tråkig sak!

1. Vad spenderar du dina pengar på?
kläder typ
2. Något du önskade dig och fick?
haha, typ massor(?)
3. Vilket datum kommer du alltid komma ihåg?
asså vah, man vet ju vilket datum de är varje dag? eller asså ja mena, ofta man bah: idag är det den andra april, aha oj, finns de datumet? eller vadå, fattar inte.
4. Vad faller du oftast för?
killar. haha skoja, faller ju alltid för killar, inte bah oftast. men asså, gulliga
5. Varför bloggar du?
typ, kul ?
6. Har du någon speciell talang?
haha näe, de tror jag inte.
7. Hur många gånger har du blivit sårad? Och hur vart du sårad?
vet inte, kommer inte ihåg nåt nu iaf
8. Vad är det pinsammaste du gjort?
haha vet inte, skämmer typ ut mig varje dag på nåt sätt.
9. Är du lycklig?
ja, de är jag
10. Har du Playahead, Facebook och MSN?
haha, ofc :)


shopping med bästa

god kväll! sitter just nu och käkar äpple, dricker te, kollar topmodel och lyssnar på min pealåt. och skriver blogg ofc.
idag hade vi halvdag, fett najs. vi hade musik, och jag sara christine och anna sjöng i mikrofon hela lektionen, medans några spelade gitarr till låten, och dom andra sjöng me. och i slutet sjöng typ alla. haha, de va fett med skojs.
sen hade vi spanska, och de va sådär idag. haha, jag behövde bah vara en extralärare, och hjälpa några att fatta de vi höll på me, bah för jag redan kunde de, och för att jag är bäst (a). haha. men sen hade vi matte, jag dog lite flera gånger, för filip och micke va så roliga. hahahaha, speciellt fille. hahahhahah, fan va kul vi hade.
iaf, sen slutade vi. det blev fisk till lunch, så vi pallade inte käka.
jag johanna nattis och mickis drog till bussen. när den kom åkte den bah förbi, för den va full. vi va fett många vid busshållsplatsen, och alla fick typ damp. nästa kom liksom om en halvtimme, haha så jag ringde liksom sl, och bad dom skicka en extrabuss, hon bah: eh ja, jag ska ringa till trafikledningen, kan du dröja några minuter, jag bah: aa visst. det blev helt tyst och jag väntade typ... 7 minuter, medans jag snackade med mickis och dom. haha sen ja bah typ prata högt i telefonen bah: och jag vill också ha lunch, de är därför jag vill ha en buss!  haha så hon i telefonen bah: eeh ja, tack för att du dröjde, ja bah: eeh aa, eh hej, och typ skrattade lite. hon bah: ja dom hade inga extrabussar ute, tyvärr. så de får bli nästa som avgår. ja bah: aha okej. hon bah: aa hejdå, så la hon på.
hahahaahhaha, fan va kul de va. sen kom nästa buss, och alla fick inte plats där heller, fast typ sjukt många redan hade dragit, men, vi fick plats. haha yes.
vi kom till tumba, drog till ica och köpte macka och choklad (a) sen köpte vi varm oboy på pressbyrån. sen tog jag nattis och johanna tåget till stan, och mickis drog hem antar jag.
i stan shoppade jag massor. eller inte massor, utan för massor. fattar inte hur de kunde bli så dyrt.
men jag köpte, en klänning/tunika på ginatricot, två klänningar, en ska jag använda som tröja. och en t-shirt på h&m, och jusste, sen en munkis därifrån också. och sen ett mineralfoundation och ett puder från h&m. och sen käkade jag på donken. och allt gick på lite mer än 1300. liksom, hjälp. mina pengar är snart slut. igen!
men, ja, thats my day asså. hoppas ni haft det najs, kyssar
bilder på köpen kommer sen!

tidigt ikväll

asså, klockan är inte mkt, men jag ska typ sova nu. jag bah känner för de. eller sova och sova, jag ska gå och lägga mig, och kolla film. skönt att komma i säng tidigt ibland. så nu ska jag bara borsta tandställningen, och sen blir det sovdags för mig liksom. ha det soft läsare, pussen

me like

jag kollar idol nu! och äter äpple, banan och dricker te. jag känner mig nyttig. äntligen. haha. jag hejar på anna på idol tror jag. hon har sjukt bra röst, och är bara 16 år. men idag såg hon lite.... tantig ut. asså inte tantig, men de passade inte henne. hon såg så mkt äldre ut. haha jag gillar loulou(?) också, hon är fett skönt. men ja, nu är ju idol slut, så nu ska jag leta efter nåt annat bra, och bah chilla framför tv:n. ha det najs,kramkalas

stockholm imorn

imorn har vi halvdag i skolan! så, när vi har slutat drar jag johanna och nattis in till stan. jag måste leta jeans, och jag känner mig rik nu, så jag kommer säkert köpa nåt (a). och juste, smink ska jag köpa, gjorde inte de idag. så, de kommer va najs imorn. vi kommer typ bara ha musik, spanska och matte.
men, nu ska jag nog hoppa in i duschen, sen ska jag äta äpple och dricka te. och kolla prison break. och inatt ska jag sova i systers rum, för hon är ju hos sin pojkvän, och jag gillar hennes säng mkt mer än min (a). och då kan jag kolla om jag hittar nåt att låna i hennes garderob också, utan att mamma märker. tihi, jag är så busig.
men, skriver nog sen! kyssar


måndagen

tjenix! skoldagen idag var okej. mattelektionen va långtråkig, och jag jobbade inte så mkt, men ändå. sen hade vi teknik, och vi skulle va i grupper, och komma på en uppfinning till brobel. jag va med marcus karin och mickis.sen hade vi engelska och vi jobbade lite i boken och sånt. eller, vi läste typ en text och sen skulle vi snacka vad den handlade om. de vah komma på en uppfinning till broblätt. sen vare lunch, köttbullar och makaroner. fick fett ont i magen, de är nåt skumt med skolans mat.
sen hade vi två timmars svenska, och jag sara johanna och mickis satt själva i grupprummet och skrev noveller, de gick väl sådär, vi skrattade mest. haha. asså shit vad vi kommer bli gamla.
snart ska jag typ tagga till tumba, om nattis vill henka på. jag måste köpa smink. men ja, thats all for now, pussen

vad sa jag nu då?

tjuhu babes! jag snackar med oskar, men ingen har nåt kul att säga, och båda har tråkigt. så, ja, snart ska jag sova tror jag. asså det känns fett mkt som att jag har typ prov imorn, men jag har inte pluggat på nånting, så jag hoppas verkligen inte det. jag dör om jag måste göra biologiprovet imorn, för jag missade ju de i fredags, och jag har inte ens gjort övningsuppgifterna. herremingud jag är död! jag är trött också, och jag måste typ kolla på mitt schema nu om jag har biologi imorn, som jag säkert har. och om jag har de så måste jag plugga nu! och det vill jag inte.
hata skolan asså! och jusste, asså mackan blev typ fett skum på msn nyss, ja vet inte vad jag hade gjort för fel.
han bah: jag är inte cp!
jag bah: nej? de har jag itne sagt heller?
han bah: jo typ.
ja bah: vah, närdå?
han bah: förut
ja bah: närdå? säg?
han bah: nej, men jag ska sova nu.
ja bah: men säg först. du kan ju inte bah säga att jag har sagt de och sen inte säga när och de.
han bah: men du har inte sagt de. god natt.
ja bah: men du sa ju de.
han bah: nej, puss.
så typ logga han. man bah: men jaha tack dah. aja, får snacka med han imorn.
och det står typ att vi har matte/no imorn, och jag minns inte om vi har biologi då också, eller om vi bara har fysik.
jag är dödens. buhuhuhu.
men jaja, nu ska jag typ sova kanske. eller nåt sånt, nej plugga tror jag. kyssar

det va snyggt!

oskar passade faktiskt i brunt! fast han är finare i blont, men de va snyggt med brunt också. faktiskt. fast han säger att de inte är de, men jag lovar, de va de. och mackan säger att han är kåt. hahahahah. och, sofia sa att min blogg va snygg. tihi, och alla andra är typ allmänt tråkiga för tillfället. och ja, designen har rosanna fixat. tack så mkt! de blev fett snyggt.
men, nu ska jag nog borsta tänderna. kyss

han är brunett?!

shuuue. har precis duschat.
dansen gick fett bra, och de va kul. tog tåget hem också, och mammsen hämtade mig i tumba. vi åkte hem och käkade, jag åt sallad. sen hoppade jag in i duschen, och snart ska jag typ plugga kanske. och hallå, oskar är tydligen brunett! shit asså, har inte sett än, men asså, han ska ju va blond. haha men nej, han passar säkert fett bra. får vi väl hoppas. tihi. men, nu måste jag få honom att visa hur han ser ut, så, pussen

helgen är slut!

hola amigos! idag vaknade jag klockan halv ett, och låg i sängen till tio över ett, och kollade idol. sen gick jag upp och käkade frukost, duschade kroppen och satte mig vid datan. sen klädde jag på mig och nu sitter jag och trycker i mig en macka, eftersom jag snart ska på dans. jag har hemsk mensvärk, så det ska bli skönt att dansa.
men nej, nu har jag ätit upp mackan, så nu ska jag packa väskan, och sen blire väl nästan att jag går till bussen, typ.
kyss


fredag-lördag

i fredags va det ju morfars begravning. typ alla grät, och jag och fia kunde inte hålla oss när morfars tvillingbror grät, fyy vad de va hemskt.
efter de åt vi i nåt såntdär hus brevid typ smörgåstårta. och sen vare hem till mormor, vi kollade massa gamla foton och de. sen spelade jag fia eric och sibbe typ spel. sen va det thaimat.
efter middagen tog jag och fia tåget hem. vi bytte om och sånt, och sen drog vi till kassmyra för att träffa enzo, där de va typ fett mkt mer folk. sen typ dissa enzo oss, och vi hittade andra kul killar som vi inte ens kände. typ, josef fredde phille babak ozzman, alex, och massa andra. haha, de va fett kul. vi va typ vid vivo mest, och gick runt och sånt. sen drog vi hem till mig fort, men då vare bah jag fredde fia phille och ozzman kvar, och sen hem till fredde, och sen taggade ozzman och fredde hem, och vi tog bussen till phille. där va vi ett tag, sen hämtade mamma mig och fia, och vi åkte hem och käkade chips och kolla film. sen somnade vi.
lördagen började med att vi vaknade sent, och gick upp och käkade frukost och de. vi bestämde oss för att gå på bio, så vi gjorde oss klara, och drog till stan sen. vi träffade phille på bussen, och sen josef och babak i tumba också, plus några andra som jag itne kände. iaf, vi tog tåget till stan, kollade lite i affärer, och sen gick vi till bion. det blev lite rörigt, och spring mellan biosar, men, sen blev det patrik 1,5 på viktoria hette den typ. haha, den va fett najs och vi garvade massor. efter filmen drog vi typ hem, och hemma träffade jag nattis mickis och natta. vi hade kul hos nattis, eftersom där vare "fest" och vi va både ute och inne, och lite hos mig också. asnajs kväll.
jag och mickis va fett taggade på fest, men... dom bangade.
iaf, nu ska jag typ sova. är fett trött. blir lååång sovmorgon imorn. haha, men aja, kyssar

rest in peace morfar

god morgon jorden! idag är jag ju ledig, så har precis duschat. fick ju lite sovmorgon, najs. men ni skolbarn, jag tänker på er, hela tiden. haha (a) men snart ska jag klä på mig och sminka mig och shit ni vet, sen äre väl dags att dra typ. när alla andra är klara också såklart. efter begravningen ska vi hem till mormor<3 och käka och de, och sen tar jag och fia tåget hem till mig antar jag.
men nej nu måste jag bädda sängen, annars dampar pappa när han kommer hem. haha, han är typ pedant, nästan. han typ städar mitt rum ibland liksom, och de är ju najs, men ändå, man vet ju inte vart han lägger alla saker.
men iaf, ha en fortsatt trevlig skoldag, utom ni som också är lediga eller sjuka eller vad ni nu gör hemma.
kyssar

hahaha, nu ska jag sova typ

asså, jag skulle typ gå och göra mig iordning för en halvtimme sen typ! jag sitter fortfarande här. fastnade liksom. haha, typiskt mig. men nu är det allvar typ. asså okej, jag är ledig imorn, men man vill ju gärna in somna på begravningen, fett hemskt.
men nu ska jag pallra mig bort till badrummet, på riktigt.  ha det näst bäst, kyss

  

dansa min docka

tjena mittbena! kom hem från dansen för ett tag sen, eller, en halvtimme typ. hoppade in i duschen direkt, och sen tog jag en macka, och nu sitter jag här, in my bed, och skriver i min underbara blogg. tihi, ni älskar den, erkänn? (a).
nej men, imorn är jag ju ledig, eftersom att de är morfars begravning rest in peace morfar<3. och då kommer jag typ få iiite sovmorgon. efterlängtade kära sovmorgon. efter de kommer typ fia sova här. yihuuu. bästevän, jag älskar dig! så, imorn får jag nog tillbaka mitt vanliga nummer, alla som ville veta. tihi.
jag måste shoppa! den kanske blir en sväng till stan på... söndag. vi får se. jag fick ju min lön idag. yes.
snart blir det väl sängdags för mig tror jag. har inge bättre för mig typ. liksom, data, men.... typ, alla är fett boring on msn, och, jaa. det blir väl tv ni know. prison break i guess. ååh, ja det blir det absolut. nu blev jag jättesugen. puss på michael.
men ja, nu blir det badrummet nästa, och efter det sängen plus film. kyssen


dagens kommentar;

haha,  idag efter skolfotot prövade jag marcus axelskydd ni vet, och den typ stank svett, för de gör dom ju alltid. haha sen när jag tog av mig den, så han bah: nu luktar den tjej jue! hahah, de va fett kul.
och jusste, ni skulle hört i typ förrgår, på so;n, haha peter snackade om nån kennedy eller va han nu hette, nån ledare vart de nu va, cuba eller usa eller nåt, iaf så han bah: ja han hade en kompis med sig, nån som brukar finnas på tröjor och de. vet ni vem det är? jonte bah: björn borg. hahahahha, fan va roligt de va.
kyss

jag älskar oss


idag vare skolfoto! vi hade sporttema, som ni säkert ser (a) jag blev fett sur för jag fick stå högst upp, och min dräkt syns ju inte ens. då vare fett onödigt att jag hade den.  ååh, damp. men iaf, det blev bra. vi är fett snygga, älskar oss<3.
ja, resten av dagen var ju vanlig, vi hann knappt äta lunch eftersom vi var tvugna att fixa oss. jag lovar att mitt egenfoto blev fuckat. asså jag kände de på mig, för han typ tvingade mig att le, och då ser jag miffad ut. tack så jävla mkt. ååh, jag hatar självporträtt.
men iaf, 9C är bäst. pussen


pluggtajm

nu ska jag plugga! haha nej men, jag ska bara läsa dom spanska orden lite som vi har tills imorn, och sen en engelsk text, sen ska jag försöka sova. jag känner att jag är rätt trött. jag måste börja lägga mig i god tid på kvällarna. haha, och välja kläder också. det går mkt fortare på morgonen nu. men ja sov gott babes§

vad ska jag va?

eller ska jag vara dansare istället? hjäääääääälp mig!


haha, min blogg går under.



asså jag bah bombar med inlägg typ!
haha, min blogg går under. hahahaha, ni fattar vah? fia fattar, det vet jag, hon kommer dö av garv när hon läser dehär. hahahahaha fan vad jag är kul. tihi, inte.
men iaf, jag har inget annat att göra, egentligen måste jag plugga, massor, men jag pallar verkligen inte. men snart ska jag, måste bestäma vad jag ska ha på mig imorn också, och ta fram strumpbyxor och lalala, och johanna ska vara gymnast, så vi ska sminka oss typ, fett sexigt. jag lovar. haha nej men med typ glitter och sånt you know, kanske. om jag har nåt. ja vet inte om jag har. men om jag har den röda dräkten kan jag ju ha rött läppstift till, och om jag har den blåa kan jag ha blått till. fan vad jag är smart. fett snyggt de kommer bli.
hahahahhaha skoja, jag har fan inge blått läppstift. liksom, vem har? hahaha, nu kommer fia kommentera, jag har ett, skoooooooooja, haha, så väl känner jag henne. fast nej, nu kanske hon inte gör de, eftersom jag skrev sådär, eller så gör hon så iaf, men hon tänkte iaf. jag lovar.
men, nej nu ska jag leta strumpbyxor och things, men ciao

asså finaste ever!

 

asså jag älskar den! fast den är fett mkt finare på. men... haha den skulle spruckit om jag skulle satt på mig den. not good.
kyss

kommentera!

 

ni måste kommentera! vilken dräkt ska jag ha imorn på skolfotot? för alla som inte vet så har vi sporttema, så ni inte tror att jag är knäpp i huvudet som tänker ha värsta konståkningsdräkt på skolfotot. HAHHAHAHA fett cp isf, om man inte har nå tema asså, och kommer så. tihi. men, säg ärligt vilken! jag gillar nog bäst den röda, den känns lite mer, fin typ. den blåa känns tråk. asså måste nästan fota min rosa och lägga in. jag bara dör för den så fin som den är. men den är too small, tyvärr. men aja, kommentera vilken! nu! pussen

min blogg funkar.

asså, den va typ paj! asså kunde liksom inte logga in, stog att de va fel e-postadress eller lösen, men har alltid haft dedär förut. sen bytte jag lösen, och skrev in min gamla e-postadress, och då funkade de. najs, men skumt.
iaf, dagen var typ min.... otursdag. asså, imorse så satte jag på mig skon på fel fot, haha, mest trötthet tror jag, men iaf, sen dagen var väl okej och allt gick bra. vi hade ingen idrott så vi fick sluta en timme tidigare. jag snackade med kusin på vägen hem i telen, och allt va chill. tills jag kom hem och märkte att jag inte hade några dörrnycklar. daaaaamp. och mickis och nattis va ju inte hemma eftersom dom inte hade slutat. så jag satt därute och snackade med kusin i ca en timme, och åt äpple från vårt träd. haha, och pluggade liiiiite. sen iaf, så satt jag där på trappan, och jag hade mitt busskort i fickan. sen hörde jag att något ramlade, och kollade under altanen och de, och då låg de där. mitt busskort!!
asså gud, och det ligger där fortfarande. har iiingen som helst aning om hur jag ska få upp det. buhuhuh. shit asså. oturigt värre asså. aja, sen kom nattis och mickis hem, och jag fick följa me dom in. weeei. vi käkade mackor och snackade hos nattis, och sen drog vi hem. så, nu ska jag ner och hjälpa pappsen med pannkakorna. gissa vem som besämmt mat?! (a) kyss

bror och jag, kreta 08. saknar


borstar tänderna vid datan

haha, just nu borstar jag tänderna, här vid datan! de går ju också bra. haha, duschade precis, skööönt. kollar på so you think you can dance också. asså älska. dom är så jävla grymma. jag är bra på att göra mkt samtidigt. haha, jag smsar med... två personer också. asså, ja menade inte nu att de va mkt liksom bah: ååh jag smsar med två personer, fett ballt men asså, de är liksom.. den ena vet inte att de är jag. typ. hahahhaha, ni fattar säkert ingenting, men thats fun. jag har faktiskt redan bestämt vad jag ska ha på mig också. haha, enkelt och skönt bah. det blir jeans och munkis tomorrow. soft bah. haha. men, bild kanske kommer imorn. on dagens outfit asså.
men nej, nu ska jag nog lägga mig ner, och sen bläddra mellan kanalerna på tv:n och se om de finns nåt bra.
men, sov sött läsare, skriver imorn ofc. kyss


jag [hjärta] rosa



hola! jag ska snart hoppa in i duschen, klockan är ju redan nio. sen ska jag checka kläder tills imorn, som kommer ta år och dar, och sen ska jag nog dricka te och chilla framför tv:n. myspys (a). syster har plattången hos sin pojkvän fortfarande, och den andra är sämst, men sa till mamma att jag vill ha en egen, som jag kan ha helt för mig self. haha, en rosa kanske (a). jusste, så vill jag köpa ny mobil också, någon som kan tipsa om en bra och snygg?
imorn har vi hemkunskap, fett najs. jusste typ sista gången ska vi baka bröd, helt själva, utan recept!  liksom ofta jag kommer klara det. buhu, fett svårt jue. haha, jag suger.
nej men nu ska jag duscha, ses later, kyssen

koögon är äckligt

skolan var som vanligt typ! fast vi dissikerade koögon.  fyyyyyyy. asså sjukt äckligt. seriöst, jag mådde illa. fyfan asså.
men, efter skolan drog jag nattis och johanna till stan. jag köpte en klänning till morfars begravning på fredag. r.i.p morfar<3 såg kalle också, men hann inte hälsa.
vi va inte där så länge, så när jag kom hem käkade jag middag, och sen nothing more.
men nu vet jag iaf vad jag ska ha på mig på begravningen. tur. men nu ska jag tagga, pussen

sovdags för mig.

jag tror jag ska gå och lägga mig nu! jag vet, tidigt, för att va mig iaf, men, fett skönt. tihi, ja, så får de bli. jag ska sova. så kanske jag är piggare imornbitti. hoppas.
kyss, och sov gott!


min bästis är elak!

min bästis är elak, iaf nyss! läs johannas blogg http://jfranzen.blogg.se/ ! tror ni inte jag dog eller. seriös, jag fick tårar i ögonen och mitt hjärta bankade typ 180. asså, jag trodde de va allvarligt. jag trodde hon skulle dö. hon ska få igen för dedär asså. de kan jag lova. fy, jag blev sjukt rädd. buhu, johanna gör aldrig så igen.
jag älskar dig<3

hemligheter är kul!

jag fick veta en sak idag. tihi, en hemlis. jag får inte berätta för nåååågon. det är hemligt, mellan mig, min bästa vän sofia, och... några andra. haha, jag älskar hemlisar, ibland.
iaf, snart ska jag jumpa in i duschen. jag ska börja duscha lite tidigare har jag bestämt, så det inte blir så sent varje kväll. sen efter duschen ska jag dricka te och titta tv. och kanske sitta vid datan lite, om jag har lust. jusste jag ska planera vad jag ska ha på mig imorn också, så det inte blir som imorse, stog vid min, mammas och systers garderob i cirka en timme, sammanlagt asså, och jag hittade ingenting. fyy, jag fick typ damp. men, sen gick det bra. typ, 10 minuter innan jag skulle gå. haha, inte bra caroline.
men, jag vet nästan redan vad jag ska ha på mig. haha, förstår ni, redan! typ rekord jue. nej men seriöst, nu ska jag nog kuta till toaletten, för jag är sjukt kissnödig, och sen ska jag duscha. ja, och sen blir det tetime som sagt.
kyss sålänge!


jag älskar dig§


haha, palla tro på allt!

asså, de går typ värsta ryktet i min klass nu!  att jag typ gillar fille. och asså nej, typ alla tror på det, och de är verkligen inte sant. liksom, ååh, men jag skiter i de, eller, inte helt, haha, men asså, dom får ju tro vad dom vill, för jag vet ju iaf att de inte är sant.
aja, idag i skolan va de vanligt. lektionerna.. var okej. vi fick sluta 30 min tidigare, najs. men, annars har de inte hänt så mkt speciellt. haha, jag och sofia har ju bytt mobil, thats fun. men, inget mer just nu, ciao

skolfoto

snart blir det bums i säng för mig! är fett trött, och de kommer jag vara imorn bitti också. tyvärr. ååh vad jag hatar skolan. jag vill bara ha sommarlov, och sova halva dagen. ååh va najs.
på torsdag har vi skolfoto, och vi har sporttema som sagt. ska jag se ut såhär?

 

tyvärr så va dehär den enda dräkt jag kunde ha. haha, alla andra var försmå typ. har typ världens finaste, knallrosa, så jävla fin, haha, men... för liten. buhuhu. men ja, vad tycks? ska jag ha konståkningsdräkt?
men nu ska jag tagga, kyss

söndagen

söndagen va typ... fullt upp! vi vaknade imorse, jag och sofia asså, och typ... sov liite till. vi gick upp vid halv nio, och käkade frukost och gjorde oss iordning. bussen gick 10:36, eller, den skulle gå då. men när vi va på väg till den, så hörde vi att den åkte, så mammsen skjutsade till tumba.
vi tog tåget och aa, lalala.
på jobbet va de lungt, och allt gick bra typ. jag käkade världens godaste lunch, tihi, pannkakor med sylt, grädda och strössel. yummie (a)
jag gick vid halv fyra, och tog bussen till odenplan. sen tunnelbana och lalala, och sen va jag framme på dansen. de va skojs där.
sen åkte jag hem, vi köpte mat från pizzerian, kycklingsallad för min del.
så nu har jag hamnat här.
thats all, kyss

hela helgen med bästevän

sofia är här! igår så åt vi middag och sånt när hon hade kommit, och satt vid datan och de. sen drog vi till filmkedjan och köpte godis, och sen hemma satte vi boss framför data och tv, och smaskade godis och hade skitmys.
idag typ... sov vi väldigt länge, och fick stressa till bussen för att hinna till jobbet.
de va rätt lungt idag, och de gick bra.
nu har jag precis duschat, och hon duschar nu, snart ska vi käka middag, och sen får vi se vad vi hittar på.
skriver typ imorn igen, pusskalas

bästevän<333


hösten är här?



är hösten här eller? asså de är typ kallt ute nu för tiden, brrr. och löven börjar ju bli röda. tihi, ibland älskar jag hösten, men ändå inte liksom. men idag kändes de som vår, när solen typ lös, och då blev de typ varmt. jag vill ha sommar!

jusste igår städade jag min garderob, och de blev jättefint. rensade ut massa kläder också som jag inte använder så mkt längre. de behövdes, och nu har man ju plats för lite nytt också (a).

 
haha, före och efter. lite skillnad vah? haha fast på den första har jag rivit ut allt som låg på golvet i garderoben liksom, de brukar ju inte ligga sådär framme, på golvet i rummet.
men nej nu kommer typ fia snart, så nu ska jag nog stänga av här. kyss

skoljogg

idag vare skoljogg, och jag och sara va duktiga och sprang. mickis sprang med oss första varvet, men inte de andra. vi va duktiga tycker vi. men de va fett jobbigt. haha. vi slutade vid elva, så jag kom hem typ halv tolv. fett najs. chillade bara, och somnade lite i soffan (a) och sen har jag duschat. nu är kusin på väg hit, weeii, fett najs.
vi hörs sen. pussen

dagens outfit


prison break in my heart

nu har jag precis kommit från duschen, och ska snart bädda ner mig och sova. imorn har vi skoljogg, fett tråkigt. jag och sara ska tävla, hurtiga som vi är. tihi, vi kanske kommer typ sist, men, who cares. haha, nej men sist kommer vi nog inte. så dåliga är vi inte, hoppas jag. men, vi slutar iaf tidigt, och sen kommer sötaste bästaste gulligaste finaste snyggaste underbaraste roligaste charmigaste snällaste knasigaste och knäppaste sofia hit. wiiihuuuu.
men nej, nu måste jag sätta på mig pyjamisen och borsta gaddarna + håret, och sen äre sängdags för min del. typ iaf, ska nog fortsätta kolla prison break boxen som jag har lånat av mickis. det är så bäst asså. puss på michael.
men, sov gott läsare. kyss


dancing queen

de här skulle vara inlagt ca 19:38.


snart

ska jag åka till dansen, in tha city, och dansa loss. älska dans. så, skriver antagligen när jag kommer hem , eller imorn, nej men när jag kommer hem gissar jag att det blir.
imorn har vi skoljogg, usch, sen kommer kusin, yippie<3

dagens bild<3



dagens bild fick bli den här, sötaste sara på bilden. tyckte den blev urgullig
på henne. haha, fast de tycker inte hon. puss på sara

torsdag

hallåhallå. sitter här hemma och käkar köttbullemacka och kollar christine. de är fett kul.
i skolan va allt typ som vanligt, vi kom på att vi skulle ha sporttema på skolfotot, så man ska typ ha kläder från den sport man går på, och om man inte går på nån, så får man helt enkelt ha några andra sportkläder. tihi, ska jag ha konståkningsdräkt? på bilden skulle vi rita självporträtt, och mitt blev hur fult som helst, fast jag inte är klar på låååånga vägar. haha, men jag suger verkligen på att rita.
so:n va typ... vanlig, alltså tråkig. fast jag och sara hade lite skojs ändå. hahaha, har en film på när jag skrämmer henne, icke uppgjord, men, den funkar inte att lägga ut här, eftersom jag inte vet hur man gör (a) hahaha, jag är inte direkt duktig här. men, whatever. den va kul iaf. kanske hamnar på pea. CMLN@
lunchen bestod av pannkakor, yummie.
fysiken var tråkig, fast det var kul när sara stog framme vid tavlan. hahaha, och sen när maryam trodde att hon hade snott hennes penna. tihi.
spanskan var också tråkig, och becka karin och christine tog en kort rast och gick till... skogen. hhm. iaf, vi hade ju 90 minuter, men jag pallade inte rast, jag är inte plugghäst så jag började översätta texten, som alla andra också gjorde. sen när dom kom tillbaka skrev dom bara av mig. fyy skäms. haha, bah för jag är så bäst på spanska.
men vi fick sluta 25 minuter tidigare, men fick även läxa. usch.
aja, nattis och jag tog bussen tsm, och nu kollar jag vänner. pusskalas


sovdags för caroline

 

jag ligger i sängen och chattar med kusin, under mitt skurt-täcke!
puss på skurt. tihi, de va mitt när jag va small, haha, liten, men jag tycker de är så cute så jag använder de nu me (a).
sofia har typ skämt ut mig, och snart kommer alla tro att jag är kär i ånäs. men snälla, jag är liksom inte de. verkligen inte. menmen, ni som läser, om ni hör nåt i skolan imorn, about that, från ex enzo, så lovar jag att det inte är sant.  men ni får ju tro vad ni vill, haha, men de är inte sant. slutsnackat om de, jag kollar scrubs också på tv. ska snart stänga av datan och bara checka tv, och försöka somna. jag tänkte faktiskt gå och lägga mig vid halv tio idag, men så blev det ju knappast, säger jag typ två timmar senare. haha nej men seriöst, jag vet knappt vad jag snackar om. sorry. fattar inte ens att jag har några läsare, haha, min blogg måste ju va urtråkig att läsa, och fett svårt att hänga me, för jag bah babblar massa onödigt. hahaha, nej nu ska jag försöka sova. sov näst bäst§

dagens bilder!

 

haha
från musiken, så cute när dom spelar gitarr. puss på er!<3

jusste, vill ni se våran fina låttext.

när sommarn kommer blir vi glada. då tar vi fram vårt parasoll.
när sommarn kommer blir vi glada, då tar vi fram vårt parasoll.
då blir alla männskor gladaaaaaaaaa,, och livet är en rock and roll.

förra sommarn blev jag kär. och så träffa jag han här.
förra sommarn blev jag kär, och så träffa jag han här.
vi står bland massa bäääääääär, och hans tröja den är skär.

haha så jävla bäst den är asså. va tycks? och ja, den är ju såklart ännu bättre när vi spelar gitarr till, när man vet melodin liksom. vi är sjukt grymma.

legally blonde



legally blonde går på tv nu!
på trean. asså jag bara älskar den filmen. jag älskar henne. haha, hon är så skön. och så rosa. tihi, så, ja, nu kollar jag på den och dricker te och mumsar nötter. nyttigt?!
kyss

hej korta hår

idag var jag bara i skolan halva dan, eftersom jag skulle till tandis sen. först hade vi musik, och vi fick våra låtar som vi skrev i åttan, och så skulle vi spela gitarr till dom. haha, jag dog när jag såg vår text. fyfan va kul. asså vad tänkte vi me. kommer bild sen på den, hoppas man ser. för ni måste se vad vi hade tänk skriva om innan. hahahahha, fan va roligt.
vi hade skitkul på musiken.
sen hade vi spanska, sjukt mkt tråkigare dåra, men aja. sen vare matte, och de va också tråkigt, men jag gick 10 minuter tidigare. haha, weii. hos tandis gick det fort, och sen drog jag hem.
sen när johanna slutade skolan åkte vi till södertälje och klippte oss. så, nu är jag typ korthårig. blev inte helt nöjd, men... det funkar.
men, nu kollar jag på top model, ska gå ner och fixa lite te i pausen. jag har ont i tanden, buhuhu. men, de har inte med de här att göra, haha så pussen.

 

hejdå långa hår.

imorn ska jag klippa mig! jag har bestämt mig nu. inte riktigt hur, men typ, en liten bit under axlarna, sen typ lite kortare lugg, fast fortfarande sne. asså inte pann eller så. de kommer jag inte passa i. men, jag ska iaf klippa mig, efter tandis.
johanna kommer och möter mig i södertälje, och då ska vi klippa oss. tihi, jag längtar. kommer ju såklart sakna mitt långa hår, men de ska bli skönt med kort.
imorn ska jag nog till skolsyster också, och checka mitt sår i huvudet. men de ser typ bättre ut nu, tror jag. haha, hoppas.
men, nu ska jag nog bädda ner mig med mitt skurttäcke (a). tihi, och kolla prison break ofc. vi ses. imorn när jag skriver nästa inlägg, så kommer jag ha kort hår, tror jag. haha. pussen

slänger in två bilder på mig med mitt långa hår, sista gången föralltid typ.

 


mitt huvud blöder

skolan idag var okej! vi hade uppsamlingsdag, och förmiddagen var bara matte. den gick rätt fort, fast jag hatar matte. haha, jag jobbade 11 tal, på tre timmar. inte konstigt att de gick fort. snackade ju typ bara. inte bra caroline!
efter lunch va det so, och jag johanna sara och mickis satt själva i träslöjdsalen och jobbade. haha, det var roligt, och jag och sara höll på att kissa på oss ett x antal gånger, eftersom vi var kissnödiga och skrattade sjukt mkt. tihi, men vi klarade oss.
efter skolan åkte jag direkt hem, och la mig i sängen och kollade prison break. sen somnade jag. jätteskönt.
sen tog jag bort mitt plåster från huvudet, och då började det blöda. uuupsii. not good, men syster plåstrade om de, och när madre kommer hem ska hon checka läget där under håret.
just nu kollar jag på top model, och dom fotas med barn, ååh dom är så söta. barnen asså. jag skulle vilja ha en söt liten treåring här hemma asså. jag är liksom yngst. haha vem bryr sig? ingen, så nu ska jag sluta skriva, ses, peace out

vaknar för tidigt

god morgon blogg! idag gick jag upp 06:40 typ, och stressade för att jag som vanligt inte visste vilka kläder jag skulle ha på mig, och sånt där. min buss går ju 07:30, men sen när jag satt vid bordet och typ kastade i mig mackan kom jag på att, vi har ju sovmorgon typ. eller asså, vi skulle ta en senare buss. haha, liksom då hade jag skyndat i onödad. smart jag är. nu sitter jag och kollar på vakna med the voice, älska<3

i lördags sov vi ju hos mickis, och vi hade skitkul. kollade på film, tv och snackade och skrattade. vi gick och la oss typ vid, fem kanske. eller nåt. haha, fast mickis satt uppe och spelade wow, till typ sju. tihi, typiskt henne.  vi gick upp typ fett sent igår, och sen slappade vi tills vi skulle hem.

men nej, nu ska jag fixa skolväskan, och sen äre typ dags att dra. pussen

dagens outfit:


blå-blommig klänning från jc (gammal)
svarta tights från h&m


sova hos mikaela

vi kunde sova hos mickis ikväll. fett najs asså. det kommer bli så kul.
men, får inte tag på johanna just nu, men ska snacka med henne sen, så får jag säga de till henne. mickis skulle äta först, men sen taggar vi typ till henne. myyys. 
men, skriver kanske kort innan jag drar, annars ses vi imorn. pusskalas

jag saknar sofia<3


lööördag

god morgon världen! jag vaknade för ett tag sen, och har nyss käkat frukost. macka och oboy. yummie.
idag vet jag inte vad som händer, hittar nog på något. skulle vilja åka och handla ett svart naglack. hhm, vi får se hur det blir med den saken. jag hann tyvärr inte me de i torsdags, eftersom affärerna va stängda när jag kom in.
men, ikväll kanske jag och johanna slaggar hos mickis. hoppashoppas. de skulle va skitkul. men, nu ska jag nog göra mig iordning, sitter fortfaraden här i pyjamas. haha. men puss

superduper kväll

nu är jag hemma! vi hade det skitnajs hos mickis. vi käkade och snackade aslänge. sen öppnade hon paket, och sen drog vi till filmkedjan och hyrde två kärleksfilmer. sen tagga vi hem, de va fett kallt ute. men iaf, vi käkade prinsesstårta, och kollade på film. jag asgarvade fett mkt där i början, vet inte varför, men kunde inte sluta. haha. sen kollade vi på nästa film och käkade grönsaksdipp, och jag typ somnade sen. haha, men sen drog vi hem, för alla va sjukt trötta.
men jag hade iaf askul. älskar dig mikaela<3 plus er andra ofc<33.
pussen

snart går jag

nu har jag klätt på mig, borstat håret, borstat tänderna och sminkat mig. snart ska jag gå. ja ni vet, jag behöver bara hoppa över staketet för att komma till henne, men de gjorde jag bara när jag var liten. nu går jag igenom grindarna. haha. men, dehär tog jag på mig:



orkar inte skriva nu vart allt kommer ifrån, för jag måste fixa hennes present nu. men, vi ses. ha det näst bäst

fixar mig.

försöker hitta något att ha på mig, ska på tjejmiddag hos mickis klockan 6. trevligt trevligt. de kommer bli skitkul.
aa, hoppas ni har grattat henne, eftersom hon fyller år idag. grattis igen gumman!<3
men nej, nu måste jag fortsätta, så jag hinner bli klar. just nu sitter jag bara i trosor och bh och håret i en turban, typ helt blött, och mascara under ögonen och, ja. skriver nog snabbt innan jag går, kramkalas


mikaela

måste bah skriva att imorn fyller mikaela år. ni som går i broängen, ni vet när jag lägger in en bild snart, så gratta henne imorron?!  och ni som inte går där, ni får gratta henne på.... bdb (mick-is) eller pea (miickisss) typ. så, ja, gör de. hon är värd världens bästa födelsedag tycker jag. hon är en underbar tjej, och stolta jag har kännt henne sen hon var 2, och jag 3, alltså typ 12 år nu. asså shit, fatta, 12 år. jag älskar dig mikaela, grattis i förskott.
nej nu ska jag snart joina kudden efter att ha borstat tänderna. vi ses


nattmat

just nu sitter jag och kollar på sex&the city, och mumsar i mig ostfralla, och dricker äppeljuice. haha, och nu tänker ni säkert att de är lite sent att äta nu? och ja, de tycker ja me, men jag kom hem från dansen för ungefär en halvtimme sen, så har bara hunnit duscha och så, så då var jag ju tvungen att äta nu. tihi.
pluggade på tåget till dansen, gick lite sådär smått bra faktiskt.
mitt sår i huvudet, börjar nog bli bättre. fast nu har jag huvudvärk igen. inte bra. men, de går nog över. tog bort dendär stora mjuka "kudden" jag hade i håret, haha, på såret asså, så nu sitter bara dendär lilla tejpbiten kvar, syns nog inte så mkt imorn. hoppas inte iaf. men.. de såg ut som att de började blöda förut igen, men vågar inte kolla noga. hoppas inte de. hoppas de läker fort. men, de va ju itne så stor, tror jag inte, så de borde läka fort.
men, nej nu ska jag äta upp min fralla, och sen borsta gaddarna plus lite till. pussen

så de kan gå!

haha, tänk vad mkt en skrattattck kan orsaka.
iaf, idag, så skulle vi ha me oss t-shirtar till bilden, och innan bilden började jag och sara dra i min, för att töja ut den och så, och sen drog vi tills den gick i två delar. haha.
sen så typ drog vi ännu mer, och ja bah: denhär kan ja ju inte ta me mig till bilden. hon bah: men du hinner ju inte lämna den nu. jag bah: haha men ja ska ju slänga den, ja ska ju inte ta hem den. haha och då typ började vi asgarva, och jag böjde mig ner, och hon me, över mig. och de visste såklart inte jag, så jag smällde upp mitt huvud, i hennes mun typ, och de gjorde sjukt ont, för båda. men mest för sara tror jag, för de va ju hennes tänder. men jag kände bah värsta smärtan i huvudet, och hörde typ världens smäll :O så ja bah höll på mitt huvud och bah: aaj, och gick de bra sara och lalala. sen ja bah: ja tror jag fick en bula, så bah kolla ja på mina fingrar, så blödde jag :O och liksom hallå, de känns som att de borde va tvärtom. jag trodde typ jag hade slagit ut saras framtänder, och att de skulle forsta blod. men vi fortsatte typ asgarva, och gick till skolsyster. som tur va va de för litet för att kunna sy, och hon typ sa först att hon skulle raka mitt hår där vid såret och ja bah: då dödar jag dig sara. haha, fast jag drev ju. men, iaf hon plåstrade om mitt huvud, och jag hade typ blod i håret. men, tur att de gick bra med saras tänder iaf :O.
men, de gick bra för mig me, men jag gick hem på so:n sen, för ja mådde illa och så, men jag har INTE fått hjärnskakning, hoppas jag. men näe, då skulle de vart värre nu tror jag. för nu mår jag typ bra. men ja, tur att inte våra skrattattacker orsakar sånthär varje dag :D haha. herremingud, och vi bah asgarva fast båda hade fett ont, liksom inne hos skolsyster också. tihi, puss på dig sara, hoppas dina tänder är bättre!

men, innan allt dedär, hade vi bara livskunskap. de va okej, för dom pratar ju mest, och sen bestämde vi tema till skolfotot. de blev typ hippies. haha, fett skoj. värsta färgglatt och blommigt och ni vet. jag tror de blir de iaf, dom flesta röstade på de. men de blir skoj. aa, och på bilden, så satt alla mittemot någon, så skulle man börja rita ett porträtt av den, och sen efter typ 2 minuter skulle man skicka vidare den, så fick man ju en bild som va liksom på nånannan, och då skulle ja fortsätta rita av den som satt mittemot mig, på den bilden. utan att sudda eller nåt. så skickade man sådär hela tiden. haha, de va fett kul, och det blev helt kladdigt och allt. skitskoj.
sen hade vi ju so, men då snackade han mest, och sen drog ja hem. hemma somnade jag typ, och sov fett länge. eller, lite iaf. de va skönt. så nu mår jag bättre, och ska typ till dansen sen. inte säker på att jag ska dansa, isf ta de lungt, men kan ju iaf kolla, så jag inte kommer efter massor.
puss


klockan sent

tudiiiiluu. nu ska jag nog hoppa i säng snart. har fixat lite med mina pengar, kollat hur mkt jag har och sånt, och nu har jag bestämt mig för att skriva kassabok, så jag håller lite ordning på mina pengar. dom bara flyger iväg.
jag har iaf bestämt mig att imorron innnan dansen ska jag köpa ett svart naglack. de är ju trendigt i höst med mörka naglack, som tex lila, svart och blått, m.m. så, nu ska de inhandlas för min del. kanske hittar nåt annat också (a)
men måste hålla koll på pengarna nu, ska ju köpa present till johanna snart också.
men nej, nu måste jag borsta gaddarna, kolla vad jag ska ha på mig imorn, och sen kanske, kanske bädda ner mig i systers säng, eftersom hon inte är hemma (a) jag gillar den mkt bättre. tihi. ååh jag har fått massa myggbett på fötterna. hatar dom. dom kliar som bara den just nul. men nej, de va onödig fakta, puss

"i want my money where i can see them, hanging in my closet" / carrie bradshaw, sex and the city.
btw, kollar på de nu. och aa, så vill man ju ha de. men... måste spara nu också. jag är liksom inte gjord av pengar, tyvärr, men.. kommer nog shoppa betydligt mer nu när jag får lön och allt (a).


haha

idag på bussen, så snackade jag johanna och nattis om att tänk om man typ skulle råka döda nån, samtidigt som johanna satt och killade på min arm.
jag: tänk liksom att veta att man har dödat nån.
johanna: är det skönt? (hon menade när hon killade på mig)
jag: vaah? såg helt frågande ut?
johanna: är det skönt?
jag: hahahhahah jaha, jag trodde du menade att döda nån.
haha liksom, lät de inte väldigt mkt som att hon menade de? haha, tycker jag iaf. de va fett kul.
och sen slog jag i huvudet också, på bussen. tihi, lite smått pinsamt och ont, men de gick bra.

jusst nu kollar jag american pie 2, älskar american pie. lite smått snuskiga sådär, men dom är roliga. haha.
puss på er.

jag lever!

jorden gick inte under! tack och lov, haha.
idag var iaf en najs dag i skolan typ. först hade vi hemkunskap, och jag jobbade med mickis. de va okej, och vi gjorde fiskburgare. dom blev typ fett goda. sen hade vi engelska kort, och sen lunch. vi åt lite, och efter lunchen va det matte. vi jobbade inte så mkt, genomgången blev liksom 45 minuter lång, och sen jobbade vi typ fett dåligt sista kvarten.
sen hade vi idrott, jag sara mickis och johanna tappade bort oss på orienteringen. uupsi, de va läskigt.
sen slutade vi, och jag johanna och nattis åkte till stan. de hade hänt nån olycka nånstans, så tågen blev inställda, så vi tog bussen till huddinge sjukhus, och sen tåget därifrån, flemingsberg.
vi checkade runt i stan, och nattis och johanna köpte presenter till mickis. sen käkade vi donken, och sen köpte jag present till mickis och sen en typ... ett typ linne slasch en tunika. haha, de va halva priset, så den kostade bah 75 kronor.
aja, sen taggade vi hem.
nu ska jag hoppa in i duschen, och sen sätta mig framför tv:n och kolla. kanske sätta på en film, blonde amition
ska nog dricka te också. puss på munnen


tänk om det händer!

asså hallå, det står överallt. vi kommer kanske dö. asså, jorde kanske går under imorgon. fattar ni? inte jag heller. sjukt jue. hur vågar dom riskera så många människors liv? eller rättare sagt, alla människors liv. dumma i huvudet enligt mig.
iaf, jag älskar mamma pappa syster bror sofia johanna mikaela nathalie sara becka mikaela karin robin sonny eric moster morbror mormor mest av allt. plus fler, men.. ni vet vilka ni är!


http://www.expressen.se/Nyheter/1.1293738/forskare-i-morgon-gar-jorden-under     LÄS!

det här kanske blir mitt sista inlägg föralltid. och de sista ni läser.
nej men fy, de kommer gå bra imorgon. får vi iaf hoppas.
pussar


det här är en rubrik(?)

nu är jag inne igen. jag och mickis tog bussen till tumba, där vi mötte chippen, som vi hälsade lite på. sen tog vi bussen till solbo, och shoppade godis (a) sen åkte vi till tumba igen, och köpte varm choklad, och sen träffade nadja och emelie. sen tog vi bussen hem, och ringde ut nattis. vi snackade och sånt, och sen drog hon in.
jag och mickis stannade ute, och hade skojs. lite läskigt vare, typ två skumma bilar, en fyrhjuling som körde alldeles för fort, och en polisbil. allt på vår lilla gata. sen drog vi in, efter mkt snack och skratt, och nu har jag hamnat här igen.
ska snart ta en dusch, och sen bädda ner mig och kolla tv, eller film. vi får se hur det blir.
har hemkunskapsläxa tills imorron, men jag glömde boken i skolan, fast jag och sara stog och snackade om det, när vi slutade, när jag hade skåpet öppet och allt. usch vad glömsk man kan vara.
men, nu ska jag ta mig bort till duschen, och sen borsta tänderna och allt. jusste ska försöka hitta nått att ha på mig imorron också.
glöm inte att gjorde kanske går under imorron. hjääälp. puss på kinden

ute

nu ska jag ut med sötaste mikaela. vet inte vad vi hittar på, men skit samma. haha, så, ska dra nu. puss på er


middag.

nu äre middagstajm med familjen. sen ska jag träffa mickis tror jag. och hoppas jag. jusste hon fyller år på fredag, då får ni inte glömma att gratta henne. puss på mickis. och sofia, saknar henne grymt mkt!
pussen skriver mer sen!

vi kanske dör!

herremin gud, dom ska testa nån maskin imorron, som ska göra nånting lalala. och om de typ går fel eller nåt, så kanske den skapar ett svart hål som slukar oss. och då blir det jordens undergång. hallå vi dör då. liksom galningar, tänk om de går snett. jag vill inte dö! aja, om vi dör, till alla er som jag inte hinner säga de till, jag älskar er! btw, om de händer kanske vi inte dör just imorron(?) vad vet jag, men ändå. de kanske sker snart. jag är rädd.
puss
http://metro.se/se/article/2008/09/09/07/3047-48/index.xml 

ibland hatar jag kläder.

snart ska jag sova. har nyss kommenterat lite i sötaste mickis blogg, http://playmydoll.blogg.se/  och snart ska jag borsta gaddarna. måste försöka hitta nått att ha på mig imorron också. de är sååå jobbigt, vet aldrig vad jag ska ha på mig.
vill liksom bestämma kvällen innan, för de tar sååå lång tid på morgonen, så jag hinner typ aldrig käka frukost eller nåt. uuupsi. men, nu bjöd tobbe in mig också på msn, för att typ snacka med hans kompisar, hahaha, om jag ska vara ärlig är dom lite konstiga (a) tihi. men, nej nu ska jag göra mig klar snabbt för att sen kolla sex&the city som redan har börjat. ha de bra, puss på er

rymdraket och glasstrutar

asså jag har kommit på att, min näsa ser ut som såndär rymdraket som brukar finnas med i tecknade barnprogram ibland. speciellt när jag ler. asså, den gör verkligen de, jag lovar. och asså, låter det inte lite sorgligt. liksom, en rymdraket till näsa. nästan som att ha glasstrutar till bröst, typ lika hemskt jue. usch, stackars mig.
nu ska jag ner till mamma och kolla film, nån som vi hyrde i lördags. och äta glass. tihi, puss


hemma igen

nu är jag hemma. de blev inge donken för oss, tur de kanske, så mkt onyttigt som vi käkade idag. ååh, jag känner mig som värsta tjockis, måste verkligen träna mer, och äta mindre.
har inte gjort så mkt sen jag kom hem, ätit lite ris och typ nån sås, me lövbiff i, och sen kollat på tv bah.
ska snart hoppa in i duschen, skönt att inte duscha så sent. ska nog försöka komma i säng lite tidigt idag också, är så sjukt trött på morgonen asså. vi hörs, kram

from johanna house

hejs. just nu sitter jag vid johannas data, och hon snackar med sin mamma i telefonen. vi ska käka donken sen. yummie.
skolan idag va okej, pallar inte berätta allt, men... de funkade. efter skolan följde ja me johanna hem, och vi käkade massa onyttigt, såsom tårta, två sorter, carolinakaka(?) kolakakor, kanelbullar, hallongrotta, och aa, typ de. vi kollade på "På smällen" också, som jag tog med mig. tihi, gud vad vi tjockar oss idag. men whatever. nej nu ska jag typ.. inte skriva mer, men, vi ses sen. pussen


andra på bra humör.

varför är jag bara bra på att göra andra på bra humör? asså, jag kan inte göra mig själv på bra humör. de känns som att allt suger just nu. ja vet inte varför, de bah gör de. iaf, nu ska jag nog gå och duscha kroppen snabbt, eftersom att jag redan har duschat idag, sen ska jag bädda ner mig och kolla på chuck & larry, för somnade igår, så såg aldrig klart hela. jusste, idag har jag jobbat från 11-15:30, sen drog jag på dans direkt, och sen hem igen. sen gick jag ut med johanna, och vi snackade och hade kul i tumba. men aa, nu ska jag tagga. pallar inte med skolan imorron. men måste. puss

sova

nu ska jag nog hoppa i säng, efter att jag har borstat tänderna.
jusste, p.s. i love you va fett bra. puss på den.
så, snart ska jag sätta på härmed förklarar jag er chuck & larry och typ somna till den. måste vara pigg imorgon när jag ska jobba hela dan, och sen dansa. herregud jag kommer vara slutkörd typ. de kanske inte låter så, men de är väldans jobbigt att jobba på café. iaf på haga, för där är det jämt mkt folk. men, de är kul. thats najs. haha, men ja, nu ska jag borsta tänderna och sätta på mig pyjamisen. pussen

köpt och hyrt film.

tjoo. kom nyss hem från filmkedjan, jag och mammsen va där och hyrde och köpte film. vi hyrde, p.s. i love you, som många har sagt är bra, så nu hoppas jag på de, och sen två andra, som jag inte kommer ihåg vad dom hette. haha, men dom valde inte jag.
sen köpte vi fyra filmer för hundra kronor, och de va, ond aning, på smällen, blonde ambition och härmed förklarar jag er chuck and larry.
så nu ska jag bänka mig i sängen framför tv:n och kolla bra filmer. puss


lördag

idag vaknade jag typ vid ett, och gick upp och käkade frukost och de. sen lånade jag sibbes data, och laddad över musik till mobilen, eftersom limewire inte finns på min data, och den dampar om ja laddar ner de. uupsi. sen har jag kollat film, och suttit lite vid datan. skulle vart med johanna idag, men för de första så dampade min mobil loss, och den stängdes av och sattes på av sig själv, och sen så hann vi inte. så, jag har mest chillat idag. det regnar ju så jävla mkt, så man har ingen lust alls att gå ut heller. nu ska hoppa in i duschen. imorgon blir det jobba hela dan, och sen dansa. puss

                                                    

proooov

okej, mitt so-prov gick inte bra. de kändes inte så iaf. jag kommer typ få ig. fyyy. jag dör om jag får det.
iaf, efter skolan drog jag och johanna till stora staden, och gick runt och kollade och sånt. thats fun, sen drog vi hem.
aa, de har inte hänt mkt speciellt idag faktiskt. jusste balrog har match typ... nu, så heja balrog! puss

novellskrivning i skolan.

nu sitter jag här i skolan igen och skriver novell. det går inte så värst bra eftersom jag suger på att skriva noveller, och jag vet inte vad det ska handla om sen. usch asså. min kommer suga. johanna skriver liksom värsta proffsigt. ååh. jag dör. jag vill ha sommarlov nu, inte skola. men aja, hoppas resultatet av novellen blir bra. som det inte kommer bli. haha.
efter dehär har vi typ idrott, och sen lunch. och sen har vi so, jag har inte pluggat och jag kan ingenting! jag dör. 
men nu måste jag fortsätta på novellen, för läraren är här och går och checkar runt. uupsi. tihi, vi ses. puss

dansdansdans

dansen var bäst! de va riktigt kul, och inte så mkt street som ja trodde, mer show typ. men sjukt roligt. bäst dans asså, och läraren va superbra. tihi, bäst. hon va lite lik jessica i ansiktet, asså, fast äldre. iaf när man såg henne i spegeln bara. haha, lite scary faktiskt. men iaf, vi skjutsade hem my sen också, eller, till vårsta. hon är riktigt snäll.
hoppas ni hade en kul... kväll typ. nu måste jag nog plugga so tror jag, vi har prov imorron :'( puss

<3dans

jag älskar att dansa! varje gång jag kommer till dansen blir jag typ superglad. de är så roligt. alla är snälla, känner dom itne så väl ännu, men ändå, och man kan bah dansa och va glad. haha, men asså de är så kul. puss på dans.
och ja som sagt, snart drar jag till dansen, bussen går 19:36, så, ska bara packa träningsväskan, gå på toaletten, och sen drar jag väl. tihi. de är typ street idag. kuligt kuligt. men, skriver sen. puss


guuuuuud va bäst!



 sitter och kollar extreme home makeover nu, och typ väääärldens sötaste
kille. asså, han är inte söt på utseendet, men han är typ, 9 år, och så jävla snäll.
han skänker sina 13 dollar, dom enda pengarna han har, från sin spargris till
familjen. hur gullig får man vara. asså, gud jag börjar typ gråta. asså fett snällt
liksom. guuuuud, så söt. puss

kvällsinlägg

god kväll! jag ska typ hoppa i säng nu. eller, ska borsta gaddarna först, och bädda upp sängen, och kolla om jag hittar nåt att ha på mig imorn. de kommer ta lååååång tid. men, sov gott alla gulliga läsare<3
bjuder på en söt bild som ni kan drömma om inatt. jag är kär<3


idol 2008



 Jag kollade på idol nyss & jaa, den gröna tjejen va kul! haha, inte speciellt bra, och hennes kläder va väl typ allt annat än vackra. tihi, asså inget elakt, men, hon sög ju helt enkelt, och såg verkligen inte ut som en artist. menmen, de kommer mkt konstigt folk dit, och dom är riktigt roliga att titta på. nu ska jag nog hoppa in i duschen, och sen får vi se vad som händer. måste försöka hitta kläder tills imorron också. puss

jag dör va snygg man får vara!<3


idrott i ballerina? de kan funka!

hola! vi hade inte spanska idag, fett najs. vi har bara de två gånger i veckan. nu. lyllo oss asså. jag är såååå glaaaad!
iaf, de va nåt onödigt ni bara fick veta nu. haha, idag va skolan okej, vi hade hemkunskap första timmarna, & jag fick jobba med kenny. mmhhm, men näe, de funkade. vi gjorde korvstroganoff, inte direkt min favorit, men de blev gott.
efter de hade vi engelska typ fett kort. gjorde bah nåt papper som va rätt enkelt. sen vare lunch, men vi va not hungriga, så vi hade låååååång rast. rättare sagt 1 timme och 25 minuter. vi satt/låg på bänkarna & lyssna some music, & så va vi ute lite i regnet också. haha fan va de regnade.
sen hade vi matte, de gick bra. sen idrott. & ja, jag trodde då att vi skulle vara inne, men nej, dom gör om, så vi skulle vara ute. & jag hade bara ballerinaskor, men, tänkte att, de kan funka! meen nej, inte idag, vi skulle spela fotbollsbrännboll. de va kul, men min sko flög ett antal gånger. som tur va behövde jag bara springa utan sko en gång, ett typ halvt varv. haha. dom andra gångerna va jag på uteplan. tihi. men, ja, sen blev det vanlig fotboll dom 20 sista minuterna. ¨
sen slutade vi för dagen. mötte nattis på busshållsplatsen, & vi åkte hem tillsammans. nej nu ska jag ner & hämta macka eller nåt, har inte ätit mellis ännu. pussen!


sex&the city.

sitter i sängen & kollar på de nu med datan i knät det är så bra. iaf, sja nog stänga av datan nu & försöka få lite sömn, innan jag ska upp imorron. haha okej, de är långt kvar tills dess, fast... jag behöver mkt sömn. annars orkar jag inte upp på morgonen. men de gör jag ju aldrig så, nu ska jag sleepa iaf. pussen.

 


the perfect man


jag önskar att jag kunde hitta den perfekta killen! menmen, de kommer aldrig hända.
iaf, jag sitter och kollar på the perfect man nu, eller de är paus, men aa. den är fett bra, älskar den.
iaf, snart ska jag ner och göra té, eller hämta nåt annat att dricka.

 

plugg after school

hejs.
idag är det tisdag, och skolan var typ urtråkig. som vanligt. men iaf, första lektionen var musik, vi spelade gitarr. de va typ lite kul. sen hade vi spanska, tråkigt. sen vare matte tror jag, och sen lunch.
efter lunchen vare so, sämsta ämnet, och allt va fett svårt och skit, sen hade vi teknik, och sen biologi. sen slutade vi. äntligen.
efter skolan taggade jag hem till johanna, och vi pluggade spanska, och samtidigt som det blev vi väldans sugna på godis. så, vi cyklade till filmkedjan och köpte lite godis. haha, vi tänkte att de behövdes medans vi pluggade. ja, sen när vi kom hem så fortsatte vi med spanskan, och sen so. typ fett svårt, men iaf, de gick, och vi hade kul.
sen satte vi oss vid datan ett tag, sen kom mammsen och hämtade mig, så vi åkte hem och käkade middag.
puss.

   

jag var bara tvungen att lägga in dom här gamla bilderna som jag hittade.

 

1: Hahahahhaha Mikaela hänger konstigt på stången.
2: Haha, Sara & jag, har ramlat.

stämmer typ perfect.

haha, idag på engelskan, skulle man räkna ut sitt personnummer på nåt sätt och lalala & sen skulle det bli en siffra, & så fanns det 1-9 i boken, så stog det en liten text, så skulle man kolla om det stämde. typ som ett horoskop. & de va typ läskigt, haha för mitt stämde typ exakt. ni ska få se:
You want to be very succesful in life. You like to be the leader and take de initiative. You can be aggresive and get angry easily.
Whit friends: You are loyal and generous but can be too dominant and bossy.
tihi, de stämde typ. de va allt jag ville säga för den här gången. nu ska jag nog sova. puss

  

springrundan

har precis duschat, efter en springtur i spåret med johanna. de va najs. vi har blivit hurtiga nu. haha.
japp, det var typ redan mörkt när vi kom dit, så när vi sprang så va det läskigt mörkt i skogen. & ännu värre var det när vi skulle hem. de finns ju en bilväg brevid spåret, på ett ställe, och där finns det inga lampor, så vi gick upp för backen i spåret, men cyklarna. sen när vi skulle ut där på vägen, där de inte finns några lampor var det verkligen sjuuuukt mörkt. asså fatta vad läskigt de va. vi vågade inte cykla ut där, man såg ingenting & ingen hade lampa.
såå, johanna ringde sin pappa & frågade om han kunde hämta oss, men näe, de gick ju inte för cyklarna får ju itne plats i bilen, & inte i våran heller. så, vi hade inget val. men vi vågade verkligen inte. haha, asså de låter muppigt men de va kolsvart. alla som har varit där vet ju skogen på sidorna. fett scary.
iaf, sen så typ stog vi där, typ i spåret, ovanför backen, & så kom det en stor bil bakom oss, mitt innifrån skogen. & vi bah: eeh hallå, & johanna gick åt sidan & bah: de kommer en bil. vi blev fett rädda, & ja bah: cykla johanna. så vi satte oss på cyklarna, & johanna skrek: cykla fort som faan. haha, iaf, de va inte kul då. & så ringde min telefon, & ja typ lät fett sur på mamma, för ja va fett rädd, cyklade fort, med en hand, & det blev fett vingligt. asså fan va läskigt de va. najs va de iaf när vi kom ut på den upplysta stora vägen. men aa, vi kom hem helskinnade och allt.
nej nu fundar jag på att hämta nåt att dricka. men hare näst bäst. puss på munnen

springtajm med johanna

nu ska jag & johanna ge oss ut i elljusspåret, vid brosjön, & springa av oss allt fett. haha typ. man kan ju iaf önska? (a). men, jag kommer hem sen, hoppas jag, om det inte kommer någon våldtäktsman/mördare/kidnappare i skogen där. men de får vi ju verkligen hoppas att de inte gör. så, vi ses nog senare. pussen

pannkakstajm

sitter här framför datan & pressar låten "i kissed a girl" den är ju liksom fett bra. jag har nyss gjort pannkakssmet. men, jag typ suuuuuger på att steka dom, så måste vänta tills pappsen kommer hem (a). iaf, jag har saknat pannkakor, tihi, de är bäst.

me <3 glass

jag har varit sugen på glass, sååå länge. asså, det var typ år & dar sen jag åt det. eller nej, för vet ni vad jag hittade i frysen när jag kom hem? GLASS. såndär tallriksglass, vanilj med typ chokladkross. asså mums. så, jag tog en skål med glass, & satte mig & kollade på top model. fast nu dricker jag té, & kollar fortfarande på top model.
iaf, i skolan idag gick det inte bra med min novell, jag skrev typ megalite, & kom inte på nånting. shit asså. & johannas är grym, fast hon mest bara har börjat. asså de är som värsta proffsnovellen, jag lovar. hon är bäst.
jusste, hon ska typ lägga ut en novell på sin blogg, som hon har skrivit förut. så spana in hennnes blogg:
http://jfranzen.blogg.se/
nej det var allt, vi ses§


från skolan.

japp, nu sitter jag här i skolan & bloggar. vi har svenska, i två hela timmar. mkt, men, svenska är najs. vi ska typ skriva noveller nu, & det är jag typ helt jävla värdelös på. jag lovar. har ingen aning om vad den ska handla om, så.. jag skriver här istället. haha. lyllo johanna, hon är typ bäst på att skriva noveller. hon skriver asbra, hon kommer klara dehär galant. 

RSS 2.0