idolkväll

asså robin är så snygg! sitter och checkar idol nu, och åt just glass. och robin bengtsson är sjukt snygg, och kevin är tydligen asbra, fast jag gilar inte ha såå mkt. jag hejar på robin och johan.
sitter och snackar med nån 19-åring på pea också, haha thats fun, och så mattias på msn, ännu mer fun.
och jag tycker johanna<3, som jag gick på cirkus me förut är lik alice. så söta båda två.
men thats all för nu, skriver kanske senare. puss på alla

plugga

ååh vad jag har skrivit nu! jag har typ skrivit på min novell hela dan, men den blir ju aldrig klar. asså, jag suger, & jag vet inte vad som ska hända sen & lalala. jag är sämst, & jag pallar inte dehär.
men aja, de blir som det blir. typ. fuck noveller.
aja, nu äre typ middag, & sen ska jag chilla, och käka ice cream, & skriva min novell.
& jusste, min skolkatalog kom idag. jag blev fett happy, & de va kul att kolla i den.
men nu måste jag gå ner & käka. kyss

torsdagkväll

hola amigos!  igår drog jag och johanna till centrum vid typ, fyra kanske. vi drog till bibblan som två muppar, och skulle chilla i soffan och läsa julia, men den va ju såklart upptagen av några andra muppar, typ fredde, babak, och typ 4 andra pers som jag inte känner. eller en liten kaxig kille som går i min skola, och en annan som jag typ.. mötte på pressbyrån och tåget hem från sofia. dom drog sen, så vi tog över soffan, och läste roliga saker i julia.
hahahaha de va en tjej som hade frågat om de va normalt att ha hår i armhålorna som tjej. man bah: eeh nej? haha fett dum.
men iaf, sen kom phille och kevin och satte sig me oss, men drog ganska fort sen.
lite senare drog vi me, och utanför träffade jag josef, och sen phille och kevin igen.
sen tog vi tåget till stan, och kollade lite stores och shit, och käkade donken (a) haha, hur mkt har inte jag käkat de nu? dåligt av mig. men sen tog vi tåget lite igen, eftersom de va fett me tid tills bion börja.
sen vid typ tio i nio så va vi på bion, och innan den börja så dog jag av garv. asså folk typ kollade på mig som om jag va knäpp, okej mitt garv är itne direkt ett av de normalaste, men ändå. haha men johanna sa fett kul saker.
filmen va fett bra, och vi sjöng me fett mkt (a) och så vare nån tjej bakom oss som typ börja dögarva varje gång en låt kom, och hon garva fett fult. hahaha, så vi garvade åt henne. fett kul.
sen höll jag på att kissa på mig när vi vänta på tåget, och så kom tre boys fram till oss, och jag bah visste att den ena hette olle, fast jag aldrig träffat han förut. är jag grym eller är jag grym?! aja, han visste tydligen att jag hette caroline också, hur han nu kunde göra de. men så stog vi och snacka me dom, och de började snöa, och sen kom tåget.
vi satt lite me dom, men sen bytte dom plats, och de gjorde även vi senare eftersom de va fett läskiga gubben som satt och snackade om johanna och han va sjukt skum.
vi fick skjuts av johannas padre från tumba, så kom hem typ vid 00:20. satte mig vid datan, men den funkade inte, så gick och la mig och kollade film istället.
idag måste jag typ skriva novell i år och dar, för den ska vara klar på måndag. jag dööööör.
nu ska jag käka lite frulle tror jag. på sängen kanske! peace out

city

nu blev det andra bullar! vi tar bion som börjar 21:10 istället, för de finns bah 46 platser kvar på den andra, och man kan inte reservera, och då kanske dom tar slut. så.. ja ska typ träffa johanna snart, så ska vi dra till stan sen och käka och shit, och sen bio. de va länge sen vi gjorde nåt sånt, så de blir mys.
pussen

höstlovet!

hej allihopa!
long time ago asså. än så länge har höstlovet vart fett najs.
i måndags jobbade jag, kanske inte så kul dah men iaf.
i tisdags åkte jag och fia till stan, och jag shoppade upp hela min lön, 1750 spänn. uuppsi. men jaja, de va najs grejs.
sen mötte vi mormor vid fem, och gick med henne till söder och kollade en lägenhet, asmysig, men hon ville tydligen inte ha den, för man va typ tvungen att flytta in på lördag, och hon drar typ till spain snart. men jaja.
sen följde ja och fia med henne hem, och vi handlade mat, pommes och kyckling, så käkade vi. sen visade vi allt vi hade köpt, och sen mös vi framför dirty dancing. asbra film.
sen bäddade vi bäddsoffan, och typ gjorde oss klara, och ja och fia gick och la oss, och snackade längelänge.
sen somnade vi.
vi blev väckta vid elva typ av angelica och mormor efter att mormors hemtelefon hade ringt typ 77 gånger och väckt mig varje minut. seriöst, världens hemskaste signal, och den ringde heeeela tiden.
aja, vi käkade frulle, och sen la jag och fia oss i sängen igen, och klagade på våra liv.
sen drog mormor iväg, och vi gick upp och fixade oss. sen drog ja och fia ner till donken och köpte upp mat till oss, som vi käkade sen.
sen drog anne, och ja och fia satte på högsta volym på tv, och kollade mtv. efter ett tag drog vi till henne, käkade donken där också (a) och sen stannade vi där hela kvällen och jag sov över där. och jusste, vi har ju värsta avtalet, att vi inte får käka onyttigt fram till jul, utom popcorn och glass på helgerna, och bullar och shit när någon fyller år.
så igår, när vi gick ut med tarzan, hennes hund, dog vi nästan för att vi va så sugna på negerbollar. och så bah kom fia på att tarzan fyllde ett halvår dagen innan, så vi blev så jävla glada, och bah skrek och hoppade och jag vet inte vad. haha ja svär, vi blev fett happy. så när vi kom hem bakade vi massa negerbollar, och värmde bullar från frysen, och tjockade oss framför mean girls. kan de bli bättre eller? nej.
imorse vaknade vi vid tio för att tarzan kom in och hoppade på oss, så låg vi och snacka lite. sen käkade vi frukost, loops med mjölk, och sen en varsin negerboll. vi firade lite idag me (a) eller, idag firade vi mattias som har fyllt år faktiskt :)<3
menmen, sen satt vi vid datan, och sen fixade jag mig och drog hem.
ikväll, ska jag och johanna på bio. mamma mia på sergel klockan 18:30. naaaajs.
men nu ska jag typ, kanske reservera ticets och shit. kyssar

comviq babes

halloj!
igår va jag och köpte ny mobil, så nu har jag comviq, 0707616152, mitt nya nummer, smsa!
sen träffade jag fia på heron, så gick vi på bio. high school musical tre, den va faktiskt rätt bra. fast vi kollar ju mest för zac (a) sen käkade vi på pizza hut. mammsen kom och hämtade oss, och hemma ringde vi runt lite. sen skulle vi typ ut me viking och ånäs, men hittade inte dom, så mötte vi alex och dom i kassmyra, men där vare fett tråk, så ja ringde nitroz, och han va med phille och jonas, så vi träffade dom. sen va vi hemma hos nitroz och de, sen drog vi typ hem vid halv tolv.
idag sov vi till kvart i ett, eller egentligen bah kvart i tolv, eftersom man ställde bak klockan inatt.
så vi låg kvar och drog oss lite, sen gick vi upp, käkade frukost, och jag hoppade in i duschen. vi fixade oss, och sen åkte vi hem till mormor, med mamma och syster. där checkade vi lite grejer och så, och sen vidare till kyrkogården. där mötte vi moster, la blommor och de, och sen åkte jag och fia tyvärr åt varsitt håll.
nu chillar jag bara här, och sen kanske jag träffar johanna, typ efter middagen eller nåt. hon kom ju hem från skåne idag.
kyssar

sovdags nu typ

god natt!

oskar drog nyss från msn, så nu blev det tråk. vi satt och planerade vår hawaii-resa länge, och sen massa annat. haha, de va skojs.
jag håller på att kissa på mig, men vågar inte gå på toa (a)
jag saknar kreta så jävla mkt asså. sommaren över huvudtaget. asså, alla bilder. asså jag vill vara brun, ha värme, kunna bada, sola. bara chilla. fan va najs.
tänkte slänga in några pics från kreta kanske.
men sov gott sen, godnattpuss på kinden

          

chill med my boyfriends

god kväll mupps!
jag sitter och kollar idol nu, käkade nyss typ ett halvt paket ben&jerrys. jag har hyrt en film också, what happens in vegas, så den ska jag se sen när idol är slut. och käka lite mer glass, man blir ju liksom mätt. haha, måste ju vila lite (a).
snackisch med mattias också, naaaaajs maaaaaajs.
men hoppas ni me har det najs. pussar


fredagskväll

jag har så tråkigt! det blev liksom inte riktigt som planerat, och jag vill verkligen att kusin ska vara här nu. allt man gör med henne är så kul. jag älskar henne verkligen mest. men vi ses iaf imorn som tur va. annars skulle jag längta ihjäl mig, på riktigt. hon är den bästa.
men de blir väl chillkväll hemma med familjen. kanske ska be mamma att köra med mig till filmkedjan och köpa en av mina älsklingar, ben&jerrys eftersom jag inte äter godis eller nåt sånt nu. de skulle vara najs att mumsa i sig nu framför en bra film (a) jag ska nog fråga. tihi.
ha det bäst ikväll, kyssar


äntligen fredag

hej allihopa!

idag började dagen med att jag försov mig lite, så jag hann liksom inte med bussen, men som tur var skjutsade mamma och pappa mig till skolan.
första lektionen var svenska, då satt jag med becka mickis sara enzo och karin i grupprummet och vi skrev noveller. träffade alex i skolan också, som vi träffade förra helgen. han skulle tydligen till uppsala ikväll, så jag kunde inte hämta min halsduk då heller.
efter svenskan vare idrott, och de va typ kul. vi skulle först fylla i nån lapp om massa frågor om idrott, och sen körde vi krysskung, eller vafan de hette. de va iaf kul.
sen hade vi biologi. då fick vi labba. vi skulle typ blunda och hålla för näsan, och sen smaka på oboy, socker, salt och kanel, och gissa vad de va.
lunch vare sen, då åt vi rester, ris och kyckling m. curry.
sen hade vi bara so, och då satt jag med marcus micke christoffer och jonte. och dendär praktikanten typ snackade hela lektionen, så de va chill.
och jag är bättre än fille på att, ja typ göra nåt med handen. asså inte nåt, utan ni vet sådär, typ som att man slår high five och sen tar tag i handen.
typ som grabsen gör när dom säger; shuuuuuue bruschan, eller nåt. haha, jag va iaf grym.
sen snackade jag och marcus om vår framtid också, tillsammans. haha nej skoja, men asså, ja om vår framtid, vad vi skulle jobba som och sånt shit.
sen vare slut, och jag tiggde hemskjutsning av boysen, men nejnej, de gick tydligen inte för sig när jag inte hade nån hjälm. menmen, jag kom ju iaf hem.
har bara chillat, käkat mellis och sånt.
imorn ska jag kolla ny mobil typ. och de låter ju liksom på mamma som att jag får en, för hon bah: ja men då får man ju kolla om de finns, och om den inte gör de så får man bestämma sig om man vill ha en annan eller vänta.
liksom, yes, jag vill ju ha en ny, och jag ska få en ny för att jag ska kunna skaffa comviq, så liksom, jag kanske har comviq typ imorn.
pussar


dancing

kort inlägg nu! ska snart tagga till dansen i stan, bussen går 19:06.
skriver bara kortis. laddar mp3 nu, mest därför jag sitter här. haha. ska snart dra.
kusin har vart här i tumba, utan att träffa mig. buhhuhuhuuhuh, skoja, men de skulle ju vart kul om vi hade träffats. men hon skulle träffa eeeeeeenzooooo. uhlalala. (a)
nej nu ska jag stänga av dator, men skriver mayby ikväll. puss på mun!


skoldag

hallå! skrev inte igår när jag kom hem, för jag hade en väldans huvudvärk och va typ yr, så jag hoppade i säng typ direkt.
de va fett kul på hennes tävling, ååh hon är så duktig. jag är sjukt stolt babe!<3
imorse vaknade jag med värsta huvudvärken, men pallrade mig upp ändå, lite senare än vanligt.
när jag kom till skolan mådde jag illa också, men de gick över sen. första lektionen, livskunskap, städade vi bara våra skåp, och sen snackade jag bara med marcus och jonte.
efter de vare bild, och då skulle vi rita hus, och sen ska vi bygga dom. usch. jag hann bara rita ett fyrkant, en toalett och en soffa, haha, för resten av tiden snackade jag med micke och marcus.
sen vare so, fyy, men då satt jag med jonte marcus och enzo, men dampade på enzo för att han va störd, och störde mig, och ååh, sjukt jobbig.
sen vare lunch, soppa, hahaha och jag dog lite, för den va fett stark, och sen sprutat peter apelsinsaft över typ hela sig. haha, eller på sin arm iaf, och hela hans skjorta och hand va blöt. jag dog. de va fett kul.
sen hade vi teknik, och då vare bah jag och marcus där från vår grupp, men ja, vi snackade mest om annat, inte så mkt om arbetet (a) haha, och enzo va jobbig där me.
sen fick vi som har spanska sluta, för vi ska jobba hemma, så jag gick hem idag, med micke och fille, istället för att ta bussen, hade ändå precis missat den. men jag dog lite där också, för dom va så jävla roliga. haha, asså jag skrattade hela vägen. hahahaha sjukr roligt.
när jag kom hem läste jag johannas braiga bok, som jag har lånat av henne. den är asbra. och sen käkade jag mellis, och läste lite till.
ikväll äre dans, fett najs.
men nu ska jag tagga, och typ skala potatis. fett kul! inte, men madre ringde och frågade, och vad gör man inte för sin mamma? (a) haha skoja, men nej, annars kommer hon bara bli sur för att jag inte har pluggat eller städat mitt rum. uupsi. så pussen

kuuuuuusin

hejs.
ska snart tagga på träning, skulle egentligen bah ladda mp3 lite. efter träningen är de snabbt hem, fixa sig och sen tagga och kolla på kusinens tävling.
idag var skolan vanlig typ, chill. men som sagt, vi bakade bullar, gissa om man vart sugen. haha, sen har de vart okej, engelskan va fett kul, fett fula gubben som hjälpte oss, och han skulle ge förslag om va vi kunde göra på vår film, så sa han att vi kunde vara typ marie picasso och daniel lindström, från idol, så skulle dom ge varann råd. vi bah: eeh nej tack, och sen sa han att vi kunde vara muslimer. hahahahahaha asså jag dog lite där, på riktigt asså. seriöst, va tänker han med. men vår film kommer bli bäst, vi har kommit på lite nu. tihi, men nej nu ska jag stänga av här och dra till bussen.
kyssar

hahaha

tjenis! chillar framför data och tv nu, och dricker te. yummie. mattias hatar te, jag förstår inte hur han kan. jag älskar te.
iaf, jag har roligast med johanna typ. jag är roligast. hahahahha, verkligen. jag dör.
nej men ja, jag var rolig där asså. 
jaja, ska nog gå och lägga mig i lite bra tid ikväll, alltså typ snart.
men ses, kyssar



jag har typ damp

hejs!
idag hade vi musik första lektionen, och jag dog av garv. vi hade nån såndär praktikant typ, och vi gjorde värsta musikövningarna och typ gjorde värsta ljud. och sen sjöng vi en "låt" i typ 7 år, samma sak hela tiden, typ bellemamma eller nåt. så jävla fult, hahaha, men fett kul.
sen hade vi spanskaprov, och jag tror det gick rätt bra ändå. gjorde iaf allt. men vi får se.
och jag fick vg på både biologi och fysikprovet, och mvg på engelskan.
sen hade vi matte, och då skrev jag om mitt liv när jag är trettio. jag kommer leva lyx säger jag bara. haha, ni som känner mig kan nog redan förutspå hur de kommer vara typ.
aja, sen vare lunch, fisk, eller korv med bröd. haha, va tror ni man väljer?
sen hade vi so, och då fick jag damp, typ, på riktigt. antingen är mensen påväg, eller så är jag bara allmänt trött på killarna i min klass. men jaja.
sen vare teknik, och de va typ chill.
när jag kom hem så gjorde jag smoothie och sen somnade jag i soffan.
next week äre lov, fyfan va najs. sooooooova asså.
imorn ska vi baka bullar på hemkunskapen, och jag har ju blivit nyttig nu, och får inte käka sånt alls, utom på födelsedagar, så ja, jag kommer dö. men jag har lovat både mig och fia att inte äta, så då ska jag inte äta. men de kommer lukta sååå gott. men, jag klarar det. haha, jag ska klara det.
kyss

jag hatar spanska

hola! yo estudio español.
och de är sjukt boring. jag kommer få ig imorn.
jag är fett sugen på te, men pallar inte fixa. ska snart bädda ner mig och läsa i spanskaboken.
jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorn heller. usch.
allt suger just nu. jag hatar enzo också.
kyssar


hela veckan kvar

shuuuuue!
idag började vi halv nio, liiite sovmorgon blire iaf. vi hade matte då, och de va rätt chill asså. sen hade vi teknik, och jag och marcus snackade bah om vårt arbete, och sen typ hockey, dans, bantning och ja, typ de. haha. sen hade vi engelska, och då gick vi bara igenom provet. jag fick mvg! fett najs.
sen hade vi lunch, kyckling m curry och ris. yummie.
sen hade vi svenska, skrev noveller på super g. de va mys där. satt i soffan idag igen (a) m johanna filip micke och anna.
skrev rätt mkt idag, och lyssnade music. och micke och fille tog min tele och typ ringde till massa folk, typ kalle och alex och shit. sen spelade filip gitarr, så söt (a) asså han har typ fett bra röst också.
ååh, jag dog när han spela im yours, och wherever you will go. haha, jag sjöng (a)
aja, sen slutade vi.
snart ska jag plugga spanska, prov imorn jue, kommer få ig. kan ingenting typ. så ja, plugga nästa asså.
kyssar

helgen blev typ bäst

jag lever! har inte uppdaterat på länge, men jag lever.
helgen blev typ bäst. i fredags åkte jag ju till kusin, hon hämtade mig med moppen i skogås, och vi åkte hem till henne och myste, käkade ben&jerrys, och spanade in snyggingarna i pirates.
sen sov vi typ.
på lördagen va de upp tidigt, och åka till jobbet. vi missade bussarna, så vi kom lite försent.
iaf, vi jobbade till typ 6, sen drog vi hem och käkade och duschade. och sen drog vi till kassmyra. på vägen träffade vi nitroz och hans kompisar. vi gick med dom, för dom skulle också till kassmyra.
jag och fia letade upp enzo, och sen skulle dom två snacka, så jag va med nitroz, och hans två kompisar kevin och alex. dom va fett kul.
sen hängde jag och fia me dom tre hem till alex, och där vare fett kul. och kevin ritade fett snygga tekningen till mig, men jag glömde den hos alex, och min halsduk glömde jag också. haha uupsii.
aja sen gick vi ut lite, och sen drog alex in, och vi andra gick hem till kevin. där hade vi skoj, körde bland annat klädpoker. hahahaha, fattar inte hur jag kunde. jag hade inte ens druckit. fett pinsamt, men de va kul.
aja, sen drog jag och fia hem vid typ kvart över tolv, och sen sov vi.
idag gick vi upp vid 8, och vi skulle dra 20 över.
aja vi taggade till jobbet, käkade frulle där, och fixade till ett barnkalas. fia drog hem vid 1, för hon mådde inte bra, och jag drog vid halv 4 för jag skulle dansa. de va kul, och gick bra. sen skulle ja hem, men tågen va inställda och försenade och shit, så kom hem senare än förväntat. men jaja, snart ska jag plugga spanska. har prov på tisdag.
ha de najs, kyss.



(mys hos alex, jag&kevin)


(hahaha kevin, fett söt)


det tar aldrig slut

asså fan va vi hade det bäst! de va så jävla kul. tänker inte skriva värsta detaljer här, för jag vet inte vilka som läser min blogg och så, men de va bäst.
vi taggade till filmkedjan och ica när jag och mickis hade kommit till johanna, och köpte massa cola. vi va ute ett tag, och sen drog vi hem och kolla film, sen drog vi ut igen, typ vid halv tolv, och hade skitkul. vi satt vid busshållsplatsen, sen drog vi längre in i uttran. sen började vi typ dansa så jävla fult och vi hade skitkul, sen börja jag typ störtböla, över massa killar, och mickis me. haha, johanna försökte trösta oss, men de gick inte.
sen va vi sjukt kissnödiga, så vi blev typ glada, och sen typ kissade vi. haha, jag kan säga att jag och mickis hade inte mkt kläder på oss då.
sen drog vi till statoil, de enda som va öppet, och köpte cola och macka. vi va fett hungriga. sen typ gick vi mot hemåt, och när vi va rätt nära va de typ värsta mannen i skogen, och sen typ förföljde han oss. vi va fett rädda, och ringde till massor för att snacka, men typ alla sov. sen äntligen svarade oskar, haha stackaren, jag glömde ju att han skulle till skolan idag, så han sov ju såklart, och va skittrött. flåt (a). men aa, sen kom vi ändå hem, helskinnade som tur va, och vi bäddade ner oss, och försökte va tysta. vi typ somnade rätt fort, och vi sov typ aslänge imorse. sjukt skönt. sen käkade vi frukost framför film, och sen poppade massa popcorn. massa mys. tyvärr glömde vi kamerorna hemma, så bilder blev det dåligt med.
senare, efter middagen ska jag dra till kusin, och sova där. imorn blire jobb, sen hem till mig, sen på söndag jobb igen.
jag är skiiittrött nu, men ska typ hoppa in i duschen. pussen

kul med tjejs

snart taggar jag och mickis till johanna. vi ska "sova" där ikväll, haha ja, ha väldans kul iaf. tänkte lix bah skriva kort innan jag drar, ska bara stänga av datan och de, och se om mickis är ready. det kommer bli fett najs. ja vi har ju studiedag imorn för alla som inte visste de. tihi, ha det bra, kyssar, (mest till sofia älsk)


(old pic, sorry för mongojag!)

carolines torsdag

idag va det en vanlig torsdag! vi snackade som vanligt på livskunskapen, och efter de hade vi bild. där snackade vi mest, så de va okej. sen hade jag so, och då satt vi mest och läste i ett annat klassrum, asså jag johanna christoffer marcus och micke. haha, och jag målade läppglans på micke, han blev fett fin. vi hade så kul. och jusste, hon dendär praktikanten vi har, hade med sig massa judiska grejer, typ såndär ful liten mössa ni vet, och peter, vår lärare va som värsta barnet och bah provade allt, helt seriös. hahahaha jag dog.
iaf, sen hade vi lunch, hamburgare, fett gott. efter de vare fysikprov, som inte gick sådär väldans bra för mig. menmen, sen hade vi spanska, fick sluta typ 25 minuter tidigare, thats najs. a och där jobbade vi inte så jättemkt.
så, thats all för nu, kyss

hon är min bästis

salut cuties! ska typ slagga snart, fast jag är fett sugen på te eller nåt. yummie (a). ska nog koka lite te, kolla tv och plugga lite fysik. sen måste jag se vad jag ska ha på mig imorn också, nåra av mina nya jeans såklart, men aa, måste ju ha tröja också. haha, men ja, slutskrivet för detta dygn. vi ses, pussen.


jag älskar sofia lindroth mest av allt. jag släpper aldrig taget, hon är min bästa vän§.


pojkvän




rosaholmen

hola amigos! idag var skolan typ kul, vi hade hemkunskap första timmen, och vi gjorde buffé, och jag och sara fick göra pancakes, och sen egen jordgubbssylt, och den blev soppa, men de blev fett gott ändå.
sen hade vi kort engelska, och snackade bah om att vi skulle göra film sen, och sen vare lunch. vi pallade inte käka, så vi chillade istället.
sen hade vi matte, typ okej, eftersom vi bara gick igenom provet, som jag dessutom bara fick g+ på, fett sug.
sen hade vi idrott, och jag spelade innebandy hela lektionen med marcus micke christoffer och kalle.
de va skojs, och jag gjorde massa mål, eller 3 typ. tihi, men jag kände mig bra. och marcus sa att jag va bra, så då måste jag vart bra. men aa, sen slutade vi och jag och johanna åkte en snabbis till tumba, efter att jag vart inne i killarnas omklädningsrum och hälsat på (a). i tumba prövade johanna klänningar, och sen fikade vi lite. sen drog jag hem, och så åkte jag mammsen och bror till rosaholmen. där köpte jag två par jeans, en vinterjacka och en liten väska.
och sen typ åkte vi hem, och jag har nyss käkat nu, kycklingsallad från pizzerian. yummie.
ska plugga lite fysik snart, vi har prov imorn, men jag fattar typ nothing.
imornkväll kommer bli bäst, kyssar

godnatt

hello cupcakes! ska snart slagga, ska bah borsta tänderna, och och bädda upp sängen först.
imorn åker jag och mammsen till skärholmen efter skolan typ, så ska vi kolla jacka och sånt till mig. har redan hittat en på stadium som ja vill ha. men ja, sov gott, kyssar


jag älskar adam

tjena babes! snaaart ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag chilla framför dator, och kolla en film jag har laddat ner. ja, och nu säger johanna att hon kan bjuda mig på bio, men nej liksom nej. varför ska hon göra de? hon är så söt hon, men nej, de vill jag inte.
och jusste, måste berätta en kul sak som hände i skolan, haha, jag skulle gå ut ur klassrummet, alla hade redan dragit utom jag och johanna, som snackade med peter vad vi hade fått för betyg, och så hade redan massa sjuor satt sig i klassrummet. och sen när jag skulle ut därifrån, så bah kom de en kille, fett lång, aa, karins lillebror, och jag blev fett rädd, så jag bah skrek fett sajk typ; woooooooohhaaaaaaah som värsta dinosaurie. hahahahha de va fett kul, och han måste trott att jag va knäpp. men nu ska jag nog duscha. kyss babes


(favorit föralltid asså<3)

fuck alla

hola! idag började dagen med musik, thats pretty fun, men vi fick typ bah jobba i nåt häfte med massa musikfrågor om typ 40-talets musik, fett boring. sen hade vi spanska, de funkade väl, eftersom vi även där jobbade i nåt häfte som inte va så svårt. sen hade vi matte, och jobbade med brobel-jobbet. de va skojs, satt bah och kollade på sjukt snygga lägenheter på östermalm, kungsholmen och danderyd. jag vill flytta! sen vare lunch, och de va krig, och då menar jag verkligen KRIG om dom sista chickenbitsen, och vi är ju nior, så vi trängde oss före både åttor och sjuor och tog chickenbits, liksom hallå, de andra va ju nån äcklig fiskgrejsimojs.
sen hade vi so, och där dog jag lite faktiskt, för det va sååå kul. vi kollade på en film, så vare världens fulaste kille som satt och snackade om judendomen, och att han älskade sin religon och shit, och sen fick man se när dom firade hanukka, och typ läste värsta fula böner och allt. hahha, jag lovar, jag dog!
sen hade vi teknik, och jag dampade loss på killarna. för först tog christoffer min penna, och kunde inte säga vart den va, och störd som han är tyckte han de va skitkul men inte jag. sen fick jag den aldrig, och då höll dom på att kasta mina papper och böcker och shit på golvet, och jag skrek på dom. sen typ pallade jag inte bry mig, för jag hatar dom, och dom tyckte de va fett kul, så började enzo riva sönder mitt häfte, och typ skriva carro <3 filip i. och jag som trodde att han hade blivit lite normal, men tydligen inte. fuck alla killar! speciellt christoffer asså, jag hälsade honom att han va störd och borde börja särklass asså. de är sant.
aja, sen hade vi biologi, men läraren är sick, så vi fick ha lelle, och typ jobba med vad vi ville, men jag gick runt som värsta psyko i klassrummet, med min sjal över huvudet och typ ritade på tavlan. haha, jag va sur! och christoffer fortsatte bara göra det värre. jag ville inte snacka med honom. han suger!
men jaja, idag blev det pancakes här hemma, älskar. så, thats made my day typ. tihi. fett najs med inge plugg idag, eller, kanske lite fysik, annars pluggar jag det imorn. nu ska jag nog chilla, eller duscha tror jag.
pappsen drar till gotland idag, med mickis pappa. kyssar

totaly dead

svejs! jag är typ död. asså jag är fett trött och har ont i huvudet. ska nog lägga mig tidigt ikväll. okej, de brukar låta så och sen blir det helt tvärtom, men nu är det på riktigt. om jag inte har ett typ livsviktigt samtal på msn eller så, för då funkar de ju inte, men annars. tihi, jag ska nog hoppa in i duschen nu, sen bara kolla på nån bra film och dricka te. bara chilla helt enkelt. det låter najs. så vi hörs nog imorn, massa kyssar

väldans massa m-typer här!


(dagens outfit)

hejs! idag va skolan typ kul. asså först fick vi ha fysik, för matteläraren va sjuk, så pluggade vi till provet. det gick fort och lätt och jag och johanna hade kul. sen hade vi teknik, och vi kom äntligen på en uppfinning. haha och jag sa tydligen massa kul saker, så jag och johanna skrattade sjukt mkt. haha fattade inte att de va så kul, men skrattade ändå massor.
sen hade vi engelskaprov, som va typ ganska svårt för att vara engelskaprov, men hoppas det gick bra. sen vare lunch, kycklingköttbullar och pasta, yummie. sen hade vi svenska, och skulle skriva noveller, så satt vi i super g, fast jag "myste" mest med killarna i soffan (a). haha nej men, micke såg det så iaf. men först låg jag på jonte och marcus och micke lästa bok för oss. sen drog jonte och då låg jag på micke istället och lyssnade. haha mys asså. sen lyssnade vi på min mp3, sen typ hade marcus och micke den hela tiden. men jag klarade mig. jag dansade balett också. och jag skrev ingenting på novellen, på två timmar. men jag kunade iaf lura både annette och anneli att jag hade gjort de.
och jusste, mattias marcus och micke tyckte jag såg ut som lilla my idag. haha, men hon är väl söt right? (a)
och nu funkar mattias mobil igen tydligen. fett najs. kyssar

nu gäller det

ja nu sitter jag i sängen och skriver blogg, och ska snart kolla film och plugga engelskan (a). kommer typ somna eller nåt, men aja, vi får hoppas att jag klarar det ändå! tihi. så, de är mina planer för dom kommande timmarna, så ha det bäst, pussen

helgen is over

tjenix! idag har jag varit i stan och shit, och dansat på eftermiddagen. de har inte hänt så jättemkt idag, så pallar inte skriva värsta inlägget. marcus skrev till mig idag, efter typ 500 år. blev förvånad, men jaja. sen snackade jag med mattias§ också, som jag itne gjort på rätt länge. och nu när han väl har pengar på telen så kommer inte mina sms fram. buhuhu. men jag ska typ öva lite till engelskaprovet snart, sen ska jag nog slagga.
varför börjar jag jämt plugga så sent. jag är dum i huvudet. men jaja, det får vi leva med. kyss

she´s the man

ja så blir det, den ska jag lägga mig och titta på nu. liksom, bädda ner mig i min bästaste säng, och kolla fett najsiga filmen. låter det inte underbart? (a)
haha nej men allvar, ska bara borsta gaddarna först. är fett trött så kommer typ somna direkt, men what ever.
godnattpussar

asså snacka soulmates

hahahah asså de va fett sjukt idag. jag liksom packade ner kläder som jag skulle byta om till efter träningen hos mormor. och så tog jag jeans och en typ vit... tunika/t-shirt, som jag inte använder ofta, men den är fin. och hallå, gissa om inte fia har en likadan på sig, som hon inte heller använder ofta. liksom, ofta vi har den samma dag och allt, när vi ska ses också. haha så jävla lika vi är babe. här kan vi snacka soulmates! jag älskar dig bästis<3

jag älskar dig mest


(haha gissa om vi hade planerat klädvalet?&sorry för att jag ser mobbad ut)
sofia,bästevän, kusin, soulmate, allt vad man nu kan kalla dig.
jag tänker inte skriva något fett långt här nu, för de kommer ändå inte hjälpa dig
eller någonannan att förstå, hur mkt jag älskar dig. du har och kommer alltid att
vara min allra bästa vän. no mather what. jag saknar dig hela tiden när vi inte
är tillsammans. jag älskar dig mest, och jag vill att du aldrig glömmer det.
jag kommer alltid ställa upp för dig, och alltid finnas där om du vill snacka
och sånt. för de är de bästisar är till för, right?! och du är precis som en bästis
ska vara, du har alltid funnits här för mig, aldrig svikit eller dissat. du är bäst.
vi har gjort alltid tillsammans typ. och alla minnen är oslagbara. minnen
för livet liksom. jag lovar. aldrig att jag kommer glömma allt jag gjort med dig.
det är för betydelsefullt. och jag tänker aldrig släppa taget om dig, du är
för betydelsefull för de. du är underbar. du är guld värd, och lite till.
jag vill bara att du ska veta de. du är mitt allt gumman. jag älskar dig§


jag ser inget!

jag var precis ute med johanna sötnos. vi typ va lite i tumba och vid björkhaga och sånt och ja, hade lite skojs. snackade liiite med alex i telen, och vi garvad ihjäl oss. sen kom typ han babak wille och amanda, dom skulle typ lämna amanda. haha iaf, så babak bah fråga om jag va full, om jag inte kände av nånting, jag bah: nej. han bah: ingenting, ja bah: jo, jag ser ingenting *kollar i kors med ögonen* hahahaha, fan va bäst jag va. tihi.
sen senare drog vi hem, och mötte phille och dom på vägen, som skulle röka hasch, med några judar. hahahah, ja bah: judar?! men aja, vi fick skjuts hem, thats najs, men nu ska jag nog kolla film. kyyyyyyyyyyssar


(jag&johanna<333)

jag älskar dig bror<3


(jag&bror på kreta08)

löööördag

imorse hade jag konståkning, det va kul, och det gick bra. efter de åkte vi till mormor och träffade fia och moster, vi käkade, och fick massa sjalar av mormor, och sen åkte jag och fia till tumba för att... aa koll a. haha, sen så åkte vi till mormor, och sen typ kollade vi väskor hon skulle slänga, och sen typ åkte hem. eller, vi åkte till kungens kurva, och jag köpte två bh:ar och två skor. sen åkte vii hem, och nu ska vi snart käka tror jag. eller, om ett tag.
kyssar


barndomsvän

god kväll! sitter här och snackar med lite folk på msn lix. typ snackar med jocke, som ja va kompis med som liten. hans bror och min syster va typ bästisar, och typ same med våra mammor. så hittade jag han på facebook förut, och vi har börjat snacka typ, och vi ska typ ses snart nångång. fett med kul, eftersom att de va år sen, och då menar jag verkligen år sen, jag träffade honom.
men nu ska jag typ slagga, så jag orkar träna imornbitti.
sov bäst, puss

it´s friday

shuuuuue breeeeeh! va ute med johanna för en stund sen, vi hade det soft, gick mest runt och snacka och de, men det är najs. sen kollade jag lite på film med sibbe och henka. tihi, mirrors, fett scary.
jusste vi har köpt en träningsmaskin, såndär som man typ går på ni vet, aja iaf, så nu ska jag träna framför mtv, varje dag har jag bestämt! nu ska jag bli good på de.
nu ska jag hämta lite cocacola eller ramlösa, kyssen

jag är ju bara 15 år, typ!

idag var vi i tumba gymnasium och checkade läget. jag spanade in finek, och där skulle vi typ lösa nån uppgift och shit, pallar inte förklara vad de handlade om men aa, syster va där jue.
där va vi typ klara vid elva, så vi drog till tumba. bussen blev typ full, så jag och johanna väntade. vi gick och köpte candy (a) sen missade vi nästa buss också, så vi fick vänta ännu en halvtimme. så vi missade lunchen, och kom lite försent till so:n.
jag blev utslängd sen för att jag garvade åt filip. de va ju inte mitt fel. men aja, sen fick jag komma in igen senare, och ja då hade jag missat massa jue, och fattade ingenting dom sista minuterna.
sen slutade vi, och jag johanna och mickis åkte till tumba och lämnade pengarna till alex, sen mötte vi issa, och sen drog mickis och issa till stan, och jag och johanna hem. ikväll ska jag bara chilla tror jag, och imorn ska vi typ tälta på johannas tomt. haha, fett kul. vi kommer ju knappast sova liksom. nu ska jag typ käka nåt, sen ska jag fortsätta städa mitt rum. pussen

typiskt mig

hahahahahhaha jag har fortfarande inte gjort min framsida till inlämningen. och inte har jag bestämt kläder heller. tihi, de är så typiskt mig att skriva massa saker, och sen typ tre timmar senare gör jag dom. haha, men nu ska jag nog stänga av datorn, och göra det jag ska. sen ska jag bädda ner mig under skurt (a). haha, så hare najs, kyss

bästevän&jag i spanien 2004<33333

chillerill

jag dricker te och käkar äppla. yummie. jag har inte gjort min framsida till so:n ännu, så, det blir väl de jag gör snart. och så ska jag välja kläder tills imorn också. jag pressar typ min låt på pea CMLN@ för jag typ älskar den.
jag saknar sofia mest! nu ska jag skriva KALLA KRIGET på ett vitt papper, och sen är typ min framsida klar. haha, liksom, pallar inte göra fett noggrant och shit, för han blir ju bah arg om man har massa krullidutter och färger på, eftersom det är krig vi har skrivit om. liksom hallå, och?
han sa de till sara förut, hon hade gjort fett fint och färgglatt och han bah: lite väl mkt färger för att vara krig vah?
man bah eeeh okej?
men nej, nu ska jag spela sanning och konka med filip igen, kyss

jag dog!

asså det hände väääääääärldens äckligaste sak idag. asså jag dog, jag lovar. jag började nästan gråta. jag va liksom fett seriöst, värsta allvarlig.
iaf, på gympan, så när jonte hade gjort illa sig så satt jag brevid han på golvet, och så reste jag mig upp sen, så satte jag min hand på plinten, så bah stog A därpå, en kille i min klass. fett äcklig är han. men aa, så bah typ ställde han sig på min hand, och jag bah, ryckte bort den, snabbt som fan, och bah: omg, omg, omg, johanna, kom med mig.
hon bah: vadå? vad har hänt.
jag bah: kom me mig johanna.
och gick till toaletten.
hon bah: vadå? vad hände?
jag börja typ garva och typ nästan gråta samtidigt, eller inte riktigt, men jag ville.
jag bah: A stog på min hand. omg omg omg
johanna typ dog av garv, och sara och mickis me som hade kommit. och sen börja dom babbla om att tänk om han har vårtor och skit. asså jag dog.
och sen började jag torka mig på dom, för att retas, efter att ha typ tvättat min hand i år och dar.
asså seriöst, jag dog. de va allvarligt riktigt jävla äckligt.
kyss och hej

carolines onsdag

sitter just nu här och spelar sanning och konka med filip på msn. haha, de är fett kul.
skoldagen idag var normal typ. vi bakade musigt bröd på hemkunskapen, och jag micke och jonte hade lite mjölkrig (a) haha, fett kul. fast läraren blev typ sur. sen hade vi kort engelska. då gick vi bah igenom  domdär frågorna från nutidsorienteringen igår. [haha jusste, igår innan vi började med den, så sa lennart att den som vann vann en resa till stockholm. så marcus bah: va får man göra där då? jag bah: orientera. alla bah: vah? seriöst? hahahah, ja bah; nej skoja, jag har ingen aning, fett kul :) ]sen hade vi lunch, men vi pallade inte käka, så vi åt bröd istället, som vi hade kvar från hemkunskapen, och sen snackade vi bara. och tog sönder mina ballerina. rip.
och sen va jag med killarna och spelade vägg, haha dom sköt nån liten boll mot väggen, och vill ni veta, jag va grym. jag kom till final med micke, liksom jag va bättre än marcus christoffer och jonte. haha, och de va första gången för mig.
jag är stolt.
sen hade vi matteprov, och jag kunde typ ignenting, så jag fick damp, asså damp, och vart sur på allting sen. så på gympan hade jag damp när jag skulle byta om, för jag började blöda på foten, och typ min väska välte, och de fanns inge papper på toaletten och ååh, och sen typ på allt. haha.
sen gjorde jonte illa sig, stackarn, och de blödde typ mkt, och de såg fett äckligt ut. uschabuscha.
sen när typ alla hade gått, så hade jag micke fille och christoffer springtävling. jag förlorade först mot fille, för han är fett snabbb och har låååånga ben, och sen mot micke, för han är också fett snabb och har låånga ben, och jag var trött (a) och sen vann jag typ över christoffer, för han tjuvstartade, och jag kom typ samtidigt som han. och sen körde vi igen, och då va jag fett trött, så då vann han. haha, men jag kände mig grym ändå, förutom att jag bröt handen när jag flög in i väggen.
iaf, jag åkte hem sen, och käkade och bytte om, och sen direkt till ishuset. träningen var kul, och det gick rätt bra. och jag garvade fett mkt. haha, älskar er.
men sen fick jag skjuts hem, och åkte hem och käkade och sånt.
snart ska jag göra en framsida till min so-inlämning, som skulle vart inne i fredags. haha, typiskt mig (a).
men aja, nu blev det ett väldans långt inlägg, vi får väl se om ni orkat läsa allt.

tråkigt bara

jag kollar christine, och de är bäst! och så smsar jag med mickis och micke. och sen har jag lite sådär smått allmänt tråkigt, så jag skriver ett tråkigt inlägg här. snart ska jag typ borsta gaddarna, sen försöka välja kläder, och sen ska jag typ plugga lite matte, och sen sova tror jag. eller nåt sånt. men kyss på er<3

slänger in en söt bild på mig och johanna från vår tågresa igår!<3


uppsamlingsdag + stan

uppsamlingsdag idag!  vi hade nutidsorientering, som alla skolor i hela landet hade. haha, jag kunde typ inga frågor, fett svårt de va. men iaf, sen jobbade jag med matte hela förmiddagen, de va kul ett dag där asså, sen vare sjukt äcklig lunch, så de fick bli tre knäckebröd, och jag blev absolut inte mätt. sen hade jag svenska, började lite på min deckarnovell, men den suger typ. haha. sen åkte jag mickis och johanna till stan, och de va najs. vi kollade i affärer ofc, och johanna köpte en jacka, och jag köpte örhängen. sen käkade vi där också, sen åkte vi hem till tumba, kolla på dom stora, snygga killarna som spelade handboll i idrottshuset, och sen drog vi hem.
ska snart plugga lite matte kanske, jag har ju prov imorn. kyss.


najsigaste dagen

hej! idag va skoldagen som vanlig, fast efter lunch kom sofia till vår skola<3. haha, det va roligt. efter skolan åkte jag johanna och fia till stan, och johanna handlade ett par vantar, och vi köpte ben&jerrys. sen gick vi runt lite och sen skulle vi hem. jag och johanna stannade i tumba ett tag, och sen åkte vi hem till mig och käkade. sen åkte vi till tullinge, och rönninge, och tumba. haha, vi mötte enzo också, som hade vart och spelat trummor, så vi snackade lite med han. sen tog vi varsin buss hem. jag ska typ duscha nu, och sen plugga lite biologi, och dricka te. haha, jag knarkar te. och ja, vi har uppsamlingsdag imorn, så jag ska göra biologiprovet jag inte har gjort, så jag måste plugga. uupsi, kommer få ig. jag suger. men ha det najs, pussar

jag pluggar för sent!

jag pluggar inte direkt, asså skriver bara rent. men ändå, de är jobbigt, och jag får skrivkramp, och jag har massor kvar, och jag kollar på tv samtidigt. fun with dick and jane! haha älskar den. typ.
men iaf, jag ska typ stänga av datan iaf, så kanske det går lite bättre. får väl hoppas det. men jag måste bli klar, för det är min so-inlämning, som egentligen skulle vart inne i fredags. tihi, dåligt gjort caroline!
imorn taggar jag och johanna till stan after school. vi ska köpa ben&jerrys. yummie. fast asså, de är ju inte därför vi åker till stan om ni trodde de. haha nejnej, dit åker vi för att.... jag vet inte. jag tror johanna skulle köpa nåt. haha, hoppas det inte regnar bara. uschabuscha.
men ja, nu måste jag fortsätta skriva rent, och sen ska jag typ sova. eller kanske kolla kläder tills imorn först, om jag orkar. men whatever, jag bara skriver, sov gott babes!



 johanna&jag


minus celcius

hahahahahahhahhahahhahahahahahahhahaha, ni skulle hört igår, när jag och fia skulle hem från jobbet. vi satt på perongen i solna, och lyssnade på musik. så skulle jag säga en sak om miley cyrus, så ja bah:
jag: du vet miley cyrus?!
fia: minus celcius
hahahhahaha asså ingen fattar säkert nånting, men vi dog av garv. jag vågade inte titta, men jag slår vad om att alla på perongen tittade på oss. asså de va sjukt roligt, jag lovar.
ahahhaahaha jag skrattar liksom nu när jag tänker på det.
jag älskar dig sofia!<3

mobbad

idag har jag jobbat, och dansat! sov ju hos kusin igår, och vi vaknade typ halv nio idag, och gick upp. käkade frukost och klädde på oss. men sen kunde moster skjutsa oss till jobbet, så, vi hade massa tid över. så vi snackade och satt vid datan lite och lalala. sen åkte vi, och de va fett lungt på jobbet. vi hade typ inte mkt att göra. moster och mormor kom och åt och fikade, så vi käkade lunch med dom. sen kom natta och isabelle också, med jarno och nånannan.
fia åkte hem vid halv tre, och jag åkte till dansen vid halv fyra. där va det skojs, men jag blev sjukt blöt på vägen dit, eftersom att de va fett dåligt väder. sen tog jag tåget hem med my, och hemma käkade jag bah middag och såntdär.
snart ska jag skriva rent min so-inlämning.
och jag hatar dendär bilden fia har lagt ut på mig, men jag lovade henne att inte ta bort den, men jag kan försäkra er om att den är gammal.
kyss

KUSIN SKRIVER

hejsan alla sötnosar som läser carros blogg :D! tänkte bah berätta hur sjukt mycket jag älskar caroline nylén! Hon är den absolut bästa männsikan som någonsin kommer leva på denna jord! jag älskar henne av hela mitt hjärta. det kan ingen ändra på! hon är det värdefullaste o mest betydelsefulla för mig och ingen får va dum mot henne, aldrig, för då typ dampar jag på dom o det vill man liksom inte att det ska hända. VIKING & ENZO, KOM IHÅG DET!!  just nu står baby i min dusch o jag saknar henne redan! vill att hon ska finnas vid min sida 24! men tyvärr så bor jag i fucking haninge o hon i tumba så det är typ omöjligt :( jag tänker typ tvinga mina föräldrar att flytta till tumba snart. okej, inte för att tumba e värsta kuliga stället men...om carro är där så blir det liksom ändå drömmarnas land. sådeså :D!
caroline, du är min soulmate och jag kommer finnas här för dig no matter what! KÄRLEK PÅ DIG MIN ÄLSKLING<333

SÖTNOSEN PÅ BILD<3

från bästeväns hus!

hallojs! sitter just nu hos kusin sofia och skriver. ska snart hoppa in i duschen, hon duschade nyss. ikväll ska vi bara chilla typ, för vi ska jobba imorn me. sen har jag dans, och efter det blire plugg.
idag jobbade vi och de gick bra. det va rätt mkt folk, men inte sådär jättestressigt. vi slutade typ vid halv sex.
men, nu ska jag nog duscha, så, kyssar!


tjejkväll

god natt! ska snart hoppa i säng tror jag, ska ju jobba imorn, och efter de åker jag hem till kusin och sover där. och på söndag blir det också jobb, och sen dans.
idag i skolan hade vi svenska första timmen, och de va chill, skrev bah noveller och garvade typ.
sen hade vi gympa, spelade badminton, och de suger, för jag suger, och fille gnäller, och jag vill inte spela. urtråkigt helt enkelt. sen hade vi biologi, men vi fick jobba so, eftersom vissa hade prov efter lunch, ja och sen va de lunch. vi käkade lite fort, och sen hade vi so. dom som hade prov fick göra provet, och vi som hade inlämning fick jobba med den.
och ja, meningen va ju att den skulle vara inne idag, men vi hann inte, så den blir inlämnad på måndag.
efter skolan gick jag med johannna hem. vi tog bussen till filmkedjan typ direkt, och hyrde två filmer till kvällen, och sen köpte ben&jerrys till oss, dendär half baked. vi åkte hem och började fixa till kvällen, sen bytte vi om, och käkade glass och kollade film. fett chill. sen lagade vi mat, och sen kom dom andra tjejerna. myyys. vi käkade, snackade, kollade film och hade skitkul. tack för ikväll! vi blev hämtade vid elva, och nu har jag hamnat här. och ja somsagt, ska snart sova.
kommer va fett trött imorn, buhuhuhu. men ha det soft, vi ses. kyssar

orienteringen

hallå! orienteringen idag gick sämst. allvarligt, vi hittade tre kontroller på tre timmar. hahahahha vi suger så hårt. jag gick med sara och mickis, så jag hade iaf kul, ibland. träffade josef i skogen också, haha värsta skumt att vi möttes där, men de va skojs. och så träffade vi på massa äckliga djur också, och vi skrek massor. och skrattade såklart. och marcus hade fastnat i leran med fötterna, så han fick ta av sig dom, så både hans skor och vita strumpor va helt geggiga. haha hans strumpor va helt bruna, för han fortsatte utan skor. men ja, vi slutade vid tolv, så jag följde med mickis till tumba, där vi mötte johanna. sen åkte vi hem typ.
nu kom mamma hem, och vi ska till upplandsväsby till hudläkaren, och kolla mitt ärr. sen ska jag till stan, på dans.
men, nu måste jag typ åka. kyss

 

sovmorgon<3

god morgon världen! idag fick vi ju lite sovmorgon, så jag gick upp typ åtta, fett skönt. nu har jag klätt på mig, sminkat mig och just nu käkar jag en skål med yoghurt och müsli. ni vet de är ju orientering idag, och då måste man ju äta rejält. laddade upp med pasta igår också och allt. jag är så jävla taggad nu asså! haha jag driver, jag är absolut inte taggad alls. vill bah lägga mig och sova igen. men BETYG! fy, jag vill gå på dagis igen. men iaf, jag kollar på vakna med the voice också. haha dom är fett kul. hoppas ni får det bra idag! kyss


jag<3sexandthecity

kollar just nu på sex and the city filmen! ååh vad jag älskar dom. har följt serien också, haha jag dör hur kul dom är. men whatever, ska typ bädda ner mig nu och kolla klart på den.
imorn har vi orienteringsdag, tråååååååkigt, men de är bra betyg som gäller nu sista året. vi har iaf sovmorgon till nio, och de är najs. men ja, hoppas ni haft det soft, och hoppas ni sover najs, för de ska jag göra iaf. godnattpuss



dampkramp

shuuuuuue! träningen va kul, bah jag och agnes där, men vi hade skojs. första på jättelänge jue, så jag fick fett kramp i fötterna. haha, men jag hade roligt ändå. vi har typ camilla som tränare nu, och hon är najs.
men nu ska jag tagga härifrån typ, men, cya, kyss!


hej ishus

halloj! idag va det helt okej i skolan, nästan lite kul asså. haha nej men, vissa lektioner va kul. nästan alla typ jue. aa, fast på hemkunskapen hade vi prov, och de va mindre kul, men vi gjorde scones också, och kräm. yummie. jag va med sara, yees. sen hade vi engelska, jag dog lite av garv där ett tag, för vi lyssnade på en text om en tant som hade en katt och lalala, sen skulle vi disskutera frågor typ, och så va en att varför de finns regler om att man inte får ha djur i höghus. och så sara till mig typ tyst, bah: dom kanske stinker, så börja hon sjunga smelly cat, från vänner. hahahhaha, fan va kul. sen vare lunch men vi käkade bara våra scones som hade blivit över, och satt och snackade och sånt. sen hade vi matte, och vi garvade åt fille, hahah. och sen hade vi gympa, och de va kul. killarna typ... låtsades att värsta, "kudden" va en människa och visade hur dom skulle göra om dom skulle slå ner den. hahaha, jag kommer ha träningsvärk i magen asså. sen körde vi laserball, de va skojs.
men snart ska jag tagga till ishuset och ha konståkning, äntligen. har saknat de.
pussar

RSS 2.0