gaaaalen natt!

tjeeenis! är fortfarande hemma hos bästa sofia.
vi har nyss käkat lunch tyyyp, makaroner med ost, yummie.
vi vaknade runt två idag, höhö, och nu kollar vi på nåt spökprogram på teve, fett scary.
iaf, igår så städade vi hela eftermiddagen och det blev asssfint :)))) sen käkade vi middag klockan nio, haha.
sen typ dooooooog vi seriöst. ni ska få höra värsta grejjerna som hände.
vi satt och kolla teve, klockan va typ tio så bah knacka det på dörren, vi bah hjälp, men gick för att öppna tsm. så ser vi värsta vita masken i fönstret bredvid dörren, så vi skriker och kutar och gömmer oss bakom soffan, för vi är fett rädda. men det fortsätter knacka och dom börjar typ rycka i dörrhandtaget och tarzan, hennes hund, står vid dörren och skäller och morrar. så vi börjar typ böla och skaka. efter typ fem minuter slutar det... sen ringer hemtelen men vi vågar fan inte svara. så efter det ringer fia upp sin mamma från mobilen för att se om de va hon som ringde, men de vare inte. så när dom har lagt på har fia fått sånthär inpratat röstmeddelande. inget missat samtal, bah ett meddelande. så vi lyssnar på det, men det är ingen som säger nåt, de är bah såhär klickande smackande ljud typ. vi döööööör för vi är så rädda. sen låter det typ från garaget som ligger precis intill huset, då dör vi lite till. tillslut vågar vi flytta på oss och går och hämtar knivar och baseball-trän. vi går och stänger alla dörrar i huset och går upp på övervåningen, låser in oss på fias rum och börjar byta om, eftersom vi planerat att dra ut med tre brudar. sen börjar tarzan skälla igen, men slutar typ direkt. sen bah bankar det på dörren, så vi pissar på oss och bah: nejnejnej! men vi ringer nathalie (en av tjejerna som skulle komma) och hon säger att det är dom som är där ute, så vi går ner för att öppna, och typ halvvägs i trappan så bankar det två gånger nånstans i huset. vi kutar upp igen och typ panikar as hell och låser in oss. så ringer vi nathalie och säger att det bankade, det va inte dom men dom bad oss skynda oss ner att öppna. vi tar med oss baseball-träna och knivarna och går ner, så när fia står och ska låsa upp dörren till dom vänder jag mig om, och ser att en av dörrarna vi stängde är öppen, så jag skriker, fia också och hon får upp dörren, och där står nathalie med en fucking äcklig mask på sig så vi blir ännu räddare och kutar ut med knivarna i högsta hugg och hugger nästan brudarna. jag börjar störtböla och fia också för vi va så jävla rädda. alltså, jag har aldrig varit så rädd i hela mitt fucking liiiiiv! och nej, det va inte nathalie och dom som va där första gången, dom ville bah skrämma oss lite mer när vi redan va rädda.
men iaf, vi fixar oss och drar därifrån fort som fan. hem till andrea där hennes bror är med några kompisar. vi chillar dansar och har assskul. jag snackar med jesper i telen rätt länge och ah, det är trevligt.
vid halv fyra drar jag och fia hem till henne. på vägen ser vi värsta random killen som kommer ut från buskarna helt svartklädd och shit, och han typ är asssnära vårt hus och står där och vi vågar inte gå nånstans, men sen drar han och vi kommer hem.
nathalie alex och stefan kommer sen, vi kollar teve och shit, och vid halv fem typ börjar vi laga tacos :))))
sen vid sex / halv sju drar killarna och vi hoppar i säng.
vi somnade vid typ sju och sov till två idag, skööööönt :))))
men nu ska jag dra ut till fia, haha blev jäääävligt långt inlägg, men jag vet att ni ville läsa allt.
så hörs typ senare, sover här inatt igen :))))
heeeerrrrrååååå, puzzzii!

Kommentarer
Postat av: D E L L A

Ha en fin söndag! :)

2009-11-01 @ 12:48:40
URL: http://dellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0