sweet dreams

tänkte slagga lite nu asså, är trött, och alla bah är sjukt tråkiga på msn. fyy på er. så, sov bäst nu, så ses vi imorron <3



   
                   
jag saknar kreta


bilder kommer snart.

jag har ju sagt att jag ska lägga ut bilder från kreta, och det ska jag. nångån. haha när jag orkar. de är bara de att det går såå segt, så jag har aldrig lust liksom. men nångång kommer det. tihi.
någon som vill göra en snygg design åt mig, gratis? (a) säg till isf. sommarkramar

kaunisto och åberg!

kom typ in för en stund sen, va ute med joakim och mattias. trevligt trevligt. vi gjorde inte så mkt, stog och snackade lite, och sen kom det en... kille, som typ trodde vi va hans bekanta. sjukt skum, och typ fett packad. aa iaf, han snackade med oss typ länge, sen när han stack så gick vi in till jocke, och va där lite. sen skulle jag hem. men iaf, det va skojs.

förut, så drog jag och mickis hem till emil, som jag typ... sa, och aa, där va tyvärr inte michelle, för hon hade typ dragit till sin mormor. och andre drog och gymma, så kvar blev bah mickis jag emil oskar filip. vi hade ju skojs ändå, okej, kolla typ bah på tv, haha men ändå. så aa, sen drog jag och mickis hem, och typ dom också.
mer har inte hänt under kvällen.. imorron ska jag typ till kolmården. tihi,
puss

ut på sjön!

dear blogg.
nu är jag här igen. skoja, men.. åt nyss middag, ska ut med mickis igen sen kanske, om hon får. hon måste få, annars blir det tråk. men aa, om hon får så drar vi till emil, där också filip oskar micha och andre är. och såklart emil, eftersom han bor där. haha. men aa, idag vid typ halv tre hämtade filip och andre upp oss med båten, mig och mickis asså, och vi åkte sakta men säkert mot nån ö, där emil oskar och micha väntade. där va vi, dom typ badade, och jag och mickis utforskade lite. vi är sååå naturintresserade. haha. nej men, de va väl okej där.
sen drog vi hem, eller aa, till filip. andre emil oskar och micha hämtade sina moppar. andre skjutsade mig och micha mickis, och oskar filip. så, åkte vi hem, snabbt och icke säkert denna gång, eftersom att jag och mickis inte hade någon hjälm. men, dit kom vi, helskinnade, och vi kollade tv och sånt, sen drog micha hem och åt, och vi me sen, jag och mickis.
nu smsade mickis mig och sa att hon fick, såå, nu måste vi dra, puss


länge sen!

hejsan. nu är jag tillbaka.
shit jag vet att jag inte har uppdaterat på superlänge. men jag har ju varit på kreta i två veckor, och sen har jag verkligen inte orkat blogga efter att jag kom hem. jag vet, dåligt av mig. men iaf, nu ska jag bli bra igen.
på kreta var allt absolut bäst. jag hade två helt underbara veckor. det var supervarmt, och vi solade och badade varje dag. mest vid poolen, men också på stranden såklart. syster var inte med i år, men de va skojs ändå.
en dag åkte vi till en superduper fin strand, sägs vara en av världens finaste. och den vart helt underbar. vattnet var helt klart, och sanden helt vit. och det var supermysigt.
jag hade det jättebra på kreta, men saknade alla här hemma sjukt mkt. de va skönt att komma hem jue.
när vi skulle hem skulle vårt plan gå klockan halv tre på dagen, men det blev nio och en halv timme försenat, så det gick klockan tolv på natten.
och inte nog med det, vi var tvugna att mellanlanda i budapest också, för att tanka, för planet från istanbul pallade inte så mkt vikt som det skulle blivit om vi tankade fult. jävla skitplan asså! så vi kom hem till sverige ca 04:00, och hem till jaktvägen vid fem nångång ungefär. fyy.
bilder kommer senare för min data segar jättemkt nu! puss


hejdå sverige, hej kreta!

imorron, fredag drar jag till kreta. hur najs som helst, men kommer sakna alla här hemma, massor.
jag kommer hem den 24/7, så... kommer ju såklart inte uppdatera alls antar jag, eftersom jag inte tror att jag kommer sitta vid datorn. jag måste gå upp klockan 5 imorronbitti, så jag ska nog sleepa lite snart.
just nu kollar jag på the ring, fett scary asså.
aja, men nu har jag inte mkt mer att säga, såå, hejdå sverige, och alla söta, vi ses om två veckor!<33
kommer sakna kusin sofia, allra mest!


äppelpaj och film, som jag sa!

ja, jag kollade nyss klart på en film.  tyvärr inte green street hooligans eftersom att den inte hade någon ljud. liksom, fan också. men aja, jag bakade dendär efterlängtade pajen, och sen kollade vi på en annan film. den hette typ we own the night tror jag. den va iaf jättebra, men sorglig. jag va nära på att gråta flera gånger under filmen, men den rekomenderas. sibbe verkade tycka den va dålig, för han drog upp efter typ halva eller nåt, och mamma somnade i slutet, och sen sa hon att hon inte tyckte den va bra, så.. antagligen bara jag som gillade den. haha.
men nu ska jag nog gå och borsta gaddarna, och sen sätta mig här och mysa i sängen framför en bra film eller nåt. liksom ingen rolig inne på msn jue. btw, msn har ändå laggat, så pallar inte sitta vid datan. kanske loggar in senare.
kramkalas ♥

 


kicka fotboll!

hejsan.
jag och johanna träffades idag, och sa hejdå. vi gick runt lite i tumba, köpte glass och.. inte mkt mer. jag tog bussen hem sen, och hennes föräldrar hämtade henne. men innan de kramades vi länge! kommer sakna henne massor.

när jag kom hem, så fixade jag lite med min packning och sånt, och chillade lite bara. städade garderoben också. fintfint det blev.
sen åkte jag och mamma och handlade lite, och sen va det middag som gällde. efter middagen gick jag ut och kickade lite boll. haha, liksom verkligen inte mig, asså jag spelar inte fotboll, men jag stog där på tomten, och typ kickade lite och sånt. tihi. och efter de har jag typ bara suttit här vid brors data, och laddat ner musik. och snackat med mickis också som är påväg till luleå. miss her!
jag laddar ner green street hooligans också, sjukt bra film. men sorglig. ska nog kolla på den sen när den är klar.
btw, ni vet äppelpajen jag har snackat om, i nåt tidigare inlägg, den ska bakas idag tror jag. haha, jag vill baka den, för jag är sjukt sugen, men jag orkar inte, iofs är det såndär lätt, som är på reklamen ni vet, liksom typ halvt färdig, haha, men ändå. men jag tror nog det blir av. så.. de blir väl äppelpaj och film sen. tihi. ha de bäst! ♥

hejdå johanna och mikaela!

tjenis. tänkte bah skriva kort nu, för snart ska jag till tumba centrum och träffa johanna. vi ska typ bah mest säga hejdå, eftersom hon drar till kroatien idag. fyy vad jag kommer sakna henne. hon åker typ vid två.. så, aa, vi hinner ju inte direkt vara sådär väldans länge. menmen, bättre än ingenting iaf. så ja johanna, hoppas du får det allra bäst i kroatien nu, så ses vi om typ två och en halv vecka.
btw, mickis drog också idag, imorse. och usch, kommer sakna henne och sjukt mkt. hon är på väg till luleå nu, så, aa henne träffar jag också om ca två och en halv vecka. men, ja drar ju till kreta på fredag, så jag klarar mig nog, men ändå.
ha de bäst ni nu på semestern. puss.


"jag ska köpa tandläkare"

morsning korsning!
just nu sitter jag vid datan och snackar med filip, om mickis såklart ;). haha, men här kommer typ allt jag gjort idag:

idag vaknade jag rätt sent, senare än vad jag hade tänkt. hade tydligen stängt av alarmet i sömnen. smsade mickis direkt och frågade om ja skulle följa med henne till frisören eller inte, och de behövdes inte. sen sa hon att jag skulle komma ut på tomten så drog på mig en tjocktröja och gick ut. vi stog och snackade ett tag, om lite allt möjligt. sen skulle hon dra till frissan så jag gick in och käkade frukost. hoppade in i duschen sen, och sen drog ja och mamma till tumba. köpte ett par shorts och ett nattlinne där. sen åkte vi till tandis i södertälje, och där gick de supersnabbt, så vi åkte hem igen.
i tumba skulle mi madre handla mat, och sen få skjuts av pappa hem, som skulle komma. men ja pallade inte vänta, så ja tänkte ta bussen. men när den stog där i tumba, och väntade på att åka, så såg ja pappa komma där, så ja gick av och fick skjuts istället. haha.
när vi kom hem så började jag  snacka med mickis lite på datan, och fille också. vi skulle ju vara sen, så efter maten drog jag och mickis till uttran och mötte filip. där va vi lite, gick runt typ massor. vi ville att oskar skulle komma ut, men han typ skulle göra massor. men sen när han hade ätit kom han ut ändå. så, vi satt typ vid nån paj bänk och snackade, och mickis och filip typ.. retade varann. haha, men nu har filip lovat att vara snäll. så, vi får se hur de går.
jag och mickis drog vid typ 20 i 10, eftersom hon skulle va hemma tio, och dom vet jag inte vad dom gjorde. thats all, puss.

jusste, om ni undrar vad jag menar med rubriken så va de för att min granne, matilda, som är 3 år sa så.
matilda: ska du till skolan carro?
jag: nej, jag ska till tandläkaren.
matilda: tandläkaren?
jag: aa.
matilda: jag tycker om tandläkaren, jag ska köpa tandläkare.
haha asså hon är bara för söt. puss på henne asså!

kom hem bästevän!

  








johanna slaggade här.

godkväll!
sitter här hemma, dricker ramlösa, snackar med kul folk på msn, och bloggar dåra.
va ute med mickis och johanna först. vi gjorde inte mkt, tänker inte direkt berätta här vad vi gjorde, lite pinsamt asså. vi typ skämde ut oss rejält. haha.
på dan idag va vi i tumba, johanna skulle handla lite saker till kroatien, och så fikade vi också. sen när vi kom hem va vi hos mickis och kollade på karlsson på taket. saknar dom där tiderna då man va liten.
sen gick alla hem och åt, och aa, vi träffades ju igen.

igår träffade jag johanna i tumba efter maten, och vi gjorde inte mkt. sen åkte vi hem till henne och hämtade saker, för hon slaggade här sen. bussarna kom inte när vi skulle hem, så mamma kom och hämtade oss.
midsommar började sen typ mitt i natten, eller nåt, så vi kollade på den. riktigt läskig asså. men bra ändå. sen somnade vi typ. imorse åt vi riktigt onyttig men god frukost. ljusa, rostade mackor med sylt och oboypulver på. asså inte båda på samma macka, men liksom, på ena oboy och andra sylt. yummie säger jag bara. 

jocke frågade nyss om ja ville tälta med han och matte på söndag, men är på kreta då, så kunde inte då, men kanske blir en annan gång, vem vet?! liskom, kreta är ju sjukt najs, så... jag är inte direkt besviken att jag inte är hemma. såklart är de tråkigt, vill ju sjukt gärna träffa matte, men asså.. aa.nej nu ska jag sluta tråka ut er med mitt snack om kreta och tälta och allt sånt, så ha det bäst!


shopping med mammsen.

hej.
sitter här hemma i sängen och myser, med datan i knät och mjukiskläderna på. kollar på nåt sportprogram på tv.
kom nyss hem, har varit med mamma och shoppat lite.
först skjutsade vi sibbe och henka till golfbanan i grödinge, och sen åkte jag och mamma till skärholmen. jag köpte; en kjol, ett par shorts, en bh, en deoderant, hårsnoddar, hello kitty-plåster, ett linne, och solkräm. allt inför kreta liksom.
sen åkte vi till kungens kurva och köpte en kamera på onoff. typ sjukt bra. sen gick vi in på ica också, och köpte lite mat och sånt. och två tidningar till mig. måste ju ha nåt att läsa på flyget typ. sen åkte vi hem. så, thats all, puss.


träningspass hem från filip

hello
kom nyss hem från filip. va där med mickis och johanna. först gick jag och mickis för att möta johanna, och aa, henne mötte vi på vägen. sen gick vi till bryggan och väntade på flip. sen satt vi där typ länge och snacka och de. sen tvingade jag hem alla till filip för att hoppa studsmatta. och liksom alla utom filip ville hoppa, så vi gick dit. fast ja, sen när vi kom fram ville helt plötsligt ingen hoppa, bara jag, så först hoppade jag och johanna lite, sen slutade hon, och då hoppade jag ensam. så skulle jag visa mina skillz där på studsmattan och göra en snygg volt, och duktig som jag är så kan jag inte landa på fötterna. haha, filip skrattade åt mig, och sen tvingade jag upp honom för att visa en volt. och dålig som han är så kunde han såklart, liksom landa på fötterna och allt. men, jag kände mig bra ändå. tihi.
sen hoppade jag där länge, och typ aa lite sånt. sen gick vi in till han och kollade film, "1408". vi hann då tyvärr inte se klart hela, eftersom vi skulle hem sen. men de vi hann se, va iaf, läskigt.
på väg hem, följde filip med en bit, men sen vände han. vi hade typl lite bråttom, så vi började typ halvt kuta, och jag asgarvade såklart på samma gång. sen helt plötsligt låg de en mosad groda där, typ nästan mitt framför mig, så jag började hoppa samtidigt som jag sprang, och typ skrek väldans högt. vi fortsatte dock springa. sen, började vi gå lite, och johanna svängde av till sig. jag och mickis började springa igen, riktigt snabbt, långt, och jobbigt va de kan jag säga. haha. sen gick vi iaf snabbt, hem. så, träning blev det mkt av. haha.
här hemma finns det inte mkt att göra, bara tråkiga personer inne på msn jue, alla typ spelar wow eller cs eller nåt.
så, jag kommer antagligen snart sätta på en bra film eller nåt, och mysa här hemma i sängen helt ensam. puss.


äppelpaj och träning!

dear blogg!
vaknade typ tidigt idag, eller asså, för att vara mig iaf. gick upp och käkade frukost, och sen klädde på mig. gick ut och satte mig på altanen och solade lite. sen tänkte jag att jag skulle träna lite, men liksom, pallade inte gå ut och springa, så istället satte jag på mig gympaskorna och började hoppa hopprep. liksom, de gjorde man ju när man va liten, men de är ju asbra träning. och asså, jag hoppar ju snabbt, så man blir trött, inte värsta meshopp liksom (a) men, de va jobbigt, men bra träning. tänkte att jag skulle göra de varje dag, liksom fett bra. tihi. sen har jag faktiskt börjat äta lite nyttigt också, men idag ska jag baka äppelpaj, och de är ju då väldigt inte nyttigt... men ibland får man unna sig nåt onyttigt  får väl hoppa lite mer sen då.
jag har börjat packa till kreta idag också, drar på fredag. fett najs. har inte kommit så jättelångt med packningen, men.. aa, orkade itne mer. de blir bara föör mkt. de får ju inte plats typ. men, de löser sig. de är ju trots allt en vecka kvar.
nej nu ska jag nog gå ner och baka lite, eller sola, om solen fortfarande är framme vill säga. men de tror jag. fast... de ser lite molningt ut, men whatever, den kommer fram snart. sommriga kramar


motion är alltid bra!

bon journo! mattias har lärt mig (a)<3
iaf, jag och johanna har walkat massor idag asså. shit, men liksom, de är ju bah bra. och nu har ju bussen börjat gå igen, liksom då kommer man ju ta den.. ska nog börja gå istället. fett hurtigt liksom. iaf, me and johanna va ute lite after the mat. vi gick till mickis också, och hälsade lite. eller, aa egentligen hämtade vi mina betyg, som ja glömde där efter skolavslutningen. haha. aa, sen gick vi typ bah runt massa. sen typ pallade vi inte mer, så vi gick hem liksom.
jag kollade på jönssonligan lite, men den va typ slut när ja kom nästan. såå.. nu sitter ja bah här liksom, och snackar me lite kuligt folk, och typ väntar på att scream ska börja. vet inte om ja vågar kolla själv, vi får se. men ja vill se den.. så.. någon, kom hit? (a). whatever, den som vill får säga till. tihi, ciao mattias har lärt mig (a)<3


sommardröm!

hola.
mitt rum blev ju typ klart igår, najs! johanna slagga här igår. fett med mys. vi va ute först, och då träffade vi becka mickis och jessica. åh va kul de va, sjukt länge sen alltså, eftersom vi har typ.. bråkat. menmen, de va najs. sen typ drog jag och johanna hem till henne och hämta grejer, eller först så va vi på ica och handlade viktväktargodis till oss. haha, fast de va typ inte ens nyttigt. men vi kände oss iaf nyttiga. aja, aa hemma hos henne va christofer i vår klass, och hans mamma och pappa, och dom skulle typ precis hem, så vi fick skjuts av hans mamma. hemma kollade vi på , dark water som gick på tv. hah vi trodde den typ skulle handla om hajar eller nåt, ni vet, men nejnej, värsta onda barnet istället. fett scary. vi va typ rädda. efter fimen började vi kolla på next, på mtv, och typ störde oss på fulaste tjejen. ahhaha hon va... usch.
vi satt och kollade på tv typ länge, och sen blev vi hungriga och hämtade salta pinnar. mums. sen bäddade vi och gick och la oss, och kollade typ på nåt på tv. jag halvsov, och johanna... vet ja inte. men sen vaknade jag, och vi stängde av, och typ somnade. 
idag vaknade vi typ fett sent, och de va jättefint väder ute, så vi satt på baksidan och käkade frukost. mys.
sen gick vi in, fixade oss, och sen gick till tumba och köpte glass. sjukt varmt de va ute asså, jätteskönt. sen gick vi till filmkedjan och handlade vatten. sen satt vi utanför ica, och sen tagga vi hem.
nu ska jag äta, så.. ha de gott, ciao


städastädastäda

tjohejs.
jag håller typ på att städa, eller inte just nu, eftersom nu sitter jag här, men jag har städat typ heela dagen, och är ännu inte klar. de tar liksom sjukt lång tid typ. har massor kvar, men de känns som att jag inte kan göra mkt mer innan papi kommer hem, eftersom de är mest böcker som ligger på golvet nu, och dom ska stå på hyllorna som inte sitter upp ännu. och sen är de annat också, men ingen aning om vad jag ska göra av de, så.. de får vänta lite.
jag är grymt hungrig, men ja pallar verkligen inte laga mat. och jusste, papi har lovat mig en ny tv nu, ska inhandlas efter semestern. tihi, mami tyckte de skulle vara födelsedagspresent, men liksom, de är ett halvår kvar. så ja håller med papi. me längtar!  men nu måste jag antingen försöka städa lite mer, eller hitta nåt att äta, så ciao

bästevän

boooyaah va mitt rum blev bra. eller de är inte klart, men ändå. tihi. har inte gjort mkt idag, mest varit hemma och fixat lite i rummet. och så på eftermiddagen va jag med mami och syster i brantbrink och gick. typ 7 km liksom, fett hurtig ja kände mig. jaja, imorgon, elelr aa egentligen idag, så drar kusin till californien! hallå jag kommer dö utan henne. fy, i en månad, shit vad jag kommer sakna henne. kommer bli fett depp liksom att inte kunna snacka med henne.
jag älskar henne mest. men hon kommer få de bra, liksom fett najs, språkresa till californien i en månad.
puss på dig bästevän, och ha de roligast i californien.
jusste btw, om hon ser adam brody, så ska hon ta med honom hem åt mig. fett najs. haha nej men hon ska fota honom åt mig. och ta me (a). för han är min, bara min! menmen, puss

breakfast

goodmorning blogg! jag vaknade nyss, efter en god natts sömn. jag gick och la mig typ sent igår, eftersom jag inte kunde sova. och så aa, ja vaknade typ nyss, eller för ca 25 minuter sen, men whatever. idag ska jag fixa lite in my room bah, och sen när papi kommer hem, då ska vi tapetsera. hoppas de blir fint bara. men de tror jag. jaja, nu ska jag ner och hämta some breakfast, typ yoghurt och flingor. yummie. puss

kan inte sova!

god natt alla vakna läsare. jag har übertråk nu, och kan inte sova. kollade på en film för en stund sen, som heter inte utan min dotter. ttyp asbra. hemsk också, och så är den typ sann. men aa, rekomenderas typ!
btw, någon som kan hjälpa mig med designen? jag vill ha nåt nytt. asså alla som känner mig vet att jag älskar att göra om allting hela tiden. inte bara bloggen, utan allt. men de går ju inte alltid. haha, men aa, någon som har lust att hjälpa till, säg till isf. jaja, inget mer att skriva. hejs /caroline

bilder från, söndag måndag tisdag

    
     

slappa med kusin och städa hela dagen

hejsan. skrev ju liite i söndags, och aa, som ja sa då, vi åkte till kusins jobb och fikade där. de va mys. träffade ju såklart kusin också, som jag hade saknat sjukt mkt. fick träffa tarzan också, deras hundvalp. sjukt söt asså, bilder kommer sen.
när vi hade fikat och sånt, och hon hade jobbat klart, åkte jag med henne och moster hem. vi skjutsade hem michelle också, och jag fick se deras lägenhet, och sjukt fin den va. asså shit, helt underbar. absolut att jag skulle vilja bo där.
vi åkte hem efter de, och hemma gjorde jag och fia inte mkt. hon började skicka pinsama sms till kalle. tack kusin! haha, nej men, sen gick hon in i duschen, och jag satt inne i badrummet och typ filmade när hon sjöng och allt, haha ja vet inte vad. vill lägga ut den på pea, men nej, man ser igenom glaset lite mkt för att lägga ut den. hahah. men efter de började vi kolla på film, coyote ugly (?) jättebra film. sen kom moster hem med donken, och vi käkade där nere framför tv:n, efter maten fortsatte vi kolla på filmen, och vi typ låg på golvet och maserade varann. fett skönt. sen gick vi ut med tarzan,och såklart kom de två moppekillar då, säkert snygga. och vi såg ju typ sjukt hemska ut, liskom mjukisbrallor, håret i en slarvig bulle mitt på huvudet, jag hade typ stor t-shirt, och fia hade ett lila linne med en blå sporttop under. hahahha.
sen på kvällen slappade vi bara och sånt. va med tarzan, kollade tv och de.

måndag: vi vaknade klockan 06:49 av att eric och morbror kom hem från finland. eric har kört nm där, nordiska mästerskapen, och vet ni, han kom trea. liksom trea, i nordiska mästreskapen. han va yngst också. han är liksom bah 13 år. gud jag är så stolt över dig kusin. dom äldsta va typ 25 eller nåt, och liskom de va ju från sverige, finland danmark och norge. och han kom trea. herregud säger jag bara. du är bäst´! aa, men då va vi typ vakna lite, grattade eric och sånt, och sen somnade vi om igen, vet inte när vi vaknade sen. vi satte bara på oss mjukisar och så gick vi ut med tarzan. som tur va träffade vi inga snyggingar då, eftersom vi bara hade på oss mjukisar, stor t-shirt och liksom morgonfrilla och allt. 
sen gick vi in, käkade frukost och kollade superhjältarna. vi låg i soffan, slappade typ hela dan. sen gosade vi med tarzan, va ute med honom och sånt. sen käkade vi lunch, och sen hjälpte jag fia att packa lite, eftersom hon drar till californien på torsdag. kommer sakna henne sjukt mkt asså. fyy.
jag åkte hem typ vid 5 eller nåt. jag åt när jag kom hem, och sen va jag med nattis och johanna. vi gjorde allt och inget ute, typ hoppade studsmatta hos johannas "kompis" som är på öland. hah.

idag har jag typ bara städat min garderob, och tagit ner saker från väggarna. sen har jag solat också. skönt med lite sol liksom.
sen när pappa kom hem började vi fixa i mitt rum, för vi ska tapetsera om min fondvägg imorron. vi plockade ut massa saker, och han spacklade väggen. sen målade jag om min pall och lilla.. minibyrå eller vad man ska kalla de, som jag båda gjort på träslöjden i typ femman eller nåt. ´sen har jag mest suttid vid datan och sånt.
kollar allsång på skansen nu, asså jag får übermkt sommarkänslor då. tihi. någon som vill dit och kolla nångång? (a)
men gud, nu har de blivit ett långt inlägg, vi får väl se om ni pallar läsa allt. haha, nej men, ja lägger in bilder i ett annat inlägg. pusspuss

RSS 2.0