hos mormor!

tjenis penis!

igår så drog ja till huddinge. träffade rima i tumba och åkte tåget med henne. gick av i huddinge och träffade fia, och så drog vi till donken och handla mat. efter massa krångel så drog vi upp till lägenheten med maten, och märkte då att vi inte fått nån sås, så vi drog ner igen och bad om den. sen käkade vi äntligen. lyssnade musik, kolla tv och sånt. sen köpte vi godis, och käkade de och kollade dirty dancing. fast vi snackade mest under hela filmen, men ändå.
sen typ vid ett så drog vi ut en stund, skööönt, och när vi kom in låg vi och snackade i soffan. sen började vi pröva mormors kläder och smycken och smink och shit, och tog fett med oseriösa bilder. sjukt kul. dom kommer upp sen när hon har skickat dom. tihi, asroligt. vi gick och la oss typ vid fem, och låg och snacka. sen somnade vi typ.

imorse gick vi upp vid halvtio, och klädde på oss. sen handlade vi frulle på donken (a) och käkade där uppe, och sen fixade vi oss, drog till h&m och sen jobbet. började tolv idag, fett skönt.
rätt mkt folk och så. pancakes till lunch, och sen drog jag på dans. första efter jullovet, och det va riktigt roligt. jag och louise snackade på som vanligt och hade roligt.

började på en ny dans, naaaaajs.

har käkat och sånt bara, och ska snart göra lite té tror jag.
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0