vässarö 2006

klassresan med er, 6C tvåtusensex var fantastisk. jag saknar dom dagarna vi var där, jättemkt. det var jättekul, och jag saknar er alla nu när vi splittrades i sjuan. alla minnen med er från kassmyra asså, shit va många de är. vi hade kul på typ alla lektioner, och thore va fan bästa läraren. många av oss gick ända sen 6-års, fan va länge asså. jag skanar er klass 6C.

    




uppsamlingsdag

hejsan. idag är de torsdag och vi hade uppsamlingsdag i skolan. det betyder att man får jobba med de man ligger efter med, och om man har nåt prov man inte har gjort typ. men jag hade inga rester eller nåt, så jag och sara och mikaela "jobbade" med matte dom två första passen. vi satt mest bara och pratade, eller helt enkelt, de va de enda vi gjorde. i alla fall första passet. andra passet gick vi ut och satte och i korridoren och "jobbade" då också. alexandra och anna kom, så vi typ satt och snackade med dom, sen ville jag och alexandra gå till gympasalen och titta på fotboll, så då följde dom andra me, fast fotbillen var slut, så vi lekte lite istället xD hahaha. sen kom killarna från klassen, eller jonte micke marcus christofer och fille. och dom började ta bollen från mej :O då blev jag sur på dom. och micke frågar hela tiden vad han har gjort, och säger att han inte har varit dum, men de verkar som att han inte märker när han är dum. han har väl blivit så van :S. menmen, sen gick vi typ till lunchen och åt. sen gick vi typ direkt till lektionen som var engelska. då skulle vi typ få sitta vid datorer, och göra typ engelska korsord. det var skoj tycker jag. hahah fett slapp dag asså. fast de va ju meningen att man skulle jobba, men de gjorde ju inte vi, bara på engelskan men hur jobbig var den då?! xD.
gick typ hem sen, och hemma har jag städat väldigt flitigt. stolt nu. hahahah. fast de va jobbigt när jag skulle göra de. imorgon händer nog inte så mkt efter skolan, någon som vill hitta  på något kanske. ingen aning. vi får se hur de blir.

igår var de vanlig dag i skolan typ. efter skolan gick jag hem, och på kvällen hade jag dans. de var asroligt. vi var typ bara 6 st där, och de va asskönt. haha.

nu ska jag gå och duscha tror jag. eller snart i alla fall. men vi ses i guess. pussen


kvällsinlägg typ

helloj. kom typ nyss hem från dansen. fan va roligt de va. vi gjorde om våran dans lite. men de blev bra. om ni inte visste de redan, så dansar jag showdans på lasse kühlers dansskola i stan. och de är jätteroligt vi har show i maj om ni vill komma och titta xD haha fast biljetterna är ganska dyra :S. menmen, nu sitter jag här och äter macka och dricker oboy, och ska snart in i duschen. tur att vi har lite sovmorgon på onsdagar, eftersom de blir ju rätt sent i säng för mej på tisdagarna. men de är de värt, bara man får dans så. haha. jag är typ väldigt trött nu, så jag ska duscha, lägga mej och kolla på en film, och försöka sova samtidigt xD. men de brukar funka. fast inte alltid, när jag inte är så trött typ.
ses imorgon babes. puss och god natt sov gott drömm sött och vakna blött. hahah nej, sov gott bara. <3


kvällsinlägg typ

helloj. kom typ nyss hem från dansen. fan va roligt de va. vi gjorde om våran dans lite. men de blev bra. om ni inte visste de redan, så dansar jag showdans på lasse kühlers dansskola i stan. och de är jätteroligt vi har show i maj om ni vill komma och titta xD haha fast biljetterna är ganska dyra :S. menmen, nu sitter jag här och äter macka och dricker oboy, och ska snart in i duschen. tur att vi har lite sovmorgon på onsdagar, eftersom de blir ju rätt sent i säng för mej på tisdagarna. men de är de värt, bara man får dans så. haha. jag är typ väldigt trött nu, så jag ska duscha, lägga mej och kolla på en film, och försöka sova samtidigt xD. men de brukar funka. fast inte alltid, när jag inte är så trött typ.
ses imorgon babes. puss och god natt sov gott drömm sött och vakna blött. hahah nej, sov gott bara. <3


rubrik?

hallå. idag är det tisdag. första bildlektionen då. och de va första timmen också. fast de va två och en halv timme typ. hatar bild, de va astråkigt. menmen, vi fick typ göra mappar, och typ kolla på massa grejs hon visade, så skulle vi rita skoluniformer, men typ ingen hann börja hallå. eller asså jo, sara i alla fall. men jag och becka pallade inte börja. så vi satt bara där.
typ alla va fan sjuka idag. och du är inte i skolan nu heller din bajskorw. jag saknar dej faktiskt. menmen, typ en av dom två kanditaterna i vår skola är fett snygg jue. haha typ alla tycker de. what ever, efter skolan, eller ja, typ på eftermiddagen elelr vad man ska säga, innan sista lektionen, som var so, åkte jag till doktorn, skulle ta bort stygnen. de gjorde inte ont. sen gick ja hem typ. hehe. at home gjorde jag inte mkt, inga läxor just nu, fett najs. 
ska snart på dans. eller jo, om en timme typ ska jag åka. eller ja kl åtta. dansen börjar ju tjugo i nio inne i stan. de är fucking kul att dansa asså.
har typ pressat rihanna hela kvällen. måste ju i alla fall kunna några låtar tills den tolfte mars. fan va bäst vi kommer ja älsks.

i helgen, eller på lördag, ska jag hem till sötaste kusin, hon ska ha partaj asså. haha nej, men typ lite tjejmiddag eller nåt. har fan ingen aning om vad som händer. haha hon berättar ju inte. menmen, kommer ju bli askul vad som än händer. för de första är de ju med kusin, och för de andra, massa annat sött folk. typ ska kanske köpa present imorgon. vi får se. jag längtar i alla fall. det ska bli asroligt. jag saknar henne btw. jättejättemkt asså.
nu ska jag typ kanske städa min hamsters bur. heheh kul. *inte.
vi ses. kasnske när jag kommer hem efter dansen ;) btw, har sovmorgon imorgon. najs eller vad?!
puss


söndag

hejs. nu är klockan 13:39 och de är söndag. ja vad gör man på söndagar liksom?! typ ingenting alls. vaknade imorse och hade träning klockan halv tio i ishuset. det var roligt. sen åkte jag hem och åt typ lunch och sånt där. nu sitter jag vid datan, jag har också blivit sjuk nu. men jag ska nog inte stanna hemma, så sjuk är jag inte. bara förkyld. menmen, man får stå ut. imorgon har vi engelskaprov, och jag har inte pluggat. pallar inte just nu. ska typ hämta massor med glass och sätta på OC. bara älskar det. mysmys. sen, typ senare, så ska jag nog plugga lite engelska. eller typ ikväll. jag måste i alla fall göra de, nu är de inte sånt där man kan strunta i att plugga på, och kanske klara de ändå, nu är de verkligen sånt jag inte kan. vi ska ttyp få frågor om massa länder och sånt skit, och jag kan fan ingenting om dom länderna. så plugga är viktigt idag. men kommer typ inte palla, och så kommer jag glömma bort, och så typ när jag ska sova ikväll kommer ja komma på att jag inte har pluggat, så då får jag göra de då. typ som vanligt. menmen, nu ska jag kolla på OC och äta glass. skriver nog ikväll. ses. puss.

två fantastiska dagar!

hejs.
jag har haft två fantastiska dagar i rad nu. igår, fredagen den 25 januari, så var jag i skolan på dan. inte s jättekul förståss. men johanna var tillbaka. de va kul.efter skolan åkte jag johanna natta och mickis till tumba, men mickis skule direkt till tunaskolan, så jag och natta och johanna gick och köpte choklad. och läsk. haha. sen tog vi  tåget mot södertäje, och bytte sen tåg nånstans mot nånstans. vi gick av i järna. vi skulle kolla på något hus. hahahhahah, vi är sjuka. men sen va vi typ där och hade kul. sen åkte vi till stan, och sen typ hem igen. hahah. vi bestämde oss för att sova hos johanna, och de gjorde vi. när vi kom dit så typ bastade vi och myste. sen kollade vi på film och hade mys och kul. sen, typ vid 12, somnade johanna och nattis, och där satt jag själv och chattade med oskar. jag försökte väcka dom,men de funkade inte. så ja satt och chattade med honom och va typ fett rädd, hahah orkar inte berätta allt men de va läskigt. sen typ vaknade dom, och vi bytte film och hämtade mer chips och läsk. hahha, så hade vi ännu mera mys, utan nåt sovande, men sen somnade vi ändå typ.

idag så vaknade vi såklart, åt frukost och gjorde oss i ordnign. sen gav vi oss hem till mej och nattis med buss och massa packning, för att lämna all vår packning. sen gav vi oss av till stan. när vi kom dit käkade vi lunch på mcdonalds. mums. haha. sen typ gick vi i affärer. alla handlade de jag handlade va: ett par trorsor, ett par jeans och ett linne. och en klänning till sis. menmen, efter allt shoppande åkte vi hem, till var och en, och här hemma hade jag tråk. måste bara säga nu att klockan  23:59,  så när jag har skrivit klart kommer klockan vara över 12, och då är det söndag. bara så att alla vet. men jag har haft två fantastiska dagar med er tjejer. älskar er!

nathalie&johanna<3

btw, ska ttyp snart lägga mej och kolla på oc. har träning imorronbitti. börjar bli sjuk också. fuck asså. menmen.vi ses
puss

älska henne

asså Rachel Bilson är typ fett mkt förebild. asså värsta stilikon. hon har jämt snygga kläder, himla söt, och bara jättebra skådespelare.


         
fantastisk ellet vadå?!


varför dog han?!

Heath Ledger hittades död i sin säng. asså han var fan bäst, asbra skådespelare och bara så söt/snygg. asså bara älska honom. Vila i frid Heath!
 
    


24/1 tvåtusenåtta

hejsan.
idag är det torsdag. vi hade biologiprov. de gick väl sådär. ganska bra hoppas jag. jag hoppas på ett g i alla fall. mkt annat har inte hänt. gick hem efter skolan och satte mej vid datan. pratade med sara i telefon ett tag också. de va kul. sen har jag int gjort mkt annat. måste faktiskt göra engelska snart. måste översätta en text till engelska, för vi ska redovisa imorron, och vi har bara skrivit på svenska. så, aa.men jag orkar inte, men jag vet att jag måste, så de är bara att jobba. får belöna mej med oc sen, ska börja om från första boxen nu. älska asså. menmen, ska nog plugga nu, sen typ duscha och sen kolla oc. kanske sitter vid datan samtidigt, men ja tror inte ja pallar inte mer idag. ska nog sova lite tidigt ikväll. aa inte redan då, men sen. har lite ont i huvudet, så de är skönt att lägga sej tidigt.
imorgon händer nog inget speciellt. inte vad jag vet nu i alla fall. hoppa jah hittar på nåt. nu ska jag plugga. puss.

han

FAN FÖR DEJ ASSÅ. DU SA JU. DU LOVADE TILL OCH MED. HAR DU GLÖMT DE? MEN DU SA JU BARA SÅ. DET BORDE JAG HA FATTAT DIREKT. MENMEN, GJORT ÄR GJORT, MEN JAG FATTAR BARA INTE ATT MAN KAN VARA SÅ OMOGEN SOM DU. VI GÅR FAN I ÅTTAN.

typ sådär kändes min dah. jag pallar inte skriva vem och vad det handlar om, men han vet nog själv vem han är. jaja, palla slösa tid på de där mer, idag har de inte hänt så mkt annat speciellt.. musiken var rätt kul, för vi behövde ju inte göra nån läxa, vi fick spela synt hela lektionen, och i slutet så flummade jag och sara som fan xD. älsk dej. imorgon ska vi till dn. asså tidningen. vi ska ttyp få pröva att göra egna tidningar eller nåt sånt. ingen aning.
ikväll har jag dans. fett najs. älskar att dansa. dansa forlajf liksom. heh. saknar kusin grymt. älskar dej bästevän.
typ becka och johanna va hemma idag, dom va sjuka "/. tråkigt. menmen, dagen var kul ändå. nu ska jag nog titta på OC eller nåt. blev väldigt sugen på de nu. kanske skriver någont ikväll. ingen aning.
puss


-ingen rubrik idag heller-

hejs.
idag är det måndag igen. jättekul. *inte. menmen, en hel vecka skola väntar, bajs asså. idag hände det inte så mkt speciellt. vi hade ingen gympa, så vi fick håltimme. najs asså. nåt annat annorlunda hände inte. träffade rima när jag skulle hem. vi snackade lite, hon skulle till tumba och pierca ögonbrynet. coolt. hon fyller år imorron också, måste gratta henne då.
imorgon har vi musikprov/läxa. vet inte vad det är, men kan de inte i alla fall. shit asså. men typ ingen kan verkar det som. så jag lär inte vara den enda. hehe.
det blev lite pinsamt idag i skolan, efter helgen xD men jag får leva med de. hahahhah, så farligt va de ju inte.
sara älsk<3 var sjuk idag. stackars plutt. men hon kommer imorgon. brabra. anyway, har inget mer att skriva nu, bara att jag längtar tills den tolfte mars obeskrivligt mkt, och att jag saknar kusin absolutmest.
puss på er<3


                 

 me want allt of this nu!. älska<3


-rubrik-

helluw.
igår va jag i stan, men johanna sara mikaela, vi träffade några som sara och mikaela kände. johanna handlade en present till becka också. vi gjorde inte så mkt mer. sen åkte vi hem och så skulle vi nästan direkt till becka, på tjejkväll. hon har ju fyllt år, så vi skulle fira lite. fast det blev inte så jättelyckat. det var bra, ända tills slutet på green street holigans. asså jag och mickis började gråta asmkt, för den snygga killen i filmen dog, och så började sara och johanna gråta lite, men sen slutade dom, men jag och mickis kunde verkligen inte sluta, asså vi grät skitmkt. sen började sara också gråta för att vi grät, och så började vi tänka på massa andra hemska saker, och då grät vi ännu mer. de va inge roligt.senslutade vi, äntligen efter nästan en timme, men så kom johanna från toaletten och grät. och så började vi gråta igen. asså de hände en sak som jag inte ska skriva här, men jag kan säga att de va en idiot som gjorde det. så då grät vi asmkt. sen fick johanna följa med mej hem på kvällen och sova hemma hos mej. mysigt. vi satte på en kul film och gick och la oss. vi chattade lite också. sen låg vi vakna jättelänge, och pratade och sånt. typ vid halv två började ett bra tv program som vi tittade. hahah. sen i slutet av de somnade jag lite, men sen vaknade jag igen, och sa till johanna att jag va jättehungrig. jag frågade om hon ville ha glass, hon bah: eh okej :D så vi gick ner och hämtade de, och satt i mitt rum och åt glass. mums. sen så typ snackade vi och sånt, sen somnade vi.

idag så sov vi till typ 20 i 11. vi låg och snackade och sånt och sen vid typ halv 1 så gick vi ner och åt frukost. där hade vi lite kul, jag spillde ut min juice med is i, så började jag leka titanic. hahha johanna filmade med mobilen. de va kul. sen gick vi upp och kollade på the perfect man. mysigt. hehe. sen typ låg vi i min säng, med våra täcken på oss, och så låg vi och chattade på våra mobiler. de va helt mörkt i rummet, och vi va typ fett trötta, så vi sa typ ingenting, sen började vi ha lite "fotkrig" men sen somnade vi typ båda två. mitt på dagen liksom xD. menmen, sen skulle hon hem. och jag satte mej vid datan, och ja här sitter jag.
inget mer att skriva nu, men ses. pyss <3


typ hemstudiedag

hejhej.
idag hade vi hemstudiedag. skönt. även om vi var tvungna att jobba med so, så va de ju bättre än i skolan. jag gick hem till sara, kom dit vi tio, sara va inte klar, så jag tittade på tv medans hon gjorde sig klar, sen gick vi ute med bella, hennes hund. sen typ började jag hjälpa henne med svenskan. sen gick vi och handlade grejer till vår tårta, och två barntidningar, till vårt arbete. haha. så när vi kom hem jobbade vi so, tog typ tusen år, men jag hade skoj. sen gick vi ut med bella, och när vi kom in fortsatte vi med arbetet. sen bakade vi tårta. fuck vad god den blev. bara älskar den. fast vi blev fett mätta, så aa, sen gick vi upp på hennes rum och pratade med mickis och dom i telefon. lite skoj faktiskt. sen skulle jag typ hem. hemma åt jag lite mat, och sen datan bara. typ. jag vill att oskar ska logga in ;)<3 hahah men han är typ den enda som är kul att chatta med just nu. hahhah inget illa menat mot dom andra, men asså...

imorgon ska jag till stan med bästisar. vi skulle typ sovit över idag, men sen typ i sista sekund så blev de inte så, så jag skulle kunnat sova hos kusin nu, men ingen kunde skjutsa mej sen, så de blev ingen kusin heller :( jag som saknar henne asmkt jue. menmen, vi får ses snart. igår tog jag bort ett födelsemärke :O. de va läskigt, och jag fick sy lite. usch, bedövningen gjorde JÄTTEONT. aj asså. men nu har jag inte mkt mer att säga, ses puss


  vår tårta <3


grattis bästis' <3

hellå.
idag är de den 17 februari, och idag fyller Rebecka bästis år. grattis älsk. i skolan va de typ inget speciellt som hände.mikaela skämde ut mej på matten. fast det ska vi inte tala om, bara att hon skrev carro <3 [någon] på tavlan, som jag inte tänker nämna här, och sen skrev hon carro <3 micke :O tänk om han tror att jag gillar honom. hoppas han inte såg de. menmen, sen var de inget mer speciellt. efter skolan åkte jag till vårdcentralen och mötte mamma där. jag skulle ta bort ett födelsemärke. eller leverfläck eller vad de nu heter. menmen stackars mej. fast de va bara bedövningen som gjorde ont. den gjorde jätteont, sen kände man ingenting. och så fick jag sy också. ännu mer stackars mej. fast de kommer bara bli ett litetlitet ärr. sen åkte jag och mamma till tumba, köpte en svart långärmad tröja. och en mascara. sen så hämtade mamma nån medecin på apoteket, och sen åkte vi hem. så nu sitter jag här och bloggar. och chattar. heh. vi ses. puss

kvällsinlägg.

sovgott.
idag har jag varit i skolan. typ helt vanlig dag. lite kul i matsalen bara, men orkar inte berätta. mikaela skämde ut mej :O hahah fast jag är inte arg. men de va pinsamt. hon stog bakom *honom i matkön, och så bah sa hon till mej: carro, vill du stå här? och *hans kompis stog framför mej, så han bah vände sej om och kollade på mej. och jag tror *han hörde. :S. menmen, *han vet redan. hahah. typ inget annat kul har hänt. skulle gått på dans idag, men ingen kunde skjutsa mej till stan, så jag gick på konståkningen :D. de va skoj. haha. snart ska jag duscha och sen typ kolla på nån film. imorgon ska typ alla i skolan göra nåt kul, men såklart inte vi :O asså de är sämst. bajs också. skolan suger. men nej nu måste jag duscha, ses lovers and suckers x)
puss§

btw, längtar som fan till den tolfte mars :D och imorgon fyller bästiws becka femton år. byxmyndig unge nu x) älskar dej sötnows. och idag fyller mamma år. så hon har fått fina presenter, orkar inte skriva vad. hejdå.


onsdagmorgon

god morgon. nu sitter jag här och tittar på vakna med the voice, äter macka och skriver blogg. ska snart sminka mej och bädda sängen. fast ja vet inte om jag orkar bädda sängen x) men kanske om jag hinner. jag har sovmorgon idag såklart, jag börjar tjugo över nio. första lektionen är spanska. hatar det! menmen, nu måste jag gå och sminka mej. skriver nog ikväll. pussen


fuck vilken konstig dag?!

 hej på er. den här dagen var ganska konstig. eller de kändes som de i alla fall. ja, första lektionen var musik, och de va tråkigt. men sen fick vi rast, och jag frågade rolf hur lång rasten var. han bah: tills jag säger till, ja bah: men vi går ju dit ut. han bah: vänta i skolan. (asså vi har musik i en annan byggnad, precis bredvid skolan) så vi gick dit in. sen efter typ tjugo minuter så gick vi tillbaka till musiken. men rolf blev typ fett sur. han bah: men ni skulle ju ha rast tills jag sa till. så vi gick igen. sen efter typ en halvtimma eller nåt så kom han och sa till oss. då fick vi sjunga lite och sånt. andra lektionen var teknik. det gick inte bra för mej och mickis. vi skulle löda fast den där tråden, och vi höll på med den typ hela jävla lektionen. de gick bara inte. sen va de lunch, typ skitäcklig mat. potatis och fickbullar, och så fanns de typ potatismos och korv, och så va de rester från igår. vårullar och ris. men riset smakade bajs. och majsen. usch. så jag typ blev verkligen inte mätt. menmen, sen hade vi lång rast och sen spanska. tråkigttråkigt. sen hade halva klassen labb, och halva klassen so. jag hade labb, och vi dissikerade (eller hur de nu stavas) asså jag tittade inte ens. de va skitäckligt. asså usch, fårlungor och fårhjärta. asså de stank jue. usch, jag spydde nästan. sen gick jag hem med becka sara mickis och johanna. nån hade snott johannas ena sko, så hon fick gå hem i sånna där blåa skoskydd x) meh fett taskigt att ta hennes sko. och nån hade snott annikas mp3 och pengar också, från hennes skåp. jag ska ta reda på vem de är x). haha. men jag och johanna och sara och mickis och becka gick och hämtade våra biljetter till rihannas konsert, på ica. fett kul de ska bli. sen åkte jag och johanna hem, och mickis och sara gick till becka tror jag.

ikväll börjar dansen igen. fett kul. fast den börjar tjugo i nio, och slutar typ tio, och den är i stan, så de är lite sent. menmen, jag står ut. jag älskar ju att dansa, så spela roll tiden liksom.
inget mer att skriva typ, så pusshejs.


ingenting blir rätt.

ingenting blir rätt! asså nu blev de två inlägg istället. asså de ena syntes inte först, och då skrev jag ett nytt, men så va de där sen. shit asså. jag kände mej tvungen att skriva de här också. men om de också blir fel så orkar jag inte ändra, för nu ska jag titta på film.
puss


last inlägg

jag måste bara säga att förra inlägget blev jätteknäppt med bilderna, men jag orkar inte fixa de. men jag hoppas ni står ut. haha.
puss och godnatt


förra inlägget

de där förra inlägget blev jättekonstigt med bilderna. men jag orkar verkligen inte fixa de nu, men ni kanske fattar ändå.
va bara tvungen att säga de.

puss


måndag

hola.
idag är de måndag igen. bajs. en hel vecka skola väntar. eller nej, för på fredag är vi lediga. haha. vi får plugga hemma då. yes. idag släpptes biljetterna till rihannas konsert den 12 mars. jag ska gå. jippie. dom släpptes kl 09:00 och vi fick panik för de funkade typ inte om vi trodde dom skulle ta slut och allt. men nu har de löst sej. tur. men asså dagen var rätt tråkigt. fast inte så jättejobbig. har inte så mkt att skriva idag. ska snart kolla på en film tror jag. måste plugga lite till svenskan, om jag kanske ska redovisa imorron. vet inte. jag saknar kusin jättemkt och så är jag kär <3. hahah. fast jag säger inte i vem. dom som vet är dom enda som behöver veta. sådeså.
nu längtar jag jättemycket tills den tolfte mars. det ska bli så kul med johanna och rebecka. älsks.
ni som går i min skola, vi ses imorron, ni som inte gör de, vi ses nog inte imorron. ni läser nog bara min blogg.
puss <3

 plus  plus  
             CAROLINE                                          REBECKA                                            JOHANNA                           
                           
                               
                                                                                            RIHANNA

januari

hej.
idag var det skola igen såklart. jättetråkigt. men man har ju typ inget val. hehe. ingen god lunch i skola heller, så jag år gurka och macka. sen efter skolan gick jag med johanna till hennes hus hon flyttar till idag. hon får inte flytta. ja vill att vi alltid ska vara grannar. men hon går ju kvar i skolan som tur va. men jonte och christoffer visade vägen, för den kunde inte vi. men vi åkte typ direkt hit till jaktvägen igen. jag gick hem till mej, och var vrålhungrig, så jag typ åt lite. jag åt macka. och russin sen. heh. nu vet jag inte vad jag ska göra, men nåt hittar jag väl på. musik tror jag. 
puss <3 

typ vanlig onsdag

typ hej.
idag har jag varit i skolan, typ fett tråkigt. men aa. ja de hände typ inget speciellt där, så aa orkar inte berätta. när ja kom hem kollade jag på tv, så jag somnade nästa, men sen kom mamma och pappa hem, och mamma typ tvingade mej att komma ner och duka, så ja inte skulle somna. sen va de typ middag, de va fisk, och de smakade ttyp badstrand. usch. men sen hade jag konståkning :D jättekul. de gick bra också. sen kom jonte och så skrek han spiiiik. ja bah: åhnej. haha men sen gick han. men sen åkte jag hem, och så satte jag mej vid datan. inget mer att skriva typ.
pussen och godnatt <3

                                       
                                                                        älska konståkning <3

typ vanlig onsdag

typ hej.
idag har jag varit i skolan, typ fett tråkigt. men aa. ja de hände typ inget speciellt där, så aa orkar inte berätta. när ja kom hem kollade jag på tv, så jag somnade nästa, men sen kom mamma och pappa hem, och mamma typ tvingade mej att komma ner och duka, så ja inte skulle somna. sen va de typ middag, de va fisk, och de smakade ttyp badstrand. usch. men sen hade jag konståkning :D jättekul. de gick bra också. sen kom jonte och så skrek han spiiiik. ja bah: åhnej. haha men sen gick han. men sen åkte jag hem, och så satte jag mej vid datan. inget mer att skriva typ.
pussen och godnatt <3

                                       
                                                                        älska konståkning <3

första skoldagen

♥hejs.
idag var de första skoldagen efter lovet. åh, jag vill ha mera lov. menmen, de är ju "snart" sportlov. haha.
de va okej i skolan idag, inte jättejobbiga lektioner och så, bara ganska. vi trodde vi skulle ha bild på morgonen, eftersom vi hade musik förra terminen. men vi ska tydligen ha musik tre gånger till. hm, fast nästan hellre de, för jag kan inte rita. men sen hade vi teknik, jag och mickis lödde bara. så de va inte så jobbigt. sen hade vi lunch, raggmunk, isch, inte så gott. aa sen hade vi språkval.. spanska har jag, och då kollade vi på nån tråkig film. fast de är ju bättre än att jobba. hehe. hatar spanska, de är fett tråkigt. sen hade vi halvklass, ena halvan har no, och andra so, jag hade so idag, tack och lov, för på no:n skulle dom dissikera :S usch, typ några jävla lungor och hjärta. fast jag ska ju göra nästa tisdag, och jag kommer typ spy. men so:n va tråkig. satt med mickis, men hon somnade x) han babblade ju bara massor. och så skällde han på mej och micke x) bara för att vi ritade lite på bordet, och för att jag hade mina fötter på stolen. shit asså.  vi har ju inte ens skor där inne. hata peter. japp, sen slutade vi, och då åkte jag och johanna och nattis hem. så, nu sitter jag här och bloggar.

johanna ska ju snart flytta, så ikväll ska jag och nattis följa med dom till deras nya hus, skojigt. fast innan de ska jag och johanna laga pannkakor. smaskens x).

till igår: igår va de ju sista dagen på jullovet. trist. men jag och johanna och becka gick på bio. betydligt roligare. heh. men vi såg beemovie. hahahah. den va ganska bra. vi åt där innan. mums. typ nån chinamat ungefär. bion stängdes av typ mitt i, så de blev helt svart i salongen, så va de en tjej som bah: vem stängde av filmen? jag: de va jag. hahah ja och johanna börja typ garva. men sen typ satt vi där inne aslänge, och sen äntligen sattes filmen på igen. tack och lov, för jag var väldigt rastlös när den var avstängd. så ja typ började ställa mej upp och gick lite och johanna bah: är du otålig eller?. hahaha de va ju tråkigt medans den var avstängd. men, ja hade en kul kväll med er. tack <3.
nu ska jag gå och hämta nånting att äta. lite mellis =). jag är hungrig. pusspuss

Söndag

helluw.
idag har jag varit med johanna bästevän. vi var hos hennes farmor och farfar och lämnade hennes katt där, eftersom dom ska flytta så är de lite svårt att ha den hemma just då. eller nåt. men aa, han kommer hem till dom på söndag :). men aa, innan  de så gjorde jag inte mkt. och inte efter heller. jag och kusin kom på att vi ville träffas, men de gick inte :(. jag saknar henne. ja de blir ett kort inlägg idag, för jag har inte mkt att berätta. ska kolla på "hide and seek" sen. om jag vågar. hah vågar inte kolla ensam tror jag. men jag ska i alla fall kolla på filmen som börjar på sexan kl tio. den är asbra.  såå puss på er. ses <3

                        johanna


fredag, fjärde januari-nollåtta

godkväll.
idag har jag inte gjort så jättemkt. jag vaknade rätt tidigt, och gick upp och duschade. jag duschade ovanligt länge idag. hhm, konstigt, menmen, sen började jag göra lite finfina armban =). hehe. sen skulle jag och johanna till huddinge. eller först skulle vi gå i tumba, för jag skulle kolla efter ett par skor på "minsko" men dom fanns inte kvar =( men johanna skulle köpa en tröja på hm, och de gjorde hon. sen gav vi oss iväg till huddinge. och där gick vi till MQ för jag skulle köpa en tröja. finfin va den. sen gick vi till glitter och johanna köpte ett diadem, och sen åkte vi hem. kort varsel idag x). men sen hemma så typ låg jag i min säng ett tag och lyssnade på musik, sen kollade jag på en film, "american pie naked mile" haha. sen typ va de mat. hemmalagad kebab. eller asså vi gjorde ju inte köttet och så, men asså vi köpte inte från pizzerian eller nåt. sen typ gick jag och la mej i min säng igen och chattade på mobilen. sen satte jag på datan och fortsatte chatta. hah. pea och bilddagboken också såklart. och nu blogg också. så, inte så mkt mer än så har hänt idag. tyvärr. fett tråkigt inlägg idag ju. jag saknar kusin grymt, och hoppas att vi kan träffas innan jullovet är slut, i alla fall över dagen eller nåt. för vi har inte träffats sen julafton =( och jag glömde min julklapp där. såklart. och den vill jag ju ha såklart. för den va fett fin <333333. menmen, nu ska jag typ gå ner och kolla vad alla gör där nere, och se om de är nåt bra på tv, annars så sätter jag på en film eller nåt. nåt hittar jag på. imorron hoppas jag att jag och mamma ska handla vinterskor till mej. de behövs nu när snön är här. jippie.
ses imorron. puss (h)

 jag och hon var i huddinge tillsammans <3333333

 jag saknar dej grymt mycket bejbi. vi måste ses snart <33333


3 januari 2008

Dagens låt:  bad day- daniel powter
Dagens dusch: typ snart
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: foundation, puder mascara eyeliner
Dagens klädsel: typ pyjamas halva dagen, sen jeans, svart t-shirt och munkjacka + jacka mössa vantar, sen mjukiskläder, sen jeans sss tjocktröja + jacka och vantar (på väg till filmkedjan)
Dagens händelse: typ brottning i snön med johanna och nathalie <3
Dagens planer: skriva klart i bloggen, duscha, sova.
Dagens vill ha: vinterstövlar från dinsko, ska typ inhandlas imorron :)
Dagens saknad: .kusin <333
Dagens drog: snön
Dagens tråkigaste: sovaöver- kvällen blev inställd
Dagens finaste: syster'
Dagens måste:  städa
Dagens dricka: vatten 
Dagens köp: godis x)
Dagens mat:  nudlar och wok
Dagens kärlek: fortfarande kär ;)
Dagens mående: jättebra

hejhej.
igårkväll hade jag och johanna och nattis filmkväll hemma hos nattis. det var skoj. vi tittade på massa bra filmer, skrattade och tjockade oss med chips och läsk. sen låg vi vakna ett tag innan. nattis somnade. johanna blev fett osocial för hon låg och skrev hemliga sms med en kille. så aa, jag somnade tydligen. sen efter ett tag väckte johanna mej, hon sa att filmen vi hade tittat på var slut, så vi skulle väcka nattis. men de gick inte bra. vi låg och petade på henne jättelänge. sen vaknade hon. vi ba: nattis du måste stänga av filmen. hon: vart är dom andra? lite småsurt. vi: vilka andra? skrattade jätttemkt. hon: men schhh dom andra! lite surare. vi började typ skratta jättemkt. nattis blev arg och typ halvskrek att vi skulle va tysta, och så frågade hon: vart är dom andra? johanna: filmerna? nattis: men dom andra! vi typ började asgarva, fast rätt tyst, nattis: men asså de här är inte kul längre! lät typ som om hon skulle börja gråta. vart är dom andra? väldigt sur, vi: men vilka andra? asså vi trodde typ hon menade människor, men de hade ju inte varit några andra där, så vi fattade ju ingenting. hon: men jag har ju sagt de 100 gånger. dom andra! jag: fjärrkontrollerna? hon: men jaaaa. jag: men dom ligger typ där! pekade bredvid henne. hon: men neej, så tog hon upp dom, för dom låg ju där när jag pekade. hon stängde av tv:n och typ la sej ner och sov. sen efter ungefär 5 min vaknade hon igen. då låg vi alla och snackade tills kl blev typ 5, för då skulle hennes mamma vakna för hon skulle till jobbet. vi skulle låtsas sova då, men vi alla somnade snabb, så sov vi typ tills hennes mamma ringde kl ett och undrade om vi inte hade gått upp ännu. nattis va typ jättesur x). sen låg vi och snackade och kollade på tv, och kl halv tre gick vi upp och åt nudlar till brunch. gott. sen bäddade vi ihop och städade, för att sen gå ut och larva oss i snön som hade kommit. skojskoj. vi hade kul därute, men sen blev de kallt och vi gick in till nattis. vi satt där och pratade, sen skulle jag hem och äta, och johanna och nattis skulle också äta typ då.efter de så gick vi till filmkedjan, för vi ville ha godis, för vi tänkte sova hos johanna inatt, men sen gick inte de, så de blev inte av :(. så nu sitter jag här och bloggar. imorron ska jag och nattis och johanna till tumba, för jag ska handla vinterskor, om dom finns kvar. men de hoppas jag. sen vet jag inte vad vi hittar på x). menmen, ni får läsa min blogg imorron också. vi ses.pussen <3

    jag älskar er <3
                     nathalie <3                                                                 johanna <3


tvåtusenåtta

hejsanhejsan. jag har inte skrivit blogg på jättelänge nu, vet typ inte varför. senast jag skrev va ju förra året x). jo, som nog alla vet, det är ju tvåtusenåtta nu. igår var det ju då nyårsafton. jag följde med johanna och hennes familj hem till christoffer och ellinor. (christoffer går i vår klass) dit skulle också micke och hans familj komma. (micke går också i vår klass). jag hade jätteskoj där. vi dansade dansmatta, sjöng singstar, spelade guitarr hero, smällde smällare och rakteter. vi fick jättegod mat. jag och johanna sjöng singstar, och så började vi dansa typ asfult, helt flummigt. hah vi dansade typ som värsta porrvideon x) men aa, så va de nån låt, som dom sjöng typ shake it eller nåt i, och då började vi skaka på rumpan, haha asså vi garvade så jävla mkt. och sen så märkte vi att micke stog och kollade i dörren, och då typ dog vi av garv. asså fett kul, han typ garvade åt oss, så som vi dansade. HAHAHAH, asså jag hade skitkul. men sen började vi typ sjuna barbie girl och allt, och ni skulle sett hur vi dansade. hah men sen kom vi på att, tänk om deras grannar typ står på sin altan och kollar på oss nu, för tv va framför fönstret, och vi stog ju framför tv:n eftersom vi sjöng också, men sen strunta vi i de och fortsatte dansa. asså jag har nog aldrig skrattat så mkt. sen va vi ute och smällde smällare med killarna, fast de va lite läskigt, för dom är ju inte direkt försiktiga med dom. hah dom flög ju överallt. men sen blev kl 00:00 och då blev de raketer istället. asmysigt, för dom bor jättehögt upp, och man ser typ överallt, och de va ju jättemånga som sköt. så hade vi de mysigt därute. sen så skulle killarna skjuta mer smällare, och johanna och ellinor gick in och spelade guitarr hero, och jag stannade där ute. sen så ville jag ha tomtebloss, men micke eller christoffer ville inte tända dom. då blev jag sur. dom va dumma x). men sen tände micke i alla fall, de va snällt. sen skulle jag få typ kasta i väg nån typ grön bomb, och micke sa att jag skulle vänta med och kasta tills han sa till. fast jag kastade innan, för annars hade mina fingrar typ sprängts bort, för den där stubinen hade ju typ brunnit upp, men han sa att jag skulle vänta längre, fast jag vågade inte, för man vill ju gärna ha kvar fingrarna, så jag kastade x), sen gick vi också in, efter ett tag, och då började vi spela guitarr hero igen. fast micke typ mosade bara mej när jag satt i fåtöljen, han la sej typ på mej. hehe. sen så sjöng vi lite singstar, asså vi tjejer, men sen så satt jag med därute igen, och väntade på att de va min tur att spela gitarr x). sen skulle vi åka taxi hem, typ vid tre. dom har typ långa trappor ner till vägen, och så sa christoffer och dom att dom va hala, och att vi skulle gå försiktigt, men såklar halkade jag. haha jag började bara asgarva, för de gjorde inte ont. de va skoj. sen kom jag hem och typ somnade.
mitt nyårslöfte i år är att äta mindre godis och sånt onyttigt. jag ska bli nyttig och smal till sommaren, då man har bikini. och nu menar jag inte att jag är värsta fettso eller nåt, så ingen behöver skriva till mej sen. ba "men du är ju redan smal, sluta säg så" för jag vet att jag inte är liksom tjock, men jag ska få en platt och fin mage. sådeså.
mickes nyårslöfte var att inte reta mej mej :D för hur jag pratar. haha eller ja tror inte han tänkte de som ett nyårslöfte, men jag tycker att de är de. för han  sa faktiskt att "efter kl tolv, då är de tvåtusenåtta och då ska inte jag reta dej mer" haha.

nu till idag, första januari tvåtusenåtta.
idag har jag bara slappat hela dagen. jag vaknade kl halv två, men jag gick upp kl två. sen kollade jag på "varning för jönssonligan" och åt frukost. sen har jag bara suttit vid datan hela dagen typ. heh. imorron har jag ingen aning om vad jag ska göra :S. om du vill hitta på något så säg till. för jag kanske kan. om det inte händer nåt annat.
men nu har jag inte mkt mer att skriva. vi ses typ imorron. puss

RSS 2.0