springrundan

har precis duschat, efter en springtur i spåret med johanna. de va najs. vi har blivit hurtiga nu. haha.
japp, det var typ redan mörkt när vi kom dit, så när vi sprang så va det läskigt mörkt i skogen. & ännu värre var det när vi skulle hem. de finns ju en bilväg brevid spåret, på ett ställe, och där finns det inga lampor, så vi gick upp för backen i spåret, men cyklarna. sen när vi skulle ut där på vägen, där de inte finns några lampor var det verkligen sjuuuukt mörkt. asså fatta vad läskigt de va. vi vågade inte cykla ut där, man såg ingenting & ingen hade lampa.
såå, johanna ringde sin pappa & frågade om han kunde hämta oss, men näe, de gick ju inte för cyklarna får ju itne plats i bilen, & inte i våran heller. så, vi hade inget val. men vi vågade verkligen inte. haha, asså de låter muppigt men de va kolsvart. alla som har varit där vet ju skogen på sidorna. fett scary.
iaf, sen så typ stog vi där, typ i spåret, ovanför backen, & så kom det en stor bil bakom oss, mitt innifrån skogen. & vi bah: eeh hallå, & johanna gick åt sidan & bah: de kommer en bil. vi blev fett rädda, & ja bah: cykla johanna. så vi satte oss på cyklarna, & johanna skrek: cykla fort som faan. haha, iaf, de va inte kul då. & så ringde min telefon, & ja typ lät fett sur på mamma, för ja va fett rädd, cyklade fort, med en hand, & det blev fett vingligt. asså fan va läskigt de va. najs va de iaf när vi kom ut på den upplysta stora vägen. men aa, vi kom hem helskinnade och allt.
nej nu fundar jag på att hämta nåt att dricka. men hare näst bäst. puss på munnen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0