this is it



rostat bröd - supergott att rosta mackor juh.
sjukt mycket godare, när dom är varma, och smöret smälter. så ska man gärna ha oboypulver på också, yummie alltså (Y)

stugor - hur mysigt äre inte att åka till fjällen och bo i stuga. med vänner, familj, ja, azzyyyym. bäst med vänner såklart. man sover i samma rum, sitter vid brasan på kvällarna, bastar och bah myser. vi gillart!

snö - det är så himla mega supermys med all denna snö som kommit. de är fett fint näre är överallt och ååh, äntligen kommer julkänslan :))))

chokladkalender - det är en asbra uppfinning tycker jag. man får äta en chokladbit varje dag fram till jul. och chokladen är ju knappst äcklig heller. nejnej, bästa efter marabou <3

julbelysning - så superdupermys när man sätter upp julstjärnor, slingan på balkongen och hela stockholm är fullt med fin belysning. då blir man happy alltså!



reklam på spotify - alltså spotify i sig är ju azzyyyym, we love it.
men, hatar reklamen. man ska sätta på en bra låt, så bah börjar värsta rösten snacka om nån jävla skiva eller nåt, och det är inte direkt det man vill höra. och det ska inte gå att spola eller nåt heller, och ibland tre reklamer i rad. nejtack! men man pallar ju inte betala heller, hehe (a)

dålig lunch - efter massa jobbiga tråkiga lektioner är man hungrig och sugen på god mat, men alltid blir man lika besviken. det är onaize med tråkig lunch och fil och flingor är man ju inte så himla sugen på alltid. så ja, bättre lunch tack, vi är faktiskt hungriga elever. mat är kärlek ♥ (enligt mig)

snö - hehe dubbelmoral här? nejdå, menar bara att med snön innebär halka, stopp i sl och allt sånt piss. då blir man lite lack. och alla jävla statusuppdateringar på fejjan ' jag älskar snö'. 'snön har kommit.' 'gud vad det snöar.' allt handlar om snö. alla har fattat grejjen liksom. tror ingen har missat att det snöar. eller?!?!?
nej exakt!

julljus - jag menar sånahär med datum på ni vet, man tänder det varje dag fram till jul, men man ligger förfan alltid efter påredär jävla ljuset haha. vi ligger liksom på tio, och idag är 17:de. ovärt då juh. sjukt segt!

överdriven belysning - inte kul när folk (blattar?!) bombar sitt hus med julbelysning. wb usa eller vadå?!??! där äre okej med mycket, där överdriver dom allt. men här i sverige, snälla. när man sätter upp renar bjällror slingor tomtar granar och massa. och allt ska gärna blinka. herregud, tjilla med elräkningarna vafan! ska inte ungarna få julklappar?!

Kommentarer
Postat av: Johanna

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR ÅT SISTA!!!!!!!!!!! så sant!

2009-12-17 @ 20:45:42
URL: http://jfranzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0