skrattattacker ffs

hahaha har kollat massa gamla videos på youtube som mickis har laddat upp, och fett roliga endel asså. haha, jag garvade sjukt mkt. men, ska typ hoppla i säng nu tror jag, är lite pömsig asså.
imorn ska jag till farbror doktor och ta blodprov. tihi, not fun asså.
kyssilyss


( haha de är fett me roligast i början. fyfan va roligt vi hade)

powerless

tjenix sweden. sitter och kollar wallander och käkade precis en banan. trying to plugga lite också, men så galet tråkigt och jobbigt. skulle typ träffat jocke, men har har ju konstigt nog upptagen varje gång vi planerat, men idag kunde han tydligen, fast inte jag lix. asså, va verkligen tvungen att plugga, plus att när han kom hem satt jag i t-shirt trosor och handduk på huvet liksom, och så kan jag ju knappt gå känns de som. så de kändes lite sent typ, eftersom klockan va runt åtta då, och ja, han blev typ sur. men asså, palla, för hur många gånger har inte han haft massa ivägen.
men jag pallar inte bry mig längre.  fuck allt! fett muy plugg nu också.
min vecka liksom;

måndag; doktorn, skola, plugga massor
tisdag; skola - so-inlämning,  pappsen fyller år, plugga massor
onsdag; jag fyller år! skola - sv-inlämning, hemkunskapinlämning, beeptest, kanske baka me johanna efter skolan, plugga massor, konståkning, fira mig
torsdag; skola - spanskaprov, plugga, dansa
fredag; skola - kemiprov, släkten kommer
lördag; julhandla med soulmate, tjejmiddag
söndag; chillerill, konståkning, dans


fullt upp asså, massa inlämningar och bajs.

nu vill jag ha te! over and out




fitta mitt ben!

tjuuuue.
igår jobbade jag, och de va coollungt där asså. haha nej men typ no kunder asså. helt dött nästan. rätt skönt asså (a) jag och fia skulle sluta typ halv tre, men när vi hade käkat lunch så skulle vi slänga alla sopor, och så bah gick bilen sönder, så vi fick liksom springa med alla jävla soppåsar  till containern, och de va fett jobbigt. de tog fan en timme. haha, och sen fick vi putta sopbilen, och lyfta den också. fatta hur starka vi är! sen fick vi sluta, en timme senare liksom.
då drog vi hem till mig, duschade, käkade dinner, och sen snackade vi massor. sen åkte vi och köpte ben&jerrys, och köpte 4 movies. vi kollade på saw 4 när vi kom hem, och mös i sängen. sen fortsatte vi med, georgia rule, och då käkade vi vår b&j. yummie.
sen kollade vi i know who killed me, och smsade lite med varsin liten pojke. sen stängde vi av allt och somnade.
idag va vi sjukt sega på morronen, men de gick tillslut att komma upp, och vi pallrade oss till jobbet. idag vare typ lika lungan liksom, så inte mkt att göra. fick städa fett mkt på morgonen, men sen gjorde man inte mkt. vi blev lite ansiktsmålade iaf, och de va typ lite småskojsigt. ska be fia senda bilderna sen.
vi fick sluta vid tre idag, och jag drog direktan till dansen. där vare inte kul asså. vi värmde upp och massa shit, och sen skulle vi ha diagonal, så skulle ja bah öva lite på spagat (a) och jag kan liksom typ, de är fett kort kvar, så ja bah pressade ner, och då, mitt ben bah: kabom. asså jag svär, de lät fett högt. alla i salen hörde, och ja bah: aaj, mitt ben.
asså, de liksom knäcktes inte, utan mer som att värsta senan gick av, eller skinnet typ sprack. haha, låter sjukt, men de gjorde väldans ont och ja vet inte vad de kan va. men kan knappt gå på benet, och fuck off, kunde ju inte va me på hela danslektionen sen. men man får väl hoppas att det blir bättre.
på tåget hem började värsta tanten snacka me oss, först va hon typ fett sur på mig, och sen bah trodde hon typ vi va friends. helsjuk asså. asjobbig också.
men nu måste jag typ studera lite asså. nej men, plugga ja. hata!
peace out

johanna sjunger



johanna bästis när hon sjunger. ååh, så duktig hon va. asså har liksom aldrig hört henne sådär förut, för hon gillar typ inte att sjunga för andra folk. men när hon väl gör de är hon fett bra. ååh ja är så stolt. puss på dig§

rooooooooobin

Robin Bengtsson är laddad. Går han vidare i kväll har pappa lovat honom en Corvette! Foto: Daniel Ohlsson/TV4

måste bah säga att nu hejar jag lätt på snyggaste robin. asså, han får fan inte åka ut nästa fredag.
han ska typ komma tvåa, för då blir han mest känd (a) älska robin!

fuck you fittkevin

asså åååh, damp! kevin tar upp johans plats. och alice skulle åkt ut. inte johan. ååh, jag snackade med fia i telen, och vi bah skrek rakt ut. asså seriöst, fuck off. han skulle stannat, han är en stjärna! och ni som inte fattar de är dumma.
nu är jag arg. nu ska jag lägga mig och kolla film asså.
ska jobba imorn.´puss

Det stod mellan Alice Svensson och Johan Palm. Men Johan fick minst röster.  Foto: TV4

herremingud

Johans fans vet inte vad hon ska säga när hon får stå på tv-scenen med sin idol.  Foto: Daniel Ohlsson/TV4
(kolla hur cute han är(a))
HAHAHAHAHAHA såg ni damptjejen när johan sjöng. asså jag dog av garv. hahaha hon kunde inte ens snacka. fett pinsamt, jag skulle dött om de va jag. fett kul. hahahahaha snacka om att ha skämt ut sig nu.
men man fick ju ett gott skratt också :) kyss


röööööööösta ffs

asså ALLA nu, rösta på johan ffs, asså han är grym. jag älskar honom. så ball, och som dom säger, han vågar va sig själv och lalala. han är så cute. asså rösta, han får inte åka ut ikväll. eller, hellre han än robin, men ändå. titta bah på han, åååh jag älskar honom. röööööööösta nu asså. jag har redan röstat two times, och mer blire (a) asså, på robin också sen. han får inte heller åka. ut med kevin ffs!

Men sen blir det allvar. Den som åkte ut i kväll var Johan Palm. Foto: TV4

middag

haha, tänkte precis börja skriva, så bah ropas det nerefrån att det är middag, så, ja nu äre middag, sen får vi se vad som händer. <3

pics från igår och idag

1, 2,  3,  4, 5,  

1, louise efter dansen
2, my efter dansen
3, dagens outfit idag
4, vår rymdis
5, mickis och vår rymdis




fredag

äntligen helg!
idag hade vi mattedag i skolan, alltså jobbade vi med matte hela dagen, fast på ett roligare sätt typ. de va rätt skojs iaf, jag som trodde jag skulle dö av uttråkhet. menmen, sista timmen fick vi göra fruktsallad. yummie.
gick hem med micke idag, de va trevligt trevligt. fick veta rätt mkt asså (a) haha, men de va skojs. snackade med han i telen nyss också.
men hemma kollade jag tv, och sen snackade jag med fia i telen fett länge. sen micke nyss, och nu ska jag snart ringa fia igen. ja, nu snackar me henne.

men slänger in en video här nu från musiken i skolan, och sen ska jag koncentrera mig på kusin nu liksom.
men puss


vi har gjort låten asså (a)

it´s me on the moppe



'fett fort, jag kör i 20!' hahahaha fan va roligt de va!

inget shoppande på ett halvår!



nu ska jag ffs spara alla mina pengar, för att i början av juni kunna dra till london och kolla britney spears konsert.
haha asså, ingenting bestämt, men vi vill, och måste. fyfan va najs. kommer typ aldrig ha råd ändå, men vi får se.
men asså, fett kul det skulle vara. vi måååååste!


dagen har varit typ rätt bra. snön har börjat försvinna, och de är ju både bra och dåligt.

men dagen flöt på, och efter lunch hade vi fysikprov, som gick rätt dåligt iofs, men vi får väl se vad resultatet blir. sen hade vi luciaträning, och sen slutade vi.

vi har kommit en bit på vägen nu, med dendär klassresan som jag hoppas blir av. jag är typ den enda som tar tag i dedär, haha, men de är alltid bra.

men nu ska jag lyssna lite music, och sen ska jag dra och kolla på johanna som ska sjunga, och sen blire dans.

kysskyss


nog nu vah?

haha, nu äre nog med videoklipp. ska sussa nu asså. är fett trött. sov gott.
btw, imorn ska johanna sjunga, på värsta uppvisningen, aa och då ska vi och kolla.
jag filmar såklart, så blire upp på youtube sen (a) säkert bloggen också.
sleep well!



(haha kul bild på mig. remember fia?)


haha



haha jag dör va roligt det var! puss på sara sötnos!

bäst!



min kusin, bästevän, soulmate, allt, hon är bäst. kolla bah denhär videon. jag älskar henne mest!

una semana

fett kort! asså en vecka, seriöst. snart är jag 15. då är jag inte liten längre, haha enligt johanna och dom. fast jag tycker inte jag är lite nu heller (a) fast micke säger också att jag är liten -.- för ja är typ lika kort som hans lillebror, som går i sexan. fan!
men på riktigt, en vecka. fett najs. kommer bli asmys när jag och brudarna ska ut och käka och kolla bio, för att typ fira mig. då blire typ mongoliskt. yummie. längtar.

kärlek


living on a prayer



asså jag bara älskar låten. så skön. kyss

i <3 johan

hello cupcakes! idag hare hänt feta najsiga grejen. jag har träffat johan palm! japp, ååh han är så urgullig och jag bah älskar honom. så tog jag hans autograf till hans enda andra trogna fan, sofia lindroth. haha, eller asså, nästan, för de är ju typ bah jag och hon som gillar honom nästan. hemskt asså, för han är ju urcute.
men iaf, de va fett najs.
i skolan va de som vanligt, fast vi hade inte vanlig hemkunskap, för dom bygger om köken, så vi jobbade med ett annat arbete. på engelskan redigerade vi klart vår film. på lunchen vare gröt, fett gott. på matten så vare normal, tills johanna skulle åka till tandläkaren, så då satt jag med micke istället. sen hade vi gympa och sara höll lektionen. det var skojsigt.
sen drog vi ju till staden och träffade johan palm sötnosen! sen käka jag och johanna på donken för att sen dra till ett gymnasium på öppet hus. johanna är fett sugen på att börja där, men jag är still fett osäker.
någon som vet vart och vad den ska gå?
sen fick vi skjuts hem av hennes padre, och jag hoppade direkt in i duschen.
nu kollar jag simpson, smsar med micke och skriver blogg.

ska snart koka lite té och typ plugga. vi har fett mkt nu, men jag pallar aldrig. men jag måste verkligen nu, för imorn har vi fysikprov, och jag suger på sånt. så nu måste jag verkligen göra det.
ska bara koka lite té först (a) pussar


kort&gott

dagen har varit både bra och dålig. började väl bra, men efter lunch va fille och micke bah jobbiga. va sjukt sur och trött.
blev knappast bättre på väg till bussen när ja skulle hem, för filip och micke vrålmulade mig, och jag blev helt snöig. fick damp på dom, och dom tyckte de va fett kul.
somnade när jag kom hem, skit skönt. vaknade vid middan typ, och sen drog jag ju på hockeymatch med lollo.
pratade med micke i telen lite på vägen dit.
matchen va skojs, de va hennes kompisar som spelade, och dom vann med 5-2.
de va roligt, för vi umgås ju bah på dansen liksom, så kul att träffas sådär på fritiden också. hon är så härlig tjej louise asså, har fett kul med henne. asså, vi har typ kännt varann fett kort, och ändå så bra kompisar. jag diggar henne!
men nu ska jag ta en snabbisdusch och sen ska jag hoppa bums i sängen. känner mig lite pömsig asså.
puss

hockey med louise§

ska på hockeymatch med louise nu, fett skojs. skriver om min dag senare, pussen

favorit

nu börjar prison break! har laddat upp med en kopp te också. puss



haha johanna skickade precis den till mig. haha, är och va sjuka asså! :)

dreggelkväll

pulkaåkningen va fett kul. det började redan vid busshållsplatsen, då jag skulle dra johanna i pulkan. snöret lossna och vi asgarvade, och jag sa att hon va för tung. haha, sen knöt hon fast de, och jag drog henne lite. sen drog hon mig och lalala. sen åkte vi i backen vid mig typ, och jag asgarvade fett mkt. haha, de va skitkul.
hon åkte hem och käkade sen istället, och jag har bah chillat typ.
ska hoppa in i duschen nu, och sen ska jag dreggla lite framför prison break (a) så mkt snyggingar me jue.
gurkpussa

johanna bästevän

snart ska jag åka pulka med johanna, och sen ska vi laga food här tsm. fett roligt! pussar

im in love



asså, shit säger jag bara. jag önskar att han va min boyfriend asså (a) vet inte hur gammal han är, men who cares, så jävla charmig asså. fett söt, och så sjunger han sjukt bra. jag dööör. jag är kär.
kyss

fett rolig



asså, inte för att vara elak, men hahahahaha jag skulle seriöst inte vilja tävla om jag åkte sådär. asså, hon skulle varit mkt duktigare om hon hade haft bättre hållning och shit. asså, hon flexar typ fötterna hela tiden, det ser helt fult ut. och asså, om man åker konståkning måste man fan ha hållning. hahaha, asså, annars va hon ju rätt bra (a) fast hon kunde ju knappt saxa. tihi, de är fett kul att kolla sånna här videosar!§


så fucking bäst



så jävla skön
så jävla bra
så jävla snabb
så jävla mkt min idol

asså kolla bah hans fötter, så jävla snabb asså. helt sjukt. värsta stegfrekvenserna.
fett duktig. i love him!

jag rockar fett



asså, jag är verkligen ingen rockmänniska, jag brukar hatar rock typ, men jag bara älskar denhär låten. den är grym.
någon mer som tycker så?
iaf, jag är sjukt sugen på att åka pulka nu! någon som vill åka pulka med mig? (a) jag ska nog fråga johanna sen.
det känns som att hon är lite sugen på de nu. haha, jag får hoppas iaf.
men nu ska jag hämta lite vindruvor, jag älskar vindruvor. kyssar

måndagen

tjabba. kom försent imorse, eftersom bussen var försenad. typiskt 716 asså. men iaf, vi hade matte första, och jag jobbade på rätt bra idag. duktigt.
sen hade vi kemi, och de va väl okej, skulle bah jobba med nåt papper, gick rätt fort. sen vare engelska, och då fick vi redigera filmerna, fast vi lekte mest med jordgloben, och jag läste en bok (a)
sen bjöds de på lurre i matsalen, fast de verkade äckligt, så jag käkade gurka, och såndär stekt potatis.
efter rasten blev det engelska igen och redigera, och då gick det lite bättre. sen kom det massa rektorer från andra skolor som skulle checka hur vi jobbade, eftersom vi jobbar mkt mer än andra skolor i kommunen med film och datorer och sånt, och dom vill väl tydligen också göra de i sina skolor, så då skulle dom kolla. de va typ fett många, och dom bah gick runt och kolla och fråga oss massa saker. tihi, lite roligt faktiskt. vi slutade ju halv två, så då drog jag hem och käkade mellis, och så har jag laddat över bilder från kameran.
hugs & kisses


 
så mysigt att snön har kommit jue. fast, jag föredrar ju faktiskt sommaren!


måndag igen

goodmorning sunshines. sitter framför vakna med the voice och käkar frulle nu. börjar ju halv nio idag, så tar tjugo över åtta bussen. sköönt med lite sovmorgon iaf.
idag äre typ slappaste dagen på hela veckan, vi har typ fyra lektioner, och vi slutar halv två. skitskönt asså.
men nu ska jag stänga av här, käka upp min macka och sen borsta tänderna och shit. sen ska jag ut i snö'stormen'(?).
ha det gött



(asså jag diggar dom fett mkt)


inte långt kvar

jag saknar min tele redan. asså, har ju en gammal nu, och den är fett jobbig, och assvår att smsa på liksom. damp.
längtar tills min andra kommer tillbaka. loooove.
men, ska nog sussa nu.
måste bah säga att jag köpte 'uggsen' från topshop. ååh, im in love, dom är så mjuka och gosiga, och fina. fast ja köpte beiga, så fina lär dom ju inte vara sååå länge till. men ska köpa ett par vanliga svarta uggs också, som jag kan ha när de är sug-slaskväder ute. på dom syns ju inte allt smuts.
och snart fyller jag år, så glöm inte att gratta (a) tredje december!
peace & love




090123


chris brown fredagen 23 januari 2009, på hovet 19:30. lycka på hög nivå. det kommer bli bäst.


sleepover

hallojs babes! igår hade jag fett kul hos mickis. vi käkade och snackade fett länge när vi kom dit. sen käkade vi efterrätt och snackade lite till. sen kollade vi skräckis, och jag fick mina små skrattattacker där ibland (a) flåt. haha, sen kollade vi jiddra inte med zohan. den va typ skum, men ändå kul. haha.
sen bäddade vi och fixade och jag garvade så jävla mkt. och så jävla fult. haha fyfan va kul det va.
sen hade vi skojs och sånt, och låg och snacka fett länge. ja blev allergisk mot mickis katt, men de va lungan ändå.
sen somnade typ alla, utom becka, fast ja visste inte att hon va vaken, så jag låg och smsa med micke och fille typ hela natten. dom ville att jag skulle ringa, men ja ville inte väcka alla.
sen så bah snacka ja lite me becka när ja märkte att hon va wake, så då vaknade sara också, och jag tvingade henne att följa mig till toan. sen snackade vi lite, och sen somnade typ alla, och då va klockan typ 6.
vi vaknade sent typ, och käkade frukost och shit. sen drog becka hem, och vi låg och flamsade i sängen. sen ringde jag micke, men asgarvade typ bah, flåt, så han la på. haha, men jag kunde inte sluta skratta.
sen käkade vi glass med chokladsås och maränger, och sen skulle jag hem, för att byta om och dra på dans. fett najs.
där vare kul som vanligt!
men, nu ska jag hoppsa in i duschen. pussar

man dör om man ramlar



haha, fyfan va dom är roliga. typiskt dom att göra såntdär på lektionerna.
och filip bah: hur fan zoomar man dah? haha, så jävla klockrent. och så är
han fett stolt för att han har filmat allt.
och marcus låter sur som vanligt, och jonte är den enda som är flitig och jobbar.
och viking välter hela skiten. hahahahaha! och jag typ kommer in där mitt i, fast syns som

tur va inte, och hinner tyvärr gå innan det välter. haha, jag skulle dött om jag såg det!


vi trodde vi skulle dö!

hallå sötingar! kom typ nyss hem från huddinge, där jag och johanna sov inatt. vi hade fett med mys.
när vi kom dit så drog vi direkt till donken och köpte upp mat. vi kollade på ensam mamma söker, och sen började idol.
i pausen köpte vi glass, och satt och mumsade i oss. tack och lov att inte johan eller robin åkte ut.
sen kollade vi på napoleon dynamites, haha fett roliga filmen, men pausade mitt i för att se idol igen. sen dog vi typ.
asså det var fett med läskigt. det lät exakt som att någon gick in i lägenheten, asså öppnade dörren, och gick där inne.
ja bah: tyst, till johanna. och vi blev fett rädda, och typ stog brevid tv:n, sen gömde sig johanna bakom soffan, och jag ville bah gråta. jag bah: kom hit, typ viskade. hon bah: neee. sen så typ gick vi fram, så vare liksom tänt på toan, fast dörren va typ helt stängd. johanna bah: ska det vara tänt där inne, ja bah: har du varit där? hon bah: nej. asså, vi va helt skräckslagna. jag bah: vi hämtar knivar, så vi tog varsin fett vass kniv från köket och öppnade toadörren. men de va ingen där, tack och lov. men asså, det lät fan exakt som de. sen va vi fett rädda, så vi gick ut i centrum lite för att lugna ner oss. sen drog vi upp igen och fortsatte kolla dendär kul filmen.
sen började vi kolla på säg att du älskar mig, och johanna typ halvsov lite ibland. när filmen va slut stängde jag av, och johanna ville typ sova, men jag gick ut på balkongen, så kom hon me. och därute stog vi med täcken runt oss, och ropade till massa folk. haha de va fett kul.
sen satte vi oss i sofforna igen och käkade mer glass, och kollade tv. sen typ somnade vi, och sen vakna vi och gick och la oss i sängen, och somna.

imorse vakna vi typ vid halv ett, och då drog vi ner och köpte donken till brunch (a) haha, jag har fan käkat donken 5 gånger denhär veckan XD tjockis ffs.
men sen kollade vi en film, och mös i sofforna. sen fixade vi oss, kollade tv, och sen drog hem typ.
ska snart hoppa in i duschen, och sen fixa mig, för ikväll ska jag på tjejmiddag hos mickis. fett kul!
så, skriver kanske innan jag drar igen, annars syns vi imorn! pussen


the swenska tjej its the grej

hola amigas! idag äre äntligen fredag. fyfan va soft.
dagen var chill, vi började med svenska, men jobbade inget för läraren var försenad. sen fick vi jobba engelska när hon kom, och då innebad det att vi fick redigera våra filmer. thats fun, men vi hade ingen kamera, så jag och johanna tog en lite lång rast och hade trevligt. sen gick vi tillbaka, och då kollade vi bah på alla våra klipp. haha, fan va vi garva.
sen hade vi idrott, och körde killerball. slapp hålla min lektion idag för christian var sjuk.
sen hade vi so i en halvtimme, för biologiläraren va inte där. sen blev det sugmat, så jag käkade knäckemacka. sen hade vi lite mer so, men rätt kort och gott, så vi slutade kvart över ett. asnajs jue. tog bussen hem med sötaste mikaela och mammsen var hemma, för snart ska vi dra och köpa vinterskor till mig, lämna in min mobil som är paj, och köpa present åt andra sötaste mikaela.

skrev inte igår, sorry, men hade ingen time asså. skoldagen var okej, vi hade bah företagsdag inför brobel, så det va inget jobbigt liksom. slutade rätt tidigt, så jag och johanna följde med nattis hem till hennes pappa. de va fett kul, och hennes låtsasbrorsa är fett snygg (a) men där va vi tills... vi åkte hem. haha, vi köpte cheesburgare och pommes på donken på vägen, för vi va så jävla hungriga. tåget dampade, så vi fick vänta på ett nytt. sen kom vi äntligen hem, jag käkade fett fort och sen taggade på dans. där va det fett kul, jag och louise larvade oss lite som vanligt (a) kom hem typ vid elva, så då duschade jag och käkade en macka, och sen gick jag och la mig liksom.

inget särskilt med det.

ikväll ska jag och johanna sleepa själva hos mormor, och bah mysa. fan va kul vi kommer ha.
tyvärr blire ingen fest gott folk, när man väl har ff (a) för de är ju ändå min mormors lägenhet liksom. haha, kul om den blir totaly förstörd. neej, precis.
aja, kyss nu!


haha, jag tyckte dendär va lite rolig asså!

i <3 sofia johan & annika

jag saknar sofia bästevän mest. hon är den bästa. och verkligen min soulmate, och den enda som förstår hur jag tycker gällande idol, och den enda jag känner som tycker samma! kopierade en del från hennes inlägg, haha och de är precis samma med mig och mina polers!
'vi hade värsta disskusionen om idol när vi bytte om asså! alla är typ emot mig :O jag tycker johan är fett cool och skitbra men dom typ hatar honom och tycker att kevin är bäst, jag hatar kevin :O sen så äre typ bara jag som tycker att robin b är typ fett bäst och skitsnygg, dom andra bah öhh nej :O!  liksom wtf!? Dom är knäppa!'
liksom, palla hata johan. han är lite tjejig av sig kanske, men han är ball, och han vågar iaf vara sig själv. och okej att hans röst inte alltid håller, men han är faktiskt i målbrottet, och han försöker, och annars sjunger han bra. och han skulle vara fett cool som värsta rockstarn, jag och fia dog typ när han sjöng poison när de va rocktema. så cool! och därmed basta! btw, jag ska få hans autograf imorn, för så söt som annika är så fixade hon den till mig idag när hon träffa dom. ååh hon är så snäll. hon ska få dagens puss! jag ska börja med det nu, kom jag på nu.

varje dag ska jag dela ut en puss till nån person som varit extra snäll eller nåt sånt, eller bara någon jag allmänt tycker om. destination sängen nästa asså. peace out friends!


urgulligt


asså jag dör åt videon. så söt hon är. haha lyssna vilka och hur många hon tackar.
fast lyllo henne, liksom kolla vem som bär henne (a)

duschen nästa

sitter och kollar bloggar, chattar och smsar me micke, men ska typ duscha nu asså. sen tror jag att jag ska bädda ner mig i sängen och kolla tv och smsa. kanske dricka lite te innan (a) och ladda upp lite bilder här från typ denna och förra veckan. men kanske bara. vi får se. kyss



(haha slänger in denhär först, så ni får skratta lite. glasögonen ja gjorde till
filminspelningen. haha jag garvar fan när jag ser bilden)


älskar låten


i <3 skridskor

nu taggar jag till ishuset och tränar. puss

otursdag?!

alla har väl nån otursdag nångång om året, och min var tydligen idag.
först på morgonen missade jag bussen, så mammsen och pappsen skjutsade mig som tur va, eftersom dom ändå skulle till jobbet.
i skolan var det ingen där från min klass, tills typ klockan åtta, då alla kom. så jag satt liksom fett själv. astråk.
sen hade vi hemkunskap, och vi skulle baka kakor. så jag och sara jobbade, och läraren skulle lotta vem som skulle baka vad. så ja bah: men jag tar en lapp här sara, och tar såklart den sämsta, så vi fick typ wienerstänger eller nåt. låter de gott? nej. så vi gjorde dom, men de blev fett fult, asså man skulle göra långa korvar typ, me sylt i mitten, men vi tänkte att vi gör små bitar, så bah sa läraren att vi itne skulle de så vi fick göra om. sen skulle vi få upp domdär korvarna på plåten, och det var knappast de lättaste, så alla gick typ sönder och sylten åkte ur. sen i ungnen så sattes dom ihop, och även där rann all sylt ut. najs. not. dom såg bajsäckliga ut, och dom va typ inte goda heller. så det vart helt misslyckat.
sen hade vi engelska, men där vare chill, vår syv va inne och snacka gymnasium. haha, de va fett kul, för hon stog ju och berättade och visade på såndär overhead, så alla va fett tysta. sen bah sa hon stockholms stad, och jonte bah börja skriksjunga stockholms stockholms stad  nånting, och jag börja asgarva. haha, fan va kul de va.
sen hade vi lurre, och där blev det fett äcklig mat.
sen hade vi matte, och där dampade jag på maryam fille och micke. fuck off, men jag och johanna hade fett kul ett tag, och lekte typ elefanter. hahah jag dog.
sen typ efter matten gick filip in i mig, med flit,  så jag tappade min mobil så en pajjade. kul, typ fett ny liksom.
asså kanten där man kan byta låt och höja och sänka och shit, står typ ut, så det går inte att byta låt bakåt liksom, och inte höja och sänka. fuck off, mamma kommer bli sur. menmen, tur att vi har försäkring.
men sen hade vi gympa, och då körde vi fett kul leken, kommer inte ihåg va den heter, men de va skoj. men så skulle jag springa och ta en kon, så bah jaga viktoria mig, så ja kutade liksom allt vad jag hade för att itne bli tagen, så bah sprang jag ju rakt in i väggen, för jag kunde ju inte bromsa, så jag typ stukade min tumme eller nåt, gör fett ont och så äre typ svullet.
men aja, ikväll blire donken till middag och sen konståkning, kommer säkert ramla och bryta armen eller nåt. hoppas inte. kyss


gratis godis!

gratis godis  är fett najs sidan typ. haha, okej, blev precis medlem, men av alla jag har hört som är medlemmar där är det najs. man får gratis godis hem i brevlådan. asså, vem vill inte ha det? jag vet, de låter fett lur, men det funkar.
inte för att jag har fått nåt ännu liksom, men som sagt har ju people sagt. och man samlar liksom poäng och candy gratis. har inte riktigt fattat allt ännu, men det är nog inte så svårt. och om ni blir medlemmar genom min länk får jag också poäng (a) och ni me, när ni blir medlemmar. så hallå, gå in där nu.

pussen


tränatränaträna

har nyss käkat typ, så snart ska jag och johanna dra till gymmet tror jag, och springa lite och shit. duktiga vi är (a)
måste ju ha snygg kropp till... skidbacken 09. haha driver, men asså, vi ska iaf träna.
fast nu dampar johanna på mig för att jag har sagt att hon ska ta bort alla fula bilder på mig på bdb. haha.
fast nej, hon måste typ laga mat nu. och då hinner inte vi dit. ååh, damp. haah, hon är jättesur, och kallar honom gorilla. HAHAHAH. men nehepp, då får jag väl träna på vår kära maskin då. så blir det nog.
ja, nu ska jag kanske träna. om mi padre y madre kan gå bort från vardagsrummet, för jag vill ju liksom inte att dom sitter och kollar på mig när jag tränar framför mtv (a) hahah, pussgurka



ovanlig tisdag

shuuuuue! idag var skolan som den brukar vara på tisdagar. nästan. okej, kanske inte direkt.
vi började med music, och där svarade vi bah på massa frågor typ. sen hade vi spanska, och där körde vi typ en lek. sen hade vi matte, och det gick rättså ovanligt bra där asså. haha, jag och johanna hade lite skojs en stund också (a) jag flyttade till micke då, och var nära på att stanna där föralltid, men johanna va så cute när hon bad mig komma tillbaka till henne, så kunde inte motstå asså.
sen gick brandalarmet, som gick tre gånger förra veckan. vi fick frysa ihjäl massor där ute länge, tills vi äntligen fick gå in, och då vare köööö till maten. shit asså.
men sen hade vi so, vi va där kort bara, och sen drog vi till luciaträningen. vi fick sjunga fett sjuka låten sen, på latin, och man sjöng baaara samma sak, jag lovar. astråkig, och ingen ville sjunga den, och itne kunde vi den heller. men roffe gav sig itne.
sen slutade vi där och hade kemi. va fett sur och trött, men vi behövde bara lyssna.
sen skulle jag hem, och vädret va sämst, så frös som en fryst fiskpinne asså. fyfan.
hemma har jag städat lite och så. ska kanske springa på gymmet med johannapanna idag. naaaaaaajs *peka & gunga med fingrarna och huvudet, och le sådär kul* fast jag kan itne le typ, om alla ville veta. för jag har typ ett hål i min kind, för min tandställning skaver som fan, och usch och fy. ni vill inte veta.
men nu ska jag sluta klaga, och fortsätta fixa lite i min garderob.
har skrivit önskelista till mammsen nu. den kanske kommer här senare. eller nej nu tror jag. tihi, läs och njus.
puss

en hund
en apple, macdator
en egen helst rosa platttång
en platt-tv
en moppe
moppekurser
kläder
presentkort på typ h&m, gina tricot, topshop, MQ, åhlens, bikbok, only, veromoda, och spa
en utlandsresa på typ jullovet, sportlovet eller påsklovet typ
pengar
parfymer
friis & company väskor, från b-young
piercing i naveln, och där i örat, såndär som anne har
väskor
en kryssning, med typ fia liksom
en egen rosa digital
och en fett god tårta!  

på mejlen är varje sak olika färg och såntdär fint, jag har verkligen fixat fint (a)
óch om ni undrar varför jag önskar mig en tårta, haha så äre ju för att jag har såntdär nyttighetslöfte, men jag får käka när nån fyller år, inklusive jag själv, så då vill jag ha det. asså, vi brukar inte alltid ha tårta, för sis är liksom gluten, och då tål ju inte hon, och då äre fett taskigt. och vi pallar liksom inte alltid baka tårta. haha, så vi brukar typ käka ice cream och sånt, men i år ska jag banne mig ha en tårta, och därmed basta!

huddinge TULLINGE tumba

tjenare. duschade precis, och nu har jag bänkat mig framför prison break med datorn i knät. ska hämta te i pausen, och så ska jag skriva rent lite skit på datorn.
efter middagen åkte jag och johanna till tullinge, för att kolla saras gympaträning, de va fett kul. dom va jätteduktiga.
vi va ute en stund också mitt i, och kollade på en skateboard kille som åkte där utanför.
sen dregglade vi lite, för de va fett snygga tränaren där (a)
sen efter deras träning kom p93 i innebandy och tränade, och då stannade vi och kollade i typ 45 min, eftersom micke christoffer och mattias spelar där, och även jakob och adam som vi meetade förut. och sen massa andra såklart, men dom känner vi ju liksom inte. eller några fler, men alla va not there.
vi tog tåget hem, och johannas pappa hämtade oss i tumba. kom hem, hoppade direkt in i duschen eftersom jag kom på att prison break började om sju minuter. och jag hann. alltså, de jag va klar tre minuter över. rekord typ.
men, nu ska jag göra te, för nu är de paus.
puuuuuss cupcakes!

inspelning pågår

var vänlig och ta en annan dörr. tack! haha, så stog det på vår lapp som vi satte upp på tågdörren (a) vi filmade ju in vår film idag. och vi hade grymt kul asså. jag garvade sjukt mkt asså.
det gick rätt bra, men när vi hade typ fett lite kvar tog batteriet slut, men vi hoppas att de kom me.
haha när dom skulle kasta frukt på oss, så splaschades ett äpple på fönstret, över johannas huvud, så hon hade äppelbitar i håret sen. hahaha fan va kul. och mickis bah kasta äpplen på mig, gjorde fett ont. haha, men det var grymt kul. sara och mickis va fett 'heta' typ. assöta iaf.
vi åkte först ända till södertälje, och sen ända till märsta. fyfan va lång tid de tog. men vi filmade ju hela tiden typ, så de va ju lungan, men ändå.
sen på vägen tillbaka klev vi av i stan, och så drog vi till donken och käkade lunch. yummie.
sen tog vi tåget hem, och där hade vi världens skrattattacker asså. och mickis tog sönder min ballong från donken!
allt var iaf fett kul. har typ videosar sen, men jag vet liksom inte hur man lägger in dom här (a) men nån kanske vill hjälpa mig?! annars kommer nog nån av dom ut på pea snart, CMLN@
kyss

bedtajm

nu har jag skrivit klart alla frågor, utom en, som typ man skulle få svaret muntligt av läraren, men de går ju inte nu. uuppsi. men aja, skriver rent imorn.
men nu måste jag sova, är bautatrött asså. sov gott gullefjun, hugs and kisses

lördag & söndag

flåt för att jag inte skrev igår. men jag pallade verkligen inte. hade fett ont i huvudet och va astrött.
menmen, dagen började med att jag försov mig, så pappsen fick skjutsa mig till jobbet. där vare lungt.
hemma chillade jag hela kvällen, och gick och la mig rätt tidigt.
imorse vaknade jag i tid, men va astrött.
drog till jobbet, sofia och elin hoppade på tåget. elins första dag.
va rätt lungt idag också, och elin va jätteduktig. och första snön kom asså. fan va najs. jag blev helt uppspelt asså.
drog till dansen sen, där hade jag askul som vanligt. jag och louise är fett fuckade asså. hahha, så jävla sköna.
sen tog vi en liten 'genväg' till tåget trodde vi, men värsta omvägen. haha, men de va där under, asså vid tunnelbanan, och vi hade så jävla kul, på dendär raka rull'trappan' asså, de är typ ett rullband. vi bah sprang fram och tillbaka. haha, fett sköna asså. jag och louise visste inte vart vi va, men my visste typ, men sen kom vi äntligen till tåget, som va fuckat, micke ringde och vi snackade lite.
mamma hämtade mig i tumba, vi åkte hem. jag käkade, duschade och nu ska jag typ plugga så. kommer inte kunna nåt.
imorn ska vi filma vår film, på tåget. hahaha, asså jag kommer dö. dom ska fan kasta frukter på oss. hahahahahha, jag dör. fett pinsamt. men jaja. nu måste jag plugga. pussar

robin

tack gode gud, att varken robin b eller johan åkte ut från idol. dom är bäst. asså, inte bäst kanske, men typ, för robin är snyggast, och johan ballast, så, dom blir liksom bäst. men blev fett lättad när han sa robin eriksson.
har typ.. 'tjafsat' massor med jocke nu, fuck allt asså. men aja, vi får se hur det blir.
imorn äre jobb, så måste typ sova nu. kommer va död. pallar inte jobba, men jaja.
puss på alla

i´m in love§

sitter och kollar idol, och asså man blir fett kär i robin b, så jävla snygg han är.
fredag idag, fett skönt. började med engelska då vi jobbade med manus. vi ska filma på måndag. haha, så om ni ser två 'töntar' och två normala på tåget med massa frukter och en filmkamera, så är det vi.
sen hade vi idrott, de va typ kul lite. vi körde tunering i spökboll.
sen vare biologi-läxförhör, de gick typ liite bra hoppas jag.
sen hade vi lunch, chickenbits, yummie. och så gick brandlarmet på lunchen, så vi fick gå ut och frysa ihjäl lite, innan vi hade so. där hade typ alla prov, fast jag har inlämning, som jag glömde hemma, så jag skulle typ kolla på datan, om presidentvalet och shit, men kollade bah massa andra kul saker. och ayda va fett sur, men jaja.
sen slutade vi, så jag drog hem och sov lite (a) va fett trött.
sen har jag bah chillat. skulle träffat jocke, men så blev det inte.
men mys här hemma med idol är inte heller så fel (a) liksom, vem tycker inte om att dreggla framför tv:n när robin är där?
kyssar

clementin&mandarin

sitter här i sängen och käkar mandarin och kollar two and a half men. så jävla bäst.
ska igentligen plugga, men det blir snart de. asså, jag är alltid ute i sista sekund. jag suuuuger. jag måste verkligen skärpa mig. snart äre fan gymnasiet som gäller asså.
iaf, när jag tänker efter så har jag och johanna haft väldans många roliga samtal om just clementiner och mandariner. haha, sjukt samtalsämne, i know, men asså, typ domdär tvillingarna du vet johanna, clementin och mandarin, hahaha så jävla kul. och sen typ när vi snacka gröna clementiner och vafan de nu va. vi är sjuka. fett kul.
men jaja, nu ska jag typ försöka plugga lite so, fast kommer aldrig hinna, så får typ lämna in den på måndag. men jaja, sov gott babes.

dansdansdans

nu ska jag typ byta om, och sen ska jag tagga till dansen i stan. naaaajs. asså vi är bara såhär sköna tjejer i gruppen, så de är så jävla kul. älskar er alla.
men nu måste jag leta brallor (a) peace out


gymnasiemässan

idag va skoldagen fett chill. vi började med livskunskap då vi typ snackade halva lektionen, och resten fick vi göra typ vad vi ville. jag gick runt runt i klassrummet med mickis ipod och typ 'dansade'.
sen hade vi bild, men där snackade jag bara med mickis sara christofer och marcus hela lektionen. sen hade vi ingen so, fett najs, så vi fick lunch vid elva, och sen drog vi till gymnasiemässan.
jag sara och mickis gick tsm, och vi blev fett trötta asfort. haha, skitjobbigt. asmkt folk och allt. vi träffade mickis där och erica från vår förra klass. skojs. men vi tog skitmkt lappar och shit, så de är väl bah att börja läsa sen.
när jag kom hem somnade jag typ direkt i sängen (a) haha skitskönt asså.

snart ska jag käka, sen typ byta om och dra på dans. måste typ egentligen verkligen plugga nu, men pallar inte.

fast, måste asså, för när jag kommer hem är de fett sent, då kommer jag verkligen inte orka. så det är väl bara att sätta fart tills maten är klar. pussar


sweet dreams

sovtajm för mig typ. är fett trött, har typ gjort klart all spanska nu. måste bah mejla den till mammsen så hon kan skriva ut den imorn på jobbet. fast jag har inte gjort innehållsförteckning och shit, men vet ju inte om man ska ha de liksom.
men, får väl göra de imorn after school eller nåt (a) haha, vi får se.
men asså, eller så gör ja de nu, för då kan ja ju bah ta bort dom om man inte ska ha dom.
haha, pucko ja är.
men, är fett trött, så puss på alla! mest på mikaela sötnos som fyller år idag. grattis babe, älskar dig§


update: det funkar inte att ladda upp bild på henne nu! fuck blogg


uppbokat asså

tjena. satt precis och skrev in massa viktiga saker i min kalender, och jadu, det är mkt nu för tiden asså.
ska typ hoppa in i duschen nu, sen ska jag göra en kopp te och sätta mig framför datorn och plugga spanska.
jag ska plugga flitigt nu asså, jag måste. jag måste göra bra ifrån mig, jag måste får bättre betyg, jag måste kunna komma in på gymnasiet jue. ååh, jag har liksom ingen aning om vad jag ska gå för linje heller. och vi måste ha sökt i februari. asså de är inte långt kvar liksom.
och idag är det exakt tre veckor tills jag fyller år. shit, fett lite asså. fan vad jag längtar.
men nu ska jag duscha, peace brother


ishus

jag har precis käkat dinner, pasta och nån sås. ska typ byta om nu och sen ska jag tagga ner to the icehouse asså.
fett trevligt. 
imorn fyller sötaste mikaela år, 15 bast asså. byxmyndig babe nu. kör hårt boys! ;)
nej men stort grattis till henne, en dag i förskott (a)
kyssar


tanddoktorn

hola. idag hade vi uppsamlingsdag, så första timmen jobbade vi med so. jag och johanna jobbade riktigt flitigt för en gångs skull. riktigt duktiga va vi. haha.
sen hade jag matte resten av dagen, jag hann faktiskt klart. fast, johanna fick göra min framsida. haha, för jag skulle till tandis och checka rälsen lite. på vägen dit ringde filip mig och typ snackade. haha, ingen aning varför, men han hade lust sa han. vi hade lite trevligt samtal där, och så spelade han gitarr och sjönt lite i telen också. han är grym asså, jag lovar.
men sen va ja tvungen att gå in till henne, så då fick vi lägga på.
där gick de bra, hon satte in en sten på dendär hörntanden. nu göre lite smått ont, men jag klarar mig.
nu checkar jag top model, de är fett bra. har konståkning sen, har verkligen längtat efter att få åka.
men nu ska jag ta en macka eller nåt, är fett hungrig. ciao

plugg

jag sitter och kollar systrar i jeans nu på tv. ska typ försöka plugga lite mer. känns som att det är massor som saknas där på matten. jag suger. men ska typ hoppa in i duschen nu, sen ska jag plugga lite samtidigt som jag ska kolla tv och spela tower blox på facebook. fett najs.
pussen

storstan

skoldagen började okej, med musik. vi fick kolla på en film, och svara på frågor.
sen hade vi spanska, och där vare bah att skriva lite text på svenska och sånt, mest chill faktiskt.
sen vare matte, och där vare också chill, skrev bah fett lite, sen flummade jag och johanna mest. jag som skulle skärpa mig.
sen hade vi lunch, fiskpinnar. yummie.
sen skulle vi dra till dendära moskén, inte såå tråkigt som jag trodde, eftersom 'guiden' var fett skön. haha, skitkul snubbe. när vi va klara där så drog jag johanna sara och mickis in till gallerian och shit och kollade affärer.
sen skulle sara dra på utvecklingssamtal, och vi drog till donken, ja käkade cheesburgare och en dricka.
vi fortsatte kolla, och sen drog vi också hem. helt proppat på tåget, och fett sura tanten typ. man bah, har vi gjort  nåt eller? neej. mupp.
men jag hade fett kul. nu ska jag dra ner till mammsen så ska hon hjälpa mig med matten.
kyss

död imorn asså

asså nu måste jag fan sova. jag kommer va fett död imorn. seriöst. och jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig, så det lär ju ta några år också. fitta asså.
men, de löser sig får vi hoppas. sov sött.

jag vill bara säga;
nathalie, du ska veta att jag finns här för dig, hela tiden. om du vill snacka, jag lyssnar på allt. jag finns här för dig, jämt. jag älskar dig§ tio år tsm asså. du är underbar.



så jävla hemskt



Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.


Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig.
Stoppa våldet !

moské imorn

har fan inte pluggat ett skit asså. jag är sämst. imorn måste jag plugga ihjäl mig själv med matte. jag lovar, jag kommer dö. annars kommer jag aldrig hinna.
haha jag är så jävla dum, jag tänkte att vi höll på med historia på so;n nu, asså att islam och de va historia.
haha shit, asså jag frågade marcus om han visste när inlämningen va.
han bah; i historia? (för vi ska lämna in en historiauppsats sen)
ja bah: aa? för de är väl de vi håller på med?
han bah: niet
ja bah: eller nej.

hahaha omg, jag är fett trött nu asså.
ska typ hoppa i säng, och läsa min bok lite.

imorn ska vi till en moské på so;n. så måste vi ha slöja eller sjal eller nåt på oss.

haha, fett kul.

jaja, peace out.


jag är kär



är fan kär i domdär väskorna och plånboken från friis§

bluebox.se

jag älskar deras saker. så urgulliga prylar asså. har hittat massor jag vill ha, eller vill ge bort därifrån.
ska visa lite favoriter (a)

 


typ lite sånt, och så fanns det massa mer. haha, som ni säkert ser så är typ allt... rosa (a)
nu ska jag fortsätta kolla, pussen sålänge

jag pratar too mutch

utvecklingssamtalet  gick bra, men jag pratar tydligen föör mkt. men, de kunde man ju förstå, så mkt som jag snackar. haha, men de bah blir typ. men jag ska faktiskt bättra mig, jag hade tillochmed fått bör förbättras på matte. dåligt av mig. jag som redan tycker matte är svårt. jag måste verkligen skärpa mig. och så sitter jag här, fast jag har matteinlämning på onsdag. haha, jag är så jävla dålig asså.
men, nu ska jag kolla kul sidor på internet, och så lyssnar jag på bon jovi (a) och läser veckorrevyn.
kyss

tonårsbruden

ah, shit asså, jag sitter och läser en bok här, tonårsbruden heter den, har lånat den av johanna. den är fett kul.
iaf, skolan idag var najs, måndagar är typ fett chill.
vi började halv nio med matte, och jag och johanna gjorde typ ingenting, som vanligt. uuppsi.
sen hade vi matte/no, så jag mickis och marcus jobbade med vår teknikgrejs.
sen hade vi svenska, typ fett kort, och där babblade bah anette, sen fick vi gå på lunch.
vi satt och dögarvade åt roffe, vår musiklärare, för han va fett kul. han uttalade darin på ett fett kul sett, så vi dog. haha, jag grät seriöst. och sen så bah sa vi att han borde ha sökt till idol, och så sa vi att tänk om han hade kommit där i idol med värsta bongotrumman och bah sjungt: bellemama bellemamae typ, hahaha alla som sjungt den vet, eller ja, vi fattar iaf. de va sjuukt kul. och sen sa han massa mer kul. hahaha.
sen hade vi svenska igen, i typ en timme bah, och de gick fort, jobbade inte så mkt. sen gick brandalarmet, så vi hämtade våra grejer och drog ut och ställde oss, sen fick vi dra hem.
asnajs. ska snart på utvecklingssamtal. fyy. hoppas de går bra.
och nu kom sibbe hem också, och han ska säkert sitta här, (hans dator) så måste dra.
puss

söndagen

god kväll sötnosar. idag vaknade jag vid tio, och insåg att jag hade somnat på sängen, med tjocktröja och hela skiten på mig, så jag tog av mig tjocktröjan, gick på toan, bäddade upp sängen, och la mig igen. fast, jag kunde inte somna om, så jag satte på tv;n. sen smsade jocke, så vi snackade lite, och sen somnade jag. då vaknade jag vid tolv, och gick upp och käkade frulle. sen kollade jag tv;n och så, och sen vare typ dags att byta om och dra på konståkning.
bah jag agnes och vida där, vi hade fett kul.
när den va slut drog jag direkt till dansen, och där hade jag och louise fett kul tsm. haha vi skulle göra värsta parövningarna, och det var fett kul. och vi va fett bra, och garvade fett mkt. sen dödade hon mig också när hon visade nån sak, och typ kröp under mig, och lyfte upp mig, så skulle hon gå på alla fyra och aa ja vet inte vad. jag asgarvade iaf.
sen fick jag skjuts hem, och så käkade jag och duschade när jag kom hem. sen skulle jag typ taggat till jocke, men det blev ändrade planer. så jag kollade tv, eftersom min dator inte funkar, och nu sitter jag vid sibbes.
ska snart hoppa i säng tror jag, är fett trött. men vi får se, kanske sätter på en bra film eller nåt.
men aa, det var allt. kyss

joakim

tjenix igen. va ju ute med jocke, vi hade skojs, fast fett kallt. vi gick mest runt och snackade och sånt typ, och de typ ösregna, men ingen ville va hemma hos sig. haha. men ja, mina fötter blev dyngsura, asså de va typ pölar i skorna, och iskalla va dom också, så nu sitter jag här och myser i tights, min stora tjockiströja och morgontofflor. myys.
men, ska typ kolla film snart så, puss på kinden

ändrade planer

jag ska ut med jocke iaf nu. tror han mår lite bättre. får vi iaf hoppas, så han inte går och sjukar ner mig (a)
men, vi vet inte vad vi ska göra, men jaja, vi hittar nog på nåt.
så, ska typ tagga ut nu, kyss

jag älskar oss§

(bästevän&jag plus söta lillerbrorsan&kusinen eric)


lördagskväll

halloj. jag har fett tråk. har precis pressat ett spel på internet, fast nu har jag tröttnat. har duschat, och käkat middag också, och mkt mer har inte hänt. ska typ kolla american pie nu tror jag. fett kul.
skulle egentligen träffat jocke idag, men han blev tydligen sjuk, så de gick inte, eller så ville han bara inte. menmen, sånt får man ta. haha. jag vill käka ice cream ikväll, men har liksom ingen hemma, och jag pallar ju inte direkt dra och köpa så lat som jag är. men ja, nu ska jag kolla film. ha det najs tonight, kyssar


fredag&lördag

flåt för att jag inte skrev igår, men jag hann inte. dagen var vanlig typ. första lektionen var engelska, så vi jobbade med våra manus. vi hade fett skoj. sen hade vi idrott, och det var typ... kul. eller nej, för vi körde bah badminton, men en stund hade jag kul, när jag och christofer körde tennis. haha, jag är fan bäst typ. not.
men sen vare biologi, men de va chill, för jeanette snackade typ bah. lunch nästa, och det blev fläskkaré(?) med rotmos. de ville man ju inte ens smaka, men de fanns sånahär potatisbitar, så de käkade vi.
sen hade vi bah so, men det blev bah en halvtimme för oss som skulle på luciaträning sen klockan ett.
där garvade vi ihjäl oss typ. haha fett kul. men ja va tvungen att dra vid halv två typ, för jag skulle till doktorn.
där gick de typ rätt fort, och sen mötte jag johanna i tumba. vi drog till stan, skulle kolla klänning åt henne. sen drog vi hem, för hon hittade ingen.
jag packade snabbt hemma, och sen drog till huddinge för att träffa fia. vi skulle sleepa i mormors lägenhet, eftersom hon är i spain. så vi drog ner till donken direkt och köpte upp mat, som vi käkade framför tv;n. jag smsade lite med filip också. och sen låg vi bah i soffan och chillade hela kvällen framför idol och sånt, så va vi ute på balkongen och skrek. så bah kom de ut en kille, typ 20 bast som va en våning ner. asså han stog i sitt fönster, så vi stog och skrek med honom typ varje paus. haha fett kul. sen bah kom han och knackade på oss, fett scary, så vi öppnade inte (a) sen typ skrev vi med några killar där nere, och så sa vi fel kod till dom, för dom ville komma upp, men så bah åkte vi ner, så bah stog dom utanför porten. hahaha, fett kul. men iaf, sen typ snackade jag med jocke i telen, och sen kollade vi skräckfilm som gick på tv. fett rädda typ. sen smsade micke också.
vi gick och la oss vid typ halv ett, och låg och snackade. fett mys. sen somnade vi.
imorse väckte fia mig vid typ kvart i tio, genom att ligga och pilla på mitt hår, eftersom hon trodde jag var vaken. haha, jag hade tydligen rest mig upp och kollat min mobil när jag fick sms, fast jag sov, för jag kom inte ihåg det.
vi gick ner och köpte frulle på pressbyrån, skitnyttiga mackor typ, säger vi (a) och pucko, som vi käkade framför hot chick. asnajs. efter filmen gjorde vi oss iordning och typ drog hem.
vi hade iaf asmys. såklart glömde jag fota, men jaja, ni klarar er. pussen

late

god kväll babes. dansen var fett kul, jag älskar verkligen att dansa. vi gjorde klart dansen, och allt blir super.
kom hem vid elva, då käkade jag macka, och sen hoppade in i duschen. nu sitter jag på golvet och har precis målat naglarna, och ska snart bädda ner mig. är astrött. måste fila naglarna imorn asså, för pallar inte leta efter nagelfilen nu.
imorn ska jag till doktorn också, minns inte vad jag skulle göra. haha, fett dålig. men nått vare iaf.
men jaja nu har jag ont i rumpan, så nu ska jag resa på mig och borsta gaddarna, och sen blie sleeptime asså.
sov najs.

man blir beroende

jag har typ pressat värsta spelet nu. kommer inte ihåg vad de hette bah för de, men asså jag blir typ beroende, ja kan liksom inte sluta spela. men, de va kul. annars har de inte hänt so mutch, haft fett ont i magen, men de är typ over now. najs. ska snart käka middag, och sen ska jag tagga till dansen i stan. fett kul. måste smsa my och tjecka om hon ska åka trainet idag. skriver nog senare, kuss


telefonsamtal m. F&M

tjenix igen.
har precis snackat med filip och micke i telen i typ en timme nu. herregud, asså dom ställer massa privata frågor hela tiden, typ när jag pullade senast, och om jag rakar mig och shit. haha okej, vilken tjej gör inte typ?! men ändå, de vill ju inte jag sitta och svara på. haha, men de va kul iaf. jag typ garva hela tiden.
sen la dom typ på, och nu ska dom typ ringa igen, om ten minutes eller nåt. ja bah fattar ingenting, men aja.
ikväll har jag dans igen, de har ju vart lov. känns som att det var år sen jag dansade typ. men de ska bli skojs.
puss

chill torsdag

hejsan.
dagen idag var fett chill. vi var i skolan i typ en halvtimme, och då hade vi livskunskap, där vi bah snacka klassresa typ, innan vi åkte till komtek i tumba. där skulle vi göra våra tekniksaker, och jag mickis och marcus va typ dåliga. eller nej, men vi kom inte på hur vi skulle göra, och försökte massa olika saker, innan vi äntligen kom på hur vi kunde göra. då blev det klart på typ en sekund. och vi gjorde ju sånadär hörlurar, som man kan snurra in sladden på, så att den inte trasslar sig i typ väskan. okej, ni kanske tänker på nåt helt annat sätt nu en vi, men den är smart.
sen kom vi tillbaka till skolan vid lunch, och det blev gröt. yummie. sen hade vi bah fysik, och då skulle vi göra nåt med en sten, men jag och sara lekte bara (a) ja vet, vi är barnsliga, haha så den lektionen va ju aschill. sen slutade vi, för vi ska plugga spanska hemma idag. fett najs. inte för att de kommer bli så mkt pluggandes för min del, men ändå.
jag gick hem med fille och micke, typ dog av garv, som vanligt. och sen erbjöd sig micke att bära min väska, fett snällt. fast de va tydligen bah för att kunna rota i den -.- och sen drog dom mig i håret. daaamp.
men jaja, kom iaf hem tillslut, dom går så jävla sakta.
nu kollar jag desperata hemmafruar, ska snart hämta nåt att käka. ciao


dagens outfit
jeans-bikbok
vitt linne-ginatricot
grå munkis-h&m
sjal-h&m
svart skinnjacka-h&m

mongolojder asså

fuck alla cp-mördare! kollar på insider, och det var några killar som hade bestämt sig för att döda sin kompis.
så han bah åkte dit för att träffa dom, för han visste ju inte att han skulle dö såklart, så bah dödade hans bästa kompis honom, och dom andra stog i fönstret och kollade på. asså, hur kan man, för de första döda en oskyldig människa, och för de andra, sin bästa kompis. asså, då har man verkligen något riktigt fel. asså, jag fattar inte, hur man ens kan komma på tanken. som att jag bah skulle gå och döda typ sofia, asså, jag skulle ju aldrig klara mig utan henne, så då skulle jag ju också dö. asså, jag förstår itne hur dom tänker. snacka om störda. asså, jag dampar på dom.
rip honom!
har precis duschat annars, ska gå ner och dricka nånting, är fett me törstig. och så vare nånting jag skulle skriva, men ja kommer verkligen inte ihåg. fitta också. men jaja, nångång kanske de kommer fram.
peace out!


träningen

hallå igen. träningen var fett kul, bah jag och vida där, så vi va helt ensamna på isen, så jävla skönt. vi tränade till test, och lite sånt. och jag gjorde grýmmaste sitt-piruetten. naaajs.
annars hände itne så mkt, sitter och kollar på efterlyst, och har druckit en kopp te.
imorn ska vi till komptek med skolan, och göra vår tekniksak. najsnajs. blir typ lunch där och shit.
men, de var väl typ allt. btw, nån som kan göra en header åt mig?(a) kyss


ishuset nästa

asså fuck bubble trouble. satt och spelade de, men dör ju bah, och jag har noll tålamod, så jag får typ damp direkt. men jaja, nu ska jag tagga to the icehouse, och träna some konståkning. fan va kul. pussar


(gammal bild, saknar gruppen)


haha jag är så klantig

som sagt, jag åkte ner till ishuset, och strax innan fem, då träningen skulle börja ringde mamma och sa att träningen började jue kvart i sju idag, och ja bah; vah? liksom, ja fatta ingenting. dum som jag är hade jag inte kollat schemat liksom. haha, jag vet ju att vi ändrar tider rätt ofta, menmen. pappsen kom och hämtade mig iaf, snäll som han är. så de va ju tur, så slapp jag ta bussen hem också.
ska snart käka, och sen typ dra till träningen igen. pussar



pannkakor med sylt

dagen var kul typ, hemkunskap första lektionen, jobbade med sara, vi gjorde potatisklyftor och fläskkotletter m. brunsås. tihi, det blev lite smaskens asså. och jag typ va fett klantig, asså de va en burk med massa buljongpulver i, så vare typ på halva locket hade kanten gått sönder, så jag trodde de va ett handtag, och bah lyfte där, så burken lossnade jue och ramlade på golvet, så typ fett mkt pulver åkte ut, haha, klantigt av mig. fick såklart sopa sen.
iaf, sen hade vi en kort engelskalektion, då jobbade vi med filmerna. vi hade skojs.
sen vare lunch, käkade bah grönsaker och knäckemacka.
matte vare sen, och jag garvade åt allt och inget. de sägs ju att jag har annorlunda humor(a) haha, sjukt kul. jobbade inte nånting, eftersom det inte fanns några kontaktuttag kvar, och min data hade inge batteri. sen fanns de en data med lite batteri, men då kollade jag bara på hundvalpar på blocket, och sen dog den.
sen hade vi idrott, johanna höll i lektionen, vi körde laserball, men jag blev träffad hela tiden, så de va inge kul.
sen slutade vi, najs. så nu käkar jag mellis, och ska snart dra till ishuset och träna konståkning. fett kul
kyss

godnatt

nej, nu måste jag fan sova på riktigt asså. fastnade på youtube, där jag kollade massa oc-klipp. peace out gott folk!


sovdags i guess

sitter här i sängen med datorn i knät. har typ suttit och läst massa olika bloggar. thats always fun.
ska snart sova tror jag. kommer typ vara fett trött imorn. och typ missa bussen, för har ingen fucking aning om vad jag ska ha på mig. de tar typ år och dar för mig att välja, speciellt på morgonen, och så får jag damp när jag inte hittar nåt heller. haha så typiskt mig. men, nu ska jag kolla på nån sak på youtube som filip skickade, och sen får vi se om jag sleppar, eller sitter uppe lite till. kyss och sov gott


081104

hej blogg. har inte mkt att skriva, eftersom de inte hänt så mkt sen sist. har typ kollat tv, druckit te, duschat, läst massa tidningar, och ja, såntdär. har försökt hitta nått att ha på mig imorn, men de gick inte direkt bra.
men nu ska jag typ hoppa i säng, och försöka sova lite.
sov gott babes, kisses


spaninen 06; bror syster jag

min rygg är förstörd?!

goderdagen! äre typ tyska jag snackar nu eller? asså, de låter lite så, asså goderdagen. haha men whatever, dagen var typ seg, men kul sometimes. första lektionen var musik, det var typ skojs, för vi fick spela nån låt på gitarr, och sen sjöng jag karin christine och becka där framme. sen spelade filip massa bra låtar för mig på gitarr, han är fett bra!
sen hade vi spanska, rätt chill, vi fick skriva kärleksbrev, och sen typ bah chilla, och sen fick vi sluta typ tidigare tror jag, så de blev lång rast, och då satt jag johanna micke och fille på en bänk i korrioren, och filip spelade gitarr igen, och sjönt lite. sen vare matte, men jag jobbade inte mkt, jag och johanna kollade vad försäkringar skulle kosta, på datorn, och sen pallade vi inte mer för vi fatta ingenting, så då gick ja till micke och fille och kollade spökvideos på youtube. hahahaha, de va fett kul när de va fett läskiga saken, och ja och johanna bah skrek, och filip bah lutade sig bakåt och typ skakade hela händerna, hahah jag dog.
lunch sen, potatis och fiskpinnar, käkade bara fiskpinnar och mackor. och sara höll på att ramla.
sen hade vi so, och peter typ satt på bordet, på en matta med ett lakan över sig och låtsades be när vi kom in. så jävla kul, jag garvade ihjäl mig. sen garvade jag typ åt ingenting fett länge, och han fick typ damp, så började micke smsa mig fast han satt bakom mig, och då svarade jag och peter blev typ sur igen. nära att jag fick gå ut där. haha, sen jobbade jag ingenting, väntade bara på johanna som låg lite efter. och så ritade hon på min rygg med blyerts, så de blev massa streck, och sen började filip och micke också rita, och sen gjorde dom för hårt, så jag fick fett med röda rivsår på ryggen. de gjorde skitont. men sen hade vi fysik, skittråkigt, menmen. sen vare biologi, och vi skulle göra nåt skit med vatten och shit, men de va kul. sen slutade vi, och jag och johanna drog till tumba och fixa lite stuffs. sen drog hon på sång och jag hem. har käkat och de, så nu blire bah datan typ. och snackar med henne nu, och hon berättade just värsta bästa grejen, att hon kommer vinna typ en mille, och då ska vi dra till rosaholmen och shoppa massor, men jag kom just på att vi drar ju till usa ofc. liksom, palla rosaholmen när usa finns. knäpp hon är. tihi, men jaja, nu ska jag gå ner och låsa dörren, för sis och bror ska dra, och jag vill inte ha upplåst när jag spelar hög music, tänk om värsta mördaren eller tjuven kommer in då, utan att jag märker. not good. så pussen.

dagen outfit;



vit body-gina tricot
mörkblå kjol-gina tricot
svarta tights-h&m

exakt en månad kvar

hello again cupcakes. idag är det faktiskt exakt en månad kvar tills jag fyller år. ni kan säkert lista ut själva att den tredje december smäller det. skoooja, men asså, då blir jag 15 years bah. coooolisch. nooot.
men iaf, im trött, och ska snart bädda ner mig och kolla two and a half men, som just nu håller på för fullt. älskar det.
imorn blire gymmet med bäste johanna. hurtiga som vi är så ska vi springa på löpbanden. de är vi fett good på asså. hahahaha jag lovar, de kommer säkert va fett snygga killen där, så kommer jag typ sätta på för hög fart på bandet, så jag typ inte hinner me och bah ramlar och typ flyger av. hahahaha omg, de skulle vara typiskt mig. men vi får hoppas att det inte händer. tihi.
men nej,  nu slänger jag in en kort önskelista här, och sen ska jag sova, godernatten.

- macdator
-ny tv
-moppe plus kurser
-kläder
-presentkort
-parfymer
-en kryssning med sofia
-en hund
-en utlandsresa
-pengar
-sex&the city box
-ipod
 och typ lite annat smått & gott.

och nu ändrade johanna sig tydligen angående gymmet imorn, hon sa att hon inte pallade. liten latmask är hon.
haha skoja, men de får väl bli nånannan gång då. får se om jag tar en tur dit med mammsen kanske, eller om jag tränar på vår kära maskin här hemma. så blire nog.
pussen nu!

jag har världens bästa bästis!

jag älskar sofia lindroth mest! fast det visste säkert alla sen innan, men ändå. hur många gånger jag än säger det så kommer ingen fatta hur mycket jag verkligen menar. och nu är hon sjuk stackars älsk.
jag sitter och kollar på prison break nu, och dricker te. så jävla bra program asså. puss på det.
och juste, jag fick ett brev av min allra bästa vän idag, och jag grät, för hon var så söt. hon hade skrivit ut världens gulligaste text, och så hade hon skrivit ut typ 7 bilder på oss från gotland 05, och på alla bilder har vi likadana kläder. så jävla söta asså. sofia, jag älskar dig. glöm aldrig det. som du skrev, hoppar du, så hoppar jag! du är mitt allt.
hon är den bästa<33333


allvar igen

första dagen efter höstlovet. jag var typ trött, och fett kul första lektionen som va matte. asså ja garvad åt allt.
sen hade vi teknik, men vi va typ nästan klara med våran grejs, så vi snackade mest.
sen vare english, och vi håller ju på med movies, så vi skulle ringa ikea och fråga om vi fick filma där, men de va helt sajk, så vi typ sket i de, och gick på lunch. pasta m. ost&skinksås, fast ja tog bara pasta.
sen hade vi engelska igen, och fortsatte med filmerna. men vi va tvugna att komma på en ny idé, men vi va dåliga, så vi typ snackade, jag porrade mig lite med johanna, filip tog min mössa, marcus va fett impad av min nya tele (a) och jag smsade me jocke, och så sopade jag golvet lite. haha, dagen va fett chill. och nu kommer vi sluta halv två varje måndag, fan va najs.
puss

äntligen

nu äntligen är jag klar med min novell.
jag har typ hållt på att somna flera gånger, och jag har ont i rumpan, fast jag sitter i sängen.  och fyy, den blev inte ens jättebra. fast jag har ju inte förväntat mig att vinna direkt så, de är lungan.
jag skulle nog inte skrivit den om man inte var tvungen, för jag vet att jag inte är nån talang, som johanna typ.
novellen kanske hamnar här nångång, om jag vågar. haha, den är typ sämst, allvarligt.
men jaja, jag bryr mig faktiskt inte just nu. jag ska bara sova nu.
hela min kropp är typ dead, och jag är typ hungrig. och jag har mensvärk.
men nu ska jag sluta klaga, jag ska bara stänga av datan, lägga mig ner och somna. faan va najs. kanske sätta på tv;n också, och se om det är nåt bra. i hope so.
jag har ont i nacken också.
men ha det bäst sömntutor, för alla sover säkert redan typ. eller ja brukar iaf sova nu när jag ska till skolan.
men gud vad jag babblar, bah för jag är såå trött.
kyssen

ska bara slänga in några kul bilder på mig och bästevän som jag hittade. asgamla asså, vi va typ fett små, som ni säkert ser. haha, men jag tyckte vi va lite gulliga asså.

    
  

jag dör

asså på riktigt, jag vill bara bädda ner mig i min säng nu och gråta och sen aldrig vakna typ. eller jo, jag vill vakna när det är min födelsedag, jul, nyår och sen kan jag sova till sommarlovet.
asså min novell, den blir aldrig klar, okej jag har typ inte skrivit nånting, men jag vet inte vad jag ska skriva. det är de som är fucking problemet. jag dödar mig själv. asså den ska vara inne imorn liksom, hallå, jag är dödens. ofta jag kommer hinna. jag kommer behöva sitta vaken hela natten.
och jag har pms så jag dampar på allting nu typ, och jag är så jävla chokladsugen (nån mer som blir det när mensen kommer?) iaf, plus att jag inte har käkat vanlig choklad på typ, över en  månad, för jag har jävla nyttighetslöfte, fuck mig ibland asså. aja, nu måste jag typ fortsätta skriva, men jag vet inte vad. fitthorskit asså!
aja, pussen


you raise me up babe<3

bad girls

hallå!
igår jobbade jag, hela dagen typ. vi va utklädda på jobbet, eftersom de va halloween. djävular ofc. när vi slutade åkte jag fia och anne med moster till kyrkogården, där vi mötte mammsen och mormor, så gick vi till minneslunden och la blommor och ljus för morfar. sen åkte jag med fia och moster hem. jag och fia drog direkt till namnam, lika utklädda som innan, och vi tog såklart med tarzan. vi beställde mat, thai, och gick en snabbis med tarzan, sen hämtade vi maten, och drog hem och käkade. sen dansande vi som två tuffingar på hennes rum, och sjöng, högt som fan, som värsta bästa artisterna! sen fotade vi massa hot bilder, efter som vi va fett heta devils liksom. fast.. dom lägger jag inte ut (a)
sen tvättade vi bort all makeup, fia satt lite vid the computer, och jag typ låg i sängen och smsade med micke, och mattias. sen kollade vi coyote ugly och käkade glass, och bara myste.
efter filmen bäddade vi ner oss i same säng, och låg och snackade, tills vi somna.
idag var vi typ döda, eller fett trötta iaf, och vi pallade inte jobba. men vi pallrade oss upp, käkade frukost, gjorde oss i ordning, och drog till bussen. vi snackade ovanligt lite imorse, antagligen för att vi var så trötta. jag mena, vi tillsammans, de har liksom aldrig hänt att vi är tysta då. jag lovar!
iaf, jobbet gick bra, mkt folk. pancakes till lunch idag me (a) haha, me <3 pancakes asså.
mammsen kom vid fem, då fick vi dra hem. haha de rimma fan. men whatever, drog hem, käkade och ska snart duscha.
sen blire skrivaskrivaskriva asså. min novell är liksom inte klar om man säger så. hoppas jag hinner. jag måste hinna.
nästa helg blire mys i mormors lägenhet, bara jag och fia liksom. fan va najs.
kyssar

RSS 2.0