kort inlägg

hejs. väntar på johanna nu. hon ska komma hit och sova här. fett mys. vi va i stan idag. orkar inte berätta allt. när hon kommer ska vi gå och shoppa godis tror ja. haha fett tjockisar. menmen, de är fan fredag.  skriver kanske senare. vi ses. pyss<3

-

tog den här av miljon@. sorry, men den va bara så gullig och sann.

när en tjej:
är tyst:
rullar det miljoner tankar i hennes huvud.
bråkar med dej: tänker hon djupt.
tittar på dej med ögonen fulla med frågor: så undrar hon hur länge du kommer att vara vid hennes sida.
svarar, jag mår bra, efter bara några sekunder: mår hon inte alls bra.
tittar sorgset på dej: undrar hon varför du ljuger
lägger sitt huvud på din axel: så önskar hon att du är hennes förevigt
försöker få konakt med dej varje dag: då söker hon din uppmärksamhet.
smsar dej ofta: vill hon att du ska svara åtminstonde en gång.
säger: jag älskar dej: menar hon det.
säger att hon inte klarar av att leva utan dej: då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.
säger att hon saknar dej: då kan ingen i hela världen sakna dej mer än vad hon gör.

onsdag måndag tisdag.

hejs. nu sitter jag här i min säng i pyjamas, och kollar på miss secret agent. har typ nyss ätit "frukost" mannagrynsgröt, yummi. vet inte vad jag ska hitta på idag. ska nog duscha snart, sen fixa lite i rummet, typ bädda sängen och så, och sen har jag ingen aning. förresten, drömmde typ sjukase drömmen inatt. orkar inte berätta i detalj, men de va typ att marcus va typ 10 meter lång, micke och fille va fett snälla, och jag och johanna skulle till min mormor och morfar, så stannade vi och åt på restaurang på vägen, och där inne va de bara massa cowboysar, och sara va där, och hon drack mjölk till maten, och de va typ fett konstigt tyckte vi. aa typ lite så va de, men den va helt sajk.
i måndags sov kusin hos mej. först möttes vi i stan på dan, och åt lunch och fikade i gallerian. kollade i affärer också. hon skulle köpa ett par jeans, men hon tog typ aslång tid på sej att bestämma sej, sen köpte hon inga i alla fall. haha. vi åkte hem vid fyra, och min konståkning började klockan fem. vi fick ta bussen från tumba som gick 16:47, så fick vi springa från bussen, hem och hämta mina träningskläder, och sen till bussen igen. den gick 17:06, så aa, då va jag redan försenad. men ja bytte om på bussen. fett pinsamt asså. fia gick fram till dom längst bak i bussen och bah: ehm ursäkta men skulle ni typ kunna sätta er lite längre fram för hon måste byta om här. dom bah: eeh okej? så ja typ satt där och drog av mej brallorna och hela köret. haha, och på med strumpbyxorna och allt snabbt. alex och anna va på bussen, och dom typ garvade åt mej, och fia typ filmade och fotade. haha finns på hennes pea. jag skämmde helt enkelt ut mej lite.
sen på kvällen gick vi till filmkedjan och köpte massa gott godis, som vi mumsade i oss hela kvällen framför datan. sofia chattade med sin blivande pojkvän. tycker jag att han är i allafall. vi hade i alla fall mys. sen när vi skulle borsta tänderna frågade fia vart sibbe va, (min bror) ja bah gick och kollade in i hans rum, som var helt släkt, för ja trodde han vadär. då såg de ut som att nån typ hade byggt en koja i hans säng. man såg ju inte så bra, eftersom de va helt mörkt, men de va nåt spetsigt som stog där. såg ut som att nån hade typ ställt en pinne eller bandyklubba i sängen, och typ satt en fllt över. ja typ bakade  in i badrummet igen till fia, stängde dörren och låste, och sa att de såg ut som att nån satt i hans säng. hon bah: men lägg av, ja bah men de är allvar, hon bah: lås dörren, ja bah: ja har gjort de. när vi va klara i badrummet så ttyp gick vi och kollade i hans rum igen, men vi vågade inte tända, så vi typ skydade oss in i mitt rum, och stängde dörren, så gick vi och la oss och låg hand i hand och snackade om killar tills vi somnade. de va mys.

igår så vaknade vi klockan halv ett av att telefonen ringde. ingen svarade eftersom de inte va nån annan hemma utom vi, så ja typ fick springa upp, men hann inte svara. vi gick upp och vi började göra pannkakor,.mums.fast typ alla gick sönder, men dom va smaskens ändå. sen taggade vi in till stan och kollade i affärer igen. ja köpte ett par vita tygskor. fia köpte ett par jeans och ett par skor. sen åkte hon hem med moster, och jag åkte hem själv till mej.
på kvällen gjorde jag ingenting, bara va hemma, vid datan och sånt.
nu har ja inget mer att säga, ska duscha nu, skriver nog ikväll. pöss

äntligen lov!

äntligen lov. jag har längtat jättelänge. fett skönt att vara ledig från skolan lite. vi har haft så mkt på sista tiden.
idag hade vi soprov, och teknikinlämning. och så skulle vi bli klara med en sak på svenskan, fast ja blev klar igår. haha jag jobbade duktigt för en gångs skull.  haha, så aa, alla som var klara med den där saken fick sluta efter lunch idag, fett slapp dag asså. och nu är det lov också.
när jag va på väg mot bussen från skolan ringde johanna mej, och vi hade ett roligt och långt samtal. de va värsta mkt vårkänsla idag också. när jag satt och väntade på bussen så lös solen på mej, och mina ben blev fett varma. då blev jag glad ;) haha. jag älskar vår. fast nu vill jag bara ha sommarsommarsommar.

imorron kommer släkten hit. de ska väl bli lite kul antar jag. haha. hoppas de i alla fall. sen ska ja va me johanna också. vi ska hitta på nåt kul tkr jag. hahah.
nu ska jag snart äta. kanske skriver senare. ses. puss


typ söndagen

hejs. idag har jag tränat på morgonen. orkade egentligen inte gå upp, men tvingade mej själv. de va konståkning och jag hade kul. jag skulle typ åkt till kusin idag för hon fyller år. grattis älsk<3 men de blev inte av. så skulle jag typ träffat jocke och hans kompis, men de blev inte heller av. haha så jag har typ slappat hela dagen. haha typ bråkade fett mkt med fille på msn. fast sen helt plötsligt var allt okej. vi pratade helt normalt. elelr typ lite konstigt samtalsämne kanske, right fille?! haha men de tar vi inte upp här. men fett onödigt tjaffs asså. förlåt för att jag blev så sur. men de va inte bara mitt fel. och kom ihåg nu vad du har lovat filip! annars vet jag inte vad.

i fredags va vi på restaurang med släkten. vi firade sis och kusin. jag hade mys.
igår så va jag hos morfar, och så va jag och mamma och sis och handlade lite och sånt. de va kul. sen på kvällen va jag bara hemma.
nu har jag inte mkt mer att skriva. har matteprov imorron. önska mej lycka till ;) kommer få ig asså. hjäp. menmen, puss

söndagkväll

hejsan. nu skriver jag vad som hänt på dagen och sånt xD hahah de lät knäppt, men aa skit samma. imorse tränade jag jue, och de gick rätt bra. de va kul. sen åkte jag hem och åt lunch och duschade och sånt. sen typ kollade jag på oc och satt vi datan. sen träffade jag sara, och vi handlade godis tills imorron. sen typ åkte vi hem. när jag kom hem åt jag middag och satt vid datan, sen duschade jag igen xD hehe skönt. så har jag typ packat och sånt tills imorron. kungsberget som gäller då. najs asså. fett taggde vi är sara. och robin. vi kommer ha bäst. jag längtar som fan. pratade nyss i tele med sara. vi skrattade mest, men de va mys. snart ska jag sova, så jag orkar upp imorron. men vi ses. puss.

söndag

hejsan. nu är klockan 08:40 och jag ska snart på träning. bussen går 09:01. haha, de är konståkning. najs. fast egetligen orkar jag inte träna såhär tidigt, vill sova nu,menmen. kusin åkte nyss med mamma pappa och sibbe. dom ska på innebandymatch, men dom skulle släppa av kusin på vägen. hon sov här och vi hade fett med mys asså. jag älskar henne mest. menmen, hinner inte skriva allt vi gjorde igår och de nu, så jag gör de typ sen när jag kommer hem från träningen typ. eller senare ikväll, för sen ska jag typ vara med sara älsk. vi ska handla massa godis tills imorron, för då drar vi till kungsberget med skolan.asså alla som vill såklart. jag och sara har fan åkt me varje år. hahah vi är värsta stammisar. haha nej, men aa de ska bli fett med mys och kul. hoppas bara de  är bra väder, typ inge vattenpölar i backarna, och inte is heller. de suger. och jag och sara kommer äga ALLA. right sara?! menmen, nu måste jah börja göra mej klar för att dra till träningen. vi ses. pussar

fredag 8/2

hallåhallå. fredag igen, äntligen. sa ju i måndags att min data skulle typ fixas, men de har den inte gjort. men ja är inne på den ändå, men ja är inne på msn på mobilen, för annars skickar jag bara massa virus, omedvetet såklart.
hahah idag va stina, syslöjdsläraren sjuk, men vi fick ha inger :O hahha hon kan ju inte syslöjd. menmen, blev ändå klar med mitt linne. de blev inte så värst snyggt, men de funkar. haha. sen hade vi engelska och so, usch. men vi fick sluta sen, för vi hade komp från att vi va på dn. heh najs. fast vi, jag johanna mickis och sara åt lunch i skolan, och sen typ stannade vi lite xD hahah men de va för att min och johannas buss typ precis hade gått, och den går bara en gång i halvtimmen då, och vi pallade inte stå där ute och vänta. sara och mickis väntade med oss, och vi hade rätt kul. sen missade vi nästa buss också, men sen gick vi typ. jag och johanna åkte till dagiset vi praoade på förut, och hälsade på. de va kul. barnen blev ju väldigt glada xD. sen åkte jag och johanna till tumba och handlade choklad. hahaha tjockisar. sen åkte vi till södertälje, och sen hem. nu sitter jag här. har typ ingenting att göra.
på måndag ska vi till kungsberget med skolan. fuck vad kul de ska bli sara. älskar dej och det. på söndag ska vi handla massa godis. mums. menmen, skriver säkert mer ikväll. vi ses. puss


4/2-08

hej. idag har de inte hänt mkt. skolan som vanligt, tråkigt. men man klarar sej. efter skolan gick jag hem till johanna. vi hade mys. vi åt muffins och kakor och drack saft. och så kollade vi på sällskapsresan. s.o.s. haha fett kul, fast vi va aströtta, och jag somnade typ. hehe. menmen, sen fick jag ta bussen hem. när jag kom hem åt jag typ. sen satt jag vid datan. men min fucking data har fått virus, och jag dampar. asså shit. varför just jag. jag hatar dehär. hahah så nu ska mamma typ ta me den till jobbet, till nån kille där som sköter datorerna, och då kommer jag typ inte ha min data på ett tag. bajs asså. nu ska jag nog duscha tror jag, sen ska jag... sen vet jag inte. datan är jjue typ ingen  mening att sitta vid, så får väll typ kolla film eller nåt. jag hittar säkert på nåt. vi ses. puss


lördag,söndag 2-3 februari

igår var de ju lördag. på dagen åkte jag och mamma till centrum, för jag skulle handla present åt kusin, som hade fest på kvällen. jag handlade underkläder till henne, eller mamma betalade. haha sen fick jag lie grejer också. jag fick en lila klänning, en bh och ett par trosor, hårspännen, en bikini, en mascara, ett puder och en ansiktsmask.. tack mamma<3. sen typ åkte vi hem. sen skulle sibbe spela innebandymatch, och såklart åkte mamma och pappa me. syster va nånannanstans. ingen ang var. haha. så ja va ensam hemma. najs. de är jätteskönt att vara hemma själv.
kusin skulle ju ha fest på kvällen, och jag skulle sova över, så jag packade allt jag skulle ha me mej, samtidigt som jag lyssnade på hög musik och typ dansade. sen typ gick jag in i duschen. sen gjorde jag ansiktsmask, och typ målade naglarna, och filade dom fina och sånt. haha fett mys typ. sen typ när jag va klar kom mamma och pappa och sibbe hem. sen kom syster också. då typ packade jag klart lite, och sen klädde jag på mej de ja skulle ha på kvällen, och sminkade mej och fixade håret. sen skulle vi typ åka. de va fett mys hos kusin. orkar inte berätta allt, men jag hade askul.
idag vaknade vi, och typ gick upp och åt frukost. mums. våfflor med grädde och chokladsås. fan va gott. ahahh sen skulle nathalie och michelle hem, och jag och elin va kvar. vi typ snackade och hade mys. sen skulle hon hem och sen jag.
på vägen hem stannade jag mamma och sis på stadium. sis skulle ha en ny skidjacka, men hon hittade ingen. så vi åkte hem. hemma gjorde jag inte mkt, fixade lite i rummet, och satt vid datan. sen skulle vi äta, och efter maten duschade jag. rätt länge. fett skönt. sen satt jag vid datan igen, och nu bloggar jag och kollar på wallander på fyran. fett bra den är typ. men nu har jag inget mer att säga. imorgon ska jag hem till johanna bästevän efter skolan. skoj.
vi ses. puss

fredag

hello. idag är det fredag. typ äntligen xD. haha jag har längtat efter helg.
idag var jag i skolan, typ såklart. det hände inte mkt speciellt typ. efter skolan hade jag superkul med johanna. vi gick hem till henne, och typ inte gjorde mkt, för sen skulle vi till ica och handla cocos. för vi skulle baka nånting, haha kommer inte ihåg va de hette. jo typ karolinakaka elr nåt. de är asgott. menmen, vi gick till ica, och när vi va där kom vi på att vi var hungriga, så vi köpte en typ rulltårta och delade på på vägen hem. hahahahah ja vet, vi är sjuka, men asså de va gott och vi va hungriga. vi tänke att vi va fett tjockisar jue, men sen kom vi på att tänk om vi är typ fett fattiga i vårt nästa liv, så vi inte har råd att köpa de, då måste vi passa på att tjocka oss nu. eller om vi är typ värsta toppmodeller xD då får vi inte äta sånt. och de är inte kul. hahahha, sen började vi tänka på en kille som gick i mm förut, i vår skola, asså vi gick förbi hans förra hus, eller ja tror han har flyttat, men aa, så kom vi inte på vad han hette, ja va typ säker på att han hette pontus. eller typ tobias eller nåt sånt, och ja och johanna gick typ och gissade på alla killnamn som fanns. sen när vi kollade i skolkatalogen när vi kom hem så hette han rasmus. hahhaha typ de enda namn vi inte gissade på. menmen, sen typ började vi baka, och vi hade askul. johanna skulle typ skaka cocospåsen, så gick den sönder, så de flög ut massa cocos. hahah de va fett kul, sen typ så hade vi lie mjölkrig. och johanna kastade rakt i mitt öga, så ja började "gråta". hahha de va fett kul. fast de gjorde asont. sen fortsatte vi baka och filma och sjunga och dansa och baka och filma och sjunga och dansa. vi hade jättekul. och flumma såklart. haha massor. vi va sjuka då xD. jag hade de bäst med dej bästis. sen åkte jag hem och så typ åt vi middag och massa sånt. och nu sitter jag här idag igen och bloggar. hah som vanligt såklart.

ska typ packa nu, för imorgon ska jag till kusin på typ fest xD och så ska jag och några andra sova där. fett med mys asså. det kommer bli så kul.
pussen

lite bilder från idag!

   
   <3


RSS 2.0