kortkort

tänkte bah skriva ett kort inlägg nu, för ja ska snart åka och kolla färg till mitt rum, ska måla om, och sen ska vi till bästa kusins jobb och fika. mysmys. sen ska jag me henne hem, och slaggar där tills imorron. fett najs. men sen efter imorron kommer jag inte träffa henne på över en månad. asså de är sjukt länge, och jag kommer sakna henne sjukt mkt.
men aa nu måste jag dra, men skriver nog imorron antar jag. puss


fredag/lördag

hej hopp. igår, fredag va jag med johanna typ. aa de va jag, och på kvällen slagga hon hos mig. mysigt värre. vi kollade scream som gick på tv. asså vi var sjukt rädda. men vi hade mys. sen kollade vi på nån annan film som började efter den, och sen i slutet somnade jag. sen typ vaknade jag och vi stängde av tv:n och somnade. imorse vaknade vi typ rätt så sent. vi fixade oss och massa sånt, för att sen dra till grönan för att träffa johannas kompis. men sen kunde inte hon komma dit, så vi drog bah till stan, men sen hem igen. tråk. vi träffade mickis en stund, men sen skulle typ alla hem och äta och sånt. på kvällen tagga vi till övrasjön med fille, och där satt vi och snackade typ. sen drog vi hem, och jag har inte gjort mkt alls. flåt för att inlägget blev rörigt och sånt, men är inte alls på humör att skriva. har bråkat massa med mamma och pappa idag, och nu har jag sjuk mensvärk och fryser och är törstig. jaa, så nu ska jag hämta nåt att dricka, och en värmesak... aja, puss


kalle!

hallå läsare.
idag träffade jag gulligaste kalle. de va kul. vi möttes i tumba typ vid kvart i elva. vi åkte till stan, gick runt där typ. vi snackade om typ, massor.. vi låg vid vattnet också och snackade. mys. han bjöd på mat och allt, fett snäll! aa, vi va där typ rätt länge,  sen åkte vi till tumba, och satte oss på en bänk typ bakom tumba gymnasium. där satt vi och snacka ett tag och sen gick vi upp och satte oss där ovanför tumba typ, och snackade.  haha och han sa massa sjuka saker så ja typ garva massor.  sen typ tog jag bussen hem nångång runt nio, och sen käkade jag när ja kom hem. de va iaf trevligt att träffa honom!

nu har jag mest suttit vid datan hemma, som vanligt, och kollat scary movie. eller kollar fortfarande, men nu är de paus. usch, hata paus. men nu ska jag gå ner och hämta mer ramlösa, och sen fortsätta kolla på scary movie. vi ses ♥


tisdag/onsdag

god kväll. igår skrev jag bara lite om vad ja gjorde på förmiddagen. så, på eftermiddagen så åkte jag till tumba och skulle möta johanna. träffa jonte och hans kompis först, snackade kort med honom, sen kom johanna. vi gick till donken (tjockisar) och sen så åkte vi till uttransjön. där satt vi lite. vi träffade emelie. sen gick vi och köpte glass. onyttigt ja vet. men sen gick vi ändra till björkhagaskolan, de är typ långt, eftersom vi gick förbi segersjö och allt. sen så gick vi till tumba, tog bussen till mig, hämta grejer, eftersom jag sen sov hos johanna. de va mys.
på morgonen idag gick johanna upp och duschade, ja låg kvar lite. sen åkte vi till hennes tandläkare, och sen efter de, direkt till stan. där hade vi trevligt.
efter de åkte vi hem, vi åt middag, och sen träffades igen. vi va då me mickis och nattis också, vi gick runt, hade köpt godis. sen gick alla hem. har typ bara suttit vid datan.
haha blev typ kortfattat inlägg, men pallade inte skriva nu egentligen. så puss

åskan, spöken, mickis nattis och johanna

ja vet, länge sen jag uppdaterade. haha men har inte haft så mkt tid eller ork. men nu ska jag skriva vad som hänt.
ja, på söndagen va jag me mickis och nattis och johanna, vi hade lite tråk, va typ bah i tumba, fast mys ändå. sen badade jag mickis och nattis, icke johanna dåra. tråktråk. sen mådde jag typ dåligt, va halvsjuk eller nåt vet inte, men aa, mådde inte bra, så gick aldrig till erica, som jag egentligen skulle. de va synd, för skulle nog haft jättekul. saknade henne plus typ alla som skulle komma. men aa, jag slappade hemma istället. sen på typ kvällen/ natten så började de ösregna, åska och blixtra. asså fatta hur rädd jag va. hela huset skakade jue, och så va de nånting som knackade i väggen. smsade kalle, men han sov. haha lyllo han, jag kunde nämligen inte sova. fy de va inte kul asså. de lät ju som att någon bombade hela sverige eller nåt. men aa, tillslut somnade jag.

på måndagen, asså igår, mådde jag bättre. jag och nattis taggade till johanna. mickis va ju hos filip ♥ haha, men aa vi va ute, de började typ regna, men aa sen slutade de. sen va johanna tvungen att dra hem, så jag och nattis gick också hem, och såklart började det ösregna då. fan va blöta vi blev. haha
när vi kom hem gick vi direkt till mickis, och hon berättade massor om hur de gick på dagen. tänker inte avslöja massor, men ni fattar nog. sen skulle jag och nattis äta, och efter maten åkte vi till uttransjön och träffade johanna. vi badade, alla utom mickis. nattis doppade sig typ bara, men jag och johanna simmade runt som, ja vet inte vad. skönt va de iaf.
sen gick vi hem till johanna, hon packade saker för att sova hos nattis. hennes pappa skjutsade oss till gulan, och vi köpte läsk och lite choklad. sen hem till oss. jag och mickis gick in till sig och "packade" lite, och sen in till nattis. vi kolla film, snacka och hade skitkul. 
vi somnade inte, alla va typ pigga, så vi låg och snacka, kolla massa olika program på tv och sånt. sen klockan 6 typ, så åkte hennes mamma till jobbet, och vi gick upp och åt mackor. fan va hungriga vi va. haha. sen gick vi in till vardagsrummet och typ gjorde allt och inget. kollade mest på mtv. jag va jättepigg, och sen när im yours kom började jag dansa typ galet och fett fult. sen åkte hennes pappa till jobbet, och typ somnade till mtv, på typ högsta volym.... nej inte riktigt, men när jag vaknade igen efter typ en timme, och såg att alla sov, så var det en jättedåligt låt som spelades, fett högt. och jag tänkte, kommer aldrig kunna somna om. men de gick ändå. så sen sov vi typ till halv elva, och då gick vi upp och "städade" och sen gick alla hem.

jag la mig och kolla tv, och åt frukost/lunch. sen låg jag där tills typ nu, och slappade i soffan. har inte hänt mkt mer alltså. så.... over and out!§


midsommarafton och dagen.

tjena snebena. igår va de ju då midsommar, som alla säkert redan visste. jag hade kul. först på dagen, typ vid tolv, kom grannen mickis över med sin mamma och pappa. jag och mickis gick ut för att plocka blommor, men de fanns typ inga fina, så de blev tre lupiner och tre några andra gula vad de nu va. sen kom familjen vi åker till fjällen me. angelique, stefan, jim, filip. trevligt. vi åt lunch och sånt, och sen tårta, och då sjöng vi också för jim, som fyllde år den dagen. sen gick mickis jag filip och sibbe in och spela cash. skojsigt. fast killarna vann. haha. sen spelade vi ett annat spel. sen typ drog vi ut och spela kubb. jag och mickis mot sibbe och filip. dom vann då åtta gånger. fan dom. vi sög typ helt enkelt . hah. sen drog vi upp till altanen och spelade ett annat spel, de va fett kul. jag och mickis vann över killarna överlägset asså. fett grymma vi va. sen va de middag, då hade våra andra grannar också kommit. de va nattis, och hennes familj. vi åt middag, sen gick vi över till mickis altan och spela andra spel. kul. aa, sen satt vi där och snacka längelänge, asså jag filip sibbe nattis mickis. sen drog vi in till mickis och kolla film. de blev "hip hip hora". sen skulle filip hem, och sibbe gick också då. så då va de jag nattis mickis kvar. vi satt och snacka lite, sen gick nattis hem, och vi gick till mig och va lite me dom fulla vuxna. haha. sen drog ja in, va typ trött, mickis vet ja inte vad hon gjorde, men hon gick in efter en stund iallafall. för vi började snacka på datan sen. och så snacka ja me några andra också. sen efter lång tid gick jag och la mig och kolla på tonårsliv, men somnade typ direkt.

idag vaknade jag sent. tjugo över ett typ. gick upp och skulle gå ner och äta frukost, men där va då mammas och pappas kompis hasse. han typ fikade, och då ville inte jag komma ner i pyjamas och morgonfrilla och bah "hej ja ska äta frukost" som typ värsta muppen. så jag satte mig vid datan och snackade me lite kul folk, sen klädde jag på mig, efter typ en timme xD och gick ner och åt frukost. då stog dom där ute och snacka istället, eftersom han typ skulle hem. sen gick jag ut och träffa mickis, och vi gick till nattis. hon ville komma ut, så vi drog till busshållsplatsen, för att åka hem till johanna. vi satte oss på bryggan vid uttransjön, (m. johanna) i ösregnet. sen slutade de, och jag och johanna hoppade i vattnet me underkläder. de va typ varmt efter ett tag. så aa, vi hade kul i vattnet. mickis och nattis kollade bara på oss. ja tror inte dom vågade bada. haha. aja, sen gick vi upp och frös ihjäl. vi gick hem i underkläder till johanan eftersom vi var skitblöta. jag fick låna underkläder av henne, och en varm tjock tröja. sen drog vi till ica för att handa "chips" men dom hade strömavbrott, så vi väntade, längelänge, men sen tog vi bussen till tumba istället. men där va ica stängt, så vi gick till willys. där köpte jag och mickis typ snacks, och johanna nå sånna där pinnar. haha. vi tog bussen hem, och åt middag där. sen kollade vi på the hills have eyes 2. fuck va den va läskig. men vi hade mys. sen tagga jag mickis och nattis hem, och nu har jag inte gjort mkt alls. sofia skrev till mig nu, så nu ska jag vara social me henne, den enda roliga inne på msn. puss 


johanna bästevän

hejs. hann inte skriva igår, aa asså på kvällen dåra.
jag skrev ju att ja kanske skulle kolla fotbollen och så, och så blev de. jag och johanna tog på oss sverigetröjorna, måla streck i ansiktet och drog in till kungsan och kollade. för de va där också. haha. de va skojskoj. först såg vi typ ingenting, för de va nåt jävla grönt tyg framför oss, men sen tog dom bort de, och vi såg tv:n utmärkt. jag hade jättekul med henne.
efter matchen tagga vi hem till mig och hon slagga här. mys. vi låg vakna typ fett länge och kolla film, snacka och sånt.
här kommer lite bilder:

   

idag vaknade vi klockan ett typ, och bestämde oss för att gå upp. men så blev det inte, jag gick på toa, och sen la jag mig igen, och så låg vi där och snacka och de till klockan två. haha, sen gick vi upp och åt frukost, duschade, bäddade, fixade oss, och sen drog vi och bowla. jag vann då. stolt. hah.men de va kul att bowla, fett länge sen liksom. sen åt vi middag där också. asså på heron. mhm, sen typ drog vi hem. hemma har jag fixat lite i mitt rum, typ bytt gardiner, satt upp lite foton och sånt. nu kollar jag på 50 first dates. den är typ bra. men aa, nu ska jag nog hämta ramlösa, och sen får vi se vad som händer. fast först kommer lite bilder, puss.

  

  

grattis eric!<3

jag kom på nu att jag måste faktiskt gratta min bäste kusin eric, eftersom att han har fått a-licens i roadracing. okej, många av er kanske inte vet vad de är? vad vet jag. men whatever, de är typ motorcykel. asså han tävlar och sånt. och han är bara 13 år, och nu när han fått a-licens så ska han köra nordiska mästerskapen. ååh ja är så stolt över dig eric. du är verkligen grym. ville bara säga de, puss.

   

                                                                    
1. isabell jag eric
2. eric
3. eric omringad av 16-åriga tjejer i spanien 
4. eric


spana in hans coola hemsida också§
http://lindrothracing.se/                


-

läste just på aftonbladet.se att de va på skeppsbron dom hade en storbildsskärm där man kan kolla. så de kanske inte är i kungsan ikväll då, trodde de eftersom de va de i lördags. men whatever, någon som följer med dit då? (a)
alla som ska dit, vi ses kanske där. om jag inte kollar med papsen eller nån annan hemma i soffan. hejs

fotbollskväll?!

de är ju sverigematch ikväll, som jag antagligen kommer titta på, om jag inte gör nåt annat skojs. någon som vill mysa framför tv;n eller hänga me in till kungsan?. aja vi får se. jag antar att de blir tv:n ikväll ändå. hoppas alla håller tummarna och hejar galet på sverige ikväll, för om dom förlorar är dom ju ute, och de vill vi absolut inte. så håll tummarna alla svenskar där ute. kolla bara på dom här söta killarna, som hejar förfullt. duktigt av dom. puss


 

plastikoperation.

godmorgon, för dom flesta säkert. jag kom nyss hem från vårdcentralen, där jag va och visade upp mitt ärr som blev när jag tog bort födelsemärket. de blev så fult, och konstigt och man ser de hela tiden, så aa vi skulle visa de och frågade om man kunde göra nåt åt de. och de kunde man. så jag ska plastikoperera mig. haha. de finns typ nån plastikkirurg i solna eller nåt, så, aa. menmen, idag ska jag träffa johanan. jippie. vi kanske ska bowla. vi får se hur de blir, annars hittar vi på nåt annat skojs. ska nog hoppa in i duschen nu, och sen käka lucnh. ciao


J

 du betyder bästevän♥

ginatricot.

jag bara älskar ginatricot. dom har så fina kläder. och inte är de dyrt heller. ååh, puss på gina. satt och tittade på deras hemsida, och hittade en sjukt söt kortärmad munkis. asså jag bara måste ha. sen fanns de ju såklart jättemkt annat fint som ja också ville ha, som alltid, haha men ja pallade ju inte lägga upp allt.


me love§

asså jag saknar verkligen konståkningen nu! de va jättelänge sen jag åkte, och jättelänge sen jag träffade allt gulligt folk där. fyy, de blir typ i slutet av sommaren nästa gång jue. ååh, jag saknar. men ciao


-

tjollahopp asså. jag har grymt tråkigt just nu. läste nyss min bok, asså inte hela, men pallade inte läsa mer. men den är grymt bra, och sorglig. den heter "starkare än hatet" och är skriven av Tim Guénard. den är liksom sann, asså allt har hänt för honom. han berättar om sin barndom, och det är bara för hemsk. men ska inte avslöja vad som händer och sånt, men de är verkligen en bok ni borde läsa. men nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt tjat om en bra bok, haha goodbye..




sommarlov?

vadå sommarlov? när jag vaknade imorse så lät de som att de va krig här i sverige. seriöst. men de va bara åskan som tur va, men ändå. de ska ju ffs vara sol på sommaren! fyyy. sen började de hagla också. ååh, ännu bättre. *inte.
jag somnade om, och vaknade klockan två. då gick jag upp och åt frukost, och sen satte mig vid datan. ja snacka lite me kalle, som hade dissat mitt sms imorse. hah, fy skäms. menmen, sen har jag städat min garderob också. nu kommer mamma bli glad. hah. aa, har ju inte hunnit göra mkt mer. någon som vill hitta på något, nu eller senare?.smsa eller ring isf, på 0709527309. nu ska jag städa lite annat i mitt rum. hejsvejs♥ /  None

kolla in den där, asså typ världens sötaste tjej!  http://www.youtube.com/watch?v=xbhJAMXH3V4&feature=related


lördagen

god natt. jag sitter här och myser i min sjukt stora sverigetröja, och kollar fotboll på tv. haha inte riktigt mig, men ja har faktiskt börjat gilla fotboll. aa, dampade på msn nyss,för de funkade inte. verkade inte funka för någon. inte för kalle heller iallafall. haha, så vi messa istället. men nu funkar de jue, så...
idag/igår, alltså lördag, så aa va jag hos mormor och morfar på kvällen, med mamma pappa och anne. fia eric michelle moster och morbror va också där. vi hade skojs. vi åt middag, bara sallad, och den va inte så god, så åt inte mkt. sen fikade vi, mums. haha. men aa, vi va inte där så jättelänge. men de va kul att träffa fia och michelle<3. hemma har jag inte gjort mkt. så, har inget att skriva nu. over and out!§

me love icecream

 glass i stora lass för mig asså!

slappdag?!

mattias är out och springer nu, så aa, vet inte om de blir nåt träffas idag för oss. tråk isf. men de får väl bli en annan dag då... ja och om ingen annan vill hitta på nåt så blir de väl chilla för mig hela dagen. sitter här hemma i myskläder och kollar mtv och käkar minimarshmallows. haha tjockis ja vet. snart ska jag hämta glass. tihi. puss.

  


morgon

goodmorning blogg!
skrev inte igår, för jag pallade verkligen inte. menmen, söndagen kommer här, jag vaknade, och hörde att sibbe och mamsen skulle till skärholmen, så ja gjorde mig iordning snabbt, och följde me. där handlade jag tre par trosor på MQ, och sen en "strandväska". fast ja tänker inte ha den som strandväska, för... ja vet inte, men ändå. hah. aa, sen åkte vi hem , och ja va hemma, städade lite, åt middag, och sen drog ja ut med bästa johanna. vi åkte till stan, och gick lite där, även fast allt var stängt, sen köpte vi marshmallows, sånadär mini. fett goda. på hemköp, som va de ända som va öppet. sen åkte vi runt och sen hem. vi köpte varm oboy också, på pressbyrån. haha. sen typ sent, eller aa rätt så, så åkte vi hem. väl hemma satt jag lite vid datan, sen la ja mig i brors säng och kollade film på hans data, eftersom han inte är hemma. började kolla på "what happens in vegas" men ja somnade efter typ halva.

idag har jag bara hunnit vakna, tittat på tv och ätit kräm till frukost. senare kanske jag ska träffa mattias. hoppas iallafall.
annars vet jag inte vad som händer. fast sen ikväll ska vi till mormor och morfar, för dom har fyllt år. eller morfar fyller år idag, men mormor typ förra veckan. fast hon va i spain då, så vi firar idag. så de blir typ middag där och de. fia och dom kommer också dit :D.
aa igår ville hon att ja skulle komma till henne, fast då va klockan typ nio, och jag var me johanna. och hon tjatade länge xD men ja kunde ju inte bah dissa johanna :O. och sen verkade de som att hon/dom blev sura :S men ja fick faktiskt inte för mamma sen. men hoppas dom inte är sura :O. älskar er ändå jue!

menmen, nu ska jag nog gå och duscha eller nåt. puss.

bästevänner! jag älskar er. jag vill inte att de ska vara såhär, jag mår piss,  sämst, asså allt är helt fel när det är såhär. liksom ja vill bli sams, ja vill verkligen. men hur ska jag göra? säg nånting. jag förstår verkligen inte. jag vet vad jag har gjort, men.. de känns som att ni aldrig tänker förlåta mig. det känns som att ni hatar mig. de är ni som gör beslutet om vi nånsin ska komma tillbaka dit vi va. jag vet, de låter helt överdrivet, men de känns verkligen som att ni inte vill ha me oss att göra längre. som att de är ni tre nu, att vi aldrig mer ska vara bästisar. och jag hoppas att jag känner fel, helt och hållet, för om det blir så.. att vi inte är bästisar längre, då klarar jag mig inte. jag behöver er. jag älskar er. jag tänker iallafall inte släppa taget. ta den tid ni vill, men jag hoppas att de blir bra snart!



puss  sötis


long time ago

tjenare bah. ja vet att jag inte har skrivit på länge. aa typ sen i tisdags men aa. jag har inte haft tid liksom.

i tisdags så va de ju skolavslutning, de va fett najs. vi fick kolla på massa som uppträdde i aulan, eftersom de va dåligt väder kunde vi inte va ute. sen fick vi typ betyg och de. ja hade typ bra betyg. stolt.
ja hade mvg i svenska, engelska, spanska, idrott. och sen hade jag vg i resten. inget g liksom. fett najs.
aa, sen drog vi till ica, asså jag johanna becka och mickis, för sara va hemma och gick ut me vovven. vi handlade till vår tårta som vi skulle baka. sen gick vi hem till mickis. sen kom sara, och vi började baka. vi hade jättekul. verkligen. och gott blev de också. sen typ taggade ja och johanna hem, för vi skulle va me mickis och nattis. men nattis dissa. tråååk.
så de blev bah ja johanna och mickis. sen blev tyvärr becka mickis och sara sura, för att vi skulle va me aa andra mickis och nattis. och typ sa att vi dissa dom och att dom va andra hand och aa ja vet inte vad. pallar inte ta upp allt här, men de va tråkigt, eftersom man vill ju få vara med andra också liksom. menmen... sen va vi me mickis hela kvällen och sånt. vi hade skitkul. sen senare typ eldade vi i grillen vid kassmyra med 4 killar vi inte kände. dom va skitroliga. haha. sen tagga vi hem till johanna och sov där. eller aa, vi kolla film, sen gick vi ut, typ vid halv två på natten. hahaha aa, vi gick till statoil, och till tumba c, och aa massor. helt jävla dött i tumba jue. usch, ja vill bo nån annanstans. aa, sen typ vid 3-4 gick vi hem. vi låg och snacka ett tag, sen somnade vi.

på onsdagen vaknade vi, åt frukost och fixade oss och sånt. sen drog ja och mickis hem. ja duschade och skit, sen tagga ja till bästa kusin. jag hade jätteskoj hos henne, och vi gjorde allt och inget.

på torsdagen åkte ja och kusin till stan, och kollade på bio. mysmys. de va länge sen. vi kollade på "brudens bäste man" den va typ asbra. jag hade kul. sen drog vi hem igen, och hade mys där.

på fredagen stannade ja inte så länge, eftersom hon skulle till sin andra kusin, så aa, ja åkte hem och sånt typ. hemma gjorde jag inte mkt alls. men senare träffade jag bästa johanna. vi åkte tåg typ överallt, och sen sov hon hos mig. massa mys asså. vi hade jättekul, åt grönsaksdipp mitt i natten. typ. hahaha.

idag så vaknade vi, och kom på att vi ville göra något kul. så vi bestämmde oss för att tagga till gröna lund. vi har ju gratis inträde, så de va därför. där gick vi runt och sånt, pallade inte köpa åkband, för vi kom ju dit rätt sent. eller asså inte på kvällen men liksom. aa, whatever, vi gick i spökhuset, och spelade massa grejer typ. sen åkte vi till donken och åt. sen drog vi till kungsan och kolla fotbollsmatch. de va skojigt. där hände massa sjukt, typ värsta damptanten blandannat, som typ tog sönder några tjejers paraply för jag vet inte vad. aa, de ösregnade så vi blev fett mkt blöta. menmen, de va de värt. haha.  puss.

 HEJA SVERIGE!


tidigt morgoninlägg

godmorgon alla söta läsare.
ja vet, klockan är bara 06:52 och de är fett tidigt att vara uppe nu. speciellt eftersom vi börjar 09:30 idag. men aa, ja vaknade för ett tag sen, och kan verkligen inte somna om. ja har megaont i munnen, och aa. ja har sovit jättedåligt inatt, och nu när jag vaknade regnade de. men snälla hallå, de är skolavslutning. jag dör. asså de är verkligen typiskt. usch. ja ska ha vit klänning, och som om de inte kommer synas igenom eller. fyfan va sugigt väder. de har inte regnat på fett länge, och så ja, just idag såklart. åååååååååh. kolla nu liksom, 06:56, de ööööser verkligen ner.
jaja, nu ska jag lägga mig lite under täcket och sörja över vädret. haha nej, ja ska nog titta tv, för ja kommer ändå inte kunna somna om. sen ska jag ta alvedon också. regniga kramar till er!

fredag till måndag

flåt för att jag inte har skrivit på länge, men jag har inte riktigt haft tid och sånt.
 
i fredags drog sis till cypern. lyllo henne.
vi va ju lediga, så jag va me mickis och nattis och hade vattenkrig, sen typ gick vi och köpte glass och sen tagga vi till gungan och satt där och snacka. sen hem. vi satt och snacka lite ute, och sen skulle alla äta. sen mötte jag sara som skulle sova hos mig. vi shoppade godis och hyrde film på filmkedjan, där jag också träffa calle. sen drog vi hem och typ flummade massa och sånt. sen bäddade vi ner oss på mitt golv, och kollade skräckisen vi hade hyrt och mumsade godis.. den va inte sådär asbra, men den funkade. när filmen var slut låg vi och snackade hur länge som helst, om typ allt och inget. haha nej men om, ja vi vet vad. och två personer. myspys asså. sen tror jag vi somnade.

Lördag: vi vaknade rätt sent, och då typ åt vi godis igen, som vi hade kvar. hahaha. sen gick vi ner och åt lite frukost, och de. vi drog sara sen för att hämta pengar och de, för att sen bege oss till tumba. där handlade sara en present åt sin lillebror, och sen en bh och trosor tror jag. ja, sen gick vi till mcdonalds för att köpa pommes och dricka. mums. gud va vi va onyttiga. haha whatever, vi tog bussen hem till sara sen, och gick upp till parken och snackade och hade kul. sen skulle hon äta, och ja me, så ja stack hem. på kvällen gick ja ut me mickis nattis robin och alex. vi hade mkt skoj. sen senare på kvällen så gick jag nattis och mickis in till mickis och åt popcorn och kollade på den gröna milen. den hade redan börjat, men den va ändå bra. jag och mickis började grina fett mkt när de va sorgligt. haha. nattis skulle hem, och ja och mickis gick till mig och fortsatte kolla på den. hon sov hos mig också. haha vi blev typ fett hungriga sen, typ jättesent, så aa vi gick ner och hämtade chips pocorn och läsk och så kollade vi på fucking åmål. gud va mys vi hade. sen började vi busringa till massa folk, men typ ingen svarade, eftersom klockan va typ 3. så aa sen, så typ skrev vi roliga lappar och kasta in i min brorsas rum, där han och hans kompis sov. hahahahah, de va skitkul. sen ritade mickis en jätterolig clown på ett papper. jag klättrade ut på taket och satte upp det på brors fönster. haha fyfan va kul vi hade. älskar dig mickis.
sen la vi oss och kollade på pirates, och så somnade vi typ direkt. 

Söndag: mickis upptäckte sen när hon vaknade att hon hade somnat med min galge i sängen. hah hon typ kramade den. på söndagen gick vi upp och käkade frukost, och sen gjorde vi ordning oss och sen tagga till stan. nattis va också me. johanna skulle me, men när vi va i tumba så typ hade inte hennes buss kommit hemma hos henne ännu, så vi typ satt där och vänta i 50 minuter. sen åkte vi utan henne, så kom hon sen. haha asså tro inte att vi va fett taskiga nu, för de va hon som sa att vi kunde göra så. så va vi där ett tag, gick i affärer och sånt såklart. jag köpte en bikini och en body.
sen åkte vi hem och ja gjorde typ ingenting.

Måndag: idag vaknade jag typ vid halvtio, och gick upp och duschade och gjorde mig klar. sen va de tandis som gällde för att få tandställning. de gjorde ju typ fett ont, nej men lite. och nu ser jag hur hemsk som helst ut. asså verkligen. ja är skitful. menmen, de blir ju bättre sen. ja åkte till stan och träffade johanna sara mickis och robin. ja köpte milkshake på donken. robin skulle typ hem då, men vi stannade. vi gick i affärer och massa sånt. mysmys.
sen drog vi typ hem. nu ska jag städa mitt rum, jättemkt, för de är verkligen hur stökigt som helst. så, vi ses. puss


kommer sakna storesyster

måste bara säga att imorron åker bigsis angelica med en kompis till cypern. jag är såå avundsjuk, men jag kommer sakna henne massor. hoppas du får de bäst syster, älskar dig <3


ingenting alls

fick bara lust att skriva nu, inte för att jag typ har nått att skriva, men whatever. de har inte hänt mkt sen jag skrev sist, satt lite vid datan, sen började jag på en asbra bok, som hette typ nånting, "starkare än hatet" eller nåt. den är fett bra. de är en sann berättelse, typ fett hemsk. en kille, eller typ man nu, men aa, som har skrivit om när han va liten, och hans mamma typ band fast honom vid en elstolpe när han va 3 år, och sen fick han bo hos sin pappa och styvmamma som slog honom och allt hela tiden. ashemsk. har inte kommit så jättelångt, men ändå, skithemsk. usch fy, när man läser sånt inser man faktiskt hur lyckligt lottad man är, som har en familj, ett hus och mat och allt såntdär. även om man inte alltid är nöjd för att man typ inte får den där klänningen man vill ha och aa ni vet. jag ska bättra mig, och uppskatta allt jag får ännu mer. aa, sen åt jag middag och de bara, sen har de inte hänt mkt mer. så mhm, de va de jag hade att säga för den här gången. ha de bäst!

sommartider

kära blogg.
klockan är nu 17:29 och idag har jag varit vid möllebader, med lag röd. de va kul. jag va med sara mickis och robin, och vi hade skitskoj. vi badade, och solade. och aa, robin va typ galen hela tiden, han putta i oss i vattnet heela tiden typ, och sen när vi sola typ låg han på oss, och aa jag vet inte vad. haha, men kul va de. de hände inte mkt speciellt, jag och sara brände oss på bakbenen. usch. maten som vi fick va äcklig. de va pastasallad, men alldeles för mkt kryddor. så åt typ fett lite. sen va vi hungriga, men hade ej pengar till pommer frites, så vi fick vara hungriga. vi drog hem typ vid halv fyra s l a s c h fyra kanske. vet inte riktigt. men vi va dom ändå från skolan som va kvar där då.  konstigt folk fanns de där också, men vem bryr sig?!

imorron är vi lediga, fan va najs. ingen aning om vad ja ska göra då, men hittar nog på nåt. sen på lördag och söndag vet jag inte, ska försöka komma till stan och hitta en klänning till skolavslutningen. hoppas jag hittar nån, de börjar bli lite kris här nu. annars kanske jag hittar nån på måndag, om ja då drar in till stan efter tandläkaren, eftersom sara och dom kommer kanske stanna där, för dom ska ju dit me skolan. eller lag röd dah, men ändå. så hoppas dom stannar så ja kan åka in och gå lite me dom. men om ja inte hittar nån då, då får jag ffs panik, för de är på tisdag skolavslutningen är.
nej nu ska jag nog... ja vet inte, men nånting ska jag göra i guess. så ses, sommarkramar!

ett år kvar

god kväll kära läsare.
idag va de en annorlunda dag. i skolan började vi tio över åtta, och då fick vi göra skyltar, till fotbollsmatchen som va sen klockan halv elva. vi hejade på niorna såklart, som spelade mot lärarna. våran skylt blev fett snygg. sen va de match, och de va kul att titta. ja va värsta cheerleading, och hoppade och ropade och pom-pomade. (?) haha de va kul. niorna vann, bäst dom är. haha. sen va de lunch. korv. hhm, inte såå gott. sen va de prisutdelning för bästa skylten och bästa cheerleading. bästa skylt vann sandra och dom, och bästa cheereading vann JAG! fett stolt. hah nej men aa, ja fick en godispåse. mums. aa sen fick vi glass, och fick sluta. jag robin sara och mickis stannade kvar, typ satt mest på rampen och snackade. sen drog vi hem. hemma solade jag och lite sånt, sen drog ja tillbaka till the school, för att servera på niornas bal. kulkul. fast vi va ju där långt innan och fixade och sånt, men aa, de va kul. vi fick se nån kul film som några hade gjort, sen lyssna på massa saker dom sa om eleverna, och typ sånt. sen stannade vi och kolla lite när dom dansade. och vi va fett avundsjuka typ, haha nej men vi ville också gå på bal, och vara sådär finklädda. fett kul jue. hah och han va såå söt asså. jaja, sen stannade jag och sara rätt länge där ute och väntade på vår skjutts hem, och snackade om allt och inget. haha jo, mest om två personer. sen kom våra skjutsar, och aa, ja gjorde typ ingenting hemma. aa, inte för att de va såå himla länge sen ja kom hem, men ändå. ska typ slagga snart tror ja, är fett trött.
imorron ska vi till mölle och bada me lag röd. tråk typ. men snart är det sommarlov. så, puss och sov gott.

studentskiva studentskiva studentskiva.

tjena. ja, precis som rubriken, ja har varit på tre studentskivor idag. trevligt trevligt. först va vi snabbt hos vår granne, och lämnade present och så. sen åkte vi till jim och dom, de är dom vi åker till fjällen me. där va vi då lite längre, och de va kul. ja sen drog vi till våra kusiner, och aa, han den ena hade då tagit studenten idag. så aa, där va de inte skitkul, menmen. ja, innan vi skulle åka hade jag mkt svårt att veta vad ja skulle ha på mig, men jag valde de här. 


                                                                                     svart tubtopsklänning från gina.
                                                                                     guldig bolero från h&m.
                                                                                     svarta leggings från h&m.

aa, sen har jag bara varit i skolan idag då. och nu hemma. i skolan hade jag vattenkrig me robin på lunchrasten, fett kul. fast inte när jag blev föör blöt. asså de typ rann om mitt hår. och mitt linne va fortfarande blött tre timmar senare, när jag skulle hem. fast aa, de va faktiskt lite kul.  och jusstje, jag fick MVG i gympa. fan va jag äger på gympa asså. haha. nej men ja är faktiskt rätt stolt. jaja, nu ska jag nog hämta lite ramlösa, och sen prata kul me kusin. puss på er!

linköping med sötaste§

först måste jag bara säga att jag är sååå stolt över eric killen. han är bara för bäst. seriöst, aa ja va i linköping idag, me min familj, eller asså ja va inte me dom, ja va me fia och natta, men aa, vi hade grymt skoj. de va superbästa vädret, iofs nästan för varmt, men ja ska inte klaga. eric kusin körde sm i roadracing, och hur bra är han inte. han är grym. han vann inte, men vafan spelar de för roll, han är yngst av alla där som kör, liksom tävlar mot vuxna. och han kommer trea. fast jag och natta säger tvåa, för han som vinner är liksom oslagbar, så aa. och snygg är han också. hah, men eric är så duktig. liksom 13 år och bara helt grym. jaa, de va kul där, och vi spanade mest snygga killar som de fanns gott om, och så va de några som busvissla, men vafan, dom va typ fula tror ja. haha, och så va de några moppekillar som åkte runt där och va fett töntiga, för när vi kom så typ vände dom heela tiden, dom vågade typ itne åka förbi, man bah ja okej?. haha. han me tighta mjukisar va ju helt klart snyggast. haha.
jag hade saknat fia grymt mkt, och natta också, så de va kul att träffa dom. helt underbart. jusstje, moster fyller år idag, så grattis igen. men aa de va min dag de, så nu ska jag tagga och duscha. btw, bilder från idag (mest på eric såklart :D) kommer senare typ. §.

RSS 2.0