julafton <3

god jul (?)
hah nej, men hade ni en god jul? det hade jag. asså julafton var bäst. vi var hemma hos kusinerna <333 och mormor och morfar va också där <333. vi hade jättemysigt. jag fick jättefina julklappar, både av släkten och av mamma och pappa. och bror och syster såklart x) jag är jättenöjd. jag glömde såklart min julklapp som jag fick a sofia. asså vi glömmer alltid något hos varann. hehe. jag saknar dej älsk. jag ville bara säga att julafton 2007 var BÄST <3333333. 

28/12 2007.
snart är det nyår ;) hehe då är det 2008. men de va inte de ja skulle säga, utan idag så var jag med johanna :D vi skulle blondera vårat hår lite. heh. men vi skulle dela på en sån där färgsak, för jag i alla fall ville inte ha för  mkt. asså jag är ju redan blond, men det börjar bli mörkt nu, så ja vill ha lite blondare. men aa i alla fall, de blev inte så mkt skillnad, så vi köpte en ny, en varsin denna gång :D så imorron, eller idag eller vad man ska säga, eftersom kl är över tolv, så ska vi färga igen. heh hoppas de inte blir FÖR blont bara :S. men aa, nu ska jag typ chatta med johanna och kolla på film. ses :) puss (h)


tjugoandra december och tjugotredje december 2007

hejsan.
just nu är kl tio över 12, på natten asså, så de är ju den tjugotredje december nu. så, imorgon är det julafton :D jippie. jag har längtat i ett helt år. haha. aa, den tjugoandra december gick till såhär: att ja vaknade på morgonen, kl typ 10:00. mamma skulle åka till skärholmen kl halv elva, för på vägen skulle hon skjutssa angelica till träningen. ja kom på att jag ville följa med, typ 10 min senare, så när kl var tio över så ropade jag på mamma. angelica sa att jag behövde skynda mej. så, jag drog på mej kläderna, fixade håret, sminkade mej, borstade tänderna. haha ja skyndade mej jättemkt. vi hade bara äckliga mackor, så jag tog med mej 3 mandariner, men den ena ville angelica ha, och den andra smakade skal, så jag åt bara en. men aa, angelica ville tydligen följa med till skärholmen, och hennes träning slutade 12, så jag och mamma gick i tumba medans, sen åkte vi till tullinge för att hämta sibbes träningsoverall, men de va ingen där, så då åkte vi till sabis i tullinge centrum och köpte lussebullar till vaktmästarna i ishuset, för dom är så snälla, och då vill dom ha bullar x) haha. jag fick också två bullar, så de va typ min frukost. hehe. sen hämtade vi sis från träningen och åkte till ikea. vi skippade skärholmen. men aa, där handlade vi, sen åkte vi till heron city och handlade mat på willys där. sen åkte vi typ hem. sen på kvällen va jag med mickis johanna alex robin och jocke. vi hade kul, men de var fucking kallt ute. brrr. men sen skulle dom hem, och vi gick in. så aa, då satte jag mej vid datan, och nu bloggar jag. imorron, eller asså idag, aa i alla fall på söndagen den 23 december, så vill jag åka till stan, för jag ska köpa present åt grannen, men jag vill inte åka ensam. någon som vill följa med mej ;)
säg bara till i så fall :D
pussar och kramar // C'


18/12 tvåtusensju

hej.
min data här varit helt knäpp några dagar, så jag har inte kunnat skriva, men nu skiriver jag.fast bara om idag.
idag hade vi lagdag. vi började kl nio, de hade dom sagt i torsdags, när vi var på lucia, så de visste ju såklart inte vi, så vi kom kl tio över åtta, och så fick vi vänta där i typ en timme. sen gick vi till klassrummet, och så fick vi kolla på film. hehe. sen skulle vi städa skåpen. kul :D *inte. mitt var ju väldigt stökigt. men aa, de blev ju ganska fint efter. sen åt vi lunch och sen var det pyssel. jag gjorde två fina tecknignar. *inte. haha dom blev inte så fina. men jaja. sen fick vi sluta. skönt. imorron börjar jullovet :D vi börjar typ nio, och slutar typ tio, och då ska jag och sara till stan :D vi ska julhandla. jippie. det ska bli skojigt. så, aa sen är det jullov. najs eller vad?! xD. japp. men vi syns, nån annan dag, förmodligen imorron, för nu har jag skrivit klart. pussen <3




femtonde i tolfte tvåtusensju

haj x)
idag har jag haft uppvisning på konståkningen. luciatåget gick bra, men programet gick mkt sämre. agnes hade ont i knät, och sen ramlade hon, och då hoppade de ur led, och jag visste inte vad jag skulle göra, fick typ panik, för hon kunde inte sätta ner benet, för de gjorde så ont. men aa, jag sa till henne att hon kunde gå av, så hon gjorde de, och jag skyndade mej till dom andra i mitten. så sen gick det inte så bra efter det. men jaja skit samma x).  sen kom tomten xD alla småbarn blev ju glada. haha vi fick en present, de va ett skridskoskydd på en nyckelring. asså ett litet skydd då da xD. haha. sen åkte jag hem, och sen åkte jag och johanna till stan. jippie. vi hade skoj, sen åkte vi till södertälje. hehe. det var också kul. aa, sen kom vi på att vi ville sova över, och då bestämde vi för att de blev hemma hos mej. ja, så nu sitter vi här, äter chips, kollar på shrek, chattar, pratar och har kul. jag älskar dej johanna. nu ska vi fortsätta göra allt vi gör x) men vi ses :)
pussen
                                   här är den underbara bruden


kvällen den fjortonde december tvåtusensju

hallojsan. jag kom nyss hem från mickis (grannen). jag hon och alex (hennes pojkvän) var hemma hos henne och kollade på film och åt chips och popcorn ;) hehe. vi hade kul. först kollade vi på scream 3, men den är inte så läskig ju x) sen kollade vi på lilla jönssonligan på kollo. haha den va kul :D. jag hade kul med dom. sen skulle jag gå hem. imorron ska jag ha luciauppvisning i ishuset. haha. jag kommer suga, och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mej ännu x) :S men de löser sej nog. japp, sen efter det så vet jag inte vad jag ska göra. ingen aning faktiskt. någon som vill göra något? :D haha. jag kanske ska julhandla. men jag vet inte. men nu ska jag leta reda på något ja kan ha på mej imorron. så ja, sov gott och puss puss.

@skolan

hej. nu sitter jag i skolan. vi har svenska, och vi ska jobba med våra redovisningar som vi ska ha efter jul. jag ska redovisa om Adam Brody (<3333333333333333333) älska honom. men aa, vi får använda datorerna så nu loggade jag in på bloggen :D. jag är också inne på bdb och pea ;) haha. vår lärare är inte här just nu, men aa, vi lyssnar på musik också. vi har kul. så jag fick lust att skriva lite i bloggen. men nu måste jag jobba. puss <3

brobel

jag kom faktiskt på en till sak jag ville säga, och det var att, i måndags på brobel, vi som serverade, jag lärde känna nytt folk, och det var jättekul. ni alla är verkligen supersnälla, och jag hoppas att vi blir ännu bättre vänner. ni är jättekul, och jag kan redan säga att jag älskar er. jag har kommit närmast erika, och johanna. men ni alla är underbara, och jag hoppas att vi blir bättre vänner, och att vi fortsätter vara det. ni vet vilka ni är, och jag hade verkligen jättekul med er i måndags. tack för att ni gjorde det kul för mej. pussen <3


 tack för den dagen :) <3


trättonde dicember tvåtusenskju

jag är bara tvungen att skriva att jag fick mvg i spanska, svenska, engelska. jag äger helt enkelt på språk :D *stolt. haha det vara bara det jag ville säga. pussar och godnatt.
 


ny blogg.

hejsan. nu har jag skapat en ny blogg, för min förra blogg va knäpp typ.

idag hade vi luciatåg i skolan. det va lite kul. det blev gröt till lunch. de va gott. sen hade vi svenska och engelska. fast jag jobbade bara svenska. jag fotade lite också med datan, så jag har lite nya bilder på min bilddagbok nu. typcarros@bilddagboken. menmen. det va en slapp dag idag. najs x). sen åkte jag hem, och nu sitter jag här och bloggar såklart. men vi ses. pusspuss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0