gaaaalen natt!

tjeeenis! är fortfarande hemma hos bästa sofia.
vi har nyss käkat lunch tyyyp, makaroner med ost, yummie.
vi vaknade runt två idag, höhö, och nu kollar vi på nåt spökprogram på teve, fett scary.
iaf, igår så städade vi hela eftermiddagen och det blev asssfint :)))) sen käkade vi middag klockan nio, haha.
sen typ dooooooog vi seriöst. ni ska få höra värsta grejjerna som hände.
vi satt och kolla teve, klockan va typ tio så bah knacka det på dörren, vi bah hjälp, men gick för att öppna tsm. så ser vi värsta vita masken i fönstret bredvid dörren, så vi skriker och kutar och gömmer oss bakom soffan, för vi är fett rädda. men det fortsätter knacka och dom börjar typ rycka i dörrhandtaget och tarzan, hennes hund, står vid dörren och skäller och morrar. så vi börjar typ böla och skaka. efter typ fem minuter slutar det... sen ringer hemtelen men vi vågar fan inte svara. så efter det ringer fia upp sin mamma från mobilen för att se om de va hon som ringde, men de vare inte. så när dom har lagt på har fia fått sånthär inpratat röstmeddelande. inget missat samtal, bah ett meddelande. så vi lyssnar på det, men det är ingen som säger nåt, de är bah såhär klickande smackande ljud typ. vi döööööör för vi är så rädda. sen låter det typ från garaget som ligger precis intill huset, då dör vi lite till. tillslut vågar vi flytta på oss och går och hämtar knivar och baseball-trän. vi går och stänger alla dörrar i huset och går upp på övervåningen, låser in oss på fias rum och börjar byta om, eftersom vi planerat att dra ut med tre brudar. sen börjar tarzan skälla igen, men slutar typ direkt. sen bah bankar det på dörren, så vi pissar på oss och bah: nejnejnej! men vi ringer nathalie (en av tjejerna som skulle komma) och hon säger att det är dom som är där ute, så vi går ner för att öppna, och typ halvvägs i trappan så bankar det två gånger nånstans i huset. vi kutar upp igen och typ panikar as hell och låser in oss. så ringer vi nathalie och säger att det bankade, det va inte dom men dom bad oss skynda oss ner att öppna. vi tar med oss baseball-träna och knivarna och går ner, så när fia står och ska låsa upp dörren till dom vänder jag mig om, och ser att en av dörrarna vi stängde är öppen, så jag skriker, fia också och hon får upp dörren, och där står nathalie med en fucking äcklig mask på sig så vi blir ännu räddare och kutar ut med knivarna i högsta hugg och hugger nästan brudarna. jag börjar störtböla och fia också för vi va så jävla rädda. alltså, jag har aldrig varit så rädd i hela mitt fucking liiiiiv! och nej, det va inte nathalie och dom som va där första gången, dom ville bah skrämma oss lite mer när vi redan va rädda.
men iaf, vi fixar oss och drar därifrån fort som fan. hem till andrea där hennes bror är med några kompisar. vi chillar dansar och har assskul. jag snackar med jesper i telen rätt länge och ah, det är trevligt.
vid halv fyra drar jag och fia hem till henne. på vägen ser vi värsta random killen som kommer ut från buskarna helt svartklädd och shit, och han typ är asssnära vårt hus och står där och vi vågar inte gå nånstans, men sen drar han och vi kommer hem.
nathalie alex och stefan kommer sen, vi kollar teve och shit, och vid halv fem typ börjar vi laga tacos :))))
sen vid sex / halv sju drar killarna och vi hoppar i säng.
vi somnade vid typ sju och sov till två idag, skööööönt :))))
men nu ska jag dra ut till fia, haha blev jäääävligt långt inlägg, men jag vet att ni ville läsa allt.
så hörs typ senare, sover här inatt igen :))))
heeeerrrrrååååå, puzzzii!

we like it



jag har såååå tråkigt



- jag kan inte rapa
- jag föddes med kolsvart hår
- jag har aldrig haft brunt hår
- jag har dragit ut två tänder
- jag har tagit bort ett födelsemärke
- jag spyr nästan när någon blöder näsblod
- jag grät när jag och sofia träffades efter att inte ha sett varann på cirka 5 veckor
- jag tror på att det finns varulvar som kommer fram vid fullmåne
- jag är typ alltid trevlig mot folk jag inte känner
- jag vill heta katz i efternamn som min mamma
- jag är asssscoool! :))))

DAGENS....

dagens outfit: sofias mjukiskläder :)))
dagens frisyr: utsläppt tovigt rufsigt äckligt
dagens mat: ingenting :((((
dagens vill göra: äta duscha partaja
dagens måste: duscha
dagens dricka: powerking
dagens längtan: looooondon!
dagens drog: salta pinnar
dagens vill ha: mat sommar pojkvän


(Y)

statistiken va på topp i förrgår :)))))


fyfan va awsome!

tjuuue fellas! barro här, som ni säkert fattade.
kvällen igår va awsome, verkligen. fia fixar roliga kvällar alltså, me like! <3
det va asssskoj, supertrevligt, helt spårat och asssmys(a) hihi. skriver inte ut detaljer för ni vet, det som händer här stannar här. yeeaaah! hade iaf toppen. fuckade ur ett tag men de löste sig :))))
vaknade runt nio idag bredvid....? vem kan de ha varit? ah, det förblir hemligt. iaf, jessica var vaken så jag chillade med henne. gjorde inte mkt alls. sen vaknade typ alla andra, och då gjorde vi heller inget, höhö.
men tänkte iaf slagga här tonight igen, mysi. så kanske vi drar hem till jesper eller nååååt, vi får se :))))
fia är med dennis nu och jag sitter här helt alone i hennes soffa och bloggar. haha kuuuuul liv!!!!
nej men nu ska jag dricka powerking om det finns någe kvar. tack å hej!


tjuuuuu

hjeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D är assssshappppyy nu LLLTSÅÅÅÅ :a
har fett skoj, äfrrrrr askulö here-. snackar med jesper i telen , hiuhi. :_SD
ska käkjapiiiiizzzzaaa  nu, hehjdå<"

!

honk if you are horny, want to make your pussy horny, want to make your pussy wet

wiiihuuue!

heeeemmmmma fellas! har precis duschat, så ska börja fixa mig lite smått medans jag väntar på johannis, sen fixar vi oss tsm :)))) awsome. sen drar vi till bäääähstevän! <3
hejs sålänge! <3


baaaaajs!

fuck vad jag är stressad! jag har inget att ha på mig tills ikväll och måste dra och köpa det nu, men har fan inga pengar. jag ska fixa grejer åt massa folk och hålla på och lalala. faaaaahn vad jag aldrig kommer hinna alltså. kommer va sur hela dagen bah så alla vet, så ni är förvarnade, haha. kommer få rätt mycket utbrott....
men aah, snart drar jag till stan iaf. måste ringa mamma och be jättejättejättegulligt och snällt om lite pengar. faaahn va hon kommer bli sur. haha jag har allvarliga shoppingproblem  och ber om pengar jämt, därför hon lackar sönder. plus att jag ska till london sen och shoppa. neej alltså jag är sämst.
hejdå!

spöööööken lagom till halloween!

god morgon!
söta jag har varit vaken ett tag nu, och jag är supersöt utan smink, typ hästsvans i nacken och fett snygga pyjamasen, hihi. ni önskar att ni va här nu :))))
alltså, det spökar definitivt hos mig!!!!! vet ni hur rädd jag är elleeeh?
jag va på nedervåningen, så bah lät de lite småljud såhär i golvet men ja tänkte att de bah knakade eftersom dörren va öppen, för milton va ute. så aah sen bah helt plötsligt ser jag att lampan i hallen är tänd på övervåningen, och jag vet ju att den inte va de innan liksom. helt 100% säker är jag på att den inte va det. jag blev asssssrädd alltså :(((( sen bah fixa jag frukost och de, och tänkte att tänk om lampan skulle va släck nu, fett läskigt. så jag bah kolla upp för trappan men den va fortfarande tänd, haha och det va ju lite skönt iaf. sen bah ah lalal, skulle jag gå upp med frukosten, och gissa... då va lampan släääääckt!!! buhuhuuh, jag bajsade på mig. nej, men nästan. asssrädd! men jag gick upp iaf, och nu sitter jag här i min säng och kollar mot hallen hela tiden.
aja, ska iaf till stan med johannis sen :))))
heerrrååå!

natti!


sitter fortfarande här, osminkad och trött och chattar
bloggar smsar, kollar teve och chillar runt på facebook.
borde kanske sova istället??!?!!!? men vill ändå inte.
men ska fan upp i vettig tid imorn för att hinna till stan och shit.
så aah, sängen nästa för mig dåra, snart alltså! :))) nås iaf 
på t-fonen tills jag somnar. sov gulligast <3 

huuuah!

hörde precis värsta ljudet utanför mitt fönster, och nu är jag jätterädd :(((((

upp & ner, ner & upp, grisen gal i granens topp





- för höstlov! alltså måste ju bara hissa det liksom. så sjukt skönt sådär med en vecka ledigt mitt i terminen. det är verkligen välbehövt och vi duktiga ungdomar som pluggar arslet av oss i skolan är fett värda det. love it!

- sociala människor! folk som är trevliga och sociala när man träffar dom, dom gillar vi :))) alltid kul att träffa nytt folk och det är ju lovley när dom är trevliga. wazzup with att vara dryg? man förlorar bara på det. så tjejer och killar, va trevliga, det gillar alla!

- nyktert folk! yeeess, det är assskul att va full och flumma runt och inte tänka på vad man gör, bah släppa loss. men jag diggar folk som håller sig nyktra på fester och är lika glada och har hur kul som helst ändå. det är tuuuuffft att kunna det. det är kul det också, speciellt om alla andra är aspackade, haha!

- studentkalendern(?) den är coool liten och asssbra. inte för att jag använder den, har ju en egen superfin, men iaf. man får ju fett med rabattkuponger där i, och man blir assglad. vetni, man har liksom ett kort med 10% på tacobar, heeeeeeela året. alltså man kan använda det hur många gånger som helst. fett glad jag blev. assssvärd kupong alltså :))))) <3

- csnkortet! samma där, man får ju massa rabatter bara när man visar upp att man har ett. bra tycker jag, gulligt av dom som gjort de :)))



- för vädret! alltså, okej, höst är mys, ibland! det är mys när träden är gula röda gröna och orangea på samma gång, och när hälften av löven ligger torra på marken och är fina, och när det är kallt fast solen lyser jättefin, och man går med supermysiga halsdukar. men inte när det är såhär som det alltid är!!!! hatar att det regnar 24/7 och dendär tiden med plattången varje dag är bara slöseri med tid och slit på håret, och att det är fööör kallt! inte najs nånstans alltså. fett ovärt med höst då.

- studiebidraget... ! alltså det är klart assssbra att det finns. men äre bara jag som tycker det borde höjas lite?!??!! hallå, lika mycket som barnbidraget, de är inte najs. dom tycker vi är så vuxna nu och lalala, men varför får vi då lika mkt som barn. dåååligt. vi måste ju köpa egna block och pennor och allting nu när vi går på gymnasiet, då behöver vi tillökning på kontot. uscha va snåla dom är!

- studiebidrag igen! vi tjejer borde få mer än killar, eller hur?!!?!?! alltså, för det första har vi mens, som killar slipper. vi måste köpa tamponger och bindor varje jävla månad, och det kostar faktiskt, även fast vi inte vill det!!!! sen måste vi köpa kondomer om vi inte vill bli gravida och få klamydia... tyyyp. alltså jag menar, inte alltid killar har det, för hur många bryr sig??!?! så det måste viii införskaffa oss.
oooocch, nästan alla tjejer älskar shoppping!!!! seriöst, min garderob är min hobby. vi älskar att shoppa hela tiden, och det vet alla???!! och hur många killar gör det? dom shoppar ibland, när dom behöver typ. men vi gör det för att det är kul, och för att vi mår bra av det :))) och sexiga underkläder köper vi för killarnas skull, så dom borde förstå att vi behöver hööögre inkomst än dom. killar har alltid pengar. mina är slut innan jag ens fått dom, tyvärr. så höj barn&studiebidraget för oss tjejer!!!!!!

 


viktiga saker

Vad heter du? Caroline
Vilken var den senaste låt du hörde? det snurrar i min skalle
Vem kramade dig senast? ehm... johanna blire nog :))))
Vilken färg har din mobil? för tillfället en dålig tråkig
Vilken färg har du nu på dina trosor? inga, hihi :$
Vad gör du just nu? svarar på denna frååååga ?!?!?!!
Vad borde du göra just nu? ingenting speciellt :)))
Vad var det senaste du åt? en liten liten karamell
Vad använder du för skor just nu? just precis nu har jag inga på mig, men jag brukar ha tygskor/uggs tyyp
Vilka bloggar har du besökt idag? jooooohannnnniiiiss <3333
Vad längtar du efter? imorn :))))
Vilken grundskola/gymnasie går du i? tuffaste sjödal
Är dina föräldrar skilda? nejnej
Vill du ha någon just nu? jag vill alltid ha någon ;)
Saknar du någon? kanske de kanske
Vad skulle du helst ta med dig till en öde ö? en rolig typ, en dator, en mobil, en yatch, en gps och en kista full med mat godis och glass :))) och en solstol och ett parasoll, och en bikini och solglasögon, och trådlöst internet
Tycker du den här listan är rolig? ja klar. typ assssroligaste evaaaah!
Önskar du att det här var sista frågan? nej alltså, jag ser ju att det inte är det
Hur långt tid tog det för dig att göra den här listan? typ asssslång tid... cirkus 2 timmar alltså 

this is me

dagens roliga: min bror
dagens outfit: rosa klänning, beige kofta, en grå knästrumpa, en rosa knästrumpa & en rosa keps
dagens frisyr: hästsvans under kepsen
dagen mat: donken & kyckling
dagens humör: assssglad
dagens vill göra: paaaaahrty!
dagens vill ha: peeeengaar!!!!
dagens tråkiga: att jag inte gjort nåt värt
dagens tummen upp: alla bortglömda kläder jag hittat :))))


städar fortfarande

woooho, garderoben är fääärdig :))))) assssfärdig, superfin alltså. men tog en liten paus och kollade klart freaky friday mitt i (a) blev fett illamående så ja va tvungen.
nu ska jag packa upp alla väskor, damma, dammsuga, plocka ordning allt plock och så. duktigt av mig.


(y)

haha det positiva med att städa garderoben är ju att man hittar massa fina grejjer som man totalt glömt bort att man har :)))) det gillar vi. och att det blir fint efter såklart, men det lär ju ta några timmar, eftersom största delen av garderoben ligger på golvet. huuuha, nu måste jag fortsätta!


städning pågår!


det här är inte kul :((((

i <3 batman

hallå alla sööööta! har inte hunnit göra mkt idag alltså. vaknade sent, sen kom mamma hem med lurre till oss, och nu har jag börjat riva ut hela garderoben, inte kul. men den måste städas.
skulle typ egentligen till stan idag, men blir kanske imorn istället, vi får se. är asssstressad.
hittade två supersnygga bilder på mig och mickis och batman och nån random kille på facebook från zante i somras. fyfan va underbart det vaaaa <3333 vill verkligen tillbaka.
men aah, ni får snart se dom, och sen ska jag städa :))) hare göttt!



sov sött

nej nu blire sängen för lilla mig alltså :))) finns inte mycket att göra uppe. jo visst, ludde är bäst, men orkar inte sitta vaken. vaknade ju fett tidigt imorse, typ halv åtta :(((( milton va ju hemma så fick passa honom liksom.
aja, nu ska jag stänga av och tänka på ludde (a)
gooood nattt!

inget

tjena tjena! sitter och kollar på 2 and a half men, hihi assssbra program :))) och snackar på facebook, och msn, och sms. naaaaize alltså :))))
aah alltså har egentligen inget att säga typ, höhö. bara att jag är fett söööööt och coooo.
alltså hur söt och cool som helst. helt gal1.
och jag är totaly kär i ludde alltså (a)
pööööööözzz

:)

feeetttt ovärd kväll alltså! får snacka på msn heeeela kvällen. höhö trååååkigt. nej, ludde är assskul. och han är i berlin. :'(((((
iiiiaffff, ska be mamma åka med mig och köpa godis eller chirre eller nåt laaaater, så jag blir glad :))))
T TO THE JOCKIS!
tjadå!

feeeeeeel

hahaha gud, jag måste berätta en fett kul grejj :))))
jag och johanna pallade inte klämma in oss på tumbatåget idag, så vi väntade typ fyra minutos på södertäljetåget istället, från stan alltså (det vi alltid tar) och sen bah kom det och vi bah skyndade oss in och allt och satt och snacka.
sen efter älvsjö så johanna bah: vart är vi. jag bah: stuvsta :)))) hon bah: nej, nåh jävla farsta strand. och sen i högtalarna bah: byte till tunnelbana mot.... och ja bah: what the fuck, haha och typ gjorde värsta skriket. då hade vi hoppat på västerhaninge tåget, hahah. så kuuuuuuuul. helt random. alltså often vi råkade ta det. det har aldrig hänt förr. så vi garvade lite och fick vänta på tåget tillbaka.
heeerrååå!

-

helllllo! sitter och snackar med en engelsman vi träffade i grekland i somras, haha. treeeevligt.
iaf, va på mammas jobb, hittade inget till halloween, så åkte till stan med johannis, och letade galet. haha vi hade feeeett med humörsvägningar. först assssslack, sen bah börja jag och sjunga och garva. haha så jävla kul. vi va asssbusiga. nu är jag iaf hemma, har käkat middag. ska fixa mig lite och sen dra ut igen. naaaaize.
så hörs kanske sen :)))) puzzizar!


sån ska jag lätt ha!


kääääääääärleeeeeeeeeeek på högsta nivå <3333333333333333333

tiiiiisssdaggg

god dag bloggen! blev ju lite sadface igår när inloggningen va nedstängd mellan 00-04. liksom kunde inte skriva någe mer då. men aja, hoppas ni klarade er :)))
satt uppe till typ tre och chattade med ludde, höhö. han är såååå knäpp. världens roligaste alltså.
men iaf, har typ fixat mig lite nu och så, inte så värst noga, för ska dra till mamis jobb med johannis och kolla om det finns någe maskeradkläder jag kan ha, höhö. alltså hon jobbar ju på cirkus cirkör, och dom lär ju ha assssmycke grejer. så hoppas ja hittar nåt finfint :))))
men aaah, milton kaaaanske följer med också, vi får se. haha pinsamt om han blir helt galen på busssen jöööh.
men nu ska jjag göra mig heeeelt klar!
heeeeerrrrååååå!


movietajm

nu blire film, naturgodis, cola, mys och prata med luddis och lunis (=linus) :)))
de är naaaaize gånger thousend! <333333
vet bara inte vilken film... har five att välja emellan. får se vilken det blir.
muss

upppsiii

hahaha, min statistik ser ut som en teckning man ritade som liten som ska föreställa berg, ni vet... spetsiga berg. höhö, alltså, upp ner upp ner upp ner upp ner...! yepp, inte braaaaa, den ska liksom gååå, upp upp upp upp. eller hur, det skulle vi gilla?! :)))))
keeeeep reading. goooo carro!

blööööh

hallååååå! har asssstråkigt.
dagen va okeeeeeeej bara. alltså, umgänget och så va ju assnajs, johannis bästaste liksom <3 men jag hade fucking pmscpryck så lackade loss på allting. ååh vad jag hade damp. och va fett sur. men aja, så äre ibland.
och hatar att det inte finns någe kul att göra. och att folk är elaka och att jag inte får komma hem till vissa :(((( det sårar mig....
aja, får försöka hitta på nåt skoj här hemma, eller bara dö kanske. det är bättre?!!!??!?! haha neeeeeeeej, nu driver jag :)))) klart jag inte ska dööö. ni blev lite oroliga vaaaah, haha?! men ni kan va lugna. är bah lite suuuur, på att jag har så tråkigt liv, så hejdå!

måndag

tjenis! drog ju ut med johannis igår, så skulle vi träffa christian och några i stan, men sen vare typ bah hans kompisar där eller nåt, så vi drog hem.
la oss i soffan och kollade meangirls och käkade godis och shit. yummie.
somnade runt.. seeent inatt iaf, haha. ingen aning om vad klockan va. idag vaknade vi vid ett typ, och käkade frulle och det. nu har vi suttit inne på tjuvlyssnat och youtube och garvat. naize! johanna står i duschen nu och sen äre min tur. sen taggar vi till staden och kollar runt. det blir skojs.
datorn dör typ snart så därför inlägget blir lite kortfattat. men jag nås på telefonen hela dagen, så det är bara att slå en pling om ni vill nåt :)))) pusshej!

ute

drar ut med johannis. nås på t-fon. puuuuuuusshejs!

tralala

chaaaabaaah! ingen update idag inte som ni säkert märkt. vaknade runt elva och gick upp och fixade mig. åkte till kungens kurva och skärholmen med mamma och syster. fick två par skor och en väska av mamma. jag doooog för väskan, seriöst. så jääääävla fin. ååh va snygg den va. är assshappy nu. asså yummie på den. snyggaste! tack mamma :))))) <3
sen drog vi hem, käkade middag, gick in till grannen och gav present eftersom hon fyllt år, och nu sitter jag här, lyssnar på assbra musik och taggar inför ikväll. haha iofs vet jag bara att jag ska träffa johanna, men iaf. vi ska hitta på nåt kul, sen slaggar hon här. länge sen alltså.
vet inte vad jag ska ha på mig, så måste leta lite i min sjukt stökiga garderob.
tjenis sålänge! <3

kolla söta bilderna johanna lagt upp på fejjan! :)))) back in the days!








godnatt

är asssstrött nu verkligen. ska sleepa tror jag. fett skönt.
hahah fett overkliga filmen på tv, typ väääärsta jättespindlar. palla kolla på den liksom. ska sätta på nån bra film :)))) god natt! <3


ludvig!

ååååååååååååååh. bajs! alltid när jag ska lägga upp en bild så bah gåre inte. fuuuuckk off säger jag bara. jävla hoooorskit.

ludde är iaf supersöt :))) skriver gulliga saker till mig på msn och får mig på bra humör.
vi är varandras bästa vänner. <3 glaaad blir man ju liksom.
puss på ludde! <3 


ludvig!

ååååååååååååååh. bajs! alltid när jag ska lägga upp en bild så bah gåre inte. fuuuuckk off säger jag bara. jävla hoooorskit.

ludde är iaf supersöt :))) skriver gulliga saker till mig på msn och får mig på bra humör.
vi är varandras bästa vänner. <3 glaaad blir man ju liksom.
puss på ludde! <3 


hjälp mig

vafan ska man vara på halloween?

a neverending dream

tjena fääähn! är på lite bättre humör nu, hihi :)))
iofs inte gjort mkt, men pratat med lite gulligt folk. det muntrar alltid upp mig. skulle vart ännu gladare om ja fått lite choklad i mig men... har tyvärr ingen, så jag får klara mig utan. colan sviker mig iaf inte, höhö!
imorn ska jag fan göra nåt värt, det är bestämt. vettefan vare blir men om alla dissar då då går ja fan ut och leker med mig själv. haha cepe, men jaaa, sanning! dehär har vart en ovärd kväll alltså, så nej, inte igen!
därmed basta!

blääääääääääääääää

fucking jävla horcepefacebook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kul att typ ingen vill vara med mig, och kul att jag typ kommer få sitta hemma ikväll, och kul att micke typ inte svarar på en viktig sak på msn !!!!!!!!!!!!!!!


:O

KUUUUUL ATT ALLA DISSSSSSAR!

bara för att jag inte kommer på något att skriva här....

shalla bralla! jag har precis käkat asssgod middag och haft livliga diskutioner vid matbordet, haha. johanna har dragit på bio med några från hennes klass, najs för henne :)))) så vi ska ses after that tror ja. hoppashoppashoppas. wiiihuuue. älskar att umgås med henne. it´s lovley. och hoppas på feeeeest. är sjukt taggad! om ni vet nåt, call me.
nu måste jag göra mig lite fin. sitter i mysikläder och no makeup, höhö.
heerå!

help

lilla jag vill verkligen ha en ny design!!!! någon som är frivillig? :)))) <3

morgon?!

wuuuuuhuuuuuee! vaknade halv ett idag, assssskönt. men det var ju väntat så lite som jag sovit i veckan. skööönt vare, och då gick jag upp och käkade fröööööllle. oboymacka. så nu sitter jag i msn, (hahaha i) och chattar. wiiihuuue, cooolt vaaah?!
men nu ska jag nog duscha, sen träffa johannis bannis tyyyp, fett kuuuuuuuuul :D

heeeeeeeeeeeeeeeeeejdådåådådååååå!


night

sitter här och orkar knappt hålla ögonen öppna längre = borde sova?!!!?!?!
så funtar på att stänga av min efterblivna dator och lägga mig i sängen och bara smsa.
fattar ni hur happy jag är över att kunna sova uuuuuuuut imorn elleeeh? nej, ja vet. kommer sova som fan.
har sovit typ fyra timmar per natt nu på sistonde liksom. inte najs. har pluggat som fan, ätit dåligt och aah, inte haft bra hälsa typ. så nu blire lov, och sova ut as hell. najs juuuh.
så sov gott gullefjuttar. höööörs imorn :))))))

wiiihoooee

heeeejsan gullesnutttar! kom hem för en stund sen, och sitter nu och myser i min rosa mjukisdress framför idooool. wihue vilken underbar fredagskväll. eller inte! är fett rastlös.
men hade iaf asssskul innan jag kom hem, hihi. va ute på restaurang på söder för att fira elin med elin (såklart) jessica sofia jossan stella filippa och jempa, och ja dåra haha. underbart. det va jättemysigt och vi hade superkul. härliga tjejer dedär alltså, allihopa! <3
satt och snacka assslänge och åt god mat, sen drog vi hem typ. fanns inget att göra, assdött ute juh.
så ska mysa med mig själv nu. pussi hejs!

23:39

klockan är redan tjugo i tolv, och jag som tänkte slagga tidigt ikväll. fan, typiskt mig.
tänkte iaf hoppa i säng nu, är asssstrött. hoppas jag sover gott, och ni med.
ska nog inte va med på gympan imorn, är ju sjuk :(((( pallar inte. kommer bah bli värre.
sov bäst gullesnuttar.
pussssss <3

LISTA A LA CARRO!

100 asssssviktiga saker att veta om mig :))))


1. Tre namn jag lyssnar till:
 Carro, caroline, barris, barrofis, bebis  
2. Någonting jag tycker om med mig själv: aaaalllt :))))
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: att jag är så dålig på att plugga
4. Detta är jag rädd för: för mycket. ex clowner, mörker, pedofiler, våldtäktsmän, mördare, spindlar, ormar, getingar, vildsvin, näsblod
5. Tre saker jag vill ha varje dag: mat vatten & a lot of love
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: sjunga, rita & hoppa från world trade center och överleva
7. Detta tycker jag om att göra: ääääta, vara med vänner, shoooopppppppa, daaaaaaansa, sjunga falskt och fääähsta
8. Detta vill jag göra just nu: fylla år :)))
9. Bästa känslan: att vara lyckligt kär, flummig och söt
10. Värsta känslan: ha ångest, dåligt samvete, skuldkänslor, må illa, rädd, hungrig
11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har: rolig, glad, snäll, omtänksam, stark
12. Är du en kärleksfull person? om jag är
13. Jag vill gifta mig: ja läääääähtt
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: höhö listan är lång. men några saker är att... bada i sergelfontänen, vara med i en film, åka till usa + massa andra länder, äta bara choklad en hel dag
15. Min käraste ägodel: mooobiiil <3 data också, och mina lovley friends.
16. Något jag vill ha i present: en sånhär supersöt minibärbar rosa dator :)))
17. Detta har jag på mig just nu: hihi för lite för att sägas
18. Favoritkläder: leggings & tunika, eller jeans och söt blus
19. Favoritdjur: hund
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: tyyyyp allt utom äcklig hårdrock och massa sånt skit, eller klassiskt, eller aah, dålig musik passar inte mig iaf
21. Favoritlåtar just nu: det finns mååånga
22. Roligaste ämne i skolan: roligast är nog rättkunskap eller gympa
23. Stjärntecken: skytt
24. En bok jag älskar: ehm, vet inte
25. En film jag älskar: wild child, pretty woman, titanic. käääärlek skare iaf vaaah, och snygga boyyyzzzz
26. Tv-program jag gillar: älskade oc & prison break, nu hatar jag allt. nej, så äre inte, men simpson är tufft :))) och hannah montana också
27. Favoritdoft: goood killparfym <3333333
28. Detta äter jag gärna: donken <3 och kött, och kyckling, och pannkakor
29. Dricker helst: oboy, cola, loka/ramlösa, redbull/powerking. mer är också gott :))))
30. Favoritgodis: choklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester: USA
32. Färg på mina ögon: blåa
33. Min längd: 165 cm :)))) (jag la till några extra, hihi)
34. Jag tror på: gud! <3 iiiinte, jag tror på vääänskap livet ut
35. Jag spelar: på hästar
36. Person jag beundrar: mina bästavänner
37. Så här bor jag: myyyyyyyyys, med jobbig familj
38. Antal döda krukväxter i hemmet: haha inga ofc. jag är ingen mördare. tar väl hand om mina blommor :)))
39. Det här tänder mig: ni får väl testa er fram
40. Det här gör mig avtänd: håååååååååååååår
41. Favoritfärg: rosa <3
42. Favoritcitat: ett gott skratt förlänger livet / le mot världen och världen kommer le mot dig
43. En hemlighet jag vet: ehm den kan jag ju inte avslöja :)))
44. Bästa present jag fått: får inga presenter. skooooja, får så många så jag minns inte :))))
45. Senast köpta skiva: ofta man minns
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: jadu, håret kanske :))) eller rumpan?!(a)
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: tänker inte berätta mina komplex, för då märker alla andra dom också.
48. Udda förmåga/egenskap: iiiiiiiiingen aning
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Katt(?) :)))))
50. Vad lyssnar du på just nu? mig själv som sjunger 'knock you down'
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? skola, hemma, dansat, hemma
52. Var är dina föräldrar födda? på sjukhus
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? jag gör inte sånt, för jag kan inte sånt
54. Vilken är din favoritrestaurang? donken är fint
55. När badade du i en pool senast? öh, vet inte
56. Har du varit med i någon skolpjäs? yepp
57. Hur många barn vill du ha?  2 tror jag
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? typ skrikmusik
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? får inte rösta :((((
60. Vad har du för TV-kanaler? palla säga
61. Har du åkt moped någon gång? ja såklart
62. Har du busringt någon gång? höhö för många gånger
63. Har du fått felparkeringsböter? nevaaah. parkerar inte arslet varsomhelst!
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? lätt att jag ska göra båda. man är väl inte fegis heller
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? typ grekland kanske, eller nåt?!
66. Har du en egen trädgård? ja, den är bara min
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? totaly spices
68. Kan du alla orden i nationalsången? jaaaaa. sverige in my <3
69. Badkar eller duschkabin? Dusch
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? tyyyyp.... vet inte
71. Favoritpizza? hawaii
72. Chips eller popcorn? chips
73. Vilken färg på läppstift använder du? rosa hehe
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? hahah ne
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? ja, är ju miss USA hallå???!?!?!?!?!!
76. Apelsin- eller äppeljuice? apelsin
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? hihi öh, louise, donken
78. Favoritchoklad? marabou
79. När röstade du senast? typ förra året, i idol
80. När åt du en hemodlad tomat sist? jag odlar inte själv
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? minst 100 stycken
82. Är du bra på matlagning? jag är awsome
83. Klarar du att tanka själv? jag behöver inte tanka själv :))))
84. Har du beställt något ifrån shoppingprogrammen som går på reklamtv-kanalerna? nej, inte lurar mig :))))
85. Pepsi eller Coca Cola? coca cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? nej
87. Vad var det senaste du handlade? en cola
88. Har du kräkts offentligt? inte vad jag vet
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? pengar = true love
90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? till kläder, skor, väskor och sånt, jaaa lätt <3 till pojkar, osäkert.
91. Har du ringt något betalnummer? alla nummer kostar väl?
92. Kan man vara vän med sitt ex? om man vill kan man
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? morfar tror ja?!
94. Hade du mycket hår som liten bebis? rätt så mkt. kolsvart vare också!!!!!! :o
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? haha spelade in nåt random förut men vet inte om de är kvar
96. Vad har du i din väska? typ allllllt. liksom, vad har jag inte i väskan????
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? smsar
98. Vad är du tacksam för idag? att jag lever ett underbart liv, hihi
99. Var hittade du den här listan? på nån random tjejs blogg
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: JOOOOOHANNA DU MÅSTE FYLLA I DENNA. ANNARS ÄR VI INTE BÄSTISAR LÄNGRE!!!!!!!!!!!!!!!! (iiiiiirrroooooniiiiiiiiiiii. du vet att jag älskar dig :)))))<3)

hallå hallå

eeeyyyyyyyyy, statistiken är down as hell idag :((((( inte kul! vart är alla mina supersöta läsare, vahvahva????????? <333333333

lalalal

tjenäääääh! är fett sjukt. men det bryr vi oss inte om :))))
ska snart duscha. dansen gick awsome. va fett nåra där. sköööönt. god middag.
ska bah göra en grej först, sen dusch. imorn blire att fira elin på restaurang :))) wiihuuue, mysi.
hejdå!

snart loooooooooov

hemma, senare än väntat. men hade en trevlig lunch med johannis bästis som inte blir av så ofta. sen drog jag till tumba där mamma hämtade upp mig, så åkte vi och hämtade milton, och sen hem. ska typ göra klart min engelska nu, hehe. sen ikväll blire dans, sen ska jag fan sova tidigt allså, för behöver min skönhetssömn känner jag. ja alltså efter att jag har pratat med linus... läääänge. höhö det brukar bli så. därför jag somnat så sent varje natt, för han har hållt mig vaken med sina g*** - ***** - *** - sms :o haha men de är najs, hihi!
skolan va okej idag. matte i en och en halv timme bestod av att göra ett tal och sen snacka vi bara. inte bra alltså, men skojs vare. vi lekte med mickes... ? på mobilen. ja alltså typ flygkarta ni vet, så satt vi och tittade på våra hus :)))) engelskan va chill, råkade göra illa daniel på kinden :(((( fiiihlåt! historian.... haha, lika tråkig som alltid, näääästan bara. joaquina var ovanligt glad idag och skämtade lite, haha. skojsigt. hon blev inte ens sur på mig när jag sa att jag inte va på hennes lektion förut för att jag va tvungen att åka hem och fixa mitt arbete. sjukt, jag blev fett förvånad. men aah, tur att hon kan vara snäll ibland. mina stift tog slut och ingen verkade ha några att ge bort, och hon fattade ingenting när jag frågade om hon hade en penna jag kunde låna, så söta fredrik lånade ut en penna till mig. sen körde anders värsta strippen alltså, haha. asssskul. han skulle ta av sig tjocktröjan, så åkte hela t-shirten med. och joaquina bah: anders, vad håller du på med då? strippar du här?! :o
hahaha och viktor bah: han vill ha mvg. alla typ garva, och sen joaquina bah: haha ah om jag va i din ålder så kanske jag skulle hålla på med sånt men inte nu när jag är gammal nog att vara din morsa. alla garva lite till.
sen hon bah: men tjejerna här uppskattar det nog. men sånt på ni hålla på med på rasterna.
de va fett kul :D
nu blev det är väldans onödigt långt inlägg.
läääääääätööööööhr!

eey yo broe mother fucker

cola & plugg. behöver någon som underhåller mig, gör mig happy och pigg, men linus kommer hem halv tolv :(((( fett länge tills dess alltså. hur ska jag klara mig, vavava? vad tänker du med?!?!?!!!?!??!
nej men får hitta nån annan :))) nördhen och callmar brukar vara rätt duktiga, så herrrå bloggen/läsare, och heelllloooo plugg & pojkar!

myyyyysi

gud vad klockan blev mycket! låt i badet alldeles för länge märker jag. men vet ni, de är assssbra tips om ni ska plugga... bada samtidigt. lägg dig i ett mysigt skumbad. det är tyst och skönt och man är helt avslappnad, och då äre mycket lättare att koncentrera sig :))) fast gör det inte om ni är jättetrötta som jag va, då somnar man, höhö. inte bra alltså. men de va superskönt iaf. nu är jag ett litet russin, hihi!
men ska ner och hämta nåt att dricka nu och fortsätta plugget. inte najs, men är tvungen liksom.
hoppas ni får en lite bättre onsdagskväll än mig. tummen upp isf.
heeeejdå!

lill-lördag

tjafan! mådde piss hela dagen, men kämpade mig igenom dom hemska lektionerna, höhö. va dock inte med på gympan. farligt när man är sick juuh. vill ju inte dö i skolan. det skulle nog va den värsta döden att dö.
äcklig mat vare, så käkade fiiiiil till lurre. mucho mer hände faktiskt inte.
kom hem runt... FEEEEEEEEEM! asssslate alltså. slutade ju fyra. uscha.
mamma och pappa kom ju hem strax efter, och sen blev det middag. nu ska jag pluggapluggapluggaplugga, hela natten lång typ. har väääääärldens hemskaste huvudvärk :(((((
klart slut!

ica-reklam <3

hahahaha jag typ seriöst döööör av skratt åt dom nya ica-reklamerna! så jävla roliga, helt klockers asså. haha störtsköna. gud va jag garvar. hahahaha.


dagens

Dagens måste: plugga
Dagens vill hända: att någon kommer med en hallonpaj till mig
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens outfit: mjukiskläder
Dagens person: linus
Dagens dryck: te
Dagens dåliga: hur jag mådde
Dagens längtan: höstlov och london med bästis
Dagens vill ha: pengar, kläder, kärleken
Dagens saknad: sommaren

JIMMY! <3

måste säga grattis till min söta vän jimmy som fyller sexton år idag. inte illa killen! nej men aah, va ju tyvärr inte i skolan idag så ja kunde gratta honom där :(((( fiiihlåt, ja vet att du är asssledsen, för alla vill ju bli grattade av min in real... men de är nästan lika cooolt att bli grattad på min blogg, så va stolt!
graaaaaaaaaaatttiiis jimmy! :D

ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år. javisst ska han leva javisst ska han leva javisst ska han leva ut i hundrade år. och när han har levat och när han har levat och när han har levat ut i hundrade år, ja då ska han skjutas ja då ska han skjutas...... *sjunga med superfalsk och jättehög röst* :)))))


möhö

kan knappt skriva här nu för har fett kramp i fingrarna. har suttit och smällt bubbelplast fett länge nu, de som satt runt teven. hihi, de är assskul, men jobbigt i fingrarna juuuh.
ja, som ni förstår är ju teven hemma, och de är najs. har käkat spagetti och köttfärssås till middag också. snart ska jag duscha, sen plugga lite. kom på att jag missade historialäxan idag, och får antagligen göra den imorn. inte kul. sen måste jag läsa ut min engelskabok också. fäääähn, orkar inte. aja.
hittar inte min mobil om någon undrar, haha.
jag vill daaaaaaansa!!!! är jättedanssugen. längtar tills torsdag :))))


fett värt

yeaaaah baby, min teve är påväg hem! gissa om jag är happy. har vart asssjobbigt varje kväll utan teve, faktiskt. jag kollar alltid på teve innan jag somnar liksom. och när de är fett bra program man vill se, så bah går de inte att kolla på om man inte tittar i vardagsrummet, syster, brors eller päronens rum, och de orkar man ju inte, haha. man får inte ens, för typ bah jag och broehoe som kollar samma, och där får man ju inte sitta, såååå, ja, har missat massa bra program nu juh. men inte längre, teven är påväg hem, fixad och allt, så slipper vänta fyrtiofem minuter på att den ska sättas igång. najs som fan! :)))))
imorn blire skola iaf, för mår bättre nu, och kan inte missa to mucho i skolan alltsååå!
men nu äre endast tre dagar kvar i skolan, sen äre looooov! har redan lite grejs inplanerat, så som halloweeeenfest såklart, träffa timmy, myskväll med tjejerna tror jag. lovley.
men nu måste jag ner och leka med min beeeebis.

funny

heeeeej! dålig update för att ha varit hemma hela dagen, haha. men har inte orkat sitta vid datorn. har bah degat i soffan, kollat filmer, pluggat och bakat negerbollar (a) yummie.
ska plugga lite mer sen faktiskt. ah, har inte mkt att skriva eftersom det inte hänt mycket alls idag. ska pilla lite på min tå nu, så heeeerrååå!

sjukling

god morgon. skrev ju igår att jag började åtta, och då undrar ni säkert varför jag fortfarande är hemma?!?!!?!
jo det är för att lilla jag mår inte alls bra idag :((( min hals gör ont och jag hostar, jag har typ kramp i käkarna och mitt huvud gör dunderont :(((( så stannade hemma. tyvärr är jag redan vaken, men ska nog ner och sätta på nån film och lägga mig i soffan. skööönt. och dricka te och käka macka.
vi hörs senare! pussi

sover så sött i sin säng

godnatt världen! (eftersom jag antar att alla läser min blogg) ska kolla film nu, möööös. och smsa såklart, hihi. gud vad jag berättar det, haha. måste sluta med de ;)
men ah, asså mina ben ser typ helt blåslagna ut :o asså har typ skitmkt blåmärken och röda fläckar typ... alltså assssscary, ingen aning om vad dom kommer ifrån. gör liksom ont också. ser ut som jag blivit misshandlad. inte kul eller fint juuuh, hoppas de försvinner snart.
men ligger helt mongo nu och skriver så har kramp i nacken. vi hörs imorn fellas. puss och kram!


naizigt väärre

jag är på jättemkt blogghumör :)))) vill bah skriva massa inlägg och ha superkul. haha nej men asså ah, bah skriva massor. har ju liksom inget att skriva, så känns egentligen lite onödigt, för då kommer väl ni söta läsare (ja vet att alla är söta) dö ut här, och det är ju inte så bra. så kanske bäst jag håller tyst tills jag har nåt vettigt att skriva. haha kom på att de har jag ju aldrig ;) men det gillar vi!
nej nu ska jag göra te. hääääroooow!

jag är singel och sökande

tjeni! har precis kommit ur duschen. asssskönt, för satt i underkläder assslänge så frös as hell!
nu har jag morgonrocken på, och ska ner och koka te. yummie. sen måste jag läsa lite historia och lite engelska kanske. sen blire nog bums i säng och kolla film och smsa med l**** (a) de gillar vi!
han också, förhoppningsvis ;)
men ah, fett ovärt att jag börjar åtta imorn och kommer vara dead, och att jag är typ sick. inte najs alls.
kan inte någon söt människa bara komma och lägga sig bredvid mig i min säng nu och hålla om mig sådär tryggt och jättemysigt. det skulle vara naize gånger tusen :)))) alla är välkommna! haha såhär assmånga kommer, så de bah blir fett trångt i min säng. nej men anmäl er hos jfranzen.blogg.se, så väljer jag ut någon sen :))) perfect.
hejer dåe!


elakt

callmar säger att jag är en fisk :(((((

she´s nothing you can compare to your neighbourhood

har suttit och läst solo ända sen jag kom hem, höhö. alltså väldigt länge. och nej, jag läser inte sakta, bara väldigt noggrant och typ allt. asså eftersom det är typ mooode och shit, då äre ju kul att läsa :))))
skoldagen funkade. hade huvudvärk och hostade, inte kul. men hade ju bara tre lektioner, och har ju underbara vänner som gör dagen så mkt roligare! <3 haha speciellt ellinor, som jag har lovat att skriva om. alltså serri, hon är så jävla rolig, haha. säger alltid massa sköna kommentarer och shit, man garvar ju på sig. har fan garvat jävligt mycket idag, och det mesta va åt henne. we like it vääähry mucho. borde kanske länka hennes och hennes bästis viktorias blogg. assssskön blogg faktiskt, den är helt klart värd att läsa ;) så tryck här för att läsa den!!!!!!!
efter skolan satte vi oss och snacka och käka x antal cheesburgare, höhö. de va najs alltså!
sen drog vi hem, och som jag sa så har jag läst solo. ska nog plugga lite historia nu. suger, ja vet, men måste, tyvärr. ni får gärna störa hur mkt ni vill.
juuuuste, mitt horoskop kändes som att det stämde lite här nu denna månad, haha. ska visa er:

sex & kärlek:
du har en soft flirt på gång. för relationen framåt i lagom takt och du kommer att lyckas utmärkt.
vänner & nöjen:
i mitten av perioden är det märkligt stillsamt omkring dig. du får tänka efter vad du vill och det gör dig mer fokuserad.
karriär & pengar:
du vill dela med dig av dina erfarenheter och gärna lära mer tillsammas med andra. det kan dock vara svårt att hitta rätt.
chans & risk:
du har svårt att ta saker riktigt seriöst och det är synd eftersom du då missar många bra möjligheter.

låter typ som mig.... puss!


skoldags

jag <3 skolan! så nu måste jag typ dra till min älskade skola, mina två lektioner på en och en halv timme var, (matte & företagsekonomi) och sen min älskade samhällskunskap. we like it!
nu har min fot somnat, så hejdå!

snart skoldags!!!!!

jööööhste, måste bara påpeka att alla fyller år idag?!?!!?!?!?!?
så tänkte gratta mina other friends toooo, som typ haha alla fyller fucking sexton år :)))))
nej en fyller sjutton, men whatevvaaaah!
grattis iaf till:
christoffer, enzo, didrik, lukas och markus!


ibland är man ju bara för ball! tillägnar(?) bilden till alla födelsedagsbarn
där ute. i know you want me! :)))) (ni kanske märker att jag älskar denna gubbe)

alla älskar rubrikerna!

hyvää huomenta felloooows! sitter här vid datorn och käkar macka med oboypulver på, och dricker oboy. yummie!
brukar aldrig hinna käka frulle, men imorse vaknade jag kvart över sex och va typ jättepigg fast jag somnade runt halv två inatt, såå då steg jag upp :))))
varför jag somnade så sent var delvis för att jag låg och smsade med en söt pojke, men också för att jag har börjat hosta!!!!!!!!!! inte kul alls säger jag bara. fyyyy för det. jessica som har smittat mig säkert. hihi men skyller inte på henne :)))) som vi sa, alla åker på det nångång. bara att knarka halstabletter dåååra.
men ändå, buhu, trodde jag skulle klara mig undan detta!!!
och fett ovärt att jag stog och gjorde mitt hår ännu mer slitet och slösade bort en kvart av min morgon genom att platta håret, när det ändå regnar!!!!! kul att de kommer vara krulligt som negerhår när jag kommer till skolan. okej kanske inte då, men lite vågigt iaf. och det ogillar jag mucho. hellre krulligt då juh nästan. fast helst platt, men de får jag ju inte ha :(((( kanske ska stoppa in allt i en mössa, plus paraply. då blire inte blött, och så är man fett snygg och fashion också. gillar att se ut som en kille. fett inne!
men nu borde jag gå och borsta gaddarna och göra lite andra saker. okej, kanske inte. jag sa det bara för att jag inte har nåt mer att skriva, höhö. men borsta gaddarna ska jag, men min buss går om fyrtio minutos, så behöver inte börja ännu. om typ fem minuter räcker, då blir jag klar i tid :)))) (ja jag borstar tänderna länge)
tyvärr får ni ingen bild av mig nu för jag är för snygg för att visas. egentligen tyckte mamma att jag skulle stanna hemma för att jag va så snygg, men jag känner att jag inte vill missa så mkt :))))
heipa och mussmuss!

ps. JAG GLÖMDE SÄGA ATT JAG ÄR FÄÄÄÄÄHTT COOOL, OCH GRATTIS TILL MINA DAGISBÄSTISAR JOEL OCH LINUS (som är twiiiniiis) SOM FYLLER SEEEEXTON ÅR IDAG. GRAAAAAAAAAAATTIS :)))))) GÖLLEPUSS PÅ DOM FÖR ATT DOM ÄR SÅ SÖTA OCH LIKADANA :$ ds.


<3

faaaaaaahn, har inte läst nån amerikans revolution. gud vad jag suger. får göra de imorn typ.
ska nog hoppa i säng nu, smsa med sötnos och kolla nån bra film på datorn :))) både teve och mobil är på lagning :((((( sov bäst gullesnuttar <3

woho

やあ (hej på japanska)
har duschat, druckit en kopp te och snackat med människor, som jag fortfarande gör :))))
har liiiite sovmorgon imorn, de är naize.
och hörrni, det är endast denna vecka kvar, sen äre looooooov! wiihue, fatta härligt.
bah ha kul hela tiden och inte slösa bort en sekund av lovet på nåt trist. måste utnyttja varje minuto!!!
har ni nåt planerat på lovet? :))))
jag ska iaf umgås med mina absoluta favoriter typ alllll the time, och sen träffa lite nytt folk. fäääähtt bäst!
men nu ska jag sluta prata strunt och läsa lite amerikansk revolution, bara för att det är så himla kul och intressant! pussar!


kvällens bästa!

såhär kan det låta när jag och sofia snackar! :)))))

- Hur gör man då?
- Men asså det är typ bara att sätta på och stoppa in...
- Aha..
- Eller nej, stoppa in och sen sätt på äre..
- Okeeeej :)

funny bunny

haaaallååååå, dåligt update, ja vet :((( fiiihlåt.
drog ju till mormors lägenhet igår med sofia sööötaste bästis. vi möös och fixade oss och så. sen drog vi iväg till dit bara vi vet, hihi :))) nej men tänker inte write'a de här, höhö. men det va inte så speciellt, så ni missar inget. hade mysimys, och sen drog vi hem till lägenheten runt två. yepp, blev lite försenat.
vi käkade bj, chips och mööös framför hot chick. najs. sen somnade vi runt.. fyra.
imorse va jag superpigg, vaknade runt halv tolv, och kollade då på tv. väckte fia, hihi, kittlade henne under foten, slog henne med kudden och va allmänt jobbig, det gillar vi. sen drog vi ner och köpte 'frulle' på donken, yummie. sen drog jag till stan på dans, och hon hem. dansade bort allt onyttigt, förhoppningsvis. jobbigt men assskul.
har börjat hosta lite nu :((((( INTE KUL! får inteinteinte bli sjuk.
och min mobil dog igår kväll, för ingen hade laddare med sig, så fick ladda den idag när ja kom hem, alltså vid typ sju, och då hade jag fått tretton sms. schysst att alla trodde jag dissa :o så nu vibrerar mobilen nonstop. höhö, måste svara på alla sms nu, sen duscha och plugga amerikanska revolutionen :s
heeeeeeejdå!

ps. JOHANNISBANNIS BÄSTEVÄN ÄR HEMMA FRÅN SMÅÅÅÅÅÅÅÅLAND :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÄR GLAD, GÅNGER MILJARDER! WIIIIHIUUEUEUEU. HAR SAKNAT HENNNE MUCHO! <333333333333333333 ds.


inte hemma

drar till kungens kurva nu, men nås på t-fonen, men det vet ni juh ;))))
hejdå!

mysi

hejsan!
blev inge mer bloggning igår eftersom jag va ute med jessica, och sov även över där :))) mysi!
vi möttes i tumba vid kvart i åtta, och gick runt lite, letade efter nåt att hitta på. haha sen skulle vi dra till artur, men vi visste inte vart han bodde, förutom att de va i vretarna, så vi drog och letare runt som tokar i typ en och en halv timme, haha. galet kallt vare, och vi va kissnödiga och frös och törstiga och jaa. sen drog vi till tumba när han precis skulle komma ut och möta oss, haha, schysst. men rätt åt han lite (a) då hade vi precis missat tåget, så då typ kom dom till tumba och mötte oss, han och hans kompis markus. vi drog runt lite, sen vare dos minutos kvar tills vårt tåg gick, så vi kubbade as hell, men missade det precis :((( så fick vänta en halvtimme till.
sen kom vi äntligen hem till jessica, och tjockade lite ostbåge-nånting, som va fett goda, och mös. sen satte vi på en film och somnade i hennes säng.
imorse drog vi upp vid halv nio kanske, och käkade frulle. fixade oss, hon drog till jobbet och jag hem.
hade asssskoj med sötnosen. länge sen vi hittade på nåt bara sådär så det va trevligt :))) hon är en härlig liten prick! <3 ska strax dra och lämna in min telefon på lagning igen för den är fortfarande inte lagad fast den va inne precis. jävla bögtelefon och pissfixare. nu äre tredje gången, så då ska jag fan ha en ny alltså!
nu blev det ett långt inlägg, så uppdaterar senare! löööööve!


schnyggis! <3

hejhej

tjenis benis! kom typ hem för ett tag sen. hade rättskunskap gympa och gröt till lunch, sen hade vi ingen svenska så vi slutade :))) naize as hell juh! så kom hem rätt tidigt.
på gympan spelade vi innebandy, och jag ägde ut alla. hihi fan va grym jag va asså! det gillar vi!
ikväll ska jag träffa jessica tror ja, de va länge sen :)))
men nu måste jag fan plugga :o pusshej!


fäääääärdig... typ!

har pluggat flitigt nu ett tag. lättare än vad jag trodde faktiskt, det va skönt :))) inte helt klar, men ska be micke om help imorn (a) nu ska jag lägga mig i sängen, kolla film och fortsätta smsa med... liiiinus, hihi.
yepp, de är min barndomsbästis, på dagis. assssöt kille alltså. så god natt! <3

awesome

tjääääna! kom hem för ett tag sen från dansen. de va asssnaize. som vanligt :)))
käkade dinner när jag kom hem, och blev på fetto dåligt humör alltså. mina päron bah gnällde och tjatade på mig, och är fett lack på bögen! men sen kom mamma in och visade lite saker hon hade köpt till mig, och då blev jag happy, hihi. en fin stickad tröja, en snygg halsduk och armband, men dom passade tyvärr inte för jag har så breeeeeeda händer vafaaan! så dom ska bytas ut, men halsduken och tröjan diggar vi!
men tänkte typ duscha nu, vill ju inte sitta här helt lökig och snacka med gulligt folk, höhö!
sen ska jag nog dricka teeeee, yummie juuh. är assssugen på nåt gott att smaska på, men har redan letat igenom skåp och kylskåp och allt vart de nu kan finnas, men hittar inget :((( så, den som kommer med något jag gillar inom en timme får tusen pussar :))) jag vet att du vill!!!!!
heeerrrååå!


dans

drar till stan snart och skakar fläsket. nås på luren före och efter. hejsåhås!

toooorsdag

hej igen! drog tillbaka till skolan runt tolv då vi redan slutat, och skrev ut skiten. käkade lite lurre med johanna och hennes friends. trevligt. sen satt jag med dom när dom gjorde nå tester på datorn och shit. sen drog ja hem.
sitter nu och käkar mellis, knäckemacka och obooooyy! de äh naize.
ska upp och fixa mig, sen blire dans. ska försöka hinna med att göra min rättkunskap också som är tills imorn om man vill ha högre betyg. klart som fan man vill. måste bara se till att hinna det också, hehe.
jobbigt läge när man har fett mkt pluggisch!
men vi hörs senare. chaaarååå!

fail

heeeeeeemma! haha ja vet, nu tänker ni: redan?
men aah, för jag va tvungen att åka hem och fixa min historiauppsatts, för den fanns inte i nåt melj, tyvärr. fast jag hade bifogat den och skickat till mig själv. skulle skriva ut i skolan liksom, så bah gick det inte. och man får ig om man inte lämnar in idag, så va tvungen. har ändå håltimme nu. känns iofs onödigt att åka tillbaka. vet inte om jag borde de alltså. hon kommer lacka för att jag är försenad. men aah, kommer hinna va där i typ en halvtimme, höhö. men nu ska jag kolla om ja ska åka tillbaka, isf måste ja dra om tio minutos. pusss

naize

nu är jag klar med min fucking uppsats! haha den suger as hell, och är fett kort, höhö, men nu får det fan duga. kan inte skriva mer. finns inget mer att skriva liksom.
kul att jag bara har en icke-fungerande skrivare hemma, så jag inte kan skriva ut mitt arbete. hon kommer lacka söööööönder!!!!!!!!!! och kan inte mejladressen jag skulle mejla till heller. uuuupsi!
aja, får checka. annars vet jag itne vad jag gör. sen ska jag kolla mooovie!
pöööööözz och sov sött!

SAKER VI INTE GILLAR!





- för att dom börjat sälja emoskor på dinsko.
det ser hemskt ut när dom står där med världens högsta platå, asssfula.
din sko är till för oss modemedvetna bruuuudar, inga deprimerade konstiga människor!!!!!!!

- för histora! behöver jag säga något mer?!

- mobiltelefoner som varit inne på lagning flera gånger men aldrig funkar som den ska ändå.
fick tillbaka min älskade mobil igår som vart inne på lagning för att laddare och hörlurar glappar, och idag när jag skulle åka buss, lyssna på musik i headset så kommer det såklart bara musik i ena hörluren. och hörlurarna funkade galant, för när man tryckte in dom lite så kom det i båda. pisst-fon säger jag bara!!!!

- folk som alltid är ivägen. när man kommer, är på dåligt humör och har lite småbråttom, så står dom bara där och flyttar inte på sig. dom tror att dom äger hela stockholm, och får en på dubbelt så dåligt humör. det gillar vi inte!!!

- att man inte kan styra sina känslor när det gäller kärlek.
man börjar gilla en pöööjk fast man absolut inte vill och får, för man vet att man kommer bli sårad, men ändå går det inte att stoppa. suger inte det elefantkuk eller?!

- dryga typer. jag menar, wazzup with that? blir livet roligare på nått sätt eller om man går runt och är allmänt otrevlig och sur mot alla söta varelser här på jorden? skulle inte tro det vaaah?! man blir ju bara själv på dåligt humör. le mot folket istället, alla blir glada och lyckliga. jag menar, PEACE & LOVE vafan!!!! :)))))



allt från mig! / COOOOOOLA CARRO!










horhistoria!

sitter och plågar  mig igenom denna fasligt hemska historiauppsats. har hållt på i cirkus två timmar och inte ens skrivit en hel sida ännu. sick alltså!
men vafan, finns ingen jävla fakta på internet, och det som står fattar man ingenting av, eller så gåre liksom inte att använda.
jag har valt att skriva om en bonde som föddes 1510 i spanien, och då ska man hitta på hans liv och få in typ historiska händelser, men alltså, det som står på internet är ju inget som skulle påverka hans liv tyyyyp. det står inte om några krig, så jag har hittat på att det var krig, och liksom, typ bah massa om att dom seglade över haven. aha och? vad spelar det för roll för honom tyyyyp?
det funkar bara inte. jävla skituppgift hon gett oss. inte kul alltså!!!!!
skönt att jag bara har matte imorn, sen håltimme och sen historia, och sen slutar jag. allltså det är asssnaize.
men nu måste jag fortsätta leta fakta som jag typ gjort i en timme och 55 minuter.
heerrååå sålänge!

en dag med bästevän!

hej bloggen! :)))
först vill jag bara säga att wiiiihuue what a wonderful weeeek! underbar, lovley! serrri, har kommit på att den är asssnaize juh.
idag va jag ju ledig, så gick upp ur sängen typ halv elva, hihi. suck on that alla ni som gick upp tyyyyp sju!!!!
sen käkade jag frulle framför teven, sen duschade snabbt och fixade mig.
mötte johannis vid broängen och vi hälsade på våra gamla lärare. det va kul, för saknar det verkligen. det va så naize i broängen allting. nu är allt så seriöst viktigt och moget. uscha, de gillar vi inte!!! men jag gillar mitt schema och min söta klass i sjödal, men skulle gärna gått om nian några år till.
efter det drog vi till stora staden och gick vilse för den är så stor och svår att hitta i. nej nu skoja jag bara, dit drog vi såklart men skulle aldrig falla oss in att tappa bort oss. är man äkta stockholmare så är man. och yeeaaah baby, jag är stolt. stockholm is the shit!
vi strosa runt där, käkade, shoppade och lackade ur på varandra, alla andra störande människor och jävla affärerna som inte hade nåt vi ville ha. sen åkte vi hem nöjda och glada :))))
jag köpte en tröja och en klocka. aaawsome. har man en outfit för imorn iaf. och båda va skiiiittsnyggt!
kom hem, käkade dinner och nu måste jag verkligen plugga. kommer behöva sitta uppe hela natten, men aaah, sånt är livet alltså! jag hatar historia såhääääääääääääääääääääär mkt, plus tusen ä:n till! och historialäraren, hur mkt jag hatar henne ska vi inte tala om :))))
men nu måste jag kanske duscha föööörst, sen hämta cola och mandariner och sen skriva uppsats. sååå svårt kan det inte vara. jag ska hitta på nåns liv från 1500-talet och lägga in lite historiska händelser.
kan ju skriva att han dog när han föddes, då behöver jag inte skriva mer. fääääähtt smart juuuuh. kanske ska testa?! (a)
nu blev det lååååååångt så hejdå :D


sov sött!

asså tror jag hoppar i säng redan nu och kollar film. shiiiiiiiiita, ja måste faaaahn plugga imorn :(((( har en historiauppsats som ska vara inne på torsdag, och har inte börjat. fuck me! jag är så jävla sämst!
får plugga asssssmkt imorn :((((
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrååååh och sov gott och nås på t-fonen tills jag somnar!

loooove

jag vill vara lyckligt kär! när man läser lilla gullepluttiga snuttiga johannas blogg, så bah dör man, för hon har en gullig kille (dock inte pojkvän än vad jag vet, höhö) som hon åker till och myser och pussar på, och som pussar på henne, och så kan hon skriva att hon har fjärilar i magen och lalala. jag vill också ha det så mys. det är bara för underbart juuuh :)))) ååh man blir så avis.
jag älskar dig johannis! <3333333333

lovely

cha cha! hemma nu.
va ju på bio med mina underbara snuttar terése ellen daniel jimmy micke nina robin anders viktor och två andra jag inte känner, eller minns namnen på :o(a) men trevliga va dom!!!
vi såg the ugly truth(?) och den va fett bra :)))) haha, sa naaaw lite ofta, och garvade mkt, så det gillar vi! (y)
ja, mer gjorde vi ju inte, höhö, så har inte mkt mer att skriva.
hade iaf en veeeery naize kväll med mina söta klasskamrater. och imorn är jag ledig!!!!! kan det bli bättre?!?!?!!?? nej, tror inte det va?! hihi.
jag har vart på assssbra humör hela dagen, asså verkligen. och gått runt och sagt till alla att jag är coooool. men det va ju för att jag är det!
börjar bli lite sur/depp nu för att han inte svarar!!!!! :(((( faaaaaaan carro, sluuuuuta! haha jag får inteinteinte. gud, varför kan man inte styra sina känslor själv?
pööööööööözz


gulleungar!

tjäänniiii! va precis ute och lekte galet med milton, hihi han är så cuuuuute!
det blir bio ikväll, ser det ut som. wiihuue, fett skojsigt juuh. jag älskar mina vänner, dom är såå sköna :)))))
men nu äre middag, sen kanske fixa till mig lite, haha ser ut som en ghetto-unge nu, och sen blire ju bio dåra antar jag! haha och jag fick tydligen behålla sebastians tröja som jag lånade av honom engång när jag skulle dra därifrån mitt i natten. gulligt av honom :))))
puss & hej, leverpastej!

om dagen!

nu om min dag! va döööödstrött imorse, eftersom jag pluggade fett länge igår, men de lönade sig nog lite, för företagsekonomiprovet första lektionen gick rätt bra, kändes det som iaf :)))) de va najs, så hoppas på g, höhö.
sen flöt dagen på, snackade engelska också, diskussion, och de gick väl sådär. va asstrött, höll på att somna ett par gånger, men de va lungan. borde typ plugga nu, men vet inte hur man gör :((((
ska kanske på bio ikväll med några gullesnuttar från klassen, och sen ska ja och johanna sova hos nån, hihi myyyysi. men ska kanske sova lite nu, och försöka plugga sen. fast vi måste bestämma när vi ska på bio fööörst juuh :o om de blir nåt för min del... jag menar johanna är ju viktigare :))) aah och om ni missat de så är vi lediga imorn, wiiihuuue. broängen, here comes the favorites tillbaka!!! alltså vi ska hälsa på där.
heeeeeerrråååhåå!

älskling! <3

du vet vem. om BÄÄÄÄROOOOHW.:

älskling bästaste vän!
du är så jävla vacker vet du det!??!??!? nu vet du. asså jag älskar dig så grymt jävla mycket, du fattar inte! jo det gör du, för jag vet att du älskar mig lika mycket tillbaka. det är så fucking underbart. tänk va synd det är om ALLA andra som liksom inte har en kusinsolumate, fett hemskt asså. mitt liv skulle inte vara nånting utan dig. man skulle ju gå runt och va ständigt halv, fattar fan inte hur folk pallar leva så..... hihi men just därför känner jag mig så obeskrivligt lycklig över att jag har dig. tack för att du finns babydoll! du är dockan som alla ville ha, men som bara jag fick. stackars alla. hehe (a). glöm aldrig; hoppar du så hoppar jag. hans i hand fårlaif älskling. hjärta på dig!


dendär uuuuurgulliga kommentaren fick jag av världens bästa vän igår. asså seriöst, hur söt får man vara? kan man hitta någon gulligare? såntdär blir man asssglad av, men samtidigt lite tårögd, bara för att man fattar hur mkt man älskar henne, och hur lycklig man är som har henne. hon är verkligen världens bästa vän. hon finns där, jääämt, hela tiden, no mather what, precis som det ska vara. vi delar allt med varann. lycka, sorg, kärlek, allt ni vet. alla hemligheter. jag har ingenting som inte hon vet om mig. jag kan berätta allt för henne. jag litar på henne till tusen. det finns ingen bättre ´än henne. hon känner mig bättre än alla andra på jorden. hon vet allt om mig, allt!
vi har kännt varann sen födseln, vi är kusiner. vi har samma blod som rinner i våra ådror. vad som än händer så kommer det alltid vara vi. det finns liksom inget hon och jag, utan det är vi.
vi hör ihop. vi är soulmates på riktigt. en del säger det om dom flesta vänner, en del tycker det är en töntig grej, men när man har hittat sin, då vet man det. det märks, det känns. det är det bästa som hänt mig. dör hon så dör jag. min kropp kanske lever vidare, vad vet jag, men min själ kommer iaf följa med hennes. det är så det är. det kommer vara vi tills döden och ännu längre.
okej, det jag ville komma fram till, lite kortfattat, är att jag älskar henne mest av alla existerande varelser i hela universum, och hon är den bästa, och inget kommer nånsin kunna sära på oss.
som hon skrev; hoppar du så hoppar jag, hand i hand livet ut! <33333333333


tröööök

tjabah again! har nyss vart ute med vovven på långpromenad. skönt, men iskallt.
så nu har jag tagit på mig mjukisar och duntofflor, hihi mysi. kokat te och tagig mandariner :)))) ska försöka plugga lite nu. stör gärna på t-fonen! <3


säääääähxy! ;)

rosa helikopter



hihi johannis, kommer du ihåg när vi dansade till denhär låten hemma hos dig, fett ofta?! :)))) fett gulligt.
men tjejerna är ju asssscoola och låten är ju fett grym! tummen upp för det!

jag går i första ring och jag fattar ingenting

hihi denhär låten stämmer ju lite in på mig :)))) inte allt, men en del. höhö lite kul sådär, assssgammal liksom!!


tuff gånger fyra!


bara för att jag vet att ni älskar mina c000la cambilder! :)))))

bratz




haha ellinor har visat så många roliga videosar asså :))))
denhär är ju fett klockers asså. man kan ju inte göra annat än att garva.
jag tänker bah på en person när jag kollar på denhär, haha!


fågel fågel fågel



hahahaha är den inte jääävligt rolig? :)))) tycker såklart synd om fågeln, men ändå.

koooort dag som fan!

barris är redan hemma! naize huh?
kom till skolan, va där i cirka två timmar, en lektion. haha, fett ovärt.
hade matte i en och en halv timme, eller aah, vi fick sluta typ tjugofem minuter tidigare, så de va najs.
så vi käkade lite lurre eftersom vi hade de då typ... och sen fick vi sluta för vi hade ingen företagsekonomi och så fick vi jobba hemma på samhällskunskapen för att vi flirtade till oss de. är man söt så är man :))))
men borde typ plugga nuuuu. lite iaf. jaa, jag ska, om ett tag.
har ju massa tid på mig, höhö!
tjaaaahdååå!


sov sött!

för sent att plugga nuuuu juh! får vrååålplugga imorn, och resten av the weeek.
han svarar inte heller, så pallar inte vara uppe dåå jööh.
bäddar ner mig och sättter på en film på datorn (eftersom min tv inte är hemma)
vet inte vad jag ska se faktiskt. kanske simpsonfilmen, höhö är jävligt taggad på det. somnade ju till den igår såå, och har aldrig sett hela. men vi får se vad det blir.
faaahn, borde välja kläder först. aah, det ska jag.
men sov gott sen gulleplöttar! <3


love story



bara för att jag va asssscoool och satt och sjöng på denhär låten idag på tåget för att en tjej spelade den asssshögt i sina lurar så alla hörde så måste jag lägga ut den nu :))))
och bara för att den tjejen som spelade den va asssssful och typ satt och blundade och putade med läpparna så jag började garva åt henne :)))))
det gillar vi!

BÄÄÄÄROOOOHW.


VARFÖR ÄR JAG SÅ JÄVLA COOOOOOL? JO FÖR ATT JAG ÄR COOOL?!?!!?!?!?!!?!!


alla älskar mina cooooola rubriker

hellu! ska hoppa in i duschen nu, ville bah uppdatera lite fort.
dansen gick bra, va asssseg och trött, men jazzen va kul så blev lite pigg då.
käkade sallad från pizzerian till middag, yummie. precis vad ja va sugen på.
sen kollade jag på tv med mamma, och nu blire dusch och sen lite plugg.
mitt internet är asssegt och cepe!
pöööööösssss!

ps. varför så söt?! ds.


dööööööööd

drar på dans om en timme! orkar fan inte :(((( kommer orka när jag är där, men nu känner jag ingen glädje alls att dra på dans. vill bah ligga hemma i sängen och mysa med någon söt person!!!
ååh, varför träning på söndagar för?!!!!?!?!?! ofta man pallar liksom.
aja, får träna stenhårt och sen mysa galet ikväll :))) de är naize. iofs måste jag göra det själv, inte lika kul. men aahja. måste ju plugga också. boooyaah vad jag inte orkar.
hörs later snyggisar!


091011

godmorgon fan! sov assssskönt inatt asså. kollade på simpson på datorn och somnade typ direkt. blev väckt att mamma och milton imorse vid halv nio. kollade då på simpson igen eftersom de va på, höhö. sen somnade jag om igen :)))) vaknade typ nyss och ska väl ner och käka frulle snart. eller först ska jag leta efter min tele som typ är borta.... :o
skriver senare! <3

it´s a beautiful night!

god kväll!
kom nyss hem. hade en trevlig kväll :))))
är asssstrött nu, men pallar inte lägga mig för har ju ingen teve i mitt rum nu, eftersom den är på lagning :(((( fett ovärt att somna utan teven på!
så nu ska jag pressa dator till jag somnar. eller inte, men ändå.
heeeerååååååå! / Bääääärroohow

drar now

tjääähnis! ska dra snart. har fixat mig och käkat och massa sånt, och nu är jag typ klar.
nås på t-fonen typ nästan hela kvällen tror ja (a) såååå hör av er om ni vill nåt :))))) pössisar!


löööördag

hallå där ute! har inte skrivit nåt idag, eftersom jag typ har haft fullt upp. nej okej, inte direkt, men iaf, vaknade, käkade frulle, lekte med milton, fixade mig och drog till kungens kurva med mamma och sibbe. vi lämnade in min tv eftersom den är cp och tar 45 minuter att sättas på. ja den är ju lite stor men asså ändå, 45 min. (skääääääämt!) sen drog vi runt där, sen hem, och sen åkte jag och handla mat med mamma. kom hem, duschade och nu ska jag klä på mig och fixa mig. drar dit ikväll tror ja. fett myyyyysi! :))))
men nu måste jag göra mig i ordning. vafan ska jag ha på mig?
pöööözz

löööördag

hallå där ute! har inte skrivit nåt idag, eftersom jag typ har haft fullt upp. nej okej, inte direkt, men iaf, vaknade, käkade frulle, lekte med milton, fixade mig och drog till kungens kurva med mamma och sibbe. vi lämnade in min tv eftersom den är cp och tar 45 minuter att sättas på. ja den är ju lite stor men asså ändå, 45 min. (skääääääämt!) sen drog vi runt där, sen hem, och sen åkte jag och handla mat med mamma. kom hem, duschade och nu ska jag klä på mig och fixa mig. drar dit ikväll tror ja. fett myyyyysi! :))))
men nu måste jag göra mig i ordning. vafan ska jag ha på mig?
pöööözz

sleepy

råkade somna till en liten stund här i sängen med datorn på magen, så tänkte faktiskt stänga av nu och lägga mig och kolla på sweet home alabama. den är bra :))))
hihi, har lite planer inför imornkväll, som kanske blir av (a) de blir myyyys isf. tyvärr får ni inte veta vad de är, hehe! men aah, ni får sova så gott! pusssisar!


svartvit

 


assssbra låt! <3

we like it

åååhå, tove och erik är fan dom bästa i idol :)))) tove är bah assssgrym cool söt och allting, och erik är ju döööösöt asså, hihi :))))) nån av dom ska vinna!!!!!!!
pööööözzzii!

idooooooool

sitter och kollar idol nu, och karolina har ju grym röst och allting, men idag sög hon ju asssssdåligt. serri, det lät inte bra nånstans! det lät för pratigt och mörkt och uschabuscha, inte najs.
men ser ut att bli hemmakväll ikväll iaf. mår mysa med mig själv eller family, vi får se vad det blir.
men lite fler mysiga personer som har hemmakväll, så får väl snacka med dom ikväll :))))
vad gör ni själva ikväll? :) <3


EVERYBODY LIKE IT

VARFÖR ÄR JAG SÅ COOOOOL SÅ ATT FOLK MÅSTE HÄRMA MIG????!??!?!!!??!?!??

kissie tappar läsare?!

hahaha, fick ett sms nyss av bästevän mikaela, där det stog att fredag den 16 oktober (alltså nästa fredag?!) ska INGEN besöka kissies blogg, så får vi se hur kaxig hon är då.
så skulle man skicka vidare smset, så ni som får det, skicka vidare det, haha så jääääla kul, och nu eftersom jag har skrivit de här så kan ju ni också skriva det på era bloggar, ni som vill :))))) asså fatta roligt, så kollar man på lördagen hur hon reagerade. hahaha, snälla kom igen, va me på dehär och besök inte hennes blogg på fredag!!!!
pussi


FREEEEEEHDAG!

schena fellas! dagen började dåligt. passade milton, och han bara gnällde hela tiden så fick damp på han, sen hade jag ingenting att ha på mig, så dampade på det, och fick asssstressy sen.
men hann till skolan i tid, och började med prov. ännu sämre start på dagen. uscha, kunde ingenting typ. satt och tänkte och tänkte och fick inte fram nånting typ. hade liksom sex frågor jag inte svarat på, av elva!
sen typ va alla klara utom jag och två andra, och då typ kom alla svar, höhö. sickt ja vet, men aah, så då vare bah två jag inte svarade på :)))) mucho bättre. men vi får se hur det går....
har inga planer för ikväll, så de är fett trist. hoppas det dyker upp nåt, vill helst inte sitta hemma, även om de skulle va skönt.
puss

john blund is here

nu orkar jag inte plugga mer :(((( ska lägga mig i sängen och titta på en film jag lånat av daniel. kommer somna direkt, men det är skönt. usch, kan knappt hålla ögonen öppna.
sweeet dreams sötisar.

vin diesel


yummie gånger tusen säger jag bara! asså kroppen, fufan, sexy papa! me like it mucho! dregglar snart!

yummie

 
åååh, hur kan man va så olagligt snygg?
perfekt, det är vad han är. nångång ska jag fan ha honom! (a)
snyyyyyyggaste! <33333333


tööfff

kuuuuuuuuuul att jag inte är på ett dugg minsta lilla plugg-humör, och att alla är fett osociala med mig :((((
inte schysst liksom. men mååååste plugga, men de är så jääääävla trist äääähsoooow!
kollar på något humörprogram, men de är knappt kul. elakt.
robin va social nu :)))) haha han försöker lugna ner mig, har panik inför provet imorn. göllle!
eeeyy, är på dåligt humör jao! haha nej, nu garvar jag åt mig själv.
varför är jag så coooooool?
heeeerråååråråågåhååråå!

mina bästa killar!

goood kväll kära läsare! <3
kom precis ut ur duschen, skönt vare! dansen gick awesome och de va skitkul.
kom hem vid kvart i nio, och käkade lite middag, och sen duschade.
ska sätta mig och plugga rättskunskap nu, prov imorn!
vetni vad jag ska göra sen, eller kanske samtidigt?
jag ska belöna mig med en fet ben & jerrys! <333333333 wiiihuee, mammsen överaskade mig med en, hihi.
cookie dough(?) fatta glad ja blev. fäääähtt gott. kommer kunna plugga mkt bättre nu :))))
tack världens bästa mamma!
men nu måste jag börja. kommer få sitta vaken all night long annars, inte kul!
skriver maybe lääääähtöööör!

redan torsdag

tjääähna! skolan va tjill och kort som faaan, så finns inte mkt att berätta.
efter skolan åkte ellen med mig hem, och vi hade asssskoj. haha man garvar så mkt när man är med henne :))))
sen drog jag till doktorn, och där gjorde det megaont, sen drog ja hem.
ska alldeles strax på dans, och måste plugga massa också, så skriver mer ikväll under mitt pluggande! tjaaadåååååh!


i love rock and roll

asså, jag har ingenting nödvändigt att göra uppe, så jag tänkte faktiskt borsta tänderna, kissa och sen lägga mig i sängen och kolla på bring it on som jag fortfarande inte sett klart.... och nu blire ju typ tidigt i säng för att vara mig, så det är bra. börjar ju åtta imorn, så måste orka ta mig upp.
kommer bah ha två lektioner imorn, för vi har fortfarande diskussioner på engelskan, så då ska inte ja gå dit. men fett ovärt att den är i mitten av dom tre lektioner vi har på torsdagar. haha, orka liksom. ha en lektion, ha en håltimme, ha en lektion, sen dra hem. men jaja, jag är duktig flicka och skolkar inte :)))))
ska få great betyg i skolan asså.
men näe, inlägget blir snart alldeles för långt. och vetni, kom på nu att jag inte lagt över dagens outfit, men orkar inte nu för den ligger fortfarande på kameran, så ni får den imorn.
HEEEERÅÅÅÅÅÅ OCH SLAGGA GOOOODIIEE! <3333333

(hoppas jag ser honom imorn, hihi!)


schnööööggisar! :))))) <33333333333


onödiga saker

mamma poppade popcorn, så då tog jag määäh lite (a) yummie. dricker te också, och tittar efterlyst, och bloggar, som ni nog märker :)))) har egentligen inget viktigt att säga, tyvärr. men känder för att skriva lite oviktiga saker, sådeså. hejdå!

 


i like

har precis varit ute och gått med hunden. skönt vare. fast jag gick typ... kramp(?) i käken. uscha, de är inte skönt faktiskt :(((( men ska nog hoppa in i duschen nu och sen ska jag dricka nånting gott och äta nånting gott.
typ te och mandarin. lovley. dagens outfit kommer senare också :))))
xoxo / BÄÄÄÄRROOOOOHHW


booooring

ingen rolig på msn. ingen rolig på facebook. ingen rolig på sms.
har asssstråkigt juh. kände för att gå prommis med milton, men han sover nu.
sibbe duschar, och ingen annan är hemma. uuuhu, ja behöver sällskap!!!
ska nog ta och spela lite gameboy tills duschen är klar :)))) pöösss


lill-lördag!

howdy! kom hem från skolan för lite mindre än en timme sen. seeent, ja vet :s
men dagen gick otroligt snabbt för att vara onsdag. konstigt nog. men de va ju härligt.
va inte med på idrotten, för hade huvudvärk, halsont och magknip. inte bra. terése va inte heller med, så vi drog upp till skolan och käkade pannkakor till förrätt, och sen följde vi efter snygga killar, snackade om dom och lite sisådär. myyysi.
sen kom gullet ellen till skolan, för hon hade vart sjuk på förmiddagen, så då käkade vi igen, höhö.
hade ju historiaprov/förhör också, och jag tror det gick rätt bra, hihi. ja bah satt innan och vrålpressad in allt i huvudet, sen när vi kom in typ sa jag till läraren bah: asså.. kan vi börja nu för jag har allt i huvudet, jag kommer glömma bort annars!
haha alla garvade, och läraren typ segade som fan och skulle hämta stolar och hade glömt frågorna och shitas. men som sagt, det kändes fan bra asså, så hoppas på ett icke ig denna gång asså!!!!
men nu vare tydligen dinner som gällde. lax blire idag.
pusshejs!

sov sött

nu har jag pluggat väldigt flitigt, och det är typ storm ute. fyyyy!
ska läsa lite i boken igen, och sen sätta på bring it on som jag somnade till igår.
fyyy, orkar knappt hålla upp ögonen längre :((((
wish me luck med pluggandet tills jag somnar gott.
pussi finisar! <3


outfits


gårdagens outfit:

jeans - jc
linne - jc
kofta - h&m
bokstavshalsband (s) - spanien


dagens outfit:

jeans - jc
vit topp - h&m
grå kort kavaj - h&m

 


assssötaste

chaaaaabah! pluggandet har inte gått så jättebra, som många säkert redan listat ut. har snackat med massa folk på msn och facebook istället, och duschat, och spelat game boy (a) hahaha, asgammalt jag hitta nere i lådan. men fett kul juh :D
ska plugga nu, och sen läsa aftonbladet. måste ju hänga med vad som händer i världen :))))
om nån är intresserad, så finns det en fett söt pojke här i världen, nånstans. höhö aah men asså in sweden såklart. men jag fårfårfår verkligen inteinteinte få känslor för honom nu. det kommer inte bli bra nånstans då.
så nej, jag ska inte!!!!! usch, i dont like.
pussis

hehe



hahaha hittade dehär urgulliga klippet på filips blogg. 
nuuuu  ska jag plugga! :)))))

plugg

har precis druckit upp min donken-cola och nu sitter och och tuggar isen. har pluggat massor också men fattar inte ett skit av historian. kanske ska ta en dusch nu och ge mig på rättskunskapen. vi får se.
hade nyss ett trevligt samtal med bästevän i t-fonen. snackade om allt som hänt på sistonde, och halvt planerade lite grejer. om allt går som vi vill så blire toppen.
tjuhue!


döden är nära

åtta minuter kvar på datorbatteriet, och jag är för cool för att hämta sladden, så jag kommer plugga lite snart, och sen sätter jag nog på datorn igen efter maten, och typ lägger in dagens och gårdagens outfit. så det blir kul :))))) tjaaahdåååå!

ps. sex minutos kvar. ds.


söööötnos



förlåt för massa videosar, men... jag tror jag är kääääär! <3333

hahahah pinsamt



guuuuud, kan det seriöst bli pinsammare?! nej, jag skulle inte tycka det iaf om jag va hon!!!!!

21 guns

historiahistoriahistoria!!!!! vem fan bryr sig om vad som hände på 1700-talet. det är förbi, för länge sen. varför måste vi kunna det? ååh, hate it. så jävla tråkigt så det finns inte. fattar fan nada. ledsen jag blir!
lyssnar iaf på en asssbra låt som gör mig lite sådär happy. de är mysi!
ska snart hjälpa till att laga mat. blir typ makaroner och korv, eftersom ingen vuxen är hemma, haha.
hörs senare!


tisdag

god eftermiddag! sitter i soffan och kollar simpson och dricker te. ska snart börja plugga, alldeles strax faktiskt. skoldagen va rätt okej idag också. började med företagsekonomi där vi inte gjorde så mkt, och sen vare rättskunskap. fick sluta en halv timme tidigare, och efter det skulle de vart engelska, men vi har såhär diskussioner i grupper nu, så dom som inte hade det idag fick ju skippa lektionen, och efter det vare lurre, så vi hade assslång rast. sköööönisch! tjillade med daniel terése ellen nina och micke typ. och robin lite.
historian va trist som vanligt, fast garvade lite, för man kan inte låta bli när man tänker på att hon säger alltså hela tiden. haha gud, verkligen hela tiden. sjukt.
sen kollade vi klart på filmen på samhällskunskapen, den hette typ münchen. den va rätt bra, men fett hemsk och äcklig typ. och sen hade vi mentorstid i typ tjugo minuter och sen slutade vi.
drog runt lite i centrum med några, och sen åkte vi hem.
det var allt för mig! <3

skolan!

hola guapos! sitter i skolan nu, med ellen terése, daniel, micke och nina, och snackar och chillar. ellen hade med sig sin dator idag, så lånar den nu, höhö.
vi slutade en halv timme tidigare på rättskunskapen, sen slapp vi engelskan, och nu äre typ lunch så vi har haft 3 timmar rast typ. de äääh naize!
har historia och samhälle, sen mentorstid och sen slutar vi. typ halv fyra. pest och pina juuuh.
aja, ska logga in på facebook nu och sen va lite social med alla sötnosar.
juste, vi har fått fett smarta idéen om en grej vi ska göra, om vi är lediga nästa onsdag. men ni får veta mer om det då isf :))))) heeerråååå!


micke daniel ellen & nina


night!

bring it on sitter i dvd:n och jag i sängen. perfect! ska bara stänga av datorn, och sen mysa ner mig alldeles gal1 under täcket. hääääärligt.
är jättetaggad inför en ny rolig skoldag imorn. åtta till halv fyra, underbart att få vara i skolan så länge. lektionerna är alltid så roliga, och mina underbara vänner ska vi inte ens tala om. dom är bäst!
så måste ju få min skönhetssömn nu för att vara på topp hela dagen imorn. gud så kul det ska bli. historia och allt vad vi nu har. yeeaaaah!
sov sött fellas! <3

(hoppas ni förstod den grova ironin i den största delen av inlägget!)



boooyyyyaaah, assssnyggaste. ska absolut drömma om han inatt (a)

en favorit





hihihi

jag är gal1 uttråkad och garvade mkt åt denna sak....!


Du vet att du lever på 2000 talet om...


1. Du går på fest, och enda anledningen till att du tar dig tid att ta upp kameran och fota så mycket som möjligt är för att kunna lägga upp på playahead/facebook/lunar dagen efter.




2. Ni på festen sysselsätter er med att spela egentligen tråkiga kortspel för att bli så fulla som möjligt.







3. Anledningen till att du inte håller kontakten med dina vänner är för att de inte har MSN/Playahead/Facebook.








4. Du letar hellre i hela huset efter fjärrkontrollen än trycker på knappen på TVn.








6. Din kvällsaktivitet är att sitta vid datorn.









7. Du läser det här och nickar och fnissar.







8. Du tänker på hur korkad du är för att du läser det här.









9. Du missade nummer fem för att du var för upptagen.












10. Du scrollade upp och kollade om nummer fem fanns.








11. Och nu garvar du åt att du är dum i huvudet.

kuuuuuli

 

  • jag har en thing för killar med skatekepsar, sååå snyggt!
  • killar med röda byxor är lovely. emosar räknas ju då inte in, men snygga killar med röda byxor. i like!
  • jag har astma, och får svårt att andas bara när det är kallt ute.
  • jag kommer inte på mer saker nu som ni kanske inte vet.

 


help

Sitter och käkar avokado, chasewnötter(?) dricker te, läser om sjuttonhundratalet (fett ovärt!!!!!!!!!) och kollar på svenska hollywoodfruar.
haha sköna tanter dedär asså. möhö, goo dumma blondies!
har typ valt kläder tills imorn redan. gjorde det faktiskt imorse. haha hade svårt att välja kläder imorse (som vanligt) fast idag vare för att jag hade så mkt fint att välja mellan, så visste inte vilket ja ville ha idag :))) brukar liksom vara för att jag inte har nånting fint. men har typ två alternativ tills imorn, men tror ja vet vad jag ska ha.
kanske blir att dra hem till daniel imorn och kolla film och shit after schoool. naize isf.

kan någon invitea mig till spotify?! schneeeeeeeeeeeeeela (a)


091005

cha! idag blev det väldigt sen update asså, tyvärr!
har precis vart ute och lekt massor med milton i dunjacka mössa och fingervantar. fuck vad det är kallt. mina fingrar är isbitar, kan ju knappt skriva här.
skoldagen va okej, rätt kort. två långa lektioner och sen den sista kollade vi bah film. skönt.
efter skolan drog jag terése ellinor och nina till subway och dom käkade, och sen drog vi till ica och handla lite candy. nina drog hem och jag ellinor och terése gick till donken och satte oss och chilla i dom cooola fotöljerna. nääääize! snackade om allt mellan himmel och jord, läääänge. haha mest killar iofs (a) de gillar vi.
sen drog terése till träning och jag och ellinor tog tåget till tumba. fyfääähn va vi garva asså, hahahaha. ellinor är så kul!!!!!! hon tog tåget tillbaka direkt eftersom hon skulle möta sin kompis, och ja åkte hem.
gjorde inget typ. nu måste jag vråååååålplugga asså :(((( stackars mig.
ska nog fota dagens outfit först, om jag hittar kameran. sen ta en skön dusch och hoppa i mjukisoverallen, koka lite te, hämta lite.... nötter tror ja :))))) och ja, sen pluggisch dåra. de blir väl vid tio då. haha nej skoja. men skriver senare faktiskt!!!
hejs!

natti

guuud, tiden bara flyger fram. nyss va den tolv och nu är den tjugo över ett. shiiiita.
ja, haha jag plockade fram kläder, packade upp väskan, rensade mina kvitton, la fram saker att packa ner i väskan imorn, och... aah de va de. ska nog sätta på en film nu, som jag försökt se klart tre gånger, men bara somnat. så, vi hörs imorn, när jag är död. asså, kommer va assstrött juh!!!!!
sov sötast :)))) <3


bästevän


bilder ni vill se

hittade massa finfina bilder på johannas blogg från vår senaste vecka tsm. coooooolt. så here they come!










hehe

hemmmmmma! för länge sen iofs, men iaf. har käkat tacos och duschat, det är typ vad jag hunnit med.
och blivit medlem på fett cooola sidan. fast tänker inte säga vad för sida, för det är hemlis :))))
aah, ska typ plugga nu, borde iaf. men orkar inte. så gör nog det imorn. asså ordentligt då istället för lite nu som ändå kommer åka ut ur huvudet direkt, och lite imorn. så tar allt imorn, och tisdag, och onsdag, och torsdag. fett smart!!!!! men nu ska jag tjilla runt på facebook och vara cooool. hejs sålänge!

aaaaa

hejhej! vaknade asssent idag, typ halv ett. men aah, va ju trött från igår så....
drar till dansen om en halvtimme, så har ju inte hunnit göra så mkt än förutom att fixa mig och så.
är fan taggad till tusen asså, skitkul. jag älskar söndagsdansen, även om det är lite jobbigt att hare på söndagar. asså baletten är ju typ trist, som ja har sagt förut, men jazzen är assssnajs. det går fort, man lökar som fäääähn och ja, så roligt!
efter dansen ska jag plugga typ, så inget kul kommer hända då heller i think! tyvärr liksom.
vädret suger juh, och likaså jag. hahah kidding, not kul asså. om någon fattade?!
määähähä, inget mer intressant att säga, så ni får klara er på detta korta inlägg ända tills tyyyyyp, åtta. lite tidigare kanske, hehe, men aaah, nås on the t-fon!!!!!! u know my number :)))))
fludderutt!


min nya pojkvän dåra. yummie! :))))<3333333


sleeeeepy



godnatt pussi till alllllllaa!

huppelihopp!

wooohuuuuhe! jag har asssstråkigt och min tv är fortfarande inte igång. nej, det har tagit 40 minuter. 40 minuter! sjuuuuuuuuuukt  juuuh. ååh, har damp. ska nog bädda ner mig och sätta på en supertoppenasssbra movie asså, och sova. är megatrött. ni vet, sömnbrist inatt, sov kanske en timme sammanlagt. inte kul, inte kul!
nej men vadå, jag hade myyyyyysi (a) mer får ni inte veta som sagt.
häääähråååå! <3333333333


bääähroow!


assssssötaste juh!

gal1

tjudderuttan igen! kom nyss hem, from the big cityyyy.
var ju där med johannisen, och vi kollade biiiio. fufan vilken läskig film säger jag bah. assssscary, men assssbra. asså, vi typ skrek massa, haha. va ju 3D liksom, så blir ju fett värre. shit pommes. men vi hade mysi.
innan det så drog vi in, träffade max och hämtade mina vantar som jag glömde hos eddie, och sen drog vi och käkade tacobar. yummie!!!!! sen vare ju bio ofc.
mkt mer hände inte faktiskt, ska ner och hämta lite cola nu, och vänta på att tv:n sätts på. jag menar, satte på den exakt 00:15, och den är fortfarande inte på. ja, det är någe fel på den. och ja, vi ska lämna in den.
imorn äre söndag, sen väntar en hel lång skolvecka framför oss tills de är helg igen :((((( jag orkar verkligen inte! är så himla skoltrött så man dör juh.
hoppas ni haft en naizig lördag!!!!!!


shalla bralla!

haj! dålig uppdatering, fiiihlåt. hann inte igår, eftersom väntade på johanna en timme i skolan med jessica. hade mys med henne, länge sen vi sågs och gjorde nåt, eller bah pratade. underbar tjej dedär! <3
sen åkte ja och johannis hem till var & en, packade, drog till mormors lägenhet i huddinge. vi köpte upp mat typ direkt, sen chillade vi där hela kvällen. kolla runt om de hände nåt kul men nejnej, verkade va en tråkig fredag.
va en sjukt kul kväll iaf, men varför får ni inte veta, höhö. tråkigt för er att inte veta vad vi gjorde :D
och nej, vi är inte typ lebbar eller nåt!!!! haha.
fick knappt någon sömn alls inatt iaf, så har ont i huvudet nu, menmen, jag klarar mig.
käkade frulle, fixade oss och sen drog hem. passar milton lite nu samtidigt som jag bloggar, och ska snart hoppa in i duschen, fixa mig och sen drar jag till stan på bio med johannis my lovely! <33333 wiihue!
vi ska se final destination 3D. kommer bajsa på oss, så om ni ser den halv tio på sergel och det börjar lukta bajs, så äre viiiii!
hejdå!

fredag

gooood morgon sötisar! ja, jag är redan uppe fast jag börjar halv tolv, tyvärr :(((( måste ju passa milton. han låg i min säng först urgullig och sådär, sen börja han pipa och gnälla och skälla och va assssjobbig, så jag gick ner och ut med han, han kissade och nu kan jag ju inte somna om såklart, så sitter och käkar frulle, bloggar och tittar barnprogram i soffan, med täcke (a) hihi, mööööösi!
haha värsta töntiga klumpiga tjuvar på tv, hahaha ja garvar fett mkt. känner mig som ett barn igen :D
men nu äre nåt annat tråkigt. ska nog byta kanal :))))
åååh, milton ligger här i mitt knä och sover och är vääärldens gulligaste :))) <33333
men kanske uppdaterar lite mer innan jag går, om jag hinner. tjelix!

hejdå!

jag mår pisspisspiss nu! ja, asså egentligen vet jag inte varför. jag bah känner mig fucking misslyckad med allt, och att allting är emot mig, och att ingenting går som jag vill. jag är en fucking feg jävla geeek som är för snäll!!! vågar inte göra det för vill inte såra någon.
så nu ska jag faaaaan sova eller nåt. sov gott! <3

ps. jag älskar mina überunderbaraste asssssbästaste vänner, som finns här för mig i vått och torrt. ni är mitt allt! ds.


gurriburri

idag har jag varit superduktig och uppdaterat massor. we like it, eller hur?!
här hade vart ett awesome tillfälle att gilla mitt inlägg. synd bara att det inte går, eftersom de va jag som kom på den übersmarta idéen!!!! :))))
kul att min status inte går att dela på facebook, för skiten laggar :(((( elakt.
ska snart hoppa i säng faktiskt. undra vad jag ska ha på mig imorn?!!!?! ingen aning faktiskt. blir nog not eeeasy. fett najs, kan fan åka till skolan i gympakläder, så slipper jag byta om där, för vi har ju de första timmen. fääähtt skönt. för kanske blir lite stressy, så då kan jag va ombytt. gud vad glad jag blir :)))) kommer bli feeeta najs dagen imorn tror jag!
stör mig lite på en person just nu, tyvärr. kan inte säga vem, eftersom fler än just den personen kan blir lite sura, så håller det hemligt, hihi. men aah, iaf, så är ja nästan lite sur. men de kanske är för att *** ****** *****....?! haha vet faktiskt inte ens svaret själv där. vi får se. hoppas inte bara.
men tjoho, nu är inlägget onödigt och långt, så hejs!


we like

Dagens to do: nu, sova snart.
Dagens frisyr: mittbena
Dagens smink: solpuder och mascara
Dagens låt: evanescence - my immortal
Dagens person: louise hebrant
Dagens beroende: isbitar
Dagens jobbigaste: att ha klassråd efter att vi egentligen slutat :(((
Dagens humör: upp & ner, ner & upp


.

jag börjar halv tolv imorn, asssssskönt! men kul att man måste upp typ tidigare för att passa milton. fuck off, tänker fan inte göra de. ska sova till minst halv tio. fick ju inte ens åka hem till daniel idag efter skolan och baka bullar, så hell noooooo!!!!!!
bajs på allt!


hiihihi




HAHAHAHAHAHAHA johanna, kommeru ihåg hur mkt vi garvade åt denhär tjejen, och härmade henne! hahahahahhaha så jävla kul. okej, hon är asssssöt, men serri, hon är ju ganska så komisk. höhöh, cuuute! kolla hennes dans, så sexi!
asssssglad när hon håller benjamin i handen, hahahah!

SVERIGES COOLASTE BRUDAR



hahaha denhär låten passar mig och johanna asssssssbra :D
asså exakt oss, förutom dedär med fisken dåra, för fiskar gör vi inte :o
men allt annat, jag menar, lyssna på texten, och ni tänker på oss, right?! ;)
i know uuuu doooo it!!!!!!!! och hallå tänk att dom sjunger tumba istället för tibro
perfecto :D yes, jag och johanna mitt i prick alltså. eller ja, vad man nu säger.
SVERIGES C00000LASTE BRUDAR!


!

jag vill starta bloggkrig med johanna, för då kanske vi blir lika kända som dessie och paow!!!!

JOHANNA DIN BLOGG SUUUUUUUUUUUUUUUUGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


my babylove


bästevän sen föralltid! <3 jag älskar dig sofia!


ascuuute låt juh. och den stämmer ju fääätth bra liksom... (om man byter ut dagbok till blogg typ :))))))

ps. johanna du vet att jag älskar dig också och att du också är min bästavän :)))))) ds.

booooring!

sitter och tuggar is här som vanligt, med mina sylvassa stålvampyrschnygga tänder! höhö, driiiiiver! har inte sånna tänder. men tuggar is, det gör jag absolut. and i love it, väääähry mucho!
har ont i hela kroppen :((((( liksom i musklerna. tror det är svininfluensan.
sa jag förresten att jag är cool? nej, tror ja missa det, men jag är jävligt cool!
schadå!


kolla bara min coooola pose på denna fina partybild!

barris tänker till

vet ni vad jag kom på precis när jag satt och gillade jimmys inlägg på fejjan...?!
man borde kunna gilla inlägg här i bloggen juuuh. eller asså.. ja, jo, de är smart tycker jag. asså fett kul. eller typ pics, eller vad som helst. asså inte alltid man orkar gå in och kommentera på ett inlägg och lalala, om man tycker nåt är fint eller bra eller så juh, så då kan man gilla. assssssmart jag är asså :))))) tycker jag borde införas. typ: hej jag gillar ditt inlägg :)))) gud så finurlig jag är! mihi...
visst vare smart?! :D


weird brutta!

nääääähmäääään vääät niii?!?!?!? juhannis min lilla snutte har börjat uppdatera sin blogg lite bättre igen, wiiihue. är asssshappy :))))))) jag älskar hennes blogg. det är den absolut bäääästa i hela världen! och ja, jag är seriös! så LÄS DEN NU! här hittar ni den..... om ni trycker här alltså! skoooooooooja, ni måste faktiskt trycka.................................................................................................................HÄR!
ibland är man ju bara för busig, rolig, och påhittig :)))) hihi, vet att ni älskar sånnahär knäppa inlägg. det gör iaf jag, och joooooooooohanna :D right?! möhhöhö, nu ska jag duscha, sen titta på idol, om jag hinner. som jag itne tror att jag gör, för det är bah 17 minutes kvar!
kaaahtjing!


här har ni den snyggingen alltså! yummie! <333333333333333


<3

mina läsare är världens coolaste läsare! :))))) <3333

talar ut.......

kom hem från dansen typ nyss, har käkat makaronipudding till middag. uuuuhäääk! va inte alls sugen på det, menmen. ska snart duscha, när syzter är klar därinne.
just nu mår jag ingenting. helknäpppt, men det är så. jag är inte glad, jag är inte ledsen, jag är inte arg, inte flumm, ingenting. jag har inga känslor kvar......känns det som, höhö. vet ju inte om det känns såhär när man inte har det, men det kan vara så. whooooo knows!?!??!?!!
jag är bah trött på allt och alla. alla kan ta sig, utom världens bästa danskompisar och sofia och johanna.
u raise me up! ni får mig alltid på bra humör. ääääääälskar er! men aja, de är väl bah nån svacka(?) i mitt liv just nu. blir nog bättre snart. har ju trots allt pms ååååcksoooo! heipa!

i love u baby, and everything u say

snart drar jag till dansen. nås på t-fonen hela tiden utom mellan kvart i sex och fem över sju. såå, ni kan ju smsa och ringa eller vad ni nu vill göra när som helst utom då, eller ja, svarar ju sen om ni nu har gjort de, haha men, äsch skit samma,vet inte vad jag snackar om (a)
men ni kan ju låta bli att bomba bara för att jag inte svarar!
ska bah ladda klart mptreeeeeeen, så går bussen tio i five! assssonödigt inlägg men... nej, inga inlägg är onödiga!!!! HEJDÅ! / BARROFJILL!

skoldagen!

den bästa är hemma! slutade ett idag, för vi hade klassråd, men de funkade. de va enda gången nu, så aldrig mer. naise!
dagen va chill, men den känns alltid så otroligt lång, fast vi slutar tolv. haha skummisch! men matten va rätt skoj, de är ganska enkelt nu, och jobbade med daniel, så de va trevligt. sen kollade vi film på engelskan, haha nära på att börja gråta. men den va fett sorglig :(((((( fast lycklig också, men då va den så lycklig så man ville gråta då me. uuuuscha. haha och jag sa naaw hela tiden när de va nåt gulligt, och så börja jimmy och daniel härma mig, och typ va fett oseriösa, haha dooog juh typ. bah: naaaaaw, han är trött, naaaw va gulligt. helknäppa killar alltså :D men de gillar vi!
sen hade vi historia, fäääähhttt boring. fick reda på läxförhöret vi gjorde förut som ja trodde va ett prov eftersom de va så stort och assssvårt, och fick såklart ig! men hade lixom listat ut de innan så va förbredd, hehe.
men lurren va asssäcklig, som vanligt typ. så åt lite sallad, tyyyyp. klassråd sist, asssskort och trist, så sen drog ja hem. har käkat macka nu, och drar ju på dancing sen. orkar egentligen inte, men måste.
pussi! <3


ja där har ni dom, jimmy och daniel! och terése där också ;)
yeeeeaah baby, mördarblickarna är tyvärr till mig :((((((


RSS 2.0