips dörr. gud vilken tur.
dom blev jättegoda. så, vi käkade två var (dom andra va till hennes gäster sen) och så drack vi saft. och satt vid datan och larvade oss, med mera.
sen åkte vi hem till mig, och sen till stan. det va ju 080808 så, där skulle det hända saker, men de va typ astråk, bah sämsta eric/k gadd där med sin fuuula röst. usch. så vi taggade hem istället. hem till var och en.
då var jag ensam hemma, sjukt skönt asså.

lördags, så gick jag upp rätt sent, och sen va jag med mickis och linnea, och vi gick och hyrde två filmer, white noice och he´s the girl. när vi kom hem igen skulle vi käka, för vi hade kräftskiva, liksom grannar emellan you know.
det var skojs. sen gick vi tre in, och körde anden i glaset. scary bah. men skojs.
sen kollade vi på white noice, sjukt läskig, men bra.
sen körde vi lite mera anden i glaset. sen, aa, gjorde vi de ett tag hahah fett rädda vi va.

idag så vaknade jag sent, och sen, ännu lite senare gick jag till mickis. där va ju såklart också linnea, för hon hade sovit hos mickis. så, där va vi lite och sånt, sen gick vi och lämnade filmerna, och sen typ hade vi lite skojs hos mickis. sen gick jag hem till mig och åt middag, och så nu har jag hamnat här. tihi.

okej, allt blev typ massa rörigt, och det blev ett långt inlägg, men, läs om ni vill. haha, puss


hemma igen

hann aldrig skriva ett litet inlägg igår, som ni kanske har märkt. men... nu är jag hemma igen. tråkigt värre, eftersom att jag hade det super hos kusin. vi gjorde inte särskilt mkt, hon hämtade mig på moppen i skogås, och vi åkte hem till henne. hon visade alla sina saker hon hade köpt i usa, och sen fick jag en liten påse med massa fina saker, typ allt från victoria´s secret. tack älskling<3.
iaf, sen snackade vi typ, om allt, hennes resa och sånt, i typ timmar. och vi skrattade sjukt mkt, asså typ som aldrig förr. jag tror att de va för att vi hade varit borta från varann så länge. iaf, vi började skratta åt att hon sa 41 kg istället för kr. hahah liksom, de va ju knappt kul, men de tyckte vi. aa, sen märkte vi att vi skrattade likadant, och lika fult. hahah, så då skrattade vi ännu mer. och sen för att vi sa samma saker. asså vi bah samtidigt: asså shit, och sen: omg. hahahah och vi kunde inte sluta. sen så glömde vi bort va vi skrattade åt, och sen kom jag på de. och då insåg vi att det var ju inte ens roligt, och då skrattde vi ännu mer. haha, de va iaf sjukt roligt.
ja, sen åt vi middag, köttbullar och potatis och brunsås. och sen tog jag och fia moppen till coop forum, och handlade massa godis, och ramlösa. sen kom vi hem och satte på en fransk dålig film, och de slutade med att vi bara snackade, och sen stängde av.
då började vi istället sminka oss, med hennes nya smink. eller, vi sminkade varann. riktigt roligt var det faktiskt. haha.
sen tog vi lite sexiga bilder, right fia?! haha, tyvärr kommer dom nog aldrig visas för någon annan. för jaa, eller, vi skickade tre till johanna, men hon är de ju lung med. tihi.
sen satt vi vid datan till ca, halv 4, och då dog den, för batterierna var slut, och då började vi käka godis istället, fast vi hade borstat tänderna och allt. typiskt oss tjockisar asså.
sen gick vi och la oss, i hennes inte sådär jättestora säng, haha, och typ delade täcke, och drog och slet lite sådär. vi snackade ett tag, och sen somnade vi.
imorse vaknade vi vid nio, och hon gick upp och började packa. jag låg kvar ett tag, men sen gick även jag upp. vi klädde på oss, jag packade ihop mina saker, och sen käkade vi frukost.
så ja, vi va rätt trötta, för vi råkade ta lingonsylt istället för jordgubbssylt på mackorna. hahahah, fyy, de va sjukt äcklig.
men ja, sen vid elva typ, så va vi klara, och hon och hennes kära familj skulle dra till skåne, och jag skulle då hem.
de va ju sådär lite stortråkigt, men jaja, vi ska ses snart igen.
jag hade iaf underbart med henne, och hade saknat henne jättemkt.
snart ska jag ut med johanna, när hon har käkat klart. så, medans jag väntar ska jag läsa veckorevyn och lyssna på the kooks.
herremingud vilket lång inlägg, flåt, om ni ens orkar läsa allt. haha, puss på er.

rubrik?

kollade nyss på en bra film på tv, volcano hette den. och innan det kollade jag på mr,bean. haha han är så sjukt rolig typ.
snart ska jag gå och lägga mig tror jag, måste va pigg imorron, så jag orkar gå upp i lite vettig tid. ni vet, jag måste hinna duscha, städa och packa innan jag taggar till kusin imorron. de kommer bli supermys där.
hinner kanske slänga in ett inlägg imorron innan jag åker. sov gott

det regnar hela tiden

asså det slutar aldrig regna.
igår regnade det sjukt mkt, i förrgår också, idag också. man har ju inte lust att göra nånting. fyy. jag vill ha sol.
ja, idag var jag bara hemma, gjorde inte mkt alls. imorron ska jag till kusin, fett najs. det ska bli grymt kul. puss på henne.  nu ska jag gå upp och läsa lite tidning som jag har fått. regniga sommarkramar


kom hem bästisar

        
jag vill träffa kusin, kalle, nathalie, sara, mikaela, rebecka. kom hem!








johanna är roligast.

hallojs.
jag ska snart sova, tänkte bah skriva lite om idag. ja, som sagt, idag hände ingenting alls typ. jag chillade hela dagen. skönt. man orkar ju inte göra nånting när det regnar så mkt som de har gjort idag.
kollade nyss på prison break, sjukt bra det är. puss på det. och nu är det storm här, jag lovar. det kommer bli orkan eller nåt såntdär galet. usch.
men, nu ska jag lägga mig och typ, bah vänta på att taket blåser bort dah. nej, jag skojade, jag ska nog titta lite tv liksom, tills jag somnar. sov näst bäst.








trevlig resa!

god natt allihopa
jag är inte trött. oskar åker till cypern inatt, (kommer sakna honom lite (a)) och därför skulle han stanna uppe.
och han bad mig sitta uppe med honom, men nu spelar han xbox. fyy, jag försöker liksom få kontakt med honom, men nej de funkar inte. haha. iaf, kanske går och lägger mig snart istället. fast kommer inte kunna sova ändå.
hhm, får se hur det blir. 
iaf, alla ni som är vakna får väl ha fortsatt trevligt, alla ni som sover får fortsätta sova gott, och oskar får ha en trevlig resa.
puss

gummibåt och åska.

gud vad det regnar och åskar.
idag har jag varit med johanna, vi åkte till staden och köpte gummibåt på BR. sen provkörde vi den såklart i uttransjön.
det gick ju sådär, haha, vi var ju inte direkt proffs. tihi. men kul va det.
jusste i stan träffade vi sara också, och jessica och deras två kompisar. ingen aning om vad dom hette, men whatever.
sjukt längesen jag träffade sara iaf.
ja som sagt, det öser ner regn här nu i vårt avlånga land. iaf här hemma hos mig. och åskar gör det också. läskigt jue, men lite mysigt också. egentligen borde jag stänga av både tv och data, men... då finns det inte mkt att göra, så kanske stänger av datan snart och sätter på en mysig film eller nånting. vi får se.
jag har haft en skojs dag iaf, hur har er dag varit?
puss

-

 

jag har sjukt tråkigt, någon som kan tipsa om någon
bra film eller nånting? (a)

kom hem nu!

bästevän kom hem! jag saknar dig sjukt mkt, nu är det 4 veckor och 2 dagar jag har varit utan dig. jag behöver dig. kom hem! jag älskar dig mest<3

          

åh vad det regnar!

hola läsare.
gud vad det regnar ute. ibland kan man undra hur mkt regn det finns. fast, de har ju regnat mkt mer förut, men ändå.



idag var jag med johanna, vi drog till huvudstaden, eftersom tumba var så dött. där gick vi runt och sånt, ni vet.
vi va inte där så länge, för de regnade ju sjukt mkt.
vi åkte hem till tumba, och fick vänta där en stund på bussarna. ja, sen åkte vi hem.
jag ska snart äta tror jag, så hoppas det blir nått gott, jag är absolut vrålhungrig, eftersom jag inte hann äta nån lunch idag. snackade med johanna, och sen helt plötsligt var det dags att gå till bussen.
nej nu ska jag nog läsa min bok lite, som är superbra, så puss
                                                           
    mjukisbrallorna drogs på när det regnar såhär mkt        

ut i regnet snart.

hallojs. tänkte bah skriva ett kort inlägg, vet att jag har varit lite dålig att uppdatera, sorry. men har verkligen inte haft ork till blogg, vet inte varför. men ska försöka bli bättre.
ska snart möta johanna i tumba, ingen aning om vad vi ska göra, men... nåt hittar vi väl på. haha, de är alltid kul med henne. iaf, bussen går 36 så, ska nog äta lite lunch innan, om jag hittar nåt gott jag kan äta.
jusste, mitt "nya liv" har börjat nu. jag ska bli nyttig nu. inget onyttigt, kanske nångång ibland på fredagar eller lördagar, men inte mkt eller ofta. fyy på mig som varit så onyttig. aja, nu ska jag leta nyttig lunch, så puss på er och ha en fortsatt trevlig regning lördag.

RSS 2.0