skoldagen!

den bästa är hemma! slutade ett idag, för vi hade klassråd, men de funkade. de va enda gången nu, så aldrig mer. naise!
dagen va chill, men den känns alltid så otroligt lång, fast vi slutar tolv. haha skummisch! men matten va rätt skoj, de är ganska enkelt nu, och jobbade med daniel, så de va trevligt. sen kollade vi film på engelskan, haha nära på att börja gråta. men den va fett sorglig :(((((( fast lycklig också, men då va den så lycklig så man ville gråta då me. uuuuscha. haha och jag sa naaw hela tiden när de va nåt gulligt, och så börja jimmy och daniel härma mig, och typ va fett oseriösa, haha dooog juh typ. bah: naaaaaw, han är trött, naaaw va gulligt. helknäppa killar alltså :D men de gillar vi!
sen hade vi historia, fäääähhttt boring. fick reda på läxförhöret vi gjorde förut som ja trodde va ett prov eftersom de va så stort och assssvårt, och fick såklart ig! men hade lixom listat ut de innan så va förbredd, hehe.
men lurren va asssäcklig, som vanligt typ. så åt lite sallad, tyyyyp. klassråd sist, asssskort och trist, så sen drog ja hem. har käkat macka nu, och drar ju på dancing sen. orkar egentligen inte, men måste.
pussi! <3


ja där har ni dom, jimmy och daniel! och terése där också ;)
yeeeeaah baby, mördarblickarna är tyvärr till mig :((((((


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0