hemma igen

tjabah! nu är jag hemma igen. jag och mamma åkte först till rosaholmen och gick lite i affärer där. jag köpte två par shorts, ett linne och en klänning, och sen ett par andra shorts, fast dom ska jag lämna tillbaka, för dom satt inge fint. sen åt vi där också, och sen åkte vi till nacka och hämtade angelica och kristoffer. sen åkte vi till kungens kurva och handlade på ica. matmatmat såklart. sen åkte vi hem. japp, ja satte mig här, men ska snart gå ut och lägga mig i vår kära hammock och lyssna music och vänta på att maten ska bli klar. så ja, skriver säkert ikväll eller nåt. sommarkramar!


sommrigt värre!§

god morgon, för en del säkert. ja vaknade själv klockan nio, och aa. tills nu har jag, ätit frukost, duschat, städat jättefint i mitt rum, och haft lite problem att välja kläder, men tillslut blev de dehär!

 mammas gamla kjol som ja nu använder som linne, en jeanskjol från vero moda i spanien och gult skärp från jc. lite somrigt sådär.

de är typ asvarmt ute, fattar egentligen inte varför ja sitter här, men aa, ska snart ut. så jävla skönt, SOMMAR liksom. och snart är de bara en vecka kvar tills sommarlovet, fett najs. men nej nu ska jag ut, och sen ska jag och mamma åka och shoppa lite. söta sommarkramar till er från mig!


fredag

FREDAG! äntligen. idag va de vanlig dag i skolan typ. ja blev klar med mitt linne i slöjden, utom att ja skulle måla på det, men de hann jag inte. fett tråk. menmen. sen va de engelska, och vi fick plugga till so provet, eftersom projektorn inte funkade. suck. sen va de so, och då skulle vi har prov. typ när vi skulle börja gick brandlarmet, och ja blev fett rädd.  haha vi kom inte ut heller :O. men aa sen gjorde vi ju de. men de tog inte så lång tid där ute, så vi fick gå in igen och ha soprov. de gick typ sådär för mig. vi får se. sen va de lunch, piroger idag igen, usch. på lunchen gick ja anna johanna och alex hem till alex och hoppa studsmatta. haha fan va vi skratta. sen va de svenska, och då kollade vi klart på den där dåliga filmen vi såg igår. sen fick vi sluta. ja och johanna drog till stan, skulle kolla kläder till skolavslutningen, men aa, hittade ingen. vi hade lite mys där, sen åkte vi hem. vi åt mat, och sen gick vi ut igen. vi ringde becka och hon kom. sen träffa vi jocke micke och richard, på dagiset. sen kom alex och sabina också. skojskoj. vi hade kul där. sen typ senare gick alla hem tror jag. iallafall jag. nu kollar jag på ondskan. har inte mkt mer att skriva nu, hejdå.


mer plugg hemma vafan

god kväll alla vakna läsare.. hah, lät som värsta typ radioprogrammet eller nåt. whatever. klockan är typ mkt, och jag är fett trött, så aa, kommer inte skriva så invecklat nu. men dagen började med livskunskap, men vi som ska vara me och servera på niornas bal, vi skulle vara i aulan och snacka. de gick typ fort där, så vi fick typ sluta tidigare. sara och ja pallade inte gå till livskunskapen, så vi satt i korridoren tills anette kom, och sa att vi skulle gå dit. fuck, men ändå. där slutade precis filmen dom kollade på, så vi fick typ gå igen. haha. då va de robotar som gällde, och de gick absolut inte bra. sen typ när vi skulle sluta gick de. lunch nästa, de va hamburgare. sen va de svenska och engelska, asså de är samma lärare så vi har de typ som en dubbellektion oftast, och där fick vi kolla på en fett tråkig film, medans man gick in en och en till läraren och snacka betyg. sen slutade vi. fett slapp skoldag.
försökte plugga idag också efter skolan, men de funkade verkligen itne, fattade INGENTING, så jag solade istället. skönt. sen på kvällen fick ja hjälp av johanna me pluggandet, tack älskade du!<3. men aa, inte hänt så mkt mer idag. haha inlägget blev ju inte sådär jättekort som ja hade tänkt mig, men skitsamma.
jusstje mina betyg ja fick reda på idag var: kemi, vg. fysik, vg++. biologi, vg+. teknik, vg. matte, vg. svenska, mvg, engelska, mvg.
sen ttyp har ja inte fått reda på några fler betyg, ännu. har mitt sista prov imorron, so. fuck so, kommer få typ ig, men jaja, antar att ja klarar att kompletera de i nian då.
men nej nu måste jag typ sova. pussar

MVG?

hejs. idag hade vi läxförhör i spanska. man skulle plugga på 75 verb, ja va typ fett nervis, men sen va de bara 40 som kom. såklart de är ju bra, men asså ändå, liksom ja plugga på massor i onödan då. och aa, hon sa att om man inte gjorde bra ifrån sig på läxan, så kanske man sänkte sitt betyg. och hallå jag har liksom mgv, och då pallar man ju inte få vg nu, bah för man missa några verb på ett fucking läxförhör typ sista veckan i skolan. man bah jaha tack då. men aa, de va 9 st ja inte gjorde. vi får se hur de går. men cissi va inte ens där idag, så de va nån vikarie, och när vi va klara lekte vi en lek. sen slutade vi. då va de tråkiga so som gällde, och ja, ja och johanna jobbade både bra och dåligt. men mest bra tycker vi. hah. sen va de lunch, eftersom vi hade sovmorgon, som vi alltid har på onsdagar. såå.. aa, vi åt ju ute dåra, och de blev tjockiskorv med bröd. jag som HATAR tjockiskorv. vi fråga om de fanns smalkorv, men  nejnej, nu va de tjockiskorv. så aa, vi åt bah bröd me ketchup i. jättemätt man blev. verkligen. jaja, skolan tycker säkert vi ska banta i guess. haha. efter lunchen va de gympa, och de va typ tråk, ja kollade mest på killarna som spelade brännboll / lacross. och så sprang ja ett varv runt fotbollsplanen med anna. hah vi lekte lite baywatch också. nej, de gjorde vi itne, men vi drev lite. efter gympan va de robotar, och de gick inte sådär jättebra, menmen. sen va de slut för dagen, eftersom vi hade komp från nånting förut, så vi fick sluta en timme tidigare. najs. ja gick hem, som ja börjat göra nu oftast, eftersom ja blivit hurtig. hah, så aa. efter typ halva vägen kom micke, och cyklade me mig. asså han cykla men ja gick. men så aa, sen hemma solade jag. blev liite brun tror ja.
jag kollade nyss på sex&the city, och nu kollar ja på scrubs, fast ska typ sova snart. sov gott alla. puss

igelstaverket

halloj. idag var vi på igelstaverket me klassen. hah de va väl sådär. dagen började me att vi skulle mötas i vårsta, och ta en buss där ifrån till södertälje. men vår buss var försenad, så, den bussen från vårsta hade redan gått när alla kom dit typ, utom killarna som redan va där, men dom gick ju såklart inte på. så vi fick vänta i vårsta i 45 min tills nästan buss kom. medans vi vänta gick jag sara mickis och johanna till malmsjöskolans skolgård och där va också fille micke jonte marcus och christofer, och "lekte". haha dom åkte linbana, och vi stog och kolla. haha så jävla roliga. har videos på pea, ccarolines at'. menmen, sen kom bussen, och vi åkte dit. när vi väl va där fick vi sitta och lyssna, kolla på nån film och äta bulle och dricka juice. mums. haha satt brevid micke, som inte va så smart, för de blev mest att vi snacka, haha så hängde inte me så mkt. sen fick vi ta på oss fula hjälmar och gula västar, för att sen gå på rundtur där. haha väldigt kort typ, stank typ överallt. sen fick vi gå tillbaka till de där rummet, och lyssna och titta på film igen, ännu mer snackade mellan mig och micke. hängde inte me där heller, men whatever. haha skrattade också, för typ albin satt och hostade fett mkt xD. jaja, sen skulle vi hem. men vi fick vänta en halvtimme på bussen. så aa, alla satt där typ mitt brevid stora vägen, på lite gräs. usch. menmen, sen kom bussen och vi åkte hem. till skolan asså. där åt vi lunch, fiskburgare, itne så jättegott. sen hade vi skitlång rast, och sen spanska. tråktråk, sen va de so. på so:n lånade ja ut mitt sudd till micke, och sen lånade han ut de till fille, som typ kastade ut de genom fönstret. fett taskigt. haha men sen skulle ja typ kolla vart de va, och hängde mig halvt ut genom fönstret eftersom fille stog och pekade nånstans. sen så lyfte micke och fille upp mina ben, så ja höll fan på att ramla ut, skitläskigt. fast ja klarade mig tackochlov. sen slutade vi och jag gick hem. 
hemma har jag itne gjort mkt alls, pluggat lite och så, måste göra de snart igen. har ju dom där 75 verben till spanskan imorron. så aa, nu ska ja nog pluggisch lite. vi ses.

bilder från idag:
    

     

   

1. snygga sara 2. becka jag sara mickis i snyggaste hjälmarna och västarna 3. sötaste becka
4. jag och sara i hjälm och väst 5. haha gulligaste johanna. 6. killarna som "bråkar"
7. typ många från klassen 8. becka jag och robin på lunchen

kärlek§

tänkte bara lägga ut en bild på min pojkvän nu, så alla får se vem han verkligen är. sötaste killen i världen, björn§
och japp, han är min bara min. liksom hur fin får man vara?




nu tänker jag iallafall ta och sova lite. men vi ses nog imorron, sov gott alla./ puss caroline

förändring

hejs. som ni ser ser min blogg lite annorlunda ut, tack vare min bästaste kusin. tack älsk. så fint de blev.
idag har det varit typ en vanlig måndag. de började med dubbellektion i teknik, eftersom att vi inte kommer ha någon mer matte nu, förns efter sommarlovet. åh herregud, de va typ dagens höjdpunkt när hon sa de. hah.
sen hade vi gympa, som vi spelade kubb på. haha, men de va kul. sen va de lunch, och där kom typ den största förändringen på hela dan. vi åt ute. asså dom typ bygger om i vår matsal, så nu, resten av terminen kommer vi få äta ut. haha, liksom tänk om de regnar. för vi får inte sitta i korridoren. och idag fick vi piroger. hhm, ingen sallad eller nånting, liksom ja och johanna som skulle vara nyttiga. jättebra typ. menmen, de bästa var att vi fick jordgubbssaft, som jag har varit sugen på aslänge. yummie. aja, sen va de so, typ helt vanligt och tråkigt som alltid. sen va de språkval, typ också vanligt. men ja fick höra att våran läxa var bakflyttad tills på onsdag, isället för måndag. och ja har inte ens börjat plugga, och de är 75 verb. man bah, yees. jaja, vi får väl se hur de går.
sen fick vi sluta, för vår engelska va inställd. fan va najs. typ också dagens höjdpunkt jue. haha fatta hur glada alla blev, vi får liksom alltid vikarie annars . ja åkte hem, åt mellis, och sen gick över till sötaste grannen mickis. alex va där också, och de va kul. hon typ vaktar en hund, så vi gick ut med den sen, och sen tog ja bussen till tumba och träffade bästaste J. där skulle vi göra lite "ärenden" haha nej men, vet inte om ja får berätta för alla här... för johanna asså. sen drog vi hem när de icke va avklarat, eftersom personen vi väntade på inte kom. hhm. menmen, hemma har ja itne gjort mkt, och nu har jag typ tråk.. ska nog plugga lite på mina 75 verb.
puss alla sötnosar


SOFIA LINDROTH <3 caroline nylén

forever

ALLA ÄLSKAR CAROLINE NYLÈN<333333

//carros älskling

helg me bästis

boyaaaah va helgen har vart bra. fredagen har ja ju redan skrivit om, men inte fantastiska lördag och söndag. igår, lördag, va jag på hågelby på dan. typ inte så jättekul, men cirkör va ju där, mammas jobbarkompisar, så.. aa vi åkte dit. pappsen va me också. sen åkte vi till skärholmen och ja köpte morsdag present till mamma. sen typ gick vi lite där och sånt, sen åkte vi hem. ja hade pratat me johanna tidigare, och vi hade bestämt att ja skulle sova hos henne och de. så.. sen på typ kvällen åkte jag hem till henne. först skulle hon till sina kusiner visst, så ja skulle komma till henne senare, men sen blev de ändå itne så. yees. så japp, ja kom till henne, hon va ensam, vi gick och köpte pizza, godis läsk och chips. haha sen när vi kom hem åt vi pizza framför tv:n och kolla simpson och lite annat. sen så cyklade vi och köpte en till läsk, för vi köpte bara en innan och kom på att den kommer ju ta slut fort. så aa, johanna skjutsade mig,och de gick typ galant. tihi. sen när vi kom hem så kollade vi på ett kul program som vi egentligen mest störde oss på, eller på dom konstiga personerna iallafall. haha. sen började vi eurovision, och vi kollade på de, och åt godis. fett mys. fast alla va dåliga. utom sverige då, hahah för när hon kom började jag och johanna dansa och sjunga som galningar. eller typ skriksjunga kanske. hahah, tur att vi va ensamna. sen när de där me röstningen började började vi bädda och sånt där i vardagsrummet.haha ja va fett flum och typ stog och snurrade med ett lakan runt mig, haha fan va kul de va. johanna typ skrämde mig massa gånger. dumma. sen typ aa bäddade vi, och sen kom hennes föräldrar. vi typ låg på madrasserna och kollade på röstningen. hahahahah fan va bäst björn va. haha. han bah: hola belgrad. hahaha ja och johanna typ dog. och sen bah: and 12 points go to.. sssweden. no no, you can not vote on your own. hahahahha då typ dog vi seriöst. haha fan va kul han va.
aja sen typ va de sämst att sverige fick fett dåliga poäng, för seriöst, vi va fan bäst. alla sög jue.
sen så typ bytte vi om till pyjamas och laddade upp för saw 4. fan va äcklig den va. vi va fett rädda typ, men johanna typ blunda halva. tihi. sen efter filmen stängde vi av och låg och snacka, snacka och snacka. sen blev klockan typ halv 4, och solen typ började gå upp. haha. vi låg och prata och sa att vi skulle va vakna ändå tills vi skulle upp, eftersom ingen va ett dugg trött. sen typ vid halv fem, så blev båda helt tysta. och trötta?! johanna bah: säg nåt, ja bah: vadå. hon bah: berätta nåt, ja bah: ja kan inte. gör de du. hon bah: nej. och sen typ somnade båda. hahaha. sen vaknade vi typ vid kvart över tio, och pratade lite. sen började båda blunda igen, och somnade. vi vaknade nån gång över 11 typ. då gick vi upp och åt frukost och sånt. sen gjorde vi oss klara och bäddade och sånt. sen mötte vi mickis och becka på bussen, eftersom vi skulle till tumba me dom. vi va där, och typ köpte blommor åt våra mammor och de. haha, sen åkte ja hem till johanna igen, och hämtade mina kläder. sen åkte ja hem.
men nu måste ja äta middag. hejs<3


fredag, älskade och saknade fredag

hejsan. idag är de fredag. hah som snart är slut, men whatever. idag va de helt vanlig dag i skolan, så orkar inte berätta massor. efter skolan drog jag sara mickis och johanna till stan. eller först till söder. där gick vi och kollade i affärer, försökte byta min väska på gina, men dom hade inga sånna kvar, asså den va trasig, så ja fick ett presentkort istället för pengarna tillbaka. men funka lika bra. sen tog vi t-banan till stan, elelr asså, t-centralen. där typ åt vi nästan direkt på donken, eftersom de va fett äcklig mat i skolan, så vi åt bah sallad typ, och va ashungriga. sen typ gick vi och kolla massor och sånt. sen gick vi till gamla stan, och skulle till lagerhaus, som sara sa låg där. men nejnej, de låg ju såklart vid plattan, haha så vi fick skynda oss tillbaka. vi han dit, och sara köpte pins. sen typ drog vi hem, eftersom klockan va sju, och allt stängde. alla åkte hem till sig. ja typ satt vid datan när ja kom hem. sen vid typ kvart över tio smsa jocke mig och sa att ja skulle komma till ica. skulle typ möta han och micke där. men dom mötte mig sen, eller asså, vi mötte typ varann. eller ja fick vänta lite. haha. sen typ stog vi och snacka ett tag, och sen typ drog vi hem. så nu hamnade jag såklart här, ska nog snart lägga mig och kolla på nån bra film. vet bara inte vilken. men, puss på er. vi ses / Carros.

 btw, saknar dig agnes jättemkt<3


nästan fredag.

tjabah. ska snart sova, men kom på att jag inte skrivit nåt idag. de har varit en helt vanlig torsdag typ. eller vi kollade på film på livskunskapen, astråkig, men ändå. sen hade vi dubbellektion i teknik. och så kollade vi på våra filmer vi gjort, på både svenskan och engelskan, så så vanlig dag va de inte. men typ. efter skolan åkte jag hem, gjorde inte mkt. slappade och sånt. pratade med älskade kusin i telefon. efter maten cyklade jag och mötte johanna vid benevento, (nu låter de som att vi skulle äta där) och så cyklade vi till brosjön och tränade. hah nej men vi typ sprang/gick i spåret. vi är fett hurtiga. sen cyklade vi hem. jag duschade och sånt, satte mig vid datan lite, drack T och sånt. måste plugga so, men hittar inte mitt frågepapper :S. har säkert glömt de i skolan, typiskt mig liksom. åh... skit också, sara kommer säkert bli sur på mig. haha. de har kännts som fredag jättemkt idag. usch, men skönt att de är de imorron. imorron efter skolan drar ja till stan me kompisar också. alltid kul med er.
nej nu måste jag plugga lite om jag hittar mitt frågepapper, annars ska jag lägga mig och lyssna på music, och försöka sova. puss och godnatt / Caroline



älskade kusin!

jag vill bara säga att jag älskar min kusin, och hon betyder allra mest för mig. har säkert skrivit de här många gånger, men jag vill att alla ska veta de. hon är verkligen underbarast, och hon är min bästa vän. alla skulle behöva en som henne. sofia bästevän lindroth


tisdag.

god kväll. hah. idag är de tisdag, och samma som igår, skittråkig dag. usch. hade ont i huvudet och mensvärk idag, mår inte alls bra. fortfarande ont i huvudet. håller säkert på att bli sjuk. fitta också. helt vanlig dag annars, utom att vi slapp språkval för att vi skulle redigera film. asså bara ja sara mickis och johanna. fett skönt iallafall. åkte hem efter skolan, la mig i soffan, åt mellis och kolla tv. sen ringde kusin, och vi hade ett grymt långt samtal. alltid mys. puss på henne. vi pratade om allt och lite till, och skrattade massor. sen skulle jag äta, och vi la på. jag satt vid datan sen, och lite sånt. måste egentligen plugga matte, eftersom vi har prov imorron, men jag orkar verkligen inte. asså ja är på sämsta humör, och har grymt ont i huvudet. men jag måste faktiskt plugga. ska nog plugga samtidigt som gossipgirl, och sen när jag gjort de gör jag mig klar för sängen. ja vet, de kommer bli tidigt, men de är nog bra om ja ska palla gå till skolan imorron. menmen, ska nog göra lite T nu innan de börjar. måste skynda mig. pussen / carolinenylén

jusstje, har namsdag idag. asså de är typ carolina och carola.. men de finns inte caroline, så ja har liksom namnsdag idag. grattis till mig själv. haha gratta mig! <3


fucking måndag

hejs. jag hatar måndagar! idag har typ varit deppdag. asså ja va skittrött hela dan. och nästan alla lektioner va fett tråkiga. glömde gympakläder också, men va me ändå, som va rätt bra för ja hade fett mkt mensvärk. vi körde brännboll, typ rätt kul. micke fick damp på mig bah för ja sa att jag sköt längre än han, som jag gjorde för han träffade inte ens bollen, och sen för att jag sa: "palla bråka om vem som vann" för dom typ tjaffsa. och han blev fett sur, asså verkligen. han typ skrek bah: måste du lägga dig i och lalala. aa, menmen, sån är han ibland. fille va. också sur, men de är han ju typ alltid på mig. asså seriöst vad gör jag för fel? de känns som att alla bah dissar eller är sura på mig. men tur att jag har mina bästabästa vänner. tack för att ni finns<3. har inte hänt mkt annat speciellt. min svenskainlämning kom in idag, som den skulle. hoppas på ett mvg på den. haha men kommer nog inte få de. liksom johanna skriver värsta bra noveller och dikter och allt, och sara ritar världens finaste framsida, liksom som om jag skulle vara i närheten av deras. nejnejnej. min typ är handskriven på randiga papper från svenskahäftet, typ ritat lite slarviga hjärtan här och där, och aa. haha, en framsida med 4 bilder på. typ max, absolut max vg, om ens de. men de är ju också bra i så fall. nej nu ska jag nog gå ner och göra T och sen kolla om de är nånting på tv att se, men de är de väl inte. fett suck att prison break redan har haft säsongsavslutning. usch.
jusstje, inte långt kvar till skolavslutningen, längtar som fan. men med de här vädret känns de ju som typ oktober. tänk om de regnar typ hela sommarlovet. då dör jag! nej nu drar jag, pussen§

kära lördag

god dag typ. lördag, äntligen. fast ibland är lördag samma som pluggdag, som idag. de brukar oftast va söndagar som är de, men ja kommer inte hinna imorron typ. så aa, ska plugga idag, stackars mej. har ju inte gjort mkt idag såklart, eftersom klockan inte är mkt, men ja har hunnit vakna, ätit frukost, klätt på mej, borstat tänderna, suttit vid datan, ätit lunch, och suttit lite mer vid datan. fast alla är tråkiga nu jue. så jag ska nog plugga lite nu, puss på er, och ha en bättre lördag än mej. men kommer nog träffa johanna sen och kanske mickis, grannen, så de blir ju kul :D<3

har tråkigt

hej. har såå tråkigt, är inte ens trött. typ inga roliga inne på msn, så japp, de får bli en sånhär tråkig sak. hah, enjoy

SVARA MED NUMREN I DIN TELEFONLISTA PÅ MOBILEN

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
agnes, nej tror inte de.

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
eric, kusin

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
johanna, ses imorron tror jag :D

ÄR NUMMER 18 SÖT?
elin nygren, absolut ;)

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK AV NR 33?
Karin, haha minns inte, de va ju typ 6-års

HUR/VAR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Becka hem, haha på 6-års

GILLAR DU NUMMER 40?
Mikaela åström, absolut, älskar

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN?
alexandra, ja, igår 

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Carro G hem, haha ingen aning, om lång tid tror jag.

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 55?
Robin, absolut

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 23?
Hem, hahha ingen, eller asså från familjen, typ rätt många

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 6?
Anna A, såklart ;)

VAD PRATAR DU & NUMMER 56 OFTAST OM?
Saga, haha massor

KÄNNER DU NUMMER 1?
Adam, japp, gick i samma klass från 6-års till 6:an

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 38 EN KRAM?
Mattias, såklart jag skulle ;)

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR EN RELATION?
Annika, klasskompisar bara

nu ska jag tagga och kolla på film i sängen, pussar

hjärta fredag

hejs. nu är de äntligen fredag. skrev inte sen i måndags, såg nu att inlägget va typ halvt, och vet inte hur de har kommit sej, menmen. ska skriva lite om veckan. i tisdags hade vi uppsamlingsdag, typ tråkigt, men vi gjorde robotar hela förmiddagen, och sen efter lunchen hade vi svenska. i onsdags hade vi friluftsdag, och vi hade typ tipsrunda vid brosjön. vi började 9, och sen fick vi sluta typ 10 över 10. fett skönt. i torsdags va vi i kaknästornet och sen på tekniska museet. typ sådär va väl de. igår va jag också på rix fm festival med kusin sofia. så jävla kul de va. och jason mraz va där. åh han ägde. ja ville nästan gråta när han sjöng im yours. och spelade såklart. haha. fast gjorde inte de, sjöng mest me och skrek. hih. men en ännu "värre" sak. mikaela, min bästis, hon träffade honom idag. asså fatta, jason. hon vann de i okejtidningen, och aa, han spelade för dom, och aa ja vet inte vad. helt uppspelt va ja i alla fall. lyllo henne. men hon tog autograf åt mej :D och flåt älskade kusin, men jag glömde faktiskt be om en till dej, asså verkligen flåt, för jag har varit så uppspelt hela dan att aa. flåt. men du kan få kopiera min XD haha men aa, fast ingen annan :O. puss på dej kusin. idag efter skolan gick ja sara och johanna hem till sara. hon städa sitt rum, och ja och johanna körde typ frågesport från nån kalle anka grej XD haha, sen drog vi till tandläkaren, sara skulle dit. haha. sen så åkte vi till stan, kollade i affärer och sen åt middag också. mys med er<3. sen på kvällen va vi, jag sara johanna mickis, och mickis fick berätta om träffen me jason, och såklart blev de massa annat prat också. jag hade kul. nu har ja inte mkt mer att berätta, så puss§

måndag igen.

hallojs. idag är de måndag igen då. asså palla måndag, dom behövs inte ens. idag va de vanlig dag i skolan typ. vi kollade på film på gympan, fattade i

söndag

godkväll. idag har jag varit med sara och johanna. mest sara. först så vaknade jag, åt frukost och gjorde mej i ordning och sånt. sen så tog ja bussen till johanna, och va där lite. sen gick vi ner till bryggan vid uttransjön, och väntade på sara. hon kom, och johanna fick springa upp till sej och hämta badmadrassen som vi hade glömt. sen kom hon, och jag och sara hoppade i. inte johanna för hon tyckte de va kallt. hihi badkruka. sen skulle hon tydligen hem och byta bikini, inte vet jag varför, menmen, jag och sara badade. sen gick vi upp, och typ då kom johanna. vi frös och ville inte bada mer, plus att de va massa andra där. haha. sen gick johanna hem och jag och sara hem till sara. vi va ute, åt glass, satt vid datan och sånt. vi hade kul. sen gick ja hem och åt och sånt.
ska snart sova tror jag. ses imorron. pussen


clown från igår, the week och sum!

god dag typ. ja kom på sen igår att ja tror kanske inte ni fattade varför min rubrik va sommar slash clown. eller de med sommar fatta ni nog, men itne clown. hah, men de va för att de va clownnäsans dag igår eller nåt sånt, i kungsan, så vi va där på kvällen, eftersom mamma typ känner alla som va där. de va lite skoj, hahah alla bah åh gud va lika ni är. man bah: mhm, tack. haha nej men, de va en som trodde ja va angelica, asså min storesyster, hon  bah: men gud, har itne hon blivit väldigt blond. mamma bah: nej hon har alltid varit så blond, hon bah: nej men hon va ju brunett förut. mamma bah: jaha nej de här är den yngre. hon bah, jaha, ja ni är så lika allihopa. hahahha man bah: nej?!. men whatever, de va rätt kul, träffade massa gamla cirkustränare och sånt.

ska skriva lite om veckan som varit, eftersom ja itne gjorde de igår. typ allt har vart vanligt utom att jag har haft dansshow i onsdags och torsdags. underbart kul, gick jättebra. kommer sakna er alla i båda grupperna. och my flickvän (jag är inte lebb, de är bara på skoj) kommer sakna dej såå mkt. tur att ja ska få allas msn av jessica sen. eftersom ja itne hann ta dom. puss på jessica. ehm, nu väntar jag bara på¨att sara eller johanna ska svara på mitt sms, så kanske vi drar och badar sen. ses. / caroline

btw, gå ut snälla ni, ska i alla fall ja göra nu, för  de är världens sommarväder ute, så jävla varmt.


sommar s l a s h clown

tjabah. flåt för att jag inte skrivit på länge, men har helt enkelt inte haft tid eller så. men nu är jag här igen, och nu är de fan sommar asså. så glad man blir. puss på sommar. idag är de ju då fredag, eller asså "idag" typ, eftersom klockan är över tolv, men palla de, vi låtsas att de fortfarande är fredag. hehe. menmen, idag har de inte varit en vanlig dag. först så när jag mickis och nattis väntade på bussen, så kom jag på att ja inte hade nån skåpnyckel, och insåg då att den var borta. ja va tvungen att ta me böcker idag, så ja måstede verkligen komma in i mitt skåp. så ja ringde hem och bad dom leta efter min nyckel. dom ringde sen tillbaka, och hittade den itne, men dom fick ta me ett annat lås. så, vår buss skulle komma halv åtta, men aa, sen när klocka va ca kvart tio i, så hade den fortfaraden itne kommit. min mamma och pappa åkte förbi, och vi fick skjuts av dom. bra. tack. sen i skolan så, hade vi först slöjd, jag och sara kom på vad vi skulle göra, men de får ni typ se nån annan gång.  sen efter slöjden fock vi ha redigering hela dan, tills kvart över ett asså, då vi sluta. skönt. men vi hann inte så långt eftersom vår data krångla. jaja. sen i alla fall gick jag sara och mickis och johanna hem till sara och fixa lite grejs. sen hem till mickis, och sen till ica. där köpte vi läsk och godis och chips. haha. sen typ gick vi till uttransjön, och jag och sara badade vid den där bryggan, fan va skönt de va. två gånger badade vi. fast vi doppade ju oss såklart fler gånger. haha. sen kom massa annat kul folk, och vi hade skojs. senare på kvällen skulle ja till stan och träffa lite släkt. skojs, men kallt, och fick asont i magen sen. usch asså, mamma kom och hämtade mej och de. 
nu har ja ju såklart kommit hem, är astrött, ska snart sova. fett  najs.  men sov gottt!

ps, bilds från idag komme nån annan dag ;)



åh så snygga dom är

   
  
  
  
 
(måste bara säga, så jävla fucking snygg)
  
   
   
   
   
    
   
   
  
  
   

plugg, plugga plugga

boyaaah, bara plugg hela dan idag typ. hata skolan. först så hade ja ju skola såklart, inte mkt speciellt, vi hade bildhistoria idag på bilden, ska man egentligen ha i nian, men vi är för bra för att ha de då, så vi får ha de nu. hahah nej men, aa de va nånting. aa inte mkt annat som hände. gick hem från skolan, för ja är duktig, istället för bussen asså. så, fick sällskap av micke. trevligttrevligt. sen, när ja kom hem typ kollade ja lite på tv, och somnade lite. sen satte jag mej vid datan och pluggade samtidigt typ. fast ja har inte pluggat så jättejättemkt, men lite faktiskt. sen åt jag middag, typ nyss va de. haha, och nu sitter jag här igen och försöker läsa de här tråkiga kemihäftet eftersom vi har kemiprov på torsdag. och spanskaprov imorron. måste typ få mvg på spanskaprovet för att behålla mitt mvg. boyaaaah hur ska jag klara de? menmen, vi får se hur de blir.
nästa vecka blir typ slapp i guess, för då har vi uppsamlingsdag på tisdag, asså då ska man jobba me sånt man ligger efter i typ, sen på onsdagen är de typ frilufsdag, inte för att jag vet vad vi får göra då(?) men ändå, och sen på torsdagen ska vi till tekniska museet. hah.
jusstje, puss på mattias idag för han sa hur man gjorde en sak på pea. haha.
nu ska jag leta bra låtar på youtube, och så lite snyggisch bilder på paul walker och wentworth miller tror jag. min och mickis älsklingar. hahah puss på dom. /Carros

-rubrik?-

godnatt(?) typ. haha nej men, fick bara massa lust att skriva lite nu typ. boyaaah ja vill träffa kalle nu.. hahha thats the boy ja träffa på grönan igår. hahhaha och nu alla, ja är inte kär i han, okej han va söt slash snygg, men han va ju fett sköön jue. maybe kommer de en bild sen, om ja får ha de på han såklart. mohahaha, annars tar ja ändå.
sitter in my brors rum vid datan, eftersom han inte är hemma, och min data är paj. fuck min data asså, men puss på brors. whatever, jag saknar min söta syster nu, för hon typ bor halvt hos sin kille nu när han har skaffat lägenhet, hon har inte vart hemma på länge. träffade henne kort idag, men miss her ändå. och bror har också vart borta länge, miss him too. och så saknar ja söta kusin som jag inte träffat på ännu längre. vi måste ses snart.
puss på henne, puss massa faktiskt. puss på syster som alltid är snäll och bäst, puss på bror som är rolig att bråka med, puss på mamma som köpte en superfin söt väska till mej idag, och för att hon är världens bästa mamma, puss på johanna som logga in på msn på mobilen bah för min skull, (typ bara för min skull) hah, puss på kusin för att hon är bara bäst, puss på söta kalle som gav sitt mobilnummer till mej igår, fast ja va värsta främlingen, puss på alla andra mina underbara kompisar, och puss på brors data för att den funkar.
puss på er alla läsare också, nu ska jag sova. /carolines


genrep

halloj. idag vaknade jag halv åtta, fast jag somnade sent, fattar inte hur ja kan vara så pigg :O menmen, jag gick upp typ vid 10, åt frukost och kollade på tv. sen duschade jag, och sen satte jag mej vid datan. senare åkte jag med mamma och pappa till skärholmen, vi skulle kolla efter showkläder till mej. Köpte en väska på gina tricot också, och sen två träningslinnen på intersport. och showkläder dådå. typ världens fulaste, hahaha vi ska ha 70-tal, och ja köpte ett par bruna fula utsvängda manchesterbyxor (stavning?) och en brun blommig ful skjorta. hahaha så snygg ja kommer va på scen asså. *inte. sen åkte vi hem och gjorde mat. vi grillade hamburgare, smaskens. så satt vi ute och åt, värsta sommarväder asså. sen skulle jag till stan, och ha genrep på vasateatern. dansshowen är på onsdag och torsdag. fett skojs de ska bli. de gick bra på genrepet, och jag hade kul. jag och my insåg också att vi har dansat 4 år tillsammans. fett mkt, tre år i rad, med de här, och sen ett år när vi va små. fan, de hade vi ingen aning om. hah. men inte mkt mer att säga, så puss/ C'

 väskan jag köpte§

30 saker killar måste veta om tjejer!

30 SAKER KILLAR MÅSTE VETA OM TJEJER:
Det här skrevs av en kille med många års erfarenhet
1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne... Hon går runt i bara underkläder precis som dig...
2. VAR ALDRIG OTROGEN. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. JAG LOVAR. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!
3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick. Och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.
4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.
5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.
6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.
7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.
8. -Om du INTE har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det. -Om du HAR sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.
9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant... de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp!
10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.
11. -De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen!). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål. -Behöver du verkligen dina pengar så mycket?! Var en man, betala åt henne.
12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän: -Ett gosedjur -En av dina tröjor -En väldigt tjusig ring(Även om det inte är ett så seriöst förhållande)
13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.
14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom.
15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.
16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka.
17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.
18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner - Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar, och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.
19. Flirta aldrig med deras morsor... det är bara knäppt.
20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt, och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.
21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv
22. Om ni har blivit ett officiellt par, och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.
23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.
24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.
25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas, var väldigt försiktig.
26. Memorera hennes fördelsedag för guds skull! Glömmer du den - Ditt liv kommer bli förstört.
27. Duscha inte hel i Cologne, men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.
28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.
29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.
30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll, och det kan förstöras på en nanosekund

grönalund

hallojs. idag va jag på gröna lund, med massa kul folk, och de va så jävla kul asså. ja åkte mest med sara mickis becka johanna erica jessica och talle. vi åkte typ de mesta, tillochmed tilt. fan de va typ kul. fast ja skakade skitmkt när ja kom ner. shit. menmen, ja hade askul. åkte kärlekstunneln med erica, och vi köpte kortet, så gulligt som de blev. puss på dej erica. och så såg vi två snygga killar i kärklekstunneln, och typ skrek lite åt dom, haha. sen typ såg vi dom igen, och vi ville ha deras nummer. sen när vi skulle hem så träffa vi han den ena på tågperongen, han som ja tyckte va snygg. han bodde tydligen i tumba, och ja bad om hans nummer, och ja fick de liksom. asså han va typ fett trevlig. haha så söt. sen typ fick ja en annan killes nummer också, men han va inte så snygg. hah. menmen, hade skitkul. vi gick aldrig i spökhuset, de va lite synd, menmen. och ja ville vinna en sån där supersöt pingu, men ja hade lovat mej själv att inte spela. man vinner ändå aldrig. ehm har inte så mkt mer att säga, jusstje, de va typ en fett ful och muppig kille som mucka me oss, trodde han va fett cool, men värsta typ störd och fjant. hahah såå ful. usch. men nu ska jag sova snart tror jag, är typ fett trött. känns som ja har feber, typ fryser men är ändå varm. sjukt, men aa, ska gå och lägga mej nu. ses. pussar och sov gott

GRÖNA LUND 2/5 -08

   

    

dit ska då jag imorron, med massa kul folk. fan va skoj de ska bli. puss på gröna lund och allt kul folk som ska me.  jag ska nog sova snart så att jag är taggad tills imorron, man får ju inte bli trött ;) haha nej men min buss går 20 över 10, och jag ska duscha och de innan, men ja, vi ses. puss, sov gott.

värsta förebild§

                                        

han är för söt§


lite klipp från traces

här kommer lite klipp från föreställningen. några klipp är typ från när dom va i andra länder också tror jag. fast dom gör typ samma saker och de är samma music.

http://www.youtube.com/watch?v=ow2Qjhw0SIM
http://www.youtube.com/watch?v=pb78w7SY8JA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8ox-2Kyc82U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=DZ8_8LSxtqw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8hgxhPlYJw0&feature=related




hemma igen

hallå. kom typ hem för en stund sen, efter att ha varit med mamma och jobbat, och som ja sa, de låter tråkigt men de är kul. de går ju en cirkusföreställning nu, som heter typ traces. asså inte sån cirkus med elefanter och sånt, utan sån där som.... sån som ja gick på förut, okej alla vet inte, men några i varje fall. men whatever, så skulle mamma jobba där, så ja va me, fick typ dela ut program och va trevlig mot alla. haha. sen fick jag stå med fett coola lasersvärdet, och typ vägleda folk till sina platser. eller nej inte riktigt, ja vet inte vad ja gjorde, men ja stog i varje fall med svärdet och såg typ fett cool ut. haha. sen kom de en kille, typ fem år, världens sötaste asså. han bah kom fram och fråga typ: är du ? och så sa han nåt namn, typ master windows eller nåt, säkert nån från star wars eller nåt, bah för ja hade de där svärdet. hahha asså fett gullig. sen kom han igen och bah: är de ditt svärd. asså han va fett söt, sen bah satt han och tittade på de där hela tiden. hihi. menmen, för en stund sen ringde johanna och frågade om ja ville komma ut me dom, men ja pallade inte. ska nog bah slappa ikväll, ska hämta lite godis snart. yummie. menmen, ska hämta godis nu (tjockis) ses. xoxo

 traces, ja lovar, den äger..

ni betyder mest!

jag vill bara säga att jag har universums underbaraste kompisar. jag älskar er och tänker aldrig släppa taget. bara så ni vet, ni betyder mest.

 mikaela bvän, de har vart i i ca elva år nu, och längre ska de bli. om du försvinner så vet jag inte vad jag gör, för jag behöver dej!  jag älskar dej.

mikaela älsk. vi har känt varann sen sexårs. vi va typ aldrig med varann då, utan de va typ i sexan vi började umgås som mest. och jag är glad för att vi gjorde de. liksom hur skulle mitt liv sett ut nu om vi inte skulle umgåtts, asså de vill ja inte ens tänka på. du betyder så jävla mkt, och utan dej går inte. du ska bara veta hur glad jag blir när jag träffar dej, och speciellt när du skrattar. jag lovar, jag älskar ditt skratt gumman. föralltid vi. jag älskar dej.

 erika gumman. vi har inte kännt varann länge alls. vi blev typ kompisar på brobel, när vi serverade.  jag är glad att jag lärde känna dej, för du är en underbar tjej som alltid är glad, och jag blir alltid glad av att se dej. du är hur underbar som helst och jag älskar dej.

 sofia. du är min kusin, min allra bästa vän, min soulmate. du är mitt allt. vi har kännt varann hela livet. verkligen. sen jag föddes. jag är stolt över att ha dej som kusin, och jag älskar dej. du är obeskrivlig och alla behöver en som du. tack för att du finns älsk.

 johanna sötnos. dej har jag kännt sen typ lite innan sexårs. vi visste ju om varann på dagis, men vi va inte direkt kompisar. när vi skulle hälsa på på sexårs, vi va dom enda från dagis, och ja tror de va då vi lärde känna varann. i sexårs "small de" de va då vi blev bästisar. tack för alla år med dej gumman, ja klarar mej inte utan dej. älskar dej.

 rebecka hun. du är helt underbar. vi har ju också kännt varann sen sexårs, men de va i sjuan vi började umgås typ. du hamnade i en annan klass, och sen bytte du till vår, och de va då vi blev bästisar. jag älskar dej och har alltid kul med dej. jag släpper inte taget.

 sara bejb. samma här, vi har kännt varann sen sexårs. vi umgådes ju faktiskt lite då, och vi har ju alltid umgåtts. kanske inte jättemkt, men i perioder typ. vi har ju alltid varit väldigt bra kompisar i varje fall. dej kan man göra vad som helst med, och ändå har man kul. no matter what liksom, de finns alltid nåt att skratta åt när man är med dej., ja är glad att jag har dej, och släpper aldrig taget. älskar dej.

de finns såklart massa mer folk, som också betyder mest, men har tyvärr inga bilder på dom, men älskar dom lika mkt ändå.

nu ska jag me mamma och jobba ;) låter tråkigt, men de är kul. haha puss/ Carros

älska ledigt!

nämen hejs igen. nu äre torsdag, och vi är lediga. fett najs asså. puss på lediga dagar. egentligen måste jag plugga, fast inte just idag. ja glömde mina spanskaböcker i skolan, så ja kommer bara ha två dagar på mej att plugga sen. shit asså. men färdigpratat om skolan hallå, idag har jag städat min garderob. åh så fin den blev. puss på städad garderob. ja va faktiskt tvungen för mamma sa att annars får jag inte åka till grönan imorron. åh herregud om de skulle vara så liksom. puss på grönan, de vill man inte missa. de tog två timmar och en kvart för mej att städa. shit de är typ rekord, hahah de brukar ta längre tid. men jaja, den blev jättefin. rensade ut massamassa kläder också. båda mina favoritjeans. usch asså, älskade verkligen dom, men dom ena va för små, skit att man ska växa, och sen dom andra va helt sönder. först va de liksom snyggt, men de va ett litet hål mellan benen, och sen sprack de och blev gigantiskt. usch. ja vill ju inte gå runt och visa hela rumpan som alla fjortisar jue, asså de är bara fult och pinsamt. blä. så dom fick åka ut. nu känns de som att ja har jättelite kläder kvar. men de blir bara mer shoppande så... :D. de kanske kommer lite foton sen. hahaha. snart, eller typ snart, ska vi tydligen handla på kolgrillen, yummie. bah för mamma ska åka och jobba sen, så de blir en väldans tidig middag. menmen.. tar väl nånting mer ikväll om ja blir hungig.
ska byta namn på pea, till antingen CNYLEN/cnylen eller CMLN/cmln, så kommentera gärna vad ni tycker eller rösta på pollen på min pea, ccarolines.
inte mkt mer att skriva, så puss/ caroline


valborg

hallå. idag/igår var det onsdag och valborg. de började med en helt vanlig skoldag, fett dåligt, menmen. allt va typ vanligt ja, fick sluta lite tidigare från svenskan, så aa, hela dan blev ju liiite kortare. efter skolan va typ alla skiittrötta, utom johanna, som ville göra nåt. men ingen pallade, alla ville typ hem och sova, så ja.. diss på henne. hahah. ja somnade när ja kom hem typ. usch de kliade masssa i mina ögon idag, så de såg ut som ja hade gråtit. fucking pollen asså. bajskorv. menmen, på kvällen träffade jag sara mickis och johanna. jippie. vi köpte choklad och annat gott på filmkedjan, yummie. sen gick vi till uttran och skulle kolla på majbrasan. hahhaha fan va stor den va när vi kom. hah typ helt borta. men whatever, vi gick lite på bryggan och sånt, och typ gjorde massa annat skojs. träffade typ massa man kände. mihih. sensen gick vi hem, sara och mickis till sara och ja till johanna. och johanna gick såklart också hem till sej. vi typ satt vid datan och hade kul. hahahhaha sen kollade vi på en tjej på bdb, en vuxen, och hon hade så jävla fula bilder på sej själv (flåt) men asså herregud, hahah asså vi satt och asgarva, och ja skratta i typ en halvtimme. ja va helt jävla hes. hahah, sen kom mamma och Angelique (stavning?) och hämtade mej, och vi skulle hämta filip och hans två kompisar axel och emil i tumba. så ja, de fanns inte säten till alla, hahah så filip fick sitta på golvet. hahaha, nej flåt, men jajaj, sen skjutsade vi hem emil, och sen axel. haha axel bah skaka hand, fett gulligt jue, haha liksom hur många killar gör de, haha nej men whatever, sen skjutsade vi hem filip och angelique (stavning?) och där va ju då pappa, eftersom mamma och pappa hade varit där på middag och sånt. så aa, vi gick ju upp en stund och typ va där lite, och haha ja sen åkte vi typ hem.

så nu ska jag snart sova, eller nej, inte så länge johanna är vaken, för hon är typ den enda roliga att snacka me på msn ;), hahah puss på dej johanna. men aa, vi ses. puss / Carro


RSS 2.0