carolinenylen är det nya tuffa

ny blogg nu fellas! yes, jag har bytt, haha äntligen?!?!? :D nej men ah, jag tycker ju typcarros är sååå töntigt men har aldrig pallat byta, men nu gjorde jag det. haha ja, det står på nya bloggen dåra :))))))
så aldrig mer här igen dåra :oooo lite trist, men... näe, tyfft! så ja this is it!
men ja, kom ihåg det nuuuu!!!! annars kommere ju stå här, jämt, i senaste inlägget liksom, om ni råkar gå in här ibland istället ;)))) så inge kommentarer/svar på kommentarer här, från och med NU! sådeså. bara att klicka på nån av alla länkar här i inlägget istället, hihi!
men PÖSS PÖSS kära läsare. lovar att den andra kommer bli bättre (Y) så sluta inte läsa. men det skulle ni väl aldrig?!??!??! ;)))))



klicka på bilden för att komma till nya bloggen!

sofiaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(((((((

jag behöver nån att krama, och prata med, nununu!!!!!!!!

im yours



hahahah, jag döööööör!

!

det där va ju rätt så patetiskt. och ganska dålig stil!

muss

haha jag har tyyyyyp lovat daniel och micke att inte skriva gal1 mer i min blogg. jag får skriva galet isf, men jag tycker det är coooolare att skriva gal1. tihiihi. men aaaah, kanske händer ibland bah (aaa)
men dom tycker ju min blogg är coooooolaste iaf, så ah, jag gillar dom ändå, fast dom tycker gal1 är fult.
juste, igår, micke sa bääääästa saken, hahha!
han låg bredvid ellinor på madrassen, och så lalal snackade vi alla och shit, de spelar ingen roll. men sen han bah: 'kärlek börjar alltid med sex' haha så jävla klockers (Y) det va skoj!

fredag!

jag är happy! :)))))
hade iaf toppenstart på lovet.
va ju hos micke igår och åkte pulka och shit, men det har ni ju hört.
måste bah berätta att jimmy tappade en hel pizza (min martinas och mickes) på golvet, upp&ner. haha det va superskoj, och han ville att jag skulle berätta det här :))))(Y)
drog till daniel igår iaf, där de va massa söta människor. vi kollade massa på teve och snackade och shit. myyyysi. sen drog typ hälften hem, och kvar va jag ellinor nina micke och daniel såklart.
vi typ hoppade i säng och kollade toy story, hihi. i love it. sen mös vi hela natten lång och killade på varann. vi gillart! somnade runt... fem kanske.
imorse drog vi upp late, käkade frulle och kollade grinchen. asnaize.
micke och ellen drog runt tre, och jag och nina ett tag efter.
nu är jag hemma och ska typ duscha och så. sen äre mat.
ikväll händer typ naaada. skulle till bästa sofia, men mamma tyckte inte de så nu får jag inte och nu är jag fett sur och sadface :(((((( saknar henne juuuuuh! <3333333
tjaaaaaahråååååå! ♥

loooooooov

hejsan hoppsan lillebror! dagen va tjill. jobbade då nada på rättskunskapen, hehe. vi fick sluta typ mycke tidigare, och sen fikade klassen och så, och sen vare tja tja då! :))))
jag daniel jimmy ellinor nina viktor martina och micke drog hem till micke och mös lite efter en kall vandring. sen drog vi ut och åkte pulka. haha heeeelt gal1, men jävligt kul alltså!
drog hem till micke när vi började frysa ihjäl, och mös gal1. köpte hem pizza och hade fett kul. jag älskar mina kompisar <3
sen låg jag i sängen med ellinor och daniel och så killade vi på varann jättelänge. sen tog viktor över ellinors plats, och sen slutade det med att vi alla fyra låg sked, haha. azyyyyyym (aa) sen kom alla och la sig på oss, så blev det ännu mer mys, och sen drog vi hem!
ikväll skulle vi typ dra till ninis, men kanske drar till danne istället. tror det blir så. vi får se vi får se.

sjödal

heeeeej heeeeej! sitter i skolan nu, borde typ jobba men aah, tycker nina och micke sköter det så bra själva så (aa) vi har rättiskunskap nu, sen äre bah avslutning. fett tjillis juh :))))))
jag typ dog nyss, för jag skulle logga in på facebook, men deet funkade itne. och testa miljarder gånger och det stog att lösenordet va fel och när jag tryckte på glömt lösenord så bah att mailadressen va fel. trodde nån hade hackat min fejjan. huuua, inte naize!
bussarna och tåget gick iaf rätt normalis imorse, och det va ju goodie!
satt uppe till två inatt på msn och snacka skit, men är ändå pigg nu, konstigt nog. haha men det är väl för att jag vet att det är lov snart?!?!?!??! neeee nu ska jag vara social, som jag alltid är, hihi!
PUSSSSSS

men jaaaaaaaaaaaaa

aaaahmaaaaajgaaaaaad, imorn äre fucking lov juuuh! jag är assshappy.
och bah en vecka kvar till julafton!!!!!!! snälla tomten ge mig en ny laptop, en resa till new york, en rosa ferarri enzo, 999 driljarder och en perfekt pojkvän. då ska jag vara lycklig föralltid! :)))))
tänke iaf hoppa i säng, men sen bah såg jag att lilla henkis va vakis och inne på msn, och då va jag ju bah tvuuuungen att skriva lite skit, hihi!
jag är assssugen på att sniffa lite killparfym. synd bah att min broe sover och jag inte vågar smyga in där nu :ooooo jag vill ha is också. kul att man typ är beroende.
nej men alltså serri herri här nu, jag skriver bah massa trams tråk.
JAG ÄR FYFAN HUNGRIG! herremingud, hur ska jag överleva denna natt?!?!?!?!
nu ska jag måla tånaglarna, sen får vi se vad jag hitt på.
jag ska iaf ragga killar hela jullovet!!!!!!! mohahah! pussislussis

så sant som det är sagt!

killar ger kärlek för att få sex. tjejer ger sex för att få kärlek!

mongos

varför är alla så jävla efterblivna? inte kul inte kul!!!!!!!!!!

!

HAHAHAHAHA!
micke dååååååå, din kommentar va nästan elaaaaaak :| jag tror inte milton tyckere är så kul att halka :ooooooo
hihi men får väl försöka nångång när han är här inne (aa) mihihiih!

sms-bomb

wazzzupppp with att folk inte fattar att man dissar när man slutat svara total på sms?!?!??! alltså, varför ens fortsätta smsa. FÅR DAMP PÅ DIG DIN FULA FETA JÄVEL KAN DU SLUTA SMSA KONSTIGA SMS TILL MIG VARJE JÄVLA DAG!?!??!!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tack!

prutt

jag fattar inte de tuffa med att vara drygis!!! kan nån förklara? vahvahvah?????

ÄGD!

jag äger alla så jävla hårt!

ph



först måste jag bah undra varföre inte finns någon såndär 'bädda in-länk' längre på u-tube?!??!?! :o jag som skulle lägga upp en låt här. hur gör man nu?
sen måste jag påpeka att jag ogillar rami i ph lite. ja, han är jobbig. synd att han är immun nu, annars hade han nog åkt ut, haha. men nu är pausen slut och jag ska fortsätta glo :)))) muss och hej

två år

vetni, min blogg blev faktiskt 2 år den trettonde december. jag glömde skriva de då, och jag ville att ni skulle veta det, bara så ni vet :))))) oldie alltså!

miltåååån



alltså min lilla vovve är ju bah världens sötaste, hihi :)))))

johanna



mihi min finfina finaste bästaste bästevän johannis har gjort fett gölliga videon på oss. ååhå började ju gråta när jag tittade, bah för de va såååå cute :$ love it, och henne iaf. har fett mucho minnen tsm, och dom bah dyker upp när man ser dessa gamla och nya coola snygga bilder på oss tsm ♥♥♥♥♥♥♥

this is it



rostat bröd - supergott att rosta mackor juh.
sjukt mycket godare, när dom är varma, och smöret smälter. så ska man gärna ha oboypulver på också, yummie alltså (Y)

stugor - hur mysigt äre inte att åka till fjällen och bo i stuga. med vänner, familj, ja, azzyyyym. bäst med vänner såklart. man sover i samma rum, sitter vid brasan på kvällarna, bastar och bah myser. vi gillart!

snö - det är så himla mega supermys med all denna snö som kommit. de är fett fint näre är överallt och ååh, äntligen kommer julkänslan :))))

chokladkalender - det är en asbra uppfinning tycker jag. man får äta en chokladbit varje dag fram till jul. och chokladen är ju knappst äcklig heller. nejnej, bästa efter marabou <3

julbelysning - så superdupermys när man sätter upp julstjärnor, slingan på balkongen och hela stockholm är fullt med fin belysning. då blir man happy alltså!



reklam på spotify - alltså spotify i sig är ju azzyyyym, we love it.
men, hatar reklamen. man ska sätta på en bra låt, så bah börjar värsta rösten snacka om nån jävla skiva eller nåt, och det är inte direkt det man vill höra. och det ska inte gå att spola eller nåt heller, och ibland tre reklamer i rad. nejtack! men man pallar ju inte betala heller, hehe (a)

dålig lunch - efter massa jobbiga tråkiga lektioner är man hungrig och sugen på god mat, men alltid blir man lika besviken. det är onaize med tråkig lunch och fil och flingor är man ju inte så himla sugen på alltid. så ja, bättre lunch tack, vi är faktiskt hungriga elever. mat är kärlek ♥ (enligt mig)

snö - hehe dubbelmoral här? nejdå, menar bara att med snön innebär halka, stopp i sl och allt sånt piss. då blir man lite lack. och alla jävla statusuppdateringar på fejjan ' jag älskar snö'. 'snön har kommit.' 'gud vad det snöar.' allt handlar om snö. alla har fattat grejjen liksom. tror ingen har missat att det snöar. eller?!?!?
nej exakt!

julljus - jag menar sånahär med datum på ni vet, man tänder det varje dag fram till jul, men man ligger förfan alltid efter påredär jävla ljuset haha. vi ligger liksom på tio, och idag är 17:de. ovärt då juh. sjukt segt!

överdriven belysning - inte kul när folk (blattar?!) bombar sitt hus med julbelysning. wb usa eller vadå?!??! där äre okej med mycket, där överdriver dom allt. men här i sverige, snälla. när man sätter upp renar bjällror slingor tomtar granar och massa. och allt ska gärna blinka. herregud, tjilla med elräkningarna vafan! ska inte ungarna få julklappar?!

skor

huua alltså! jag har hittat såååå många snygga pumps nu som jag vill införskaffa mig inför nyår, men vettefaan vilka jag ska välja. alla är ju bara fööör fina. borde kanske resonera så att jag köper dom som är billigast....? men alltså näeee fan, dom dyraste är ju såklart snyggaste, och jag dööör förom. så trore blir dom, men vet ändå inte. panic at the disco liksom, endast två veckor kvaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tufffffff

alltså lite småjobbigt att det känns som fredag idag, haha :ooooo imorse kändes det som tisdag och nu fredag. sickt sickt. menmen, imorn äre bah rättkunskap, sen typ fika eller nåt och sen, då äre looooov. wiiiihhuuuueuuee!!!!
så jävla naize!
men juste, svt ringde mig idag och undrade om jag och en bra tjejkompis ville komma på casting, alltså typ provspelning på måndag/tisdag, för det är typ guldbagge-galan i januari, och då vill dom typ ha två tjejer som ska snacka om en film, och då tyckte hon att jag skulle provspela, hihi :)))) asnaize juh. iaf om man får va med, för är ju på teve sen och allt. azyyyyyym. så ska typ fråga johannis bannis sen, och om hon inte vill, då blire fiahia, och om inte hon vill ja, vem vill då följa med? :)))))
men vi får se hure blir. på måndag/tisdag ska vi iaf gå dit och typ snacka om vår favoritfilm isf, haha.
men ah, fett skoj juh.
nu blire tevetittande för mig och tjillen på grillen bara. låter perfekt tycker jag!

TOOORSDAAAAG!

hej hej hej hej hej alla snögubbar! gal1 mycke snö ute. shit pommes alltså. sickt! men de är rätt naize.
dagen har vart knäppis. sjuka förseningar med bussarna och tåg, men ah, åkte ju bil till skolan, hehe.
iaf, lite folk på matten, men det kom folk typ hela tiden, haha. ja inte bara min buss som va efter liksom.
sen vare english, och aah, jobbade väl... bra!!!!! eller?
historia = läxförhör + utskällning. trore gick bra. ! inte lika naize med utskällning. men hon är cepe och fick typ mer damp bah för att jag sa ifrån. cepekärring. bah för ingen annan vågar säga nåt!!!!!!!!!!!
skulle sluta efter det men hade extralektion eftersom jag fick ig på fek-provet förut, hehe. vi va bah sju pers där så de va asssstjill!
slutade runt två och drog hem, men gick inga bussar från tumba och med min tå pallade jag inte gå hem, så väntade en och en halv timme på m och p i tumba. onaize. satt och läste julia på bibblan, hahaha!
men nu äre dinner, ska berätta en sak sen, hihi :))))))))

sleep well

fiiiihfaaaaan vare snöar ute. seriöst, fucking storm. men fett mysi :))))) hoppas vi är insnöade imorn så vi inte kan gå till skolan, hehe. men sån tur har man ju aldrig :((((
aja kollar house of wax nu, fett scary.
har egentligen inte mycket mer att säga nu.... förutom att jag ska plugga history hela natten lång, i princip. och jag vettefan hur jag ska komma till skolan imorn, med min inlindade onda tå. shit pommes alltså. man klarar ju inte att gå på kryckor i detta väder. aja, får funta på det över natten.
tror inte de blir någe mer inlägg denna kväll, så pussi och sov sött isf!

sug på det

ahaaaa, min dator är på mammas jobb, min syrra har ingen sladd till sin och aaah, min bror sitter ju vid sin, och nu måste tydligen sis ha denhär datorn (mammas) för att typ jobba eller nåt och man bah daaaamp. kul att typ inte få sitta här mer. vafan gör man dÅ!?!?!?! aja behöver iofs plugga lite tills imorn, och så ska jag dricka te, hehe! får väl smsa alla tötisar då som får underhålla mig. min tå dödar mig iaf :(((( lite ledsen blir man ju.
alla som läser detta och har mitt nummer, SMSA NU, DIRR!
kul att typ alla roliga loggar in på msn just nu. TACK GUD!
herriiiberrååri! ♥


summerfeelings



fiiiihfaaaaaan vad jag saknar detta. mihi va roligt vi hade, minns du johannis :)))))
gal1 när vi två ska cykla på samma cykel alltså.... :oooo
men ååh, man va liksom solbränd, solblekt hår och det va varmt och underbart.
ge mig sommar nununu!!!!!!!!!

great

det är naize att man kan se allas bilder på fejjan nu. inte bara de man är vän med. jag gillart (Y)

love love love

waaazzup with att varenda jävel har pojk/flickvän nu? vafan, inte naize att man är den enda kvar på jorden som är singel!!!!!! okej, riktigt så kanskere inte ärrrr, men iaf. lite depp blir man juuuh, att man själv inte hittar dendär perfekta. vartfan äru hallå?!?!??! jag tycker jag har väntat tillräckligt länge nu iaf.... men tydligen inte.
och kul att alla andra cute guys som inte är upptagna bara är ute efter sex. ja, man tröttnar faktiskt på det snacket tillslut. och kan alla äckliga jävla cepeblattar (ursäkta språket men är fan lack!) sluta lägga till mig på facebook vafan. jag vill inte vara vän med er, fula som faaaaahn. inte ens en jävla gemensamvän har man, waaazzzup with att lägga till mig då?!?!??! nej, sluta med det!
nu blire middag. mat = kärlek :))))) ♥

grrr

endast två skoldagar kvar till jullov. serri, imorn äre tre lektioner, och på fredag en, sen fika typ. gal1 naize. yes jag är happy. fatta tjill med typ två veckor ledigt. yeeeaaah!
ville bara påpeka det, hihi!


höstlov 09
haha finns ingen snyggare bild än denhär på mig alltså.
och kläderna, sååå fashion. grrr på mig!
tänker inte ens förklara varför jag ser ut som jag gör :))))

det här är också en rubrik!

hallå sverige! sent jag bloggar idag, fastän jag varit hemma i princip hela dagen. ja, jag hittade ingen dator föräns nu, haha.
jag gick till skolan imorse och hade matte, sen drog jag till fruängen med mamma. ja, jag opererade min tå. bedövningen va hemsk. fy så ont det gjorde. sen såg den sjukt äcklig ut, haha helt tjock och stor. dog åt mig själv. aja, operationen gjorde faktiskt lite lite ont, men gick på en sekund tyyyyp.
så när det va klart åkte vi och hämtade milton hos mormor, sen köpte vi donken och drog hem. och sen dess har jag bara legat i soffan och tjillat hela daaagen lång. kollat film, teve, käkat russin, pepparkakor, is och druckit te. ja, det va min dag det.
det värker i min tå nu, och det är ganska onaize. den är jävligt inlindad, haha! careface ja vet.
min dator är på mammis jobb, för den ska typ fixas. så ah, sitter med mammas nu, och lite ledsen blir man ju för kommer inte komma upp en fucking bild här då på ett tag. eller jo, typ googlebilder, haha. nej men ska se vad jag kan göra ;))) ska iaf kirra en bild på världens snyggaste nu.
PU - SS på er!


higher

ja juste, blev inte så att jag stängde av här och så. ehm ah nördhis tvingar mig att stanna vaken med han :oooo. imorn ska jag till honom klockan sex på morgonen, så ska vi bygga en superstor snögrotta hela dagen, och sen ska vi ha picknick därinne, med ett ljus :)))) asssmysigt!
men han spelar bah spel på datorn nu och är lite efterbliven på msn, så stänger väl av här snart iaf :o
mussis på er!


-

ah alltså om ni undrar varför jag bloggar så mkt om gratisbio för, ni blir ju inte medlemmar mer för det, men iaf, de är för att man får poäng när man bloggar om dom, hehe. smaaaaaart! så därför kommer jag görare ibland. de är naize. så tyck inte att jag är knäpp eller så, bah ignorera inlägget om ni hatar it! :))))))

gratis

bli medlemmar på gratisbio.se nu allihopa. azzyyyyyym sida alltså. det är coooooolt!

godnatt


filip ville åka pulka med mig idag, men det blev inte så.
jag vill iaf åka pulka med johanna någon dag, och så skare bli :)))) hihi vi är tuffast i pulkabackarna. ni vet; se upp i backen fyra hål i nacken. den drar vi alltid, så jävla coolt!
shit jag skulle ju måla mina naglar. kanske göre nu innan jag hoppar bums i säng.
ja, så fåre nog bli. måste äta is också. jag måste de innan jag ska sova.
sen ska jag smsa med några gullefjun också. det är bra innan man ska sova. sova med kärlek, u know.
imorn har jag bara uno lektion, sen blire amputera tån. eller ah nästan iaf. eller ja venne, ska iaf operera den. vad dom gör med den får jag väl se imorn :|||||| ja lite rädd äre klart man är... huuhuuha.
aja kanske får donken efter, och sen hem och vila (a) hihi det låter azyyyyyyym.
nu blire absolut sängen. kärlek till alla


ps. måste bara hälsa till alla er som tycker min blogg är den coooolaste ds.


beep

nu ska jag skriva till alla tötisar på msn :)))))

love




ååh jag får rysningar i hela kroppen av denhär. jag blir typ kär i hela
världen av denhär låten. helt sjukt. bästa evaaaah, tyyyyp! ♥

zebror är fina

jag vill träffa en zebra. fett cooolt juh. jag tycker zebran är tuffaste och snyggaste djuret! och så haren ett coolt namn också. det är naize för den. det verkar jättekult att träffa en zebra juh. det måste jag göra innan jag dör alltså :)))))


evolution of dance


haha kolla hela!
jag diggar mannen steeenhårt. han är grym! riktigt coooool!

tisdag

jag säger bara; hej hej hej hej hej! hur mår nu rå?

dagen har vart onaize! gick till skolan, började åtta :(((( hade fett med mensvärk. började med fek = företagsekonomi. de va rätt tjill, förutom att min grupp skäller på mig hela tiden :(((( jävligt inte naize. elakingar!
sen fick vi jobba själva på rättskunskapen, men då jobbade vi klart inge. jag satt och gnällde om min mensvärk, daniel micke jimmy anders & viktor satt och fotade fula bilder på mig, inte kul inte kul. sen lacka jag sönder. sen frågade dom ut mig om mens, hahahaha. så jäääävla klockers dom är, men ändå sjuka! sen gick vi och handla julmust :))))) sen vare english, och de va me tjillen. jag satt och chattade med henke på fejjjjan, och det va ju jävligt naize! hehehe. lurren va... lite konstig. så efter den drog jag hem, för jag stog inte ut med min mage, uscha. jag knarkade alvedon när jag kom hem och somnade med en värmedyna på magen. vaknade, drog till staden helt alone och hämtade min kühler-overall som jag har köpt.
skulle käka donken med johannis i tumba, och fick vänta där i tyyyyp, en timme :((((( men jag stog ut, de va värte ;)))) ja hon kom ju tillslut dåra. vi käkade fast, sen drog jag hem och hon på köööör.
juste, fick med mig lite underkläder hem, det är alltid naize och välbehövt (Y)
snart blir dusch för mig, dricka te och plugga plugga plugga plugga. och sen måste jag träna midjan och allt dedär. ska fåre som kvällsvanor, yeeeaaaah!
latero / BÄÄÄRROOOOHW♥

kul

alltså snart dör jag. ååh min mage gör så ont, och huvudet är inte heller helt friskt :| fast jag har faktiskt varit jätteduktig och tränat massor här hemma :))) lite med hantlar, tränat midjan, gjort situps, och sånadär sidgrejs, höhö och stretchat. asssssbra tycker jag. menmen, ska nog stänga av datorn alldeles strax, sätta mig i sängen och försöka göra lite historia och sen typ döööö lite. nej det ska jag faktiskt inte, men ska ligga med värmekudde och käka is. det låter awzyyyyyym tycker jag.
haha vänner är så jääääävla klockers alltså. man kan inget annat än att älska programmet!
men nej nu ska jag sluta prata strunt och göra lite nytta. vi hörs imorn. tjaaarååå och sov gotti! <3


hard work work

tja tja tja, jag hatar plugg plugg plugg. det suger, as hell. fyfan. jag har typ fett mkt nu känns det som, och det är ju verkligen onaize! historian är sämst, fattar verkligen ingenting! ååh vad jag är sur.
har klunkat två koppar te och mer kommere bli. jag skulle inte tacka nej till 7tton cheesburgare nu alltså säger jag bara, hehehehehe. en donkencola sitter heller aldrig fel.
snart kommer jag få pms-damp på denhär skiten alltså. så alla borde typ passa sig imorn, hehe. johannis vet vad som väntar. stackaren ska åka med mig till skolan klockan halv åtta på morgonen. ååhå vad det inte blir najs. hihi nej men jag ska va snäll, det kan jag :)))) vi ska äta donken imorn till middag iaf tsm, det har vi besämt. och det blir naize. och så ska vi börja simma också, ännu mer naize. gud så duktiga och snygga vi kommer bli.
på onsdag ska jag operara min tå, och jag blir jävligt ledsen att jag kommer behöva gå på kryckor sen eftersom jag inte kommer kunna ha en sko på min fot, och kul att det är asssshalt ute så jag kommer typ ramla :(((( stackars mig alltså. och kul att typ ingen kommer hjälpa mig när jag ligger där på marken och krälar. aaaahmaaaajgaaaaad va pinsamt det kommer bli. huuua, vadfan ska jag göra?!?!??!?!
JOHANNIS DU FÅR BLI MIN ASSISTENT! eller vare nu heter. såndär som handdikappade har....?
nej nu ska jag gå och hitta på nåt finurligt och kul att göra med min historiabok, hihi. kanske ha den som stjärtlapp i pulkabacken....?! hhhm, ska funta på saken. hörs latero fellas!


måndag :(((((

ååh jag sitter här med sån mensvärk så jag bara vill böla :((((( 7kt jobbigt. jag tycker gal1 synd om mig själv, och blir extra ledsen när jag påminner mig själv om att vi inte har nåt gått att äta hemma. ja, jag är väl inte den enda som blir sugen på massa gotti?!?!?!??! har tryckt i mig två knäckemackor nu iaf (Y)

skoldagen va som vanligt. matte = tråkigt men också = jobba ingenting. fast förresten, idag vare rätt kul. vi skulle gå runt och fråga vilka som ville ha kulturdag på skolan, hehe. fast vi spelade mest fotbollsspel :)))) sen vare lurreburre, fil som vanligt dåra. ellleeeeh? känns som att jag äter det rätt ofta nu för tiden. men vad ska man göra då, om maten är oätlig och man inte ätit frukost?! ja, då äter man fil (Y) sen vare fek = företagsekonomi, och då vare jobba lite, sitta på facebook sen. hehe.
sist och minst vare samhälle, och då diskuterade vi mest, så det va tjillen!
after school (tyckere är coolt att slänga in lite engelska ord här och där) så drog jag upp till mormor som bor mitt i centrum. daniel jimmy och micke följde med upp och hälsade på min mormor och min hund, hihi. sen tog jag en prommis med honom i centrum, och när jag kom upp igen va mammsen där. vi tjillade lite och sen åkte vi hem.
nu ska jag plugga lite tror jag, efter simpson, hehe. orkar inte plugga nu på direkten juuuuuh!

jag vill bowla

nu blire alldeles strax sängen för mig (Y)
har spelat massa spel på msn med henke, och jag kan bara säga att jag äger håååårt :))))) hihi, vann allt juh. typ, nästan (a) men nu är jag megatrött, och ska fixa mig, och kolla kläder tills imorn. shit alltså min garderob är så stökig så man bara vill gråta lite :((((( inte naize nånstans liksom.
aja, får väl ta på mig någeting som jag hittar då. typ hej jag kommer vara ful imorn, och det är asnaize!
neeeeeeeeeej, knappast. men vi får se hure blir.
har litelite yttepytte sovmorgon imorn, och det är väl skönt de :))))
men nääääe, nu måste jag absoluti stänga av här. ska käka is också innan jag somnar.
och så är jag kissnödig nu, och någon ville anteckna det.
vi hörs nångång i livet. P & K ;isar


ska drömma lite vackra drömmar om denna pudding inatt(aa)

i know you want me

jag är cool, och jag vet att alla tycker det. right? :)))))
nu äre iaf paradise hotel, och det är grymt! kommer bli ännu bättre när jag är med, det vet alla, hihi.
alltså herremingud, min smarthet överträffar mig själv :o 7kt gal1.
aja nu måste jag titta på teve och skrämma H lite, mohahhaha!
PÖ ♥



alltså grrr på mig. så 7kt sexig på denna bild. yummie alltså, haha!

dance like there´s no tomorrow

tja tja tja tja tja! dagen har vart tjill tjill tjill, alltså endast tjill. nej okej, men nästan iaf.
sov rätt länge, fixade mig, och sen drog till dansen. baletten va asssskul idag, faktiskt. riktigt naize. vi va inte många där heller.... sen skulle vi ha vikarie på jazzen, men ingen kom så vi dansade lite själva, haha. och råkade radera en låt på en skiva som va där, hur nu det gick till :ooooooo gal1.
sen drog vi hem iaf, och nu har jag duschat och så. vad som händer sen får vi se då :))))) hehe.
mer att säga har jag inte just nu, tyvärr. men vi hörs latero! muss muss

ps. henke om du läser detta så äru inte ett dugg tråkig, hihi :))))))) ds.

:o

men det är faktiskt så. sluta bara, det är så på riktigt!


oj oj oj oj oj oj oj oj oj

ååh jag har fett med bloggsug. jag vill bara skriva massa intressanta roliga knasiga coola inlägg, men jag har ju inget att skriva. jag tror mitt huvud behöver lite sömn :o hihi coooooolt, nu blev texten fett stor :))))) vi gillart. nu kan jag iaf se vad jag skriver.
nu har jag massa att skriva om. alltså texten, för det gillar ni väl att läsa om? jag tycker iaf att min text är fin. stilen och allt dedär, så stilrent. hahahah nej nu skoooojar jag bara. seriöst, jag tror jag är för trött :)))) jag vill bara dansa nu. nununu! jag har stretchat fett med mkt ikväll. grymt. blev asvig. fast sen när jag sitter i sängen så blir jag stel igen. men aja, jag är cool iaf. det är det viktigaste.
gal1 inlägg alltså. helt 7kt gal1. men jag vet att ni älskar att läsa dehär iaf. nu bah sitter ni och döööör av garv åt mig, för jag är så jävla rolig. hahah erkänn, ni gör det :))))) iaf ler lite, hihiihihi!
nu ska jag langa en tyff bild här, sen blir nog sova lite. så ska jag blogga ogal1 imorn. bah så ni vet. förvänta er inget. jag är bäst.

ps. nej alltså det gick faktiskt inte att ladda upp en bild. ärligt alltså, så vare så. det funkade inte. och jag vet faktiskt inte varför. det är i alla fall inte mitt fel. det är nog blogg.se som har somnat..... och det var ju tråkigt för er, för hittade assssnyggaste bilden på mig liksom, och ni hade blivit så kära om ni sett den, men ah nej nu går ju inte det. men det var faktiskt inte mitt fel. jag lovar! ds.


7kt gal1

filmen var awzyyyyyym :)))) fast det visste jag redan, men iaf.
jag och J har iaf löst vårt tjaffs nu, och det var ju skönt!
jag har blivit beroende av is, alltså verkligen. cola är knappt gott längre utan is :ooooooo och då äre illa, när jag tycker så! is är bäst iaf. jag blir ledsen på donken när jag inte får någe is :(((((
min helg har vart asovärd, men det är tjill, för jag är tjill och livet är tjill. skooooja, men jag menar bah att de är faktiskt tjill sa jag ju, eftersom om en vecka äre juuuuulllllllov, och då skare bli gal1.
nu sitter jag och snackar med linus om bananer (Y) höhöh, knas. henke är tråkig!
detta va sjukt viktig information.
imorn ska jag dansa hela dagen lång. nästan iaf. sen kanske jag ska träffa J. vi får seeeeeeeee!
detta va också ännu viktigare information, så hoppas ni läste noga.
nu ska jag dricka cola! superviktig information va dedär! tjaaaaaarååååååå dååårrra sötisar sålänge asssooooowww <3

yeaaaah

va precis nere och hyrde film med syrran, så nu ska jag sätta mig och kolla på en shopaholics bekännelser och mysa med mig själv :)))) vi hörs senare. pussi <3

snön

det är vitt ute!

gratisbio

blev medlem på gratisbio nyss. har blivit medlem på sånadär sidor förr, men är aldrig aktiv, men nu ska jag fan det :))))) man får ju fett med presentkort och allt sen, och det är ju awzyyyyym! så bli medlemmar ni määää vet ja, det är coooooolt!

ellinor är biff alltså! (Y)


it´s fun



- julstämning
- snö
- paradise hotel
- rosa läppar
- mysiga koftor
- gulliga killar
- trevligt folk
- fest
- cocacola
- horoskop
- gulliga sms
- höga klackar
- nyårsafton
- isbitar
- spotify
- pengar
- facebook
- typcarros.blogg.se
- pärlor



- tråkigt väder
- mens
- nageltrång
- dryga människor
- gymnasiet
- dagens bild på facebook
- franscesca i paradise hotel
- att vara kissnödig
- tomt på kontot
- minusgrader
- hicka
- brutna naglar
- för lite lov
- idol-eriks flickvän
- skrikande bebisar


finalen

haha alltså, eriks flickvän igår på idol. hahah kunde det bli pinsammare?! neeeeej, verkligen inte. hon förstörde ju hela eriks hallelujah moment och tänkte bara på sig själv?!??!?!? hur snygg och sexig hon va, och hur känd hon skulle bli. haha alltså, han ville ju ha ner henne från scenen, men hon bah stog där och dansa och pussade på honom. herremingud säger jag bara. idag kommer det stå i tidnigen att erik är singel. alltså typ. hon skämde ju ut sig för hela svenska folket. det va riktigt pinsamt säger jag bara.
tycker inte ni det?

vi gillart!

goder dag fellas! har hunnit med assssmycket idag. eller inte.
vaknade vid sju imorse av att mitt alarm ringde, haha och jag bah tryckte på snooze och fattade nog inte att det va lördag. sen kom min syster in och frågade om det va min mobil som ringde (Y) så stängde av och somnade om. gick upp runt tolv, käkade två knäckemackor och sen gick jag på långprommis med milton. fett skönt. jag gillart, faktiskt. lyssna på musik och gå där i friska luften, hehe.
nu sitter jag i brohoes rum. vi sitter vid varsin data och nördar och kollar på nåt program på mtv.
ikväll ska jag träffa johannis, och vi ska hitta på nåt asssskuligt. det har vi bestämt. det måste bli så. måstemåstemåste!


vi älskar vad vi ser, inte sant?!?!?!?!? ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

erik is the shit

ERIIIIIIIIIIIIIIIIK VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNN <3333333333333333333333333333
iaf, johannis kom hit förut. vi drog och köpte godis och mös gal1 och hade fett kul. älskar henne <3
kollade idol, och haha vi va dönervösa när dom skulle säga vem som vann. vi typ satt och klämde varanns händer och hahah. sen när erik vann så skrev vi rakt ut, jättehögt och jätteljust, jättelänge. gal1 men blev så glaaaaaaad. tihihiihih. jag börja typ böööööla :')
nu har johannis dragit hem och jag ska deppa lite för att alla killar är dumma i huvudet. så ska jag äta chips :)))))) och bli fet. herråå <3

-

jag tror jag dör!

freeeeeehdaaaaagggggg

först börjar jag detta inlägg med att säga; GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ROLIGASTE GULLIGASTE KNÄPPASTE ELLINOR PÅ 16-ÅRSDAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))) alla måste nu klicka in på hennes blogg och gratta henne, fort. göre nu!!!!!!!!!!
dagen va tjill på sill, och rätt skoj :))) rättskunskapen va naize. varade endast i en halvtimme och vi gick bah igenom provet. vg för mig dåra, wiiihuuuuue. jag är bäst! fast de visste vi ju innan, men iaf. ifall nån hade glömt bort det. sen tjillade jag ellinor och nina i skolan medans alla drog till simningen, och sen gick vi till gympahallen och gymmade som aldrig förr. jag och ellinor, inte nina. haha hon pluggade ;)))))) ah fyfan va vi körde och lökade och herregud, vi va coooola. assssmånga snygga killar där som stog och glodde och va fett imponerade att vi va så snygga, biffiga och uthålliga tjejer (Y) på vilket sätt menar jag dåååå, kan man ju undra?!?!??!?!?!? hehe.
nej nu ljög jag lite, riktigt så vare inte, men vi kan ju låtsas :))))))
sen vare svenska, boksnack. alltså vi som läst ondskan skulle disskutera den, och även fast jag inte läst mkt alls av boken så gick det grymt, eftersom jag är grym...!
har vart och handlat med mamma och ikväll blire ut med johannis förhoppningsvis. tänker INTE sitta och ruttna hemma, jag vägrar. johanna, du måste vara med mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!! annars blir jag riktigt riktigt riktigt ledsen på dig :'|||||||||
men nu ska jag äta mina sesamkakor, hehehheheheh! tjaaaaaaaaa

FGHJKLÖ

dansen va askul och mysig :)))) vi fikade de sista tio minutrarna och snackade och vi gillart.
träffade nina i stan också, trevligt!
har fått god middag och sånt (Y)
världens bästa ellinor har fixat så jag och hon slipper simma imorn och får gå till gymmet imorn. fan va naize alltså :)))) vi gillart gal1 mkt. ellinor är bäst <3 hon fyller år imorn också, hihi, ALLA måste gratta henne. glöm inte de nu!!!!!!!! gud jag börjar nästan böla till mammas pojkar ju :((((( assssorgligt.
PÖUSS / BARRRRRRRRROs ♥

eiihhuhuhu

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaans!♥

snart helg

kom hem lite senare idag än vad jag brukar, för åkte till stan med johannis efter skolan och köpte en foundation :)))) det behövdes. skoldagen va astjill. hade matte, men gjorde bah en uppgift, sen drog jag ellinor micke och nina till kommunen och frågade massa frågor, sen tillbaka, hade lite historia och sen slutt.
va astaggad på chickenbits till lurre eftersom det skulle bli det.... eller ah 'nuggets' men då tänker man ju chickenbits såklart, men det va nå jävla veggobitar av kikärtor och allt vare nu va i. fyfan va äckligt det såg ut. så blev fil till lurre då, inte så jäääävla naize direkt.
så nu ska jag käka negermacka :))))) de är asgott!
ikväll blire dans. ♥

vikitigt

duscheliduschis! så skönt det kan vara :))))
nu måste jag prata hemlisar med callmis och välja kläder tills imorn. sen är jag ready for bed, hehe!
måste smsa johannis också, juuuuste.
<3

bajs

kul att man typ inte kan spara en bild från dinsko.se, så man måste printscreena och klistra in på paint och allt. och kul sen att man inte kan ladda upp bilder på bloggen från paint. horskit! så typ inte kul att ni inte får se min kärlek <333333333

mohahahahha

hihihi jag älskar att vara elak (aa)

i hennes skor

ååh jag har kommit på en perfekt sak (Y) åååh jag är så glad.
jag hittade världens snyggaste skor förut som jag verkligen ville ha och dom såg såååå fashion ut, och såååå dyra, fast dom inte va speciellt dyra. iaf, kände bah att: närfan ska jag använda dom?!?!??! nu när det är vinter ocskå.. det är liksom öppna pumps. iaf, nu kom jag på att jag kan ha dom på nyår. åååh så dööööösnygga. fyfan vad jag vill ha dom, nununu! wiiiihhuuuuueueueueue.
allt för mig :))))))))))


gal1



hahahahahahaha jag gråååååååter av skratt :'D sååå jääääävla kul!!!!!!!!!!!!!!!!

horoskop

jag hoppas mitt horoskop stämmer denna period, för det är asssssbra isf, serri alltså! hoppashoppashoppas. håller alla tummar!
perioden 10-21 december;

Just nu är det kärleken som regerar för din del. Var du inte förälskad innan så blir du det nu. Du har turen med dig och du tvear inte att släppa in passionen i ditt liv. Visserligen innebär det att du inte riktigt hinner med allt annat, men det är inget du tänker på just nu. Massor av rosa moln.

kärlek/sex; ♥♥♥♥♥
kul/nöjen; ♥♥♥♥
tur/pengar; ♥♥♥♥♥


kocken

nu ska bääääährrooooooow laga mat :)))))))) wish me luck (Y)


myyyysi

nu ska jag sätta mig och kolla på bröllopsduellen och äta russin :))))) laaaateroooo!

yeah

jag är hemma för läääääänge sen alltså (Y) drog på mig myskläder imorse och drog till skolan, hade matte och sen hem :)))) hihi yes, hade inge mer lektioner. assskönt juh!
gick runt lite i centrum, skulle handla en foundation, men dom hade inte den jag ville ha så då blev jag lite ledsen :(((( skulle egentligen slutat fyra idag, då blir man glad att man inte behöver det.
nu ska jag ner och äta knäckemacka med leverpastej. godaste. ♥

att vara, eller icke vara

alltså jag driiiiiiiiver, tjilla med livet fellas :)))))) klart jag vet att hundar inte får äta choklad, hihi. det var faktiskt en speciell julkalender fööör hundar med hundchoklad i. cooooolt ja vet. skulle aldrig döda min hund! <33333333
men nu ska jag nog stänga ner här, om en stund iaf. och kolla klart på ensam hemma (Y) dom är grymma dom filmerna. synd bah att ingen kunde ligga bredvid mig och mysa lite (aa)
men aaah, får krama min söta nalle då, hihi!
puss på er alla, nu i det kalla! (ja jag vet att jag borde bli poet, alla säger de.....)

hund <3 choklad?

såg precis en kommentar jag fått här på bloggen från bästis johannis, att hundar inte får äta choklad, och jag doooooooooog :oooooooooooooo milton har ju fått en egen chokladkalender och öppnat en lucka idag :oooooooooooooooo äre såååå elller ljuuuuuger hon för mig??!?!?!?!??!?!
<3


tihiihih



haha helt gal1. erkänn att vi är jävligt duktiga och coooola.
vi har faktiskt skrivit låten heeeeeeelt själv ;)))))
hihi faaaaahn vad jag saknar it! <33333

you are my world

sitter här och mumsar lite glass och dricker vaniljte efter duschen, asmysigt :))))
kollar på: jag ska bli stjärna. bra program faktiskt, men verkar ju jobbigt att träna såååå mkt :o killen tränade, sen spelade han match och direkt efter åkte han och tränade. man bah: huuuuaaaah :o han va typ 10 bast också. men duktig av dom juuuh :))))

imorn har jag bah en lektion i skolan, så kör nog på mjukisar imorn, elleeeeh leggings, vi får se. pallar inte stå och försöka bestämma kläder i timmar för en liten mattelektion på en timme. haha nejnej.
man kan ju egentligen skippa den lektionen med... de skulle säkert många av er göra. men duktig som jag är så ska jag inte göra det :)))) nejnej, ska bli asgoooodie i skolan nu. det har jag bestämt!

över till något annat. jag vill ha en pojkvän. det verkar så himla mysigt nu runt jul. gå och julshoppa med honom, hem och mysa framför en film, och allt såntdär. ååh vad jag vill. alla skaffar 'partner' nu, haha om man kan säga så. lyllos er iaf! om det finns någe frivillig snygging där ute, eller om ni känner någon så ring mig ;))))
nej nu driver jag såklart, så desperat är jag inte. skönt att vara singel också faktiskt.

nu ska jag göra mera te, för jag har väldans ont i halsen. inte nääääize inte näääääize!


da buzz

da buzz är coooooola!

vem lyssnade inte på dessa låtar som små? :))))))


naaaaaaaaaaaw



jag gråter till videon :') såååååå sööööööööt!

skola är coolt

idag är det tisdag :)))) vi gillart, för det betyder att snart äre helg. hehe ah nästan iaf.
dagen va lång och trist men ändå jävligt kul, eftersom mina amigos är så jävla underbara <3333333 me love u!
jag hatar historia och engelska. tråkigaste ämnena!
milton fick en chokladkalender idag, hihi ascute :)))) så nu ska vi äta en choklad tsm varje kväll (Y)
jag har blivit typ beroende av knäckemacka, asgoodie juh.
och så har jag blivit fett förkyld :(((( blir ju ledsen juh, för det är inte naize.
nu ska jag spruta lite parfym i mitt rum så det luktar gott, och sen äre typ dags för dinner. hoppas det blir nåt gott. // BÄÄÄÄÄHRRROOOOOOOW ♥


söt är man ju iaf :$

23:20

kollat teve duschat kollat teve suttit vid datan. typ de jag gjort hela kvällen.
kanske borde hoppa i säng snart med tanke på att jag börjar åtta imorn :|
alla tummar ner! men måste dricka lite vatten först, nu på dirr! håller ju på att törsta ihjäl här, och det låter inte som en så smart idé tycker jag.... jag är förkyld :(((( ville bah påpeka det. så kanske ni kan skicka lite kramar till mig, de gillar jag (aa)
nu gåååår jag ner och dricker. jag vill ha is, det ska jag ta  (Y)
sov sött alla snuttisar ♥ ♥ ♥ ♥


bläääääh

franscesca är äcklig! bara jag som tycker så? (menar såklart i paradise hotel )

!

jag leker inte, jag är!

bästevän

vad det är bra att jag har dig
vad det är bra att jag har dig
vad det är bra att vi har oss, och jättebra är det förståss
att vi får träffas varje dag, och va tillsammans du och jag, för ingen, nej ingen vill vara ensam. <3


mormor är coooool

nu är jag hemma.
va ute och brände lite fett. gick fett fort, sprang i intervaller och massa grejjer, fett cooolt!
dagen började runt halv åtta, då jag duschade. jag är grym på att duscha på morgonen, det går fett fort då. höhö kanske för att jag inte har så mkt tid, men iaf. fixade mig och drog till skolan.
först va ingen från min grupp där, fastän jag kom en halvtimme försent :o men vi hade ingen lärare så det va tjill.
försökte jobba lite men gick inge bra, eftersom ingen, nej ingen jobbade. alla satt på fejjan, bloggade och massa sånt ni vet. vi gillart!
sen drog alla typ väldigt mkt tidigare än vad vi egentligen slutade, men äsch.
jag drog till kvarnbergsskolan och va med på louise lektioner (Y) det va skoj och hennes klass va cute :)))))
sen drog jag hem, mammis kom hem med donken <3333333333 sen va jag ute och brände fett. typ en pommes, hehe :)))))))
jag sitter och snackar med min mormor på msn nu! hon är ju bara för coooooool!
herrå!


mormor jag sofia <33333333

doggystajl

heeeeeeeej! tänkte precis skriva lite här men måste dra ut med hunden så skriver mer sen :))))))

smek

tja tja tja! sitter i skolan, har resursdag, så har typ vart här i en och en halv timme. ska typ dra nu. naaaaize. ska till kvarnberga ett tag juuuh, fett kul.
neeeeej men har inge att skriva mer, assstråkigt här juh. micke är fett elaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heeeeeeeeerrrrrråååååååååå

hälsar till alla i min söta klass :)))))))) <333333333333

!

godnatt!

yummie

snygging på kanal 5. måste nog ligga och dreggla lite ett tag. yummie på han! <3
nu mååååste jag försöka hitta nåt att ha på mig. och sen ta min chokladbit från kalendern, för har inte ätit den idag :ooooooo ♥

i will always love you

paradise hotel! <3333333333333333 yes, på teven nu alltså. så jääääla bra program, som jag har sagt typ tusen times ;)))))) men det är cooolt. jag är ju somsagt cool.
känner att det kanske är dags för att shoppa julklappisar..... med vilka pengar då?!?!?!!? haha, fett synd för alla som inte får någe klappisar av mig :)))))) nej men det löser sig.
kanske borde hoppa i säng snart iaf. eller första jag ska prata med några tötisar :$ fast det kan jag iofs göra i sängen, hehe. imorn kanske jag taggar till kvarnberga och hälsar på, eftersom jag slutar tolv. fett coolt, och bah: tjena tjena! nu tänker ni säkert: vafan ska hon göra där? hon gick väl inte där? och det har ni heeelt rätt i, jag gick ju i fina broängen, men världens bästa sötaste louise går där, och hon vill att jag ska komma till hennes skola. och snäll som jag är så gör jag det.
jag har blivit förkyld :((((((
nu är paradise snart slut och då ska jag välja kläder tills imorn och sen hoppis i sängen och mysa! sov gottis! ♥



-

aloha! dansen gick bra, va kul, men hade lite ont i huvudet, va lite hungrig och hade ont i tån :((( lärde oss en liten ny dans, det va skoj.
har nyss käkat lasange, inte så jäääättenaize. inte direkt min favvismat om man säger så.
nu kollar jag på filip och fredrik. ska snart duscha för sen börjar paradise hotel juh. får absolut inte missa det.
imorn har jag bah skola i två timmar.
hejdå!

hihihihi

taekwondoträd <3 karatelöv


söndag

igår blev det tullinge och glo på film med nåra grabbs plus johannis. trevligt trevligt.
vi drog därifrån vid ett typ, hem till mig och kolla film och mumsa tacochips, haha. party pack! <3
johannis drog härifrån runt... ah för en timme sen typ.
jag missar baletten idag. hann inte, plus att min tå är cepe och gör assssont och man står/hoppar/skuttar jävligt mkt på tå på balett. aj aj. men drar på jazzen sen som börjar feeeem.
men nu ska jag göra lite grejs. herrå <3

lördag

stan va mysi, förutom vädret, och väldigt mkt folk.
köpte en kofta ett sött linne och en halsduk. naize naize!
ikväll blire fekkliiiito, förhoppningsvis. letaletaleta. nånting ska jag iaf göra :))))
men nu ska jag duscha, sen fixa mig och käka dinner och shit.
tjohejs!

leverpastej

tja tja tja tja! godmorgon lixsom. (fult att skriva lixsom)
jag somnade very fast igår, och datan va på och allt, höhö.
drömde fett skumma drömmar, typ som alltid :o
i varje fall, käkade knäckemacka till frulle idag, assssgott! love it.
nu håller jag på och fixar mig och ska snart till stan med johannis. ska lämna tillbaka lite saker och kanske köpa nånting, hihi :))))) säg till om det är fest ikväll, vägrar sitta hemma!
puss hej jag älskar leverpastej <3

lalala

fyfan vilken kväll. ovärd, men ändå värd. alltså assssvärt att sofisis kom hit, liksom lovley. hon är bäst och underbarast och allt, och jag älskar henne. men vafan gjorde vi ikväll?!?!??! haha tänker inte ens säga det, sjuuuuukt alltså. men det vi gjorde va assssovärt, men hon är ju fett värd, hihi :)))))))) men ah, imorn blir uuuuuuuuut säger jag bah. tänker inte sitta hemma då, fuck heller.
jag är typ sur, så nu ska jag bara prata med johan :)))) johan är bäst! <3
puss & hej

freeeeeehdag!

tjeeeenaaaa! ingen bloggning idag, shit pommes alltså. men nu så :))))
dagen i skolan va naize, inget mer att tillägga!
efter skolan drog jag hem och städade och fixade, och nu är jag typ klar :)))) släkten kommer snart. det blir mys. är taggad på fest, och bjuden, men vet inte om vi får dra sen eftersom liksom ah, släkt. men vi får väl se vad som händer. nu ska jag bah sminka mig lite, sen är jag finnemang! heeeeeeråååååå!

inga bilder idag heller

jag är trött. jättetrött, på allt! men jag är lycklig :)))) jag älskar livet, och mina vänner.
imorn kommer släkten, det blir mysi! <3
jag sitter och lyssnar på världens bästa låt, om och om igen. kan inte sluta gilla den. it's lovley!
ludde är den sötaste iaf :))))))
och daniels parfym är den godaste, hihi
och nu ska lilla jag hoppa i säng.
börjar tio imorn, alla tummar upp!
och jag har pratat med han. inte för att jag har allt klart för mig nu men, han va trevligt iaf. gr8!
heeeeeeeeeeråååååå och sov näst sötast! <3

juljuljul

jag blir så trött på ditt beteende. alltid när det passar dig! snart blire lite paketöppning, hihi. det är myyyys.
tråkigt att fylla år såhär sent, men ändå äre lite naize för nu när min birthday snart är over så äre snart juuuuul. jag älskar julen. och inte för paketen utan för att det är så himla mysigt, och jag umgås med min släkt. love it! <3
allt för mig!

juhannis

titta gullesnuttes inlägg hon gjort! jag döööööör hon är så söt! jag blev typ tårögd :') åååh vad jag älskar min johanna :)))))) bara min! <333333333 pussi på dig världens bästa <3 


min dag idag

hej hej hej! asssssbästa födelsedagen, hihi! :)))))))) inte för att den är slut, men iaf.
har spenderat tid med alla mina sötnosar, fick ju tillochmed träffa älskade sofia <3333333
käkade donken till lunch med johanna och pratade galet, länge sen känns det som! måste bli bättring!!!!!!!
dansen va också super och jag älskar louise <3
käkade god dinner, och snart kommer mami hem och då ska jag öppna lite fler presenter, hihi :)))))
men ah, provet idag gick sämst. snopp på det! orka.
hejdå gullefjuuuuuuun!

haha


söööööööööötaste!

tredje december <3

heeeeeeeeeeeeeeeej! idag fyller jag år! :)))))))
vaknade på världens bästa sätt alltså! min söta familj och världens snyggaste bästaste gulligaste roligaste sötaste snällaste bästavän och kusin kom in och sjöng! :)))))) wiihuuuuue jag blev asglad när jag såg sofia där inne. sötastenosen hade gått upp klockan fem och åkt till mig, göllesnutte, älskar dig! <333333333333
fick finfina presenter, och sen kom jag till skolan och blev grattade och mina sööööötaste kompisar! <33333 vi va endast 10 pers här på matten, och fick sluta tidigare och allt, så nu sitter jag med gullefjuna daniel jimmy nina viktor och micke här vid datorerna. dom är bäst, hihi!
tack för alla grattis alla fina människor!
har prov sen idag, fett sämst. kan inte ett piss tyvärr, men orkar typ inte bry mig!!!!!!!! hatar historia!
men aja, cepe här nu, men nu ska jag ha världens bästa födelsedag! sug på den ni.
tjaaaaaaahrååååååååå!

ps. hälsar extra mkt till daniel som tycker min blogg är tråkig för att det inte står nåt om han/dom(?) :)))) ds.

happy birthday

tråkigt liv man har! känns som att det endast består av skola och pluggish typ, inte naize!
har iaf firat pappa, med glass och massa sånt :)))) grannarna va här också. sen har jag lästlästläst & läst hur mycket historia som helst. ah nästan iaf, hehe.
ska snart duscha och sen fortsätta läsa. tråååååk.
imorn fyller jag år, wiihii :))))) asnaize. hoppas ni grattar mig!!!!!!!! :|
puss och hej jag vill ha dej!

andra december

hallåååååå!
vi hade tjilldag tyyyyp, konstigt nog haha, det är ju onsdag. men ah, matte, där vi inte jobbade ett piss, sen gympa, då vi körde rugby. jag va tokgrym, sprang as hell, tacklade alla och gjorde fett med poäng. och vi är typ bara killar i klassen (endas fyra tjejer med på gympan idag) och ah, jag kunde tackla dom eftersom jag är fett med biff :))))) okej, riktigt så gick det väl inte till..... (a) jag stog faktiskt mest bara på planen, fick panik när alla kom springade mot mig, vissste inte vad jag skulle göra när jag fick bollen och va fett rädd. haha, det låter lite mer rimligt vaaaah??!?!?!?! serri, killarna kutar as hell över planen, ofta man bah ska ställa sig framför nån då och försöka stoppa den. jag kommer ju flyga som ett suddgummi i klassrummet. inte naize, så det va nog bäst att jag inte gjorde så mkt! men kul vare!
lurren va bajsäcklig så käkade bah mjukismacka, kuuuuuuul! nej, kul att man typ dör i skolan.
aja sen hade vi samhällskunskap, va inte så jobbigt. vi fick mvg på vår redovsning vi hade förra veckan. bästaste (Y) sen va dagen sluuuuut! bah för jag är så sööööt och gjorde min allra sötaste min så jag blev dööööösöt och då kan ingen säga nej till mig, så jag gjorde så vi fick sluta :))))) okej, riktigt så gick det väll inte heller till, hehe. svenskaläraren va typ sick, och på historian fick vi plugga till provet imorn vart vi ville eftersom hon va tvungen att hämta sin dotter på dagis klockan tre (då vår lektion ska börja) så alla va överhappisar och sprang hem. nästan!
har städat lite i mitt lilla rum, och nu ska jag nog ta nåt att mumsa på, sen plugga!!!!!!!!!
pusshej jag älskar leverpastej!

ps. grattis världens bästa pappa som fyller år idag :))))) love u! ds.


gitarr <3

killar som kan spela gitarr <33333333333333333333333333333 aah alltså, finns inge gulligare typ.
man kan ju bah dööööö när dom gör det, och ännu bättre om dom kan sjunga också. wiihuuuue, soooo cute.
jag hoppas att min framtida pojkvän kan det, annars blir jag lite ledsen :((((( men åååh så mysigt det är med en kille med gitarr. gölle göll! tummen upp för det alltså! (Y)
puss på er!

ps. ni som inte kan ni suger och kan bah drömma och glömma om att få flickvän. skoooooooja, men alltså lär er, för det uppskattas rejääääält, hihi :))))))))) ds.

who says ?

oj oj oj vad jag pluggar bra! :)))))) = inte! men snart så.
kom på att jag lovade sötaste ellen att länka hennes blogg här idag, hihi, bara för att den är såååå coooooool, så aaaah, måste ju göra det nu nu nu!
hääääääääääär har ni den! nu ska jag nog koka lite te och plugga gal1
wish me luck!

min nya favvislåt! <333333333333333333

jul jul strålande jul

kollade på julkalendern som började idag och jaaa, den va väl lite smått kul. det är typ ett måste för mig att följa julkalendern fastän den är dålig :)))) men ah denhär funkade, förra året söööööööög! men inget kommer nånsin slå mysteriet på greveholm, julens hjältar eller dieselråttor och sjömansmöss :))))) kärlek till dom!
det va iaf allt jag ville säga!






historia

plugga plugga plugga plugga! exakt vad jag ska göra nu. astråkigt, men urviktigt, tyyyyyyp....
stör ej!

tisdag

skoldagen va lååååång, men rätt okelidokeli.
började morgonen med att försova mig lite, så missade bussen och tåget, fast kom inte försent. skillz gånger tusen!
massa tråkiga lektioner med väääärsta magknipen, men sen blev det lite fil till lurre och då gick det över.
kirra ju ett inlägg från samhällslektionen, bara för er skull. det va riktigt snällt av mig tycker jag :))))
sofia bjöd på russin idag och det var också snällt, och supergott, så nu måste jag be mammis köpa det!
sen kom jag hem ursent, tyyyyp. ah och då hade jag inga nycklar, så fick sitta på trappan och frysa rumpan av mig i skinnjacka och tunna strumpbyxor typ :((((( inte naize nånstans alltså. sen kom färonen hem.
nu känner jag för att titta på lite knaziga videosar på utube, så hörs senare!!!!!!!!!

gal1



haha minne allltså! roligt vi hade! :)))))))))

2 cool 4 schoool

hej hej hej hej hej hej hej! sitter i skolan, vid en dator, och typ letar jobb.
aaah eller alltså, vi ska ta nåt jobb vi vill jobba med som stora och sen typ kolla lön och lalal, fattar inte så mkt.
men ah, vet fan inte vad jag vill jobba med så har lite svårt att bestämma mig, hehe!
efter skolan ska typ ja ellen och täss(ska börja kalla henne de nu :))))) tjilla lite på donken, urmysigaste juh!
men nu måste jag nog fortsätta jobba här = prata med ellen, kolla olika löner och och tjilla runt.
tja tja tja tja tja tja tja dåååååååh! <3

ps. micke som inte fattar hur man bloggar hälsar :)))))) ds.

RSS 2.0