björn gustavsson

björn är bara för bäst. haha så söt när han "gråter"<33333333

http://www.youtube.com/watch?v=e_WnwvGF6B4

hemma från åre

hej. nu är jag hemma igen, skönt, men tråk. men ja hade de bästbäst i fjällen. vi va ju där me en annan familj, de va kulkul asså. menmen, vi åkte skidor typ varje dag. ja de är ju typ de man gör, och aa de va typ de vi gjorde. ja typ vurpade STORT två gånger. eller den ena gången vurpade ja inte, utan då stog vi i en typ massa brant backe, som va helt isig, haha så typ ställde sej pappa på mina skidor, asså inte med flit men aa, så ja började glida neråt och så ramlade jag, och pappa ramlade över mej XD haha och så gled vi ner typ hela backen, asså de gick ju verkligen inte att stanna, eftersom de typ bara va is, men aa, sen stannade jag, och pappa. men ja typ börja garva sen. mahhaa. sen en annan gång så åkte vi på en såndär transportsträcka, som är typ helt flack, så bah satt ja ner på skidorna. sara fattar i alla fall vad ja menar, så bah typ åkte ena skidan ut, så ja bah flög runt och aa XD fast då garva ja också, för de  va lite kul. hahahahah. sen en annan gång hamnade ja och sis i en fett brant backe. asså den va typ rakt ner, och helt isig den också. och ja typ visste inte hur ja skulle komma ner kändes de som. asså de va typ inga som åkte där, och vi bah stog där, men aa, sen kom vi ner. hahah ja ramlade inte i den som tur va. i torsdags, så åkte vi lite på morgonen, eller jag och filip åkte bara två åk, för vi orkade inte XD så vi åkte hem sen, och typ satt där och spelade massa spel på datan. haha eller han gjorde, och ja försökte hjälpa, men vi fattade typ inte :S. sen kom mammorna hem och började steka korv, och sen kom alla andra typ. sen typ på eftermiddagen åkte vi längdskidor, jag sibbe filip och mammorna. de va kul, men typ svårt. eller först va de svårt, men sen gick de bättre. fast de va fett jobbigt. hahahhaha och filip ramlade. eller de gjorde ja också, men han ramlade typ i värsta djupa snön. fast de va egentligen mitt fel typ. haha men de va typ en nerförsbacke, så bah åkte han bakom mej, och sen bah skrek han: akta carro nu kommer jag. och ja trodde han skulle köra på mej, men först gjorde ja inget, så han typ åkte ut ur spåret och skulle köra om mej, fast de visste inte ja, så ja flyttade mej också, så han fick svänga ännu mer, och rakt ut i djup snö, så ja typ började asgarva, och sen ramlade jag, och ja kunde inte komma upp, och ja kunde inte sluta garva heller. asså fan va kul de va. sen har vi ju såklart bastat och gått på "stan" och sånt också. och så har sibbe och filip hållt på att reta mej också. eller mest sibbe, men ja reta han också. vi va också vid nåt "vattenfall" också, men de va mest is där. haha men de va coolt ändå. och så va vi på åre chokladfabrik också, och köpte massa god choklad. ja har i alla fall haft massa mys i fjällen. fast nästa år blir de solsemester. tycker ja i alla fall. och några andra. puss.




lördag

hej. nu sitter jag här vid brors data. han sitter vid min, för de funka typ inte att göra nånting han skulle göra på¨hans data. hahha, aa, idag har jag varit med kusin. fett najs. vi hade skoj. ja sov hos henne från igår, de va mys. vi hade kul. vi sminkade oss som fjortisar igår, och gjorde håret också, och asså fattar inte hur folk kan gå sådär ute. de ser faktiskt rätt hemsk ut. aa, fast kul hade vi. haha kanske kommer bilder sen. vi va hos morfar på sjukhuset igår också. stackars morfar. men jag och fia hade kul, för vi lånade hans rullator, och så skjutsade vi runt varann på hela sjukhuset, och sen tappade vi bort oss. på huddinge sjukhus liksom. asså de va lite läskigt men kul. asså vi visste verkligen inte vart vi va. hahahha så vi åkte runt och sa hej till alla. haha, sen körde vi lite turbo också, och typ kutade, medans den andra satt på. hahah de va skitkul. sen åkte vi hem till mormor och åt påskmat och sånt, sen hem till fia. jag älskar henne. idag va vi i huddinge också, och sen åkte vi hem till varochen. tråk, men aa, bara för att ja ska till fjällen imorron, annars hade ja nog stannat en natt till. haha right fia?! ,men aa, hemma typ kollade ja ¨på tv, duschade, packade lite, åt middag och sen datan typ. har fortfarande inte packat nessesären till fjällen, men gör de sen. de ska bli skitkul att åka. längtar. fast de är lite jobbig bilresa, men ändå rätt mys. jag kommer sakna er alla sötnosar här hemma. massor. men ja kommer ha kul ändå¨. kanske kan skriva lite i veckan, för vi ska typ ta me datan och kolla film i bilen, men vi får se om ja orkar och har tid. hahah jaja, nu har ja inte mkt mer att skriva, men... vi ses i guess. om ja inte ramlar och dör i skidbacken, hahah eller i liften. för de blir itne kul då, eller hur oskar?! XD hahaa nej men... jajaj, skit samma, jag nås på mobben hela veckan, så de är bara att ringa eller sms:a om de är nåt. pussar.

en enda stor familj<3

hallå. onsdag... de va rätt kul idag i skolan, eller aa, jo lite. vi hade sovmorgon, som vanligt. fett skönt. vi hade spanska första lektionen, och den va typ fett slapp. de va skönt. sen hade vi so, astråkigt, men också rätt slappt. sen hade vi lunch, typ lax och de, men ja åt bara sallad, och tacochips. ahah kände mej nyttig, utom chipsen dåra. men aa, kände mej också som en kanin, satt där och typ vräkte i mej grön sallad. haha. men aa, sen hade vi gympa, biptest, men ja va inte me, för ja är förkyld. jonte är så jävla bra på de där asså, men aa. sen hade vi matte, typ slappt de också. skulle skriva manus till nånting, aa men vi gjorde typ inget. hahah, de bästa va sen, när fille kom in till oss och frågade om soppborste, och sen skulle han hämta en i ett förråd, och så hörde vi en dammsugare. ja bah: han dammsugar! vi typ sprang dit och började asgarva. fan va rolig han såg ut. och ja typ fotade me mickis mobil. hahahah sen typ gick vi tillbaka. sen så gick ja dit, när vi slutade, och så typ skulle ja hjälpa han att plocka upp alla pappersbitar, och ja, såklart va ja snäll och gjorde de. sen efter de hade vi svenska, och de va roligast. typ ingen jobbade nånting, och ja och sara och mickis och typ jonte började "leka" hahha. jonte va typ bäbis, ja va mamma, mickis va storesyster, sara också. hahahha enzo va vår katt, med bara två morrhår, sen va micke pappan ( vi hade adopterat barn ) sen va marcus vår pudel, och christofer va storebror. haha och de bästa, fille va vår städtant. asså shit vi garvade skitmkt när ja kom på de. asså fan va kul vi hade. sen slutade vi i alla fall. ja gick hem, åt mellis, kollade på tv, och satt lite vid datan. på kvällen hade jag dans. roligt va de. när vi va på väg dit, så hände de typ en liten krock. asså de va en lång lastbil, som bytte fil, och så körde han in i en liten bil, så den lilla bilen började bah snurra runt typ, och sen rakt in i betongväggen i mitten. de gick bra, men ja blev skiträdd. sen bah skrek ja åt mamma, du måste ju stanna. typ så. hahah och lastbilen bah körde iväg. vilket pucko liksom, men sen stannade han. vi kollade dom där i lilla bilen, och dom va okej, så skulle dom ringa polisen, och sen snackade dom me den där lastbilsgubben, och vi åkte till dansen. asså de kunde ju blivit värsta seriekrocken, eftersom lilla bilen hamnade på tvären, mitt på E4:n liksom, och de åker ju massa bilar där hela tiden, men som tur va han folk bromsa och veja. de va asläskigt.
nu ska jag nog sova, eller nåt sånt. neeeeeeeeej shit, ja måste plugga biologi kom ja på. vi har prov imorron. men ja kollar nog bara igenom lite snabbt. bajs asså, men jajaj. vi ses. puss sov gott.

tre blondiner, en svarthårig och spillda potatisklyftor

hejs. har nyss duschat, kom hem från dansen för ett tag sen. eller typ... 40 minuter sen, asså halv elva. jaja, idag va de skojs i skolan. lite i alla fall. becka va inte där, sjukling idag, bajsunge, men krya på dej bästis. men vi andra va där. tre blondiner och en svarthårig, eftersom sara nu mera är blond. mihihih hon är fett snygg. hon blekte sitt hår, och de blev coolt. hon passade. på bilden skulle vi läsa en berättelse, och sen typ göra nåt himlans bokomslag. den där berättelsen va typ hemsk, och taskig, och sorglig, men aa på ett ställe va den fett kul. mahahaa de va en kille som plingade på dörren, han skulle äta middag hos henne, så bah hörde han en duns, så när hon öppnade dörren så va de potatisklyftor på golvet. asså jag dog nästa. fan va roligt de va. hahah och när vi skulle komma på en titel till den, så kunde jag inte släppa dom där potatisarna, så ja sa nåt med dom hela tiden. aa och så i berättelsen, så stog de typ att dom bah satt sej ner på golvet och plockade upp dom, okej, klart man plockar upp dom, men de lät såå roligt. jaja, nog pratat om den. men sen hände de inte mkt mer speciellt den dagen. eller ja, de är ju fortfarande samma dag, men.. jaja. när ja kom hem från skolan så gjorde jag inte mkt, åt mellis, försökte sitta vid datan, men internet funkade inte, så aa, ja kollade på tv, och sen va ja tvungen att laga mat. sen kom mamma hem, och jag mamma och sibbe åt middag, sen skulle vi åka. vi skulle lämna sibbe på en match han skulle se, med sitt bandylag, och de va fett söta killen där, som spelar i hans lag. ska nog börja titta lite mer på hans matcher i framtiden. mihihih. jag och mamma åkte till skärholmen för att köpa presenter åt sibbe, vi hittade.. ja tänker inte skriva de här, ifall sibbe tittar, men aa, hoppas han gillar de i alla fall. sen fick jag en vårjacka också. finfin va den. från h&m, grå. men aa, sen åkte vi till stan, och de va typ en och en halv timme kvar tills min dans började, så jag och mamma tog en fika. yummie, och mys. sen så åkte vi runt lite, och sen typ gick jag ner till dansen, ca en halvtimme innan. kanske tjugo minuter, vet inte säkert. pratade lite med några andra som va där, och sen började vi. de va fett kul på dansen. älskaälska dans asså. sen slutade den klockan tio, och jag och mamma åkte hem. ja åt en macka, duschade och nu sitter jag här. ska snart lägga mej och läsa min spännande bok, eller kanske kolla på seinfield istället. de börjar typ nu, fem i halv tror ja. mihihi de brukar göra de i alla fall. så ja, nu ska jag stänga ner här.
vi ses nån annan gång. puss / carro'

gulliga citat av barn

haha ja läser frida, så är de massa barn som har sagt typ gulliga saker om kärlek, så ja bara måste skriva dom här:

Om man har flera älskarinnor
får man passa sej så att inte den
ena kommer oanmäld när man
har besök av den andra. / Danien, 8 år.

Säg inte att du älskar någon
och sen ändra dej. Kärlek
är inte som att välja ut vilken
film du vill se. / Natalie, 7 år.

Älska isället för att gå till
jobbet. / Dick, 7 år.

Kyss aldrig någon i närheten av
andra. Det är väldigt pinsamt om någon
skulle se dej.. Om ingen tittar skulle jag
nog kunna pröva på de med en snygg
kille, men bara i några timmar. / Olivia, 6 år.

På den första träffen ljuger de

bara för varandra, och de brukar

vanligtvis få dem så intresserade

att de blir en andra träff. / Ola, 7 år.

Det är bättre för tjejer att vara singel

än killar. Killar behöver någon som

plockar upp efter dom. / Anna, 7 år.

Glöm inte din frus namn..Det
ställer verkligen till problem. / Erin, 8 år.

Kärleken hittar dej, även om du försöker
gömma dej. Jag har gömt mej ända sen jag
var fem, men flickorna hittar mej hela tiden. / Dave, 8 år.

Det hänger inte på hur du ser ut. Se på mej.
jag är stilig som bara den, och jag har inte hittat
någon att gifta mej med än.. / Brian, 7 år.

Vråla allt vad du kan att du älskar
honom/henne.. och bry dej inte om
att föräldrarna står alldeles brevid. / Manuel, 8 år.

Säg att hon var vacker,
även om hon ser ut som
en lastbil. / Rick, 5 år.

Kärleken är de viktigaste som
finns i världen, men baseball
är också ganska kul. / Greg, 8 år.

Jag ser på det såhär:
Att kyssas ör kul, om du tycker om det
men det är fritt land, och ingen
borde tvingas till det. / Trey, 8 år.

Hur man vet att ett par är kära?
Se efter om mannen har läppstift i ansiktet. / Sandra, 7 år.


sjuklingar

halloj. idag är det måndag igen, usch. asså en hel vecka kvar nästan. blää. menmen, johanna var sjuk idag, sara också. stackars dom. ja va också sjuk, eller jag är sjuk, men jag gick till skolan ändå. fast jag gick hem efter so:n. jag hade jätteont i huvudet, och jag sov typ på so:n. ja mådde inte alls bra. jag sov när jag kom hem, typ fett länge, sköönt, så nu har jag inte ont i huvudet längre. i skolan hände typ inget speciellt, jag dampade som vanligt på killarna. eller bara christofer och jonte den här gången, för dom tog min halstablett. skitungar. men aa, på gympan va de först tråk, för christian sa att vi skulle ordna eget idag, och några av oss ville köra killerball, men några andra ville inte. så vi satt och surade på golvet för christian inte lyssnade, men sen blev de de i alla fall. jippie. haha, jag sög typ men de va skojs ändå. tog de lite lungt eftersom jag är fett förkyld. imorron händer nog inget speciellt, ska nog gå till skolan tror jag, om jag pallar. vi får se hur jag mår. mihihi, ja har massa ont i näsan och halsen. hostar massa också.
nu kollar jag på vänner och skriver blogg, eller aa, just nu är de ju då paus, men de börjar nog snart igen. mihih älska vänner. så jävla sköna asså.
på söndag är de fjällen som gäller. har nog redan sagt de, men säger de igen. haha. älska fjällen. syster åker till göteborg imorron, konståkningsvm. ja är fett avis, men aa. så hon åker inte med till fjällen på söndag, hon åker typ själv på måndagen. så de blir bara jag mamma pappa och sibbe i bilen på vägen upp i år igen då. kommer faktiskt sakna henne nu när ja inte träffar henne på ungefär sju dagar. jag säger de för sällan, men jag älskar henne faktiskt. hon är ju trots alla världens bästa storesyster<3.

Dagens låt: now you´re gone - basshunter
Dagens frisyr: utsläppt med luggen i hårspänne
Dagens smink: mascara, puder
Dagens klädsel: jeans, vitt linne&college
Dagens händelse: gick hem efter so:n
Dagens planer: typ duscha&sova senare.
Dagens vill ha: sommar
Dagens saknad: sofia§
Dagens drog: halstabletter
Dagens finaste: vet inte
Dagens måste: plugga&lägga mej i tid.
Dagens dricka: vatten
Dagens köp: ingenting
Dagens mat: spagetti&köttfärsås till lunch donken till middag
Dagens sjuka: väldigt förkyld
Dagens kärlek: min säng
Dagens mående: piss.


puss / C'


helgen typ.

hejs. igår, lördag så hade jag två konståkningsshower på förmiddagen. de va kul. på den sista va mamma sofia moster mormor och kristoffer(vet itne hur har stavas)  och kollade. sen åkte vi hem, och ja och fia satt och snackade lite, och hade kul, sen gick ja in i duschen. hon gick ner till mamma och moster. när ja va klar så gick ja också ner, och vi satt där och snackade. sen gick jag och fia upp igen, och typ visade våra danser för varann xD och sen så läste vi massa gamla brev från henne. shit va mkt vi skrattade. hahah fett kul de va asså. sen typ.. va de middag. efter middagen så började vi planera inför småland xD hahah eric ska köra sitt första sm, och vi vill titta. så vi planerade och skrev värsta packlistan och allt. haha vi vet inte ens om de blir av, men vi vill. vi måste åka. vi ska bo i ett eget tält har vi bestämt. fett mys asså. haha. sen kollade vi på melodifestivalen, och fan jävla fucking charlotte. hon skulle inte gå vidare. asså de va typ fusk, de stog tillochmed i tidningen tror jag. haha, men aa, ja hejade på bwo. jag och fia fick typ damp. menmen, sen åkte hon och moster, och jag anne och kristoffer åkte till värmdö. hahah värsta långa bilresan asså. haha men de va kul. vi kollade på björn borgs hus. fett fint asså. fast typ värsta långa öde skogsvägen in. fett läskigt. haha på vägen hem somnade jag. vi kom hem typ halv ett, så ja gick och la mej och kollade på the village som började precis då, fast ja somnade efter typ en kvart. hahah.
idag har jag typ bara varit hemma, börjat packa lite till fjällen, åker nästa söndag. fett mys. men aa, inte mkt annat har hänt. så aa. är typ fett förkyld. men går nog till skolan ändå imorron.
nu ska jag nog duscha typ.. så aa, puss / C'

ben mckenzie

asså jag bara älskar ben. han är nästan olagligt snygg asså.



 

stilikoner.

 rachel bilson har alltid snygga kläder på sej, vart man än ser henne.hon är fett bäst asså. hon har ju liksom varit med i världens bästa serie, OC (<33333333333) hon är typ fett förebild och stilikon. jag skulle inte tacka nej till att byta garderob med henne liksom.

 nicole richie är också alltid snygg. dock lite för smal, i alla fall förut, men alltid snygga kläder. ibland lite rockig, ibland jättesöt, men alltid fett fin. jag bara älskar henne, och hennes outfits. fett stilikon.

 jag tycker också att mary-kate och ashley olsen har en skön stil. ibland kan de se ut som att dom har missat nåt när dom klär på sej, och dom ser ut som luffare eller nånting, men oftast har dom snygga kläder. dom har liksom sitt eget, och ändå ser bra ut. me like.

typ tråkigast ever

hallå någon. hjälp mej. jag har hur tråkigt som helst. typ ingen kul inne på msn, eller sara och mickis är kul, men nu skriver vi inte mkt. jag har tråkigt. ingenting att hitta på. kom hit någon? gör bara nåt så ja får kul, ring, skriv på msn, smsa, skriv ett gb, nånting bara. de känns som att jag aldrig har haft såhär tråkigt. de har jag nog många gånger, men de känns inte som de. jag dör snart. typ. någon, hjälp mej. underhåll mej, eller nånting. snällasnälla, vart är alla.
nu ska jag, ja vet inte vad, för de finns fan inget kul att göra, så jag ska nog bara sitta kvar här vid datan, och typ ruttna bort tror jag. hahah nej, men aa, vi får se vad som händer. kanske kommer massa mer tråkiga inlägg snart. eller kanske roliga. kanske bilder på snygga kändisar. haha puss sålänge.

adam <3


 

hur snygg som helst asså. jag bara älskar honom.

jag dör för min kusin.

jag dör för min kusin. asså jag älskar henne verkligen mest. hon är den underbaraste människan som finns. vi har känt varann hela livet, och gjort allt med varann. hon vet allt om mej, och jag har inga hemligheter för henne. vi kan verkligen prata om allt. hahah vi har typ bästa humorn med varann. kanske inte, men ändå. hahhaha vi bah: aa då skulle de heta kvällsjacka, så började vi asgarva. asså så skulle man inte kunna snacka med en kille typ, för då skulle han tycka man va helt sjuk, men aa, med henne kan jag verkligen bete mej hur som helst. asså vi är helt sajk tillsammans. hon är helt sajk xD men ändå älskar jag henne. utan henne fungerar inte, de vet jag. jag har inte testat, men jag bara vet de. hon är min soulmate, bästa vän och andra halva. hon är min bara min och aldrig att jag släpper henne. jag ville bara säga de.
jag älskar dej kusin, 1993, nu&föralltid§


dikt.

annika hade skrivit fett fina dikten, som anette läste upp för klassen. asså fett bra och fin den va. kommer inte ihåg hela jue, men den handlade typ om att "hon" (asså vet inte om den handlade om henne elelr om hon bara skrev) att hon ville ha någon som älskade henne för hur hon va, och inte bara kollade på utseendet, och typ ville visa upp henne för sina kompisar, och tyckte inte de spelade nån roll om hon hade smink eller inte, lika söt ändå, och typ sånt där, den va asbra asså. typ så känner nog många. asså du är fett duktig jue.

malin barndomsvän eriksson.

malin. jag saknar dej. vi har ju inte träffats sen ja du vet, 2005 måste de ha varit. aa, då slutade du på konståkningen. men vi va ju jättebra kompisar när vi va små, när vi gick på konståkning tillsammans, innan jag slutade. alltid, efter varje träning åkte jag hem till dej, för min mamma skulle skjutsa angelica och madeleine till dansen i stan. vi hade alltid roligt tillsammans. de va länge sen, jag vet, och vi har tappat kontakten helt nu, och de är synd. jag har ju din pea och så, men vi snackar aldrig. vi va ju typ bästisar som små. jag måste bara säga att jag saknar dej barndomsvän§

sovmorgon/skolk&prov

hejs. idag hade vi sovmorgon från syslöjden, trodde vi. ingen hade sagt nåt, men vi hade tydligen vikarie. men hallå, hur ska vi veta om alla säger att hon är sjukskriven hela veckan, och ingen säger att vi ska ha vikarie, då är de klart att man antar att man har sovmorgon. men nej, då ska man chansa, men aa vi fick i alla fall skolk. när vi kom typ, hade vi svenska, de va tråkigt, men slappt, och typ kort. sen hade vi fucking so, hatar de. men de va typ inte så jobbigt idag. sen hade vi lunch, typ nån konstig röra som va rätt god. och tacochips ;). sen hade vi engelska prov, de gick väl sådär tror jag. men sen slutade vi. skönt. jag och nattis drog ner till tumba och köpte ckoklad. mahah. tjåckisar. men de är ju fredag. nu sitter jag här och bloggar och typ kollar på gamla låtar från lilla melodifestivalen. hahaha vilket liv. menmen. dom är faktiskt roliga xD. nu har jag inte mkt mer att skriva. eller jo förresten, rihanna ägde asså. så jävla bra. vi hade fucking kul, och vi skrek och sjöng som galningar, och dom där jävla fula tjejerna som va värsta wannabe modell. asså shit, dom satt och fota sej själva,  typ asfula bilder, och ja satt och asgarva xD. sen när vi stod upp, hon bah: asså ja ser inte, kan du sitta ner, så typ började ja tjaffsa med henne. dom va så jävla jobbiga, ja får väl stå om jag vill vafan. åh, så jävla sajk asså. men ja hade fett bäst med er tjejs, adam tensta va ju där innan också, shit asså när my cool kom, man märkte att typ alla hade väntat på den, och alla bah jublade, skrek och sjöng. underbart. och alla rihannas låtar ägde. asså de va typ bara jag becka och johanna som va roliga där, alla andra bah satt där och va tråkiga.
nu har ja inte mkt mer att sägs, så pusspuss.

showshowshow&längta

hallåhallå. nu längat jag jättemkt tills rihanna. okej de är ju ikväll, men aa. tåget går klockan 17:38. mahaha skrev igår att ja inte skulle hinna skriva, men ja hann. aa, de kommer bli bäst ikväll.
idag hade vi våra första shower, och de va skitkul. de gick jättebra, och alla va duktiga. på lunchen va jag och nicole helt konstiga. hahha hon är såå rolig. träffade klassen där sen, dom åkte skridskor i roplan. mihihi. men jag hade jättekul idag, och jag kommer ha jättekul ikväll, bara att ja kommer vara fett trött imorron, och kanske hes. menmen, de är de värt.
tack alla ni som har gjort och kommer att göra min dag underbar§. snart kommer mamma hem och då ska hon typ skjutsa mej till tåget tror jag. eller ja inte riktigt ännu, men aa, skit samma. puss i alla fall.

 ikäll med sötnosarna becka&johanna(h)

helt vanlig tisdag typ.

hello.
idag va de nästan en helt vanlig tisdag. först hade vi bild, den va faktiskt kul idag, för vi fick gå runt typ hela lektionen och fota massa saker. skoj skoj. fast jag hade jätteont i magen, de va inte kul, så ja fick ta alvedon, och sen gick de över.
sen hade vi biologi, typ helt vanlig. sen va de lunch, makaroner och köttbullar. gott. sen på lunchrasten var jag och sara superkonstiga. asså jag höll på att kissa på mej. men aa, roligt va de. sen hade vi spanska,tråk, men aa, kul människor i alla fall. sen hade vi so, och andra halvan av klassen hade sexualkunskap. son va astråkig. eller, aa människorna va kul, men inte peter och lektionen. hahah. sen åkte jag hem , och typ snart ska jag på dans. elelr aa, om femtio minuter ska jag åka.  just nu sitter jag och snackar med becka på msn om imorron, typ vilka tåg och bussar och sånt vi ska ta imorron. ja becka och johanna ska ju på rihannas konsert. fett kul asså. sen har ja konståkningsshow imorron också. eller aa de är ju innan, eftersom de är på dan, men aa, fett kul. ja längtar. imorron kommmer vara bästa dagen på länge asså. shiet. hahah jag och becka är fett nervösa nu, att vi typ ska missa bussen, eller att den ska bli försenad eller inte komma elelr nåt. hahah så vi missar tåget. de blir inte kul.  jag kommer säkert glömma biljetten eller nåt. bara för att ja kommer vara sååå stressad. men aa, ja hoppas ja kommer ihåg allt, och att bussen kommer rätt tid och såntdär.
nu ska jag byta om och lyssna på music, sen ska jag.... ja vet inte, men aa nånting, och sen ska jag på dans. fett kul.
vi ses på torsdag, kommer inte hinna skriva imorron. pussar


           <3            


skola och ishus

hej. idag va de skola igen. hata asså, men man klarar sej. vi hade dubbelmatte på morgonen, men jeanette va inte där, så vi hade ullis, men typ ingen jobbade. haha. sen hade vi gympa. fick typ värsta astmaanfall, för vi sprang massor. men aa sen va de lunch. och de fanns annanas. <333333333333333. hahaha ja åt asmkt annanas och johanna och dom tyckte ja va konstig. haha de blev ja efter den där annanasen, ja skrattade åt allt och kunde inte sluta prata. mihih. men aa, sen hade vi so, tråkigt. sen hade vi spanska. också tråkigt. sen hade vi egelska, ganska tråkigt, men vi fick sluta tidigare. jippie. maha sen åkte ja till tumba och shoppade mellis, sen gick ja direkt till ishuset. vi bytte om och käkade mellis, och ja och saga va me sophie och mickis på isen. hahah dom med skridskor, vi med skor. hhaa tur att ingen kom och såg oss. sen började genrepen. de va skoj. agnes knä gick ur led igen. stackars gumman. men hon måste vara me på showen, annars måste ja åka ensam på elefantprogrammet. de vill ja inte.   sen åkte ja hem och duschade och åt middag, och nu sitter jag här. mahahah som vanligt. men aa. på onsdag gäller de. fan va kul vi kommer ha.
nu ska jag nog lägga mej och kolla på tv, eller nåt. tror ja. ska borsta tänderna först, men aa sen. puss och godnatt.

konståkning konståkning

hejs. igår va ja tidigt i ishuset. klockan åtta skulle vi vara där, så ja, ja va astrött verkligen. vi hade fotograferingt och sånt inför showen. sen åkte jag hem , och gjorde typ ingenting alls. sen va ja med mickis och nattis. vi hade jättekul. vi ville sova där, men ja fick inte, för ja skulle vara i ishuset klockan åtta idag också, eller rättare sagt, jag skulle stå på isen klockan åtta. så ja fick inte. så ja, imorse gick jag upp typ vid sju. vi gjorde oss i ordning, och mamma skjutsade oss till ishuset. carro kom hit också och vi skjutsade henne också. men aa, där nere fanns de ingen nyckel till förrådet, där skridskorna va, för maddis och dom hade inte kommit ännu. hahaha typiskt dom. nej förlåt, men lite kanske. men aa dom kom, så sen gick vi på isen och hade genrep. de va roligt. fast stressigt med ombytena och de, men jaja. ja längtar tills onsdag. då är de första showerna. de är alltid fett kul. jag och agnes äger verkligen när vi gör elefantprogramet tillsammans. hah våra trevalser asså, fett bäst. men de kommer bli typ super.
hemma gjorde ja inte så mkt, duschade och sånt. sen va de middag och nu datan. mahah. imorron har vi genrep igen, så ja åker typ direkt efter skolan.
på onsdag är de rihannas konsert också, på kvällen. fyfan vad jag har längtat, och nu är de bara tre dagar kvar. jag becka johanna där asså, fan va najs. älskaälska. vi kommer ha bäst. fast fan va trött ja kommer va på torsdagen, vi ska typ va i ishuset klockan åtta eller nåt, eftersom de är show då också. men jaja, de kommer bli bra. jag står ut.
jag ska nog göra T nu, och kolla tv, eller nånting. vi får se. jag ska nog sova tidigt idag, för jag är astrött. ja va uppe sent både i fredags och lördags, och så skulle jag upp tidigt både lördag och söndag. liksom hallå, inte konstigt att jag är trött.
men aa, nu har ja inte mkt mer att skriva, så vi ses i guess. puss


                   
                                                                        bilden är inte från idag!


kusin hardrock&footloose§

godkväll. idag har vart en underbar dag typ. ungefär. vi hade sovmorgon idag, eller asså alla som hade syslöjd i alla fall. vi började klockan halv tio. då hade vi engelska, och den lektionen var inte så jobbig. sen hade vi so, som ja hatar, men vi redovisade typ bara ändå, så de va slappt. sen hade vi lunch, de va äckligt, men ja åt sallad och macka. sen hade vi engelska igen, för vi hade dubbelsvenska igår, och då fick vi ha två engelska idag. sen slutade vi. jag och johanna gick hem till henne och hämtade pengar, och sen drog vi till stan. ja skulle handla svärd till min show, och johanna skulle handla leggings. sen typ drog vi hem. hon gick av i tullinge, för hon skulle till frissan, men ja åkte ända till tumba, och typ skyndade mej direkt till ishuset. hade träning, kom lite försent, men inte så mkt. de va kul på träningen. sen kom mamma och sis och hämtade mej, och vi åkte nästan direkt till stan. vi träffade kusin, moster och mormor på hardrock cafe. mys. vi käkade där, yummie. sen gick ja fia och sis till 7eleven, och shoppade godis och dricka. typ massor. hahah. sen drog vi till intiman på odengatan 81. vi skulle på musikalen footloose. den va asbra verkligen. och fan va dom dansar bra. och micke, om  du ser den där så säger du itne längre att de är bögigt med killar som dansar. asså de är så jävla coolt liksom. skitsnygga kroppar har dom också. hahha när dom dansa utan tröja, ja och fia bah: uuhlala typ. hahah så va de en tjej som började gråta, och en annan som skrattade asfult. men ja hade jättekul.
imorron ska ja va i ishuset klockan åtta på morgonen, glad man blir liksom. menmen, man får stå ut. men nu ska jag lägga mej och läsa elle, och kolla på tv. kanske nån film. vi ses. puss


kondomer walker&miller

hallå. idag va det en typ nästan helt vanlig torsdag i skolan.
först hade vi livskunskap, tråkigt, men aa, vi pratade mest och sånt. sen hade vi biologi, sex&samlevnad. de är rätt kul. sen skulle vi ha matte, men vi fick ha dubbellektion i biologi istället, för typ ingen ville ha matte. jeanette är så snäll. de tyckte jonte också. han sa att hon var en ängel. hahah. men sen fick vi typ pröva att sätta på kondomer på en bautagurka, om vi ville. sen skulle vi fylla nån typ värsta bigga kondomen med vatten, den blev asstor, och sen sprack den, så de typ stänkte vatten. hah. sen hade vi lunch i alla fall, pannkaka. älskar det. sen på rasten hade vi tänkt att hämta kondomer hos skolsyster, men hon va inte där, och sen när hon kom, så va de upptaget, och sen hade vi lektion, så de blev inte av. aja, vi fick ha dubbelsvenska efter lunchen, istället för svenska och sen engelska. vi skulle typ hitta fakta om filmer och sånt. vi fick ju ha datorer, så de va rätt kul. sen skulle man skriva fem egna frågor om en film, och ge till en kompis, så skulle den hitta svaren. ja skulle skriva om into the blue, och så fanns de massamassa fett snygga bilder på paul walker(<33333333) asså älska honom, right mickis ;) hahah asså han är så fucking snygg. men aa så satt ja och dreglade framför dom, och sen wentworth miller, från prison break. asså älska honom också. så jävla snygg. sen haha micke och marcus typ sa att paul hade typ ölmage, fast han har fett het kropp, men ja sa att dom bara va avundsjuka för att ja tyckte han va snygg xD hahaha, de va ju så typ. men aa se slutade vi. träffade nattis vid busshållsplatsen och åkte hem med henne.
imorron har vi sovmorgon, för stina, syslöjdsläraren är sjuk typ. najs asså.
puss


 

Premiere: Paul Walker at the Westwood premiere of MGM/Columbia Pictures' Into the Blue 


tredje mars

hallå. idag va de första skoldagen efter lovet. tråkigt, men de är bara att stå ut och längta tills nästa lov. haha. vi hade håltimme idag på gympan, och sen på spanskan va inte cissi där så vi fick typ träna på provet, fast ja tror inte så många gjorde de. jag karin och robin satt i korridoren och snackade om kassmyra. saknar de så.
efter skolan idag så åkte jag hem och sen hade jag träning. konståkning va de. de va kul, vi tränade på showen.
sen åkte ja hem och åt middag och duschade och sånt. snart ska jag plugga spanska. har prov på onsdag. kommer typ få ig. hjälp. men jo nu ska jag... ja vet itne, men nu har ja inte mkt mer att skriva. ses. pyss.

snösnösnö

jag hatar snö! imorse vaknade jag kvart i sex av att klockan ringde, och jag var ovanligt nog klarvaken. menmen somnaed sen om och gick upp halv sju. klädde på mej och sminkade mej, och sen gick ner och åt frukost. då såg jag att de va snö! jag som skulle ha mina nya vita tygskor idag, så är de snö, liksom hallå. ja trodde de började bli vår nu. men kanske tar skorna ändå, fast inte mamma tycker de. hehe. dom lär ju inte bli så smutsiga av att bara gå till och från bussen liksom. hoppas inte de i alla fall. nu måste jag faktiskt packa gympakläder. skriver senare idag. puss //C'

johannajohannajohanna

hellu. i torsdags sov jag och emelie över hos johanna. de va fett mys asså. orkar inte berätta allt, men ja hade jättekul.
i fredags åkte jag och johanna till stan, de va skoj. vi träffade mickis jessica och massa andra där. skojigt.
sen på kvällen kom johanna hit och sov här, vi hade mysmys asså, de va jättekul. sen idag vaknade vi typ vid ett, men vi låg i sängen till halv fem, kollade på film, sen typ på björn gustavsson och massa andra kul folks. och åt chips och godis. hahahah. sen typ gick vi upp, ja duschade, och sen åkte vi till johanna. jag åt där, gott. sen spelade vi tv-spel och ja typ sög xD haha sen kollade vi på melodifestivalen och åt paj.gott och mys. sen satt vi vid datan, och sen skulle jag hem. har haft super med johanna dom här tre dagarna. ska träffa henne imorron också typ. älskar dej bästis johanna. pusssar.

RSS 2.0